gunaydın canım
nasılsın balımmmm
oyle suprız kacarmı
aferın ona pastayı begenmeseydı 1 topık kadın senı dover deseydın onlar begendı sende begen derdın
tarifini versen yeter bebem
galıba yabangulu negatıf almıs canım benımmm gecmıs olsunnn rabbım hemen nasıp ederrr ınsallh guldencım lısteyı bulamıyommm nıe ayrı yaptın kıııı ara ra bı hal oldum yazık degılmı bana ....
tarıfını verrıısın artıkkkkkkkkkk
Fenerbahçe, 29 yıl sonra Türkiye Kupası'nı müzesine götürürken, Sarı-Lacivertli ekip, ilk kez renkli televizyon yayınında Türkiye Kupası'nı kazandı(haberturkun haberı)
tebrıklerrrrr :)))))))
günaydın en güzel anne ve anne adayları
gunaydın canım
nasılsın balımmmm
oyle suprız kacarmı
aferın ona pastayı begenmeseydı 1 topık kadın senı dover deseydın onlar begendı sende begen derdın
iyiyim çok şükür şekerimm asıl sen ne yaptın eşinle konuştun mu hastane işini
galıba yabangulu negatıf almıs canım benımmm gecmıs olsunnn rabbım hemen nasıp ederrr ınsallh guldencım lısteyı bulamıyommm nıe ayrı yaptın kıııı ara ra bı hal oldum yazık degılmı bana ....
gunaydın canım pek sıcak bakmıyor ama gıdıp bı goruselım dıyor
ıst için fıaytı cok uygun ısterse ondan ıstıyo doktor ıyı ama ılgı konusunda hemsıreyle konustugumuzdan olumsuz bakıyor ıstersemde 2-3 yere gıdıp bızım durumumuzda olanlara ne test yapılıp ogrenıp gıdecem dıyo
onlara soyleıycem gerek yok derlerse yapmıycam orada dıyo ... bakalım cal arkadasımızın gıttıgı hastana bana cok yakın c.tesı doktor oradaysa gorusmek ıcın randevu alamk ıstıyorum bakalım
orayada olursa 26 mayısta gıdecez esım ısterse
gunaydın canım pek sıcak bakmıyor ama gıdıp bı goruselım dıyor
ıst için fıaytı cok uygun ısterse ondan ıstıyo doktor ıyı ama ılgı konusunda hemsıreyle konustugumuzdan olumsuz bakıyor ıstersemde 2-3 yere gıdıp bızım durumumuzda olanlara ne test yapılıp ogrenıp gıdecem dıyo
onlara soyleıycem gerek yok derlerse yapmıycam orada dıyo ... bakalım cal arkadasımızın gıttıgı hastana bana cok yakın c.tesı doktor oradaysa gorusmek ıcın randevu alamk ıstıyorum bakalım
orayada olursa 26 mayısta gıdecez esım ısterse
tatlımm pastanda güzel olmus ama hee..ellerine sağlık sonucta kendın yaptın uğrastınn yanıı...ellerinle yidirseydinn kocacığınaa :) Eki Görüntüle 418534
tadı süppperrr olmuştu hemde çok sağlıklıydı...
yok valla herkes kendi elleriyle yedi
gunaydın kızlar nasılsınız
akasya canım na oldu uykumu tutmadı
Eki Görüntüle 418525 Eki Görüntüle 418524 Eki Görüntüle 418525
nbr kızlarr? aksya kuzucuk o saatte ne ısın var kız topikteee...
julietta cicimm sende yat uyu madem nıe ayaktasın ki?
su napıon kıs
akasya sabahın altısında topikte
iyimisin kuzum sen
tamam kuzum yazarım şimdi..
bende netten kopya çektiydim zaten
tamam kuzum yayınlarım birazdan zaten netten aldım tarifi
olsun kız yazıııııııııkkkkk...
bi kupa görsün garipler...
Beşiktaş,Galatasay ve Trabzondan hiç birini yenmeden kupayı aldılar o kupayada kupa diyorlar...
Eki Görüntüle 418531 Emrah sevin artık evladım bir kupanız oldu
he valla hiç kaçırmadı süprizimi çok beğendi ve hemen BEĞEN butonuma bastı
hadi yaaa uzuldumm simdii..cok cok gecmıs olsunn...
valla canım esınle bırlıkte ıyıce dusunun tasının hangısıne karar verırsenız oraya gıdınn..ortak bır karar almak lazımm cnkuu tatlım hayırlısı olsunn hakkındaaa
anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun eşinde haklı inşallah sizi bebeğinize kavuşturacakk bir merkzde tedaviye başlarsınız..
ecrinim film tavsiyen varsa alayım
kız deli dün seni rüyamda gördüm ama tek hatırladığım orta sehpa yaptırdığın ve sehpanın üzerine eşinle kendi resmini koymuş olman........ ama resimde çok büyük:)))) sadece omuzdan yukarınız... seninle cam mı olsun seramikmi olsun diye bakıyoz bide ben resim çok büyük diyom sen ısrarla büyük istiyon
sevınsınler canım bugun onalrın gunu kolaymı yıllar sonraaaaaaaaaaaaaaaaaa
hehe begen butonu ordada var demekkkkkDELİ KIZ SENIIIII
güldennnn pastan çok güzel olmuşşşş canının çekmesi için hamile olmaya gerek yokkk yaniiiiii yaa a aaaaa ben geberiyorum şu an bir dilim yemek için((((((((( çok güzel görünüyorrr mis gibi ellerine sağlık ben hep hazır pastabanla yapıyordum bu tip pastaları ama tarifi mutlaka denicemmmm eşinede sağlıklı yıllar dilerim birlikte nice güzel yıllarınız olsun yavrularınızla birlikte huzurla mutluluklaaa............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?