birdeeee ben buralarda olamıycam derin uykularda olucam belkide amaaa uzun zamandır aklımdaydı benim için yapın bari :)
20,000 beğeni olacak yakında... kutlama yapın olur mu ....
görüşürüz
arkadaşlar nasılsınız ben az önce eve geldim kan sonucumu aldım 0.5 yani bu seferde olmadı kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş tüp bebek macerasıda burda bitti rabbim inşallah doğal yolla verir
ya cnm okuduklarıma inanamıorum,noldu böyle offfffff,şoktayım,2 aylık hamilesin nerdeyse ama kalp atışımı duyulmadıya cnm ne diyceğimi bilmiorum,ALLAHım sabrını versin,inşallah doğal yolla versin bebişini,benim tüp bebeğe güvenim kalmadı yaa,bugün bile moralim bozuk geldim eve ve dedim ya dondurulmuşlarla da tutmazsa,ki büyük ihtimal tutmıcak,öyle kolay olmuo,yada tutması da yetmez yok kesesi,yok kalp atışı,bütün bunlar doğal gebelikte sıkıntı olmuo da niye bizi buluo,onca emek vermişiz zaten,ya ben çok kızgınım cnm başımıza gelenlere,çok üzdün beni,ama nasıl moral verceğimi bilmiorum
Yarım saat sonra tekrar aranızdayımmm
Canım seni böyle güçlü görmek iyi olduğunu bilmek çok güzel..
Er ya da geç bizde anne olacaz demek sıramız gelmemiş daha..
Eki Görüntüle 418040 Eki Görüntüle 418039
Bak çok gülmeyin taammııı
Tamam kötü oldu ama ben bunu bile paylaşmak istedim sizinle
Aksam mac var canim dogumgunu hediyesi tayming'ini iyi ayarla
evet canım ben evleneli 6 yıl oldu demek belkide 7 yılı doldurmam gerekiyo bi inanış vardırya 7 yıl kuraklık 7 yıl bolluk bereket belkide böyle bişey benimki bilmiyorum umarım en kısa zamnda inşallah hepimizin kucakları dolar
bende istiyorum bundan
kız neresi kötü gayette süper gözüküyorr..
Allah eşine seninle ve bebişinizle uzun uzun yıllar nasibb etsinn..ve sağlık mutluluk huzurla dolu tabikiii
valla sabahtan beri ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti... galiba hiç umut yok çünkü 7+4 üm ve sadece kese var... o da küçülmüş zaten... ama yinede bir umut belki yarın son anda birşey görünür diyorumda.. benimki kendimi kandırmaktan başka birşey değil... maddi manevi çok yıprandık... kürtaj içinde 1100 tl istiolarmecbur vericez napıcaz... yapışıklık veya enfeksiyon kapabilirmişim kürtaj olmazsam...
:124::124::124::124::124::124:
iyi akşamlar kızlar nasılsınızzz?
biz iyiyiz canım sen nasılsın nerelerdesin??
akasya zuzu nasılsınız kızllarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?