Tüp Bebek Günlüğümüz !

canim sen istanbul tup bebek merkezindemi tedavi oluyorsun? nasil merkezden memnunmusun?

Canim merkez guzel nezih ama ben ilk muayene de nahit bey le gorusmek gibi bir talihsizlige dustum.. Bhastadan cok musteri muamelesi yapti.. Neyse ki doktorum. Ozan Bey cok cok baska biri ben kendisinden memnunum hastasini dinleyen ve maddi manevi destek olmaya calisan bir doktor ilk muayene de bir ucret aliniyor bir de paket olarak ne anlastiysaniz OPU da odeme yapiyorsunuz bunun disinda bir ucret talep etmediler ben hala duzenli gidip geliyorum her gidisimizde esimle de ayrica biu zorlu surecte bana destek olmasi icin konusup surecimizle ilgili detayli aciklamalar yapti durdu sagolsun...merkez cok basarili bir suru hamileyle bebisiyle gelenle karsilasiyoruz... Gelirsen. Tavsiye ediyorum yanii ama Ozan beyi tabii ki ben kendisine kefilim sekerim hatta ilk gorusmeye beraber gideriz seve seve gelirim seninle tatlim

sagolasin canim ben simdi merkez arastirmasisindayim kafam cok karisik simdi kalkip taa burdan gelicez birde doktorun azizligine ugrarsam cok kotu olur.kararsizim istanbul tup,bahceci gurubu,bruksel ve memorial var zaten bunlar en cok bilonen ve en basarili merkezler ama dedim ya bilemiyorum.istanbul tup tam teskilatli demi yani ihtiyacim olabilecek herseyi orada yaptirabilirim?

gelirim dedim ama gelemedim... anca bitti işi kocacığımın...... ve kendimi yorgun hissettiğim için kalamayacağım... yarında gezmeye gideceğim evden çıkmadan yazmaya çalışırım.... hepinizi öpüyorum geceniz güzel olsun..................

iyi geceler guzel anne uyu dinlen yarin mutlu saglikli bir gune uyan insallah :)

Tabii canim tam teskilatli hersey. Tum testlerini orada da yapabiliyorsun sitesinde zaten tum personele kadar herseyi bulabilirsin... DR Aret Kamar I da cok ovuyor hastalar. Pgt ye kadar herseyi yapiyolar... Ilk muyene de lazim olan tum testleri burada yapabilirsiniz demislerdi ama ben kardeslerim saglikci oldugu icin memlekette yaptirdim... Odalari falan da gayet konforluydu. Opu da guzel ilgilendiler transfer nasil olacak ben de bilmiyorum insaallah guzel olur.. Bebislerim zaten tanklarda emanet

anladim canim insallah senin de transferin basariyla hayirlisiyla bebisle sonlanir.ucret konusunu biliyormusun muayane ve paket ucretini?cok oldum biliyorum ama :))

herkese günaydın......... güzel bir gün olmasını dilerim..................... erkenden topiğimizi açtım bugün:)))))))))

günayydıın kızlar..mutlu bir gün olsu güzel hbrler gelsin inşallahh...ben kocişi gönderdim ama uykuya devam modundayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…