Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımmm şimdi girebildim yanlış mı görüyorum kürtaj mı dedin? neden böyle oldu inanılmaz üzgünüm şuanda şok oldum ben anlamadım

evet canım, dün doktora gittik kalp atışını duymaya ve bebeği görmeye.. en son gittiğimizde 5+6ydı.. 10 gün sonra gel dedi... gittik kese boş... bebek yok.. kalp atışıda yok tabi... yarında 12,30 a randevu verdiler kürtaj için

inanamıyorum böyle bitmemeli hiç mi kalbinin atma olasılığı yokımuş? canımmm ne diyeceğimi bilemiyorum, allahtan sabır diliyorum sana ve eşine, gerçekten çok üzgünüm

ne dıyım cnm dedıgın gıbı hakkımızda hayırlısı

inanamıyorum böyle bitmemeli hiç mi kalbinin atma olasılığı yokımuş? canımmm ne diyeceğimi bilemiyorum, allahtan sabır diliyorum sana ve eşine, gerçekten çok üzgünüm

sen üzülme lütfen.. napalım artık... her şeye alıştığım gibi buna da alışıcam elbet... ama ben eşime daha çok üzülüyorum... benden daha çok üzülüyor... ama yazık beni teselli etmeye çalışıyor...

arkadaşlarının bebeklerinin fotoğraflarına baktıkça ben kahroluyorum... Kıskançlık asla değil benimkisi ama insanın içi acıyor.. Allahım tüm bebekleri korusun...

ya cnm okuduklarıma inanamıorum,noldu böyle offfffff,şoktayım,2 aylık hamilesin nerdeyse ama kalp atışımı duyulmadı ya cnm ne diyceğimi bilmiorum,ALLAHım sabrını versin,inşallah doğal yolla versin bebişini,benim tüp bebeğe güvenim kalmadı yaa,bugün bile moralim bozuk geldim eve ve dedim ya dondurulmuşlarla da tutmazsa,ki büyük ihtimal tutmıcak,öyle kolay olmuo,yada tutması da yetmez yok kesesi,yok kalp atışı,bütün bunlar doğal gebelikte sıkıntı olmuo da niye bizi buluo,onca emek vermişiz zaten,ya ben çok kızgınım cnm başımıza gelenlere,çok üzdün beni,ama nasıl moral verceğimi bilmiorum

Yayınla mutlaka,sen yaparsında güzel olmazmı hiç...

Kolay gelsin

suslersın canım erkekler muzlu pastaya hasta olurlar genelde canım sen yaparsında super olar bu arada yaaaaaaa

Eki Görüntüle 417850 off offff olsada yesekk şimdii..kızz güldenn bizede yapp bananeeee

herşeyi halletim birazdan da bıcı bıcı yapiciimmm...
pastayla başıma gelenleri görmeliydiniz...
sanki ilk kez mutfağa giren acemi biri gibiydim...
kekini yaptım köşesinden de tadına baktım mikemmel olmuştu...
diğer malzemeleri hazırladım muz çilek bi de fındık koyayım dedim kremasınıda yaprtım..
buraya kadar herşey normal sıra geldi en zevkli kısmı olarak gördüğüm süslemesine..
keki ortadan ikiye böldüm içine malzemelerini koydum kekin 2.katınıda üzerine kapadım önemli olan en üstü görünecek kısmı..
şöylemi yapsam böylemi yapsam derken içine ettim
neyse bi şekilde kamufle ettim bu kezde yazı yazasım geldi üzerine hemen bi krem şanti çırptım ve üzerine mutlu yıllar kocacım yazdım yalnız yazmaya başlarken pastanın küçük olduğunu unutup kocaman ilk harfle başlayınca pastanın üzeri kopmle yazıdan ibaret oldu onuda zor sığdırdım
çileke süsleyecektim ama yer kalmamıştı
bende kenarlarına diziverdim...
ve şimdi pastaya gidip gelip bakıp gülüyorum
nasıl süsleyeceğime karar versem şahane bişi çıkabilirdi ortaya...neyse tadından eminim mikemmel oldu..

evet canım, hakkımızda hayırlısı...

inşallah tutacak, lütfen olumsuz düşünme.. Allahım isterse oluyor... Artık neyse kısmetinde o olacak...

bende kızgın ve kırgınım yaşadıklarımdan dolayı.. uzun bir süre tüp bebek filanda düşünmüyorum açıkçası...

eminim çok güzel olmuştur hamarat arkadaşım benimmmmmmm...........

tadı güzel oldu kesin..
görüntü çok komik..
kocaman bi mutlu yıllar yazısı var pastanın üzerinde..
kesin kociş görünce gülerse kızarım diye içinden kıs kıs gülecek

Bak çok gülmeyin taammııı
Tamam kötü oldu ama ben bunu bile paylaşmak istedim sizinle

Hiiiç te kötü değil buram buram sevgi kokuyo bi kere...Verdiğin emek yeter.Ellerine sağlık

ben beğendimm emek var aşk vaaar hem iştah açıcı duruyor

evet aşk var fena halde...
tabii böyle bir süsleme olmayacaktı ahhh ah...
o kocaman yazının yüzünden yani yazıyı büyük kocaman harfle başlamam yüzünden çilekler öyleee kenarlarda kaldı...
yazıdan dolayı süslemeye yer kalmadı istediğim gibi olmadı yani...
neyse yapacak bişi yok artık...

Son sayfadan başlayıp geriye doğru biraz bakayım dedim ve okuduklarıma çok çok üzüldüm,resmen gözlerim doldu çok geçmiş olsun pembe hayal,yaban gülü negatif sonucuna çok züzüldüm ama ne desek boş biz elimizden geleni yapıyoruz yıpransak ta,devam ediyoruz.ama olmayacaksa olmuyor işte....

arkadaşlar nasılsınız ben az önce eve geldim kan sonucumu aldım 0.5 yani bu seferde olmadı kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş tüp bebek macerasıda burda bitti rabbim inşallah doğal yolla verir

canım çok üzüldüm ALLAHIM inşallah doğal yoldan verir.

çok sağol cnm...

olsun canım öyle kötü durmuyor ellerine sağlık eminim eşin bayılacaktır artık ayıltırsın

allah eşine ve sana sağlıklı uzun ömürler versinn tabi bide bebişlerr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…