Tüp Bebek Günlüğümüz !

bu arada ben bu aralar biraz dağınık halde olduğum için herkese cevap veremedim ama yazılanları okudum... tüm duyarlı arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum desteklerinden dolayı... inşallah sizlerden güzel haberler almak nasip olur...

egunal, pastan çok hoş olmuş bence kocan bayılacak... afiyet olsun şimdiden...

kendinize iyi bakın .... görüşürüz...

olsun canım öyle kötü durmuyor ellerine sağlık eminim eşin bayılacaktır artık ayıltırsın

allah eşine ve sana sağlıklı uzun ömürler versinn tabi bide bebişlerr...

saol kuzum...
bu akşamki süprizimi söylediğimde bence o zaman bayılacak
e o kadar zaman uzak kaldı adamcağız ve hala öyle olacak sanıyoooo

haklısın canım bu ara iyi olman zaten mümkün değil...
dün yazdım sana ama sen bu ruh haliyle görmedin sanırım...
dediğin gibi herkese cevap vermen zor zaten..
Allah sabrını versin...

ne kötüsü kızzz valla süper olmuş...ellerinee saglıkkk.... bayılırım çileğee

yok şekerim olmadı bu benim pasta anlayışıma ters..
çünkü gerçekten güzel pasta yaparım güzelde süslerim..
bugün noldu anlamadım kararsızlık ve ani davranmam yüzünden geri dönüşü olamayacak şeyler yaptım sonuç bu işte..

Son düzenleme:
haklısın canım bu ara iyi olman zaten mümkün değil...
dün yazdım sana ama sen bu ruh haliyle görmedin sanırım...
dediğin gibi herkese cevap vermen zor zaten..
Allah sabrını versin...

canım okudum da affedin beni artık bu ara... cevap veremedim.. çokta canınızı sıkmak istemedim.. ben bunalımdayım bari sizler iyi olun diye... elifcimde hep aklımda tedavisi ne oldu diye sorucam bir fırsat bulamadım sizleri daha yakından takip edicem hayırlısıyla bir toparlanayım... bu arada belki bilirsin yarın anesteziye giricem ama karnım çok ağrırsa ağrı kesici alsam mı acaba? bir sorun olmaz herhalde dimi? bu geceden biraz tırsıyorumda... karnımda ufak ufak sızılar başladı..

bence pasta süpeerr.afiyet olsun canım nice mutlu yıllara beraberce girin inşallahhhh.bide bebiş olsun seneye de bebişlerle yapın yeni yaş kutlamasına.tabi onlara da şöööyle süslüsünden mamalar yapman gerekecekkk.

kızlar ben geldim.. bir kaç gündür lekelenmem vardı biliyorsunuz, çok endişeli idim ama bugün doktorum içimi rahatlattı. Bu arada bebeğimin kalp atışlarını da duydum. Allahım isteyen herkese nasip etsin, 29 mayıs da ikinci randevu. İlk hedef 3 ayı sağlıklı sıhhatli atlatmak olacak.

canım bence ilaç alma yarın zaten anesteziden önce söylersin damar yolu açık olacağından ağrı kesicide verirler...
şu an ne yaşayacağını bilmediğin için geriliyorsun strese girdin tabii..
vallahi o kadar üzülüyorum ki ne diyeceğimi şaşırıyorum sana..
herkese bi teselli sözcüğü buldum hatta kendime bile ama sana bişey diyemiyorum resmen kitleniyorum...
yarın inşallah herşey geride kalacak...

kuzum, ben dayanamadım doktoru aradım.. içebilirsin dedi ama 12 den sonra birşey yiyip içme dedi... :) ben en iyisi 12den önce bir apranax atıvereyim... ve bu bel - kasık ağrısına dayanamayıp uzanmaya kaçıyorum... hoşçakal cnm...

Maşallahhhh
Allah nazarlardan korusun..Kucağına aldığın günüde göstersin Rabbim...

tadi süpper eveeettt..
inşallah canım cann bi dahakine bebişimiz bizimle olsun dimiiii...
hele bi gelsin kuzum ne mamalar hazırlayacak annesi ona

yaaa bak aynı anda yazmışız... almayayım o zman ağrı kesici sabredeyim...

beni teselli edecek birşey demenize gerek yok... sizlerin yanımda olduğunuzu bilmek bana güç veriyor... zaten en büyük desteğimsiniz... bende düşünmemeye çalışarak bu dönemi atlatmak istiyorum.... bazen diyorum ki şu son 2 ay keşke rüya olsada ben uyansam....

neyse ben yine karalara bağlıcam... seviyorum hepinizi... dua edin sadece yarın çabuk bitsin benim için.....

saol kuzum...
bu akşamki süprizimi söylediğimde bence o zaman bayılacak
e o kadar zaman uzak kaldı adamcağız ve hala öyle olacak sanıyoooo

orası kesinn canımm

çok şükür canım allah iyiliğinizi artırsın...

birdeeee ben buralarda olamıycam derin uykularda olucam belkide amaaa uzun zamandır aklımdaydı benim için yapın bari :)

20,000 beğeni olacak yakında... kutlama yapın olur mu ....

görüşürüz

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum içten dilekleriniz için bu benim 5. denememdi diğerlerinde çok üzülmüştüm hatta dışarıya karşı üzülmüyomuş gibi yapıp yanlızken çok hıçkıra hıçkıra ağladığımı bilirim ama bu sefer neden bilmiyorum ama hiç üzülmedim rabbimin bi bildiği vardır dedim demek zamanı değilmiş hakkımızda hayırlısı olsun

çok iyi yapmışsın canı dediğin gibi apranax iyi gelir...
al ilacını güzelce yat...
yarından sonra herşey güzel olacak..
Rabbim bi daha kötü gün yaşatmasın...

Canım seni böyle güçlü görmek iyi olduğunu bilmek çok güzel..
Er ya da geç bizde anne olacaz demek sıramız gelmemiş daha..

canım benim rabbim sabrını artırsın.....

birdeeee ben buralarda olamıycam derin uykularda olucam belkide amaaa uzun zamandır aklımdaydı benim için yapın bari :)

20,000 beğeni olacak yakında... kutlama yapın olur mu ....

görüşürüz

aaaa bak ben beğeni sayısını kutlamayı hiç düşünmemiştim...
ama her 50 sayfada bir kutlama yapıyoz bi de beğenileri kutlarsak bize deli demezlermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…