canımmm şimdi girebildim yanlış mı görüyorum kürtaj mı dedin? neden böyle oldu inanılmaz üzgünüm şuanda şok oldumben anlamadım
evet canım, dün doktora gittik kalp atışını duymaya ve bebeği görmeye.. en son gittiğimizde 5+6ydı.. 10 gün sonra gel dedi... gittik kese boş... bebek yok.. kalp atışıda yok tabi... yarında 12,30 a randevu verdiler kürtaj için
evet canım, inşallah bir mucize olur....
Karnım ve belim ağrımaya başladı.. Inşallah yarına kadar başlamaz kanamamçok ağrılı olabilir kanama başlarrsa hberleşelim dedi. Gece başlarsa ne olacak dedim, panik yapma sabah hemen konuşuruz dedi zaten ilaçlarıda hemen kestirdi... Dünden beri ilaçları bıraktım...
Ne yapalım hakkımızda hayırlısı... Ne diyeyim başka...
Hepimizin hakkımızda hayırlısı...
inanamıyorum böyle bitmemelihiç mi kalbinin atma olasılığı yokımuş? canımmm ne diyeceğimi bilemiyorum, allahtan sabır diliyorum sana ve eşine, gerçekten çok üzgünüm
Yayınla mutlaka,sen yaparsında güzel olmazmı hiç...
Kolay gelsin
suslersın canım erkekler muzlu pastaya hasta olurlar genelde canım sen yaparsında super olar bu arada yaaaaaaa
Eki Görüntüle 417850 off offff olsada yesekk şimdii..kızz güldenn bizede yapp bananeeee
ya cnm okuduklarıma inanamıorum,noldu böyle offfffff,şoktayım,2 aylık hamilesin nerdeyse ama kalp atışımı duyulmadıya cnm ne diyceğimi bilmiorum,ALLAHım sabrını versin,inşallah doğal yolla versin bebişini,benim tüp bebeğe güvenim kalmadı yaa,bugün bile moralim bozuk geldim eve ve dedim ya dondurulmuşlarla da tutmazsa,ki büyük ihtimal tutmıcak,öyle kolay olmuo,yada tutması da yetmez yok kesesi,yok kalp atışı,bütün bunlar doğal gebelikte sıkıntı olmuo da niye bizi buluo,onca emek vermişiz zaten,ya ben çok kızgınım cnm başımıza gelenlere,çok üzdün beni,ama nasıl moral verceğimi bilmiorum
eminim çok güzel olmuştur hamarat arkadaşım benimmmmmmm...........
Eki Görüntüle 418040 Eki Görüntüle 418039
Bak çok gülmeyin taammııı
Tamam kötü oldu ama ben bunu bile paylaşmak istedim sizinle
Eki Görüntüle 418040 Eki Görüntüle 418039
Bak çok gülmeyin taammııı
Tamam kötü oldu ama ben bunu bile paylaşmak istedim sizinle
Hiiiç te kötü değil buram buram sevgi kokuyo bi kere...Verdiğin emek yeter.Ellerine sağlık
ben beğendimm emek var aşk vaaar hem iştah açıcı duruyor
arkadaşlar nasılsınız ben az önce eve geldim kan sonucumu aldım 0.5 yani bu seferde olmadı kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş tüp bebek macerasıda burda bitti rabbim inşallah doğal yolla verir
Son sayfadan başlayıp geriye doğru biraz bakayım dedim ve okuduklarıma çok çok üzüldüm,resmen gözlerim dolduçok geçmiş olsun pembe hayal,yaban gülü negatif sonucuna çok züzüldüm ama ne desek boş biz elimizden geleni yapıyoruz yıpransak ta,devam ediyoruz.ama olmayacaksa olmuyor işte....
evet aşk var fena halde...
tabii böyle bir süsleme olmayacaktı ahhh ah...
o kocaman yazının yüzünden yani yazıyı büyük kocaman harfle başlamam yüzünden çilekler öyleee kenarlarda kaldı...
yazıdan dolayı süslemeye yer kalmadı istediğim gibi olmadı yani...
neyse yapacak bişi yok artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?