Tüp Bebek Günlüğümüz !

kendi adıma iyiyim canım gerçi bu birkaç gündür bulantılar zorluyor beni ama olsunnn......

sen ne yapıyon nasılsın

olsun ya genede sen kendıne dıkkat et tuzlu bırseyler ye

napıyım bende bırazdan yatarım ya sabaha kalkması cok zor oluyo

ben de iyi olmaya çaılışıyorum.. işler çokk yoğunnn (((((((((((((((((

canım senin işlerin çokmu yoğun yaa,,çok yoruluyosun işte herhalde,ne işi yapıyodun sen canım,,
bende çalışıyorum ama sabrediyorum hep,yeterki dayanayımda ,iznimi doğumdan sonra kullanayım diye,benimde işim çok ağır,bütün gün bankalarda geziyorum ödemeleri yapıyorum,ömrüm minibüslerde geçiyor valla

olsun ya genede sen kendıne dıkkat et tuzlu bırseyler ye

napıyım bende bırazdan yatarım ya sabaha kalkması cok zor oluyo

ediyorum canım
e kolay değil canım işte yoruluyorsun aslında aksya ya seslendim sayfa kutlaması yapalım diye hızlı olursak yapabiliriz

ayy canım benim rabbim gücünü artırsın işinde zormuş allahtan havalar tam ısınmadı

ediyorum canım
e kolay değil canım işte yoruluyorsun aslında aksya ya seslendim sayfa kutlaması yapalım diye hızlı olursak yapabiliriz

zuzummm,bulantıların başladımı canım yaa,,benimde 7 haftada falan başlamıştı,3,5 aya kadar sürmüştü,,ne yaparsam yapayım o bulantıları kesmemişti bende,ama olsun hepsi geçiyor sonra canım ,çok güzel yinede

ayy canım benim rabbim gücünü artırsın işinde zormuş allahtan havalar tam ısınmadı

amin canım amin,,,işim zor gerçekten ama Allahım güç ve sabır veriyor bana,özel işyeri olduğu için anlayış hiç yok yani patronlarımda sağolsunlar,,bizim buralar çok sıcak ya,gerçi 2 gündür biraz serinledi de rahatım,geçen hafta felaket sıcaktı,çok yoruldum

evet canım bu hafta başlamıştı bu iki gündür arttı bide yanıyor gibi midem o kadar uzunmu neyse herşey meleklerim için onlar iyi olsunda bulantı bile gözüme hoş gelir......
canım sen kan sulandırıcı iğne kullanmışmıydın biz dün dr. gittik dr. keseceğini söylemiş eşime sonra demiş 1 ay daha kullanalım öyle bırakalım demiş. benim 2 değerim normal 2 sindede heterezigot yazıyordu benimde aklıma takıldı

evet canım bu hafta başlamıştı bu iki gündür arttı bide yanıyor gibi midem o kadar uzunmu neyse herşey meleklerim için onlar iyi olsunda bulantı bile gözüme hoş gelir......
canım sen kan sulandırıcı iğne kullanmışmıydın biz dün dr. gittik dr. keseceğini söylemiş eşime sonra demiş 1 ay daha kullanalım öyle bırakalım demiş. benim 2 değerim normal 2 sindede heterezigot yazıyordu benimde aklıma takıldı

masa başı. Oturmak çok yoruyor beniii

mide yanması da yapar canım,az ve sık yemeye çalış,2 yastıkla yat geceleri..senin şimdi 2 tane meleğin olduğu için daha çok bulantı yapabilir,ben hala kullanıyorum canım iğne ,benim doktorum kesmedi iğnelerimi,hiçç aklına takılmasın canım,doktorun ne diyorsa onu yapın,vurul iğnlerini çok önemli iğneler çünkü canım,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…