herkese günaydın......... güzel bir gün olmasını dilerim..................... erkenden topiğimizi açtım bugün:)))))))))
gunaydın kızlar nasılsınız
akasya canım na oldu uykumu tutmadı
günayydıın kızlar..mutlu bir gün olsu güzel hbrler gelsin inşallahh...ben kocişi gönderdim ama uykuya devam modundayımmm
herkese günaydın......... güzel bir gün olmasını dilerim..................... erkenden topiğimizi açtım bugün:)))))))))
günayydıın kızlar..mutlu bir gün olsu güzel hbrler gelsin inşallahh...ben kocişi gönderdim ama uykuya devam modundayımmm
Eki Görüntüle 418525 Eki Görüntüle 418524 Eki Görüntüle 418525
nbr kızlarr? aksya kuzucuk o saatte ne ısın var kız topikteee...
julietta cicimm sende yat uyu madem nıe ayaktasın ki?
su napıon kıs
Sabah duası
allah’ım! Başlayacağımız bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden
sana sığınıyorum,günah işlemekten,bir kuluna haksızlık etmekten, birisinden zulüm görmekten
sana sığınırım, korkaklıktan tembellikten,acizlikten, cimrilikten, hastalıktan,bunaklıktan,şirkten
,kabir azabından ve diğer dünyevi,uhrevi kötü hal ve akibetlerden sana sığınırım..
♥ aminnn...♥
selamun aleykummkardeslerım.
Günaydın kızlar herkes iyi mi? Dün yabangülünün sonucunu göremedim ne oldu inşallah güzel haberler gelmiştir..
ay bende görmedım yabangulu ne oldu?????????*** ınsallh pozıtıtırrrrr yaa
günaydın güzeller
Günaydın kızlar herkes iyi mi? Dün yabangülünün sonucunu göremedim ne oldu inşallah güzel haberler gelmiştir..
yaaaa süperr olmuş canım yaaaa,,,,ben çok beğendim eminim tadı da çok güzeldir,,,,ama bana yapmayın böyle yaaa,,pastalar ,kurabiyelerrr,,lotuss bu kurabiye taşı sana,,gördümmm,,ben pasta kurabiye yemek istiyorum yaaaaa
iyi akşmlar kızlar..
ne var ne yok...YABAN GÜLÜ ..canım üzüldüm yaaa rabbim tez zmaanda göndersin mucizenii..
egunal....bende bi iki kere fevri davrandığımdan içine ettim süslemeişini acel etmesem olucakta..
sende özenmişin ondna heyecan yapmışın bide eee gecenin süpriz aklındayken normall....
enişte beğenir yaa tadı nasılsa güzel hatunda en güzle süprizle karşınsında daha nolsun değilmiii
süper bir topik olmuş
yazdıklarınızı okumaktan cevap yazamıyorummmmmm
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız
gulden badstan cok guzel gorunuyor afıyet olsun kılo olarak gerı donsun
gulden ne ısın var kız supruz yokmuydu sızde aaaaa ayıp yanı
eşi gelmemiştir yada herşey bitmiştirr
yada mola vermıslerdır ne dersın
kiz neresi kotu bunun cok guzel olmus el megi goz nuru disardakiderden bin kat dah guzeldir bide kalp koymussun ustune cok guzel olmus afiyet olsun :)
su napıon kıs
Sabah duası
allah’ım! Başlayacağımız bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden
sana sığınıyorum,günah işlemekten,bir kuluna haksızlık etmekten, birisinden zulüm görmekten
sana sığınırım, korkaklıktan tembellikten,acizlikten, cimrilikten, hastalıktan,bunaklıktan,şirkten
,kabir azabından ve diğer dünyevi,uhrevi kötü hal ve akibetlerden sana sığınırım..
♥ aminnn...♥
herşeyi halletim birazdan da bıcı bıcı yapiciimmm...
pastayla başıma gelenleri görmeliydiniz...
sanki ilk kez mutfağa giren acemi biri gibiydim...
kekini yaptım köşesinden de tadına baktım mikemmel olmuştu...
diğer malzemeleri hazırladım muz çilek bi de fındık koyayım dedim kremasınıda yaprtım..
buraya kadar herşey normal sıra geldi en zevkli kısmı olarak gördüğüm süslemesine..
keki ortadan ikiye böldüm içine malzemelerini koydum kekin 2.katınıda üzerine kapadım önemli olan en üstü görünecek kısmı..
