biz iyiyiz canım sen nasılsın nerelerdesin??
kendi adıma iyiyim canım gerçi bu birkaç gündür bulantılar zorluyor beni ama olsunnn......
sen ne yapıyon nasılsın
ben de iyi olmaya çaılışıyorum.. işler çokk yoğunnn(((((((((((((((((
gurup tamam sayılır
iyiyim canımmmm sen nasılsın.??akasya zuzu nasılsınız kızllarrrrrr
akasyamm,sen nasılsınn,neler yapıyonuzz
olsun ya genede sen kendıne dıkkat et tuzlu bırseyler ye
napıyım bende bırazdan yatarım ya sabaha kalkması cok zor oluyo
evet ama kociş pcyi istiyo (((
iyiyim canımmmm sen nasılsın.??
iyiyim tatlım.. öle tv ye takılıyom.. sen neler yapıyon???
geri geleceğimmmmmmm................
evet ama kociş pcyi istiyo (((
iyiyim canımmmm sen nasılsın.??
iyiyim tatlım.. öle tv ye takılıyom.. sen neler yapıyon???
canım senin işlerin çokmu yoğun yaa,,çok yoruluyosun işte herhalde,ne işi yapıyodun sen canım,,
bende çalışıyorum ama sabrediyorum hep,yeterki dayanayımda ,iznimi doğumdan sonra kullanayım diye,benimde işim çok ağır,bütün gün bankalarda geziyorum ödemeleri yapıyorum,ömrüm minibüslerde geçiyor valla
ediyorum canım
e kolay değil canım işte yoruluyorsun aslında aksya ya seslendim sayfa kutlaması yapalım diye hızlı olursak yapabiliriz
ayy canım benim rabbim gücünü artırsın işinde zormuş allahtan havalar tam ısınmadı
ediyorum canım
e kolay değil canım işte yoruluyorsun aslında aksya ya seslendim sayfa kutlaması yapalım diye hızlı olursak yapabiliriz
zuzummm,bulantıların başladımı canım yaa,,benimde 7 haftada falan başlamıştı,3,5 aya kadar sürmüştü,,ne yaparsam yapayım o bulantıları kesmemişti bende,ama olsun hepsi geçiyor sonra canım ,çok güzel yinede
zuzummm,bulantıların başladımı canım yaa,,benimde 7 haftada falan başlamıştı,3,5 aya kadar sürmüştü,,ne yaparsam yapayım o bulantıları kesmemişti bende,ama olsun hepsi geçiyor sonra canım ,çok güzel yinede
canım senin işlerin çokmu yoğun yaa,,çok yoruluyosun işte herhalde,ne işi yapıyodun sen canım,,
bende çalışıyorum ama sabrediyorum hep,yeterki dayanayımda ,iznimi doğumdan sonra kullanayım diye,benimde işim çok ağır,bütün gün bankalarda geziyorum ödemeleri yapıyorum,ömrüm minibüslerde geçiyor valla
evet canım bu hafta başlamıştı bu iki gündür arttı bide yanıyor gibi midem o kadar uzunmu neyse herşey meleklerim için onlar iyi olsunda bulantı bile gözüme hoş gelir......
canım sen kan sulandırıcı iğne kullanmışmıydın biz dün dr. gittik dr. keseceğini söylemiş eşime sonra demiş 1 ay daha kullanalım öyle bırakalım demiş. benim 2 değerim normal 2 sindede heterezigot yazıyordu benimde aklıma takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?