Tüp Bebek Günlüğümüz !

tarifini versen yeter bebem

tamam kuzum yazarım şimdi..
bende netten kopya çektiydim zaten

şekerim liste için yine ilk sayfamızdaki verdiğim linklere girmen yeterli..
mecburiyetten böyle bişi yaptım..
yoksa eski usul listeleri bi kaç mesajda sohbetlerin arasında yayınlamak zorunda kalacaktım...
karakter sınırlamasına takıldım 75 bini heçmemeli ve biz 75 bin sınırına dayanmıştık..

tarıfını verrıısın artıkkkkkkkkkk

tamam kuzum yayınlarım birazdan zaten netten aldım tarifi

Fenerbahçe, 29 yıl sonra Türkiye Kupası'nı müzesine götürürken, Sarı-Lacivertli ekip, ilk kez renkli televizyon yayınında Türkiye Kupası'nı kazandı (haberturkun haberı)

tebrıklerrrrr :)))))))

olsun kız yazıııııııııkkkkk...
bi kupa görsün garipler...
Beşiktaş,Galatasay ve Trabzondan hiç birini yenmeden kupayı aldılar o kupayada kupa diyorlar...

Emrah sevin artık evladım bir kupanız oldu

günaydın en güzel anne ve anne adayları

günaydın şekerim...

gunaydın canım
nasılsın balımmmm

oyle suprız kacarmı
aferın ona pastayı begenmeseydı 1 topık kadın senı dover deseydın onlar begendı sende begen derdın

he valla hiç kaçırmadı süprizimi çok beğendi ve hemen BEĞEN butonuma bastı

iyiyim çok şükür şekerimm asıl sen ne yaptın eşinle konuştun mu hastane işini

gunaydın canım pek sıcak bakmıyor ama gıdıp bı goruselım dıyor
ıst için fıaytı cok uygun ısterse ondan ıstıyo doktor ıyı ama ılgı konusunda hemsıreyle konustugumuzdan olumsuz bakıyor ıstersemde 2-3 yere gıdıp bızım durumumuzda olanlara ne test yapılıp ogrenıp gıdecem dıyo
onlara soyleıycem gerek yok derlerse yapmıycam orada dıyo ... bakalım cal arkadasımızın gıttıgı hastana bana cok yakın c.tesı doktor oradaysa gorusmek ıcın randevu alamk ıstıyorum bakalım
orayada olursa 26 mayısta gıdecez esım ısterse

hadi yaaa uzuldumm simdii..cok cok gecmıs olsunn...

valla canım esınle bırlıkte ıyıce dusunun tasının hangısıne karar verırsenız oraya gıdınn..ortak bır karar almak lazımm cnkuu tatlım hayırlısı olsunn hakkındaaa

anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun eşinde haklı inşallah sizi bebeğinize kavuşturacakk bir merkzde tedaviye başlarsınız..

Tarifi internetten almıştım
küçük değişikler yaptım tabii...

KEKİNİN TARİFİ:

· 4 Adet Yumurta
· 4 Türk Kahvesi Fincanı Toz Şeker
· 4 Türk Kahvesi Fincanı Un
· 2 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ
· 3 Yemek Kaşığı Kaynar Su
· 1 Paket Kabartma Tozu
· 1 Paket Vanilya

YAPILIŞI:
Yumurta aklarını cam bir kasede krem şanti kıvamına gelinceye kadar çırpın. Şekerin yarısını ekleyin ve şeker eriyinceye kadar çırpın.
· Ayrı bir kasede yumurta sarılarını, kalan şeker ve kaynar su ile şeker eriyinceye kadar yaklaşık 6-7 dk. çırpın. Şeker eriyince yağı ve çok az çırpın.
· Toz malzemeleri birlikte eleyin, yumurta akları ve sarıları ile birleştirerek çok az daha çırpın. (bu aşamada mikser yerine çırpma teli yada tahta kaşık kullanırsanız daha iyi olur)
· Yağlanmış ve unlanmış kalıba dökerek, önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 40-45 dk. batırdığınız kürdan temiz çıkıncaya kadar pişirin. (Benim fırınım tam 1 saatte pişiriyor ve ben 55 dk. dan önce kapağını kesinlikle açmıyorum, siz fırınınızın performansına göre 45. dakikadan sonra kapağı çok az açarak kontrol edebilirsiniz)

KREMASI:

3 Su Bardağı Süt
1 Çay Bardağı Şeker
1 Çay Bardağı Un
1 Yemek Kaşığı Kakao
2 Tatlı Kaşığı Mısır Nişastası
2 Adet Yumurta Sarısı
200 Gr. Bitter (Kuvertür) Çikolata

YAPILIŞI:
Çikolata hariç, tüm malzemeleri küçük bir tencereye koyun. Orta ateşte çırpma teli ile sürekli karıştırarak pişirin. Karışım kaynamaya başlayınca, (göz göz olunca) bir iki kez karıştırıp, ocağın altını kapatın. Çikolatayı ekleyin ve hızlıca karıştırarak, çikolatanın iyice erimesini sağlayın. Karışım ılınıncaya kadar ara karıştırarak kabuk tutmamasını sağlayın.