şöylemi yapsam böylemi yapsam derken içine ettim
neyse bi şekilde kamufle ettim bu kezde yazı yazasım geldi üzerine hemen bi krem şanti çırptım ve üzerine mutlu yıllar kocacım yazdım yalnız yazmaya başlarken pastanın küçük olduğunu unutup kocaman ilk harfle başlayınca pastanın üzeri kopmle yazıdan ibaret oldu onuda zor sığdırdım
çileke süsleyecektim ama yer kalmamıştı
bende kenarlarına diziverdim...
ve şimdi pastaya gidip gelip bakıp gülüyorum
nasıl süsleyeceğime karar versem şahane bişi çıkabilirdi ortaya...neyse tadından eminim mikemmel oldu..
Eki Görüntüle 418040 Eki Görüntüle 418039
Bak çok gülmeyin taammııı
Tamam kötü oldu ama ben bunu bile paylaşmak istedim sizinle
su napıon kıs
Sabah duası
♥ aminnn...♥
ama yaaaa ben hiç bu tarafından düşünmemiştim canın çekti demek öff yaaaa...
eğlencesine koyduydum resmi...
üzüldümama sana da yaparımüzerinede prensesin ismini yazarım çok güzel yazıyorum ya kocaman kocaman pasta yetmiyooo
günaydın güzeller
günaydınnnnnnn herkeseeeeeee
ama hamişler aklıma gelmediiii daha doğrusu canınızın isteyebileceği ben eğlenelim diye koydum resmi...
olsun canım sen sağlıklı beslen boşver pasta kurabiyede neymiş ben yemem normalde dün önemli birgün diye yaptım işte..
mahvettim pastayı o kurtarılmış hali
ama tadı mikemmeldi..
pastada 1 gram yağ yok acayip sağlıklı yaptım
aaaa bak hiç mütevazı olamiciiimmm süpperrizdir
hiiiii ne kadar ayıııppppp...
arkamdan göndermeler yapmışlar...
e tabii beklenen son şut ve goooollll
evet canım her ne kadar görüntüsünden memnun olmasamda emek verdim ve daha anlamlı oldu...
günaydıınnnn şekerim...
gezentisin diye erkenden bi uğramışın topiğe...
hepinize birden günaydın olsun...
Aleyküm selam...
Amiinnnn...
günaydın emelcim..
yabangülü negatifi gördü yine maalesef..
günaydın güzeller
gunaydın hayatımmmmmmm
super olmus bu yaaaaa cok begenedım ben hele cıleklere bayıldımmmmmmmmmm
ben cılek hastasıyımda kocaman ne guzel duruyorlar orada oyle yaaaaaaaaaaaa
günaydın kader kardeslerımmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız guzel bır gun gecırmemız dılegıyleeeeeeeeeeee
günaydın en güzel anne ve anne adayları
günaydıınnn güzel insanlaarrr..
günaydın canım..
valla mahvettim pastayı en zevkli kısmıydı süsleme ama ben karar veremediğim için anlık davrandım zor toparladım...
çilekler öyle kalmayacaktı mecburen bütün bütün dizmek zorunda kaldım kocaman yazı yüzünden
ama kociş bayıldı zor ayılttımsonra süprizi söyleyince bi daha bayıldı ama süprizi kaçırmamak için hemen ayıldı
yaaaa süperr olmuş canım yaaaa,,,,ben çok beğendim eminim tadı da çok güzeldir,,,,ama bana yapmayın böyle yaaa,,pastalar ,kurabiyelerrr,,lotuss bu kurabiye taşı sana,,gördümmm,,ben pasta kurabiye yemek istiyorum yaaaaa
naber zuzum nasilsin?
sen gelirmiydn buralaraaa
zuzum seni beklettim demiiiiçok üzgünüm eşim oturudu başına pcnin...
aldım iletini canım
su napıon kıs
günaydın güzeller
gunaydın hayatımmmmmmm
super olmus bu yaaaaa cok begenedım ben hele cıleklere bayıldımmmmmmmmmm
ben cılek hastasıyımda kocaman ne guzel duruyorlar orada oyle yaaaaaaaaaaaa
günaydın kader kardeslerımmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız guzel bır gun gecırmemız dılegıyleeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?