Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkese günaydın......... güzel bir gün olmasını dilerim..................... erkenden topiğimizi açtım bugün:)))))))))

gunaydın kızlar nasılsınız
akasya canım na oldu uykumu tutmadı

günayydıın kızlar..mutlu bir gün olsu güzel hbrler gelsin inşallahh...ben kocişi gönderdim ama uykuya devam modundayımmm

Eki Görüntüle 418525 Eki Görüntüle 418524 Eki Görüntüle 418525

nbr kızlarr? aksya kuzucuk o saatte ne ısın var kız topikteee...
julietta cicimm sende yat uyu madem nıe ayaktasın ki?
su napıon kıs

Sabah duası

allah’ım! Başlayacağımız bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden
sana sığınıyorum,günah işlemekten,bir kuluna haksızlık etmekten, birisinden zulüm görmekten
sana sığınırım, korkaklıktan tembellikten,acizlikten, cimrilikten, hastalıktan,bunaklıktan,şirkten
,kabir azabından ve diğer dünyevi,uhrevi kötü hal ve akibetlerden sana sığınırım..
♥ aminnn...♥
selamun aleykummkardeslerım.

Günaydın kızlar herkes iyi mi? Dün yabangülünün sonucunu göremedim ne oldu inşallah güzel haberler gelmiştir..

herkese günaydın......... güzel bir gün olmasını dilerim..................... erkenden topiğimizi açtım bugün:)))))))))

günayydıın kızlar..mutlu bir gün olsu güzel hbrler gelsin inşallahh...ben kocişi gönderdim ama uykuya devam modundayımmm

Günaydın kızlar herkes iyi mi? Dün yabangülünün sonucunu göremedim ne oldu inşallah güzel haberler gelmiştir..

Eki Görüntüle 418528

Güzel & keyifli bir gün olmasını dilerim

ay bende görmedım yabangulu ne oldu?????????*** ınsallh pozıtıtırrrrr yaa

günaydın güzeller

günaydınnnnnnn herkeseeeeeee

ama hamişler aklıma gelmediiii daha doğrusu canınızın isteyebileceği ben eğlenelim diye koydum resmi...
olsun canım sen sağlıklı beslen boşver pasta kurabiyede neymiş ben yemem normalde dün önemli birgün diye yaptım işte..

mahvettim pastayı o kurtarılmış hali
ama tadı mikemmeldi..
pastada 1 gram yağ yok acayip sağlıklı yaptım

süper bir topik olmuş

yazdıklarınızı okumaktan cevap yazamıyorummmmmm

aaaa bak hiç mütevazı olamiciiimmm süpperrizdir

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız

gulden badstan cok guzel gorunuyor afıyet olsun kılo olarak gerı donsun

gulden ne ısın var kız supruz yokmuydu sızde aaaaa ayıp yanı

eşi gelmemiştir yada herşey bitmiştirr

yada mola vermıslerdır ne dersın

hiiiii ne kadar ayıııppppp...
arkamdan göndermeler yapmışlar...
e tabii beklenen son şut ve goooollll

kiz neresi kotu bunun cok guzel olmus el megi goz nuru disardakiderden bin kat dah guzeldir bide kalp koymussun ustune cok guzel olmus afiyet olsun :)

evet canım her ne kadar görüntüsünden memnun olmasamda emek verdim ve daha anlamlı oldu...

günaydıınnnn şekerim...
gezentisin diye erkenden bi uğramışın topiğe...

hepinize birden günaydın olsun...

Aleyküm selam...
Amiinnnn...

günaydın emelcim..
yabangülü negatifi gördü yine maalesef..

Eki Görüntüle 418040 Eki Görüntüle 418039
Bak çok gülmeyin taammııı
Tamam kötü oldu ama ben bunu bile paylaşmak istedim sizinle

gunaydın hayatımmmmmmm
super olmus bu yaaaaa cok begenedım ben hele cıleklere bayıldımmmmmmmmmm
ben cılek hastasıyımda kocaman ne guzel duruyorlar orada oyle yaaaaaaaaaaaa

Eki Görüntüle 418528

günaydın kader kardeslerımmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız guzel bır gun gecırmemız dılegıyleeeeeeeeeeee

Son düzenleme:

tarifini versen yeter bebem

galıba yabangulu negatıf almıs canım benımmm gecmıs olsunnn rabbım hemen nasıp ederrr ınsallh guldencım lısteyı bulamıyommm nıe ayrı yaptın kıııı ara ra bı hal oldum yazık degılmı bana....

günaydın güzeller

sizlerede gunaydın guzellerımmmmmmmm

tarıfını verrıısın artıkkkkkkkkkk

Fenerbahçe, 29 yıl sonra Türkiye Kupası'nı müzesine götürürken, Sarı-Lacivertli ekip, ilk kez renkli televizyon yayınında Türkiye Kupası'nı kazandı (haberturