Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumu bende yaşadım 6 haftalıktı bebeğimi görmeye gittiğimde ama malesef 4 haftalık görünüyodu on gün sonra tekrar gittim çok az büyümüştü ne bebek vardı ne de kalp atışı doktor hemen kürtaj olman gerekiyo dedi ben kaçtım olamaz böyle bişey dedim bi hafta daha bekledim sonuç değişmedi malesef sonunda bende senin gibi 8 buçuk haftalık kürtaj oldum hatta kimseyle konuşmak istemiyodum herkez teselli etmek için birşeyler söylüyodu buda beni daha çok üzüyodu malesef canım bunu yaşamayan bilmiyo hep dedikleri şey şu oluyodu en azından bebğin oluyo hiç olmayanlar ne yapsın sanki on tane çocuğumuz varda allahım herkeze gönlündeki en kısa zamanda nasip etsin umarım en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın

Canim gecmis olsun, acil sifalar kizkardesine...

arkadaşlar nasılsınız ben az önce eve geldim kan sonucumu aldım 0.5 yani bu seferde olmadı kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş tüp bebek macerasıda burda bitti rabbim inşallah doğal yolla verir

Allah insallah bebegini en kisa zamanda gondersin canim sana, sabir diliyorum..

Yok yaa dogal gebeliklerde de oluyor keseydi kalp atisiydi falan problemi, onlarda da takip ediliyor keselerin uygun gelisimi. Ilk 3 ay tum gebeliklerde risk var. Dr um tupbebek teki risk farki o kadar az ki anlamli degil diyor.

Pembehayal; canim sen de insallah bu zor gunlerini sabirla atlat, insallahh allah bebegini gonderecek sana da..

Canım seni böyle güçlü görmek iyi olduğunu bilmek çok güzel..
Er ya da geç bizde anne olacaz demek sıramız gelmemiş daha..

evet canım ben evleneli 6 yıl oldu demek belkide 7 yılı doldurmam gerekiyo bi inanış vardırya 7 yıl kuraklık 7 yıl bolluk bereket belkide böyle bişey benimki bilmiyorum umarım en kısa zamnda inşallah hepimizin kucakları dolar

Aksam mac var canim dogumgunu hediyesi tayming'ini iyi ayarla

he he heee tamam ayarlarım

valla canım aynı şeyi bende düşünüyorum ağustosta 6 yıl bitiyo 7 ye giriyoruz aslında sene olarak 7 senelik evliyim...
bakalım gerçekten doğrumu 7.sene inanışı çok kişiden duydum bunu..

bende istiyorum bundan

ama yaaaa ben hiç bu tarafından düşünmemiştim canın çekti demek öff yaaaa...
eğlencesine koyduydum resmi...
üzüldüm ama sana da yaparımüzerinede prensesin ismini yazarım çok güzel yazıyorum ya kocaman kocaman pasta yetmiyooo

kız neresi kötü gayette süper gözüküyorr..
Allah eşine seninle ve bebişinizle uzun uzun yıllar nasibb etsinn..ve sağlık mutluluk huzurla dolu tabikiii

saol kuzum..
yok şekerim benim ne pastalarım vardır bu onların yanında gerçekten komik kalıyooo...
yapacak bişi yok zaten aşk dolu bir pasta

canım yaa,,inşş o dediğin umut gerçekleşir,,,benimde ilk gebeliğim aynı senin gibi olmuştu , kese vardı fakat içi boştu,7 haftalıkken almıştı doktor kürtajla,ama çok para istemişler yaa,gerçekten yıpratıyor insanı maddi manevi,Allahım sana d-sabır versin inşallah canım

iyi akşmlar kızlar..
ne var ne yok...YABAN GÜLÜ ..canım üzüldüm yaaa rabbim tez zmaanda göndersin mucizenii..
egunal....bende bi iki kere fevri davrandığımdan içine ettim süslemeişini acel etmesem olucakta..
sende özenmişin ondna heyecan yapmışın bide eee gecenin süpriz aklındayken normall....
enişte beğenir yaa tadı nasılsa güzel hatunda en güzle süprizle karşınsında daha nolsun değilmiii

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız

gulden badstan cok guzel gorunuyor afıyet olsun kılo olarak gerı donsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…