Arkadaşlarım ben kremasını ara katına sürmek için yaptım daha verilen ölçülerden daha az kullandım...
üzerini kaplamak için puding yaptım öyle daha çok seviyorum çünkü...
ara katına kremayla beraber muz,çilek ve fındık parçalarıda koydum...
tarifte geçen yağı koymadım yani sıfır yağ vardı pastamda...

pembe hayal ALLAH sabır versin canım çok üzüldüm sonucun potitif olmasıda yetmiyo keseydi kalp atışı ydı hep bi stres ALLAHIM tez vaktte bebeğine kavuştursun

gunaydın kızlar nasılsınız
akasya canım na oldu uykumu tutmadı

akasya sabahın altısında topikte
iyimisin kuzum sen

dedim hadi topiği bugün de ben açayım ve kızları şaşırtayım:))))))))) o saatlerde hep uyanıp bi geziniyorum sonra geri yatıyorum......

sevınsınler canım bugun onalrın gunu kolaymı yıllar sonraaaaaaaaaaaaaaaaaa
hehe begen butonu ordada var demekkkkk DELİ KIZ SENIIIII

canım bızde oyle ayrı gayrı sı yoktur zaten ne olsa ortaktır ondan ama bu konudada bana bırakacaktır kısmet hıc beklenmeyen bır gelısme bılmıyorum yanı

anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun eşinde haklı inşallah sizi bebeğinize kavuşturacakk bir merkzde tedaviye başlarsınız..

tatlım aradım hastaneyı haftaya randevu verıyorlar artık haftaya cumartesı gıder bı konusuruz karar verırız
en basta hayırlısı belkıde bebegım suprız yapım planda olmayan bu tedavıde gelır ama 2 negatıf varken sebep yokken yapmak... ne bılım ya ıcım el vermıyo yanı bana mantıklı bırsey soylesınler onu beklıyom

Günaydınnnnnnnnnn mutlu sabahlarrrrr hayırlı günlerrr .....hayırlı işlerrrr ...............

[sıze=3]güldennnn[/sıze] pastan çok güzel olmuşşşş canının çekmesi için hamile olmaya gerek yokkk yaniiiiii yaa a aaaaa ben geberiyorum şu an bir dilim yemek için ((((((((( çok güzel görünüyorrr mis gibi ellerine sağlık ben hep hazır pastabanla yapıyordum bu tip pastaları ama tarifi mutlaka denicemmmm eşinede sağlıklı yıllar dilerim birlikte nice güzel yıllarınız olsun yavrularınızla birlikte huzurla mutluluklaaa............

kız deli dün seni rüyamda gördüm ama tek hatırladığım orta sehpa yaptırdığın ve sehpanın üzerine eşinle kendi resmini koymuş olman........ ama resimde çok büyük:)))) sadece omuzdan yukarınız... seninle cam mı olsun seramikmi olsun diye bakıyoz bide ben resim çok büyük diyom sen ısrarla büyük istiyon

ecrinim film tavsiyen varsa alayım

biz en son celda211 diye bi film izledik popüler değil ama biz beğendik.... eğer izlemediysen next tree days (sonraki 3gün) ve cıtızen(adalet peşinde)ve başlangıç oldukça güzel filmler ama bu üçü çok popülerdi izlemişsindir

Son düzenleme:

aaaa hayır olsunnn orta sehpa almam gerek eve :)) malum olmuş gene akşam silerken sehpayı eşime her şeyi yeniledikte bi bu kaldı dedim :))) dur ben bi bakayım anlamlarına tek tek ne demek acabaaa:)

sevınsınler canım bugun onalrın gunu kolaymı yıllar sonraaaaaaaaaaaaaaaaaa
hehe begen butonu ordada var demekkkkk DELİ KIZ SENIIIII

ah canıım saol demek canın istedi..
ama ya ben bunu hiç düşünmedim resmi koyarken kendime kızıyorum şimdi hamişlerde aynısını dedi...
hazır pasta tabanı kullanmıyorum canım..
pasta yapacam deyince her detayını kendim yapıyorum bence daha güzel tadı oluyooo...

Ama bakıyom bakıyom yazmıyonnn...
Söyledinmi hulusiciğime şeker sonucunu ve ne dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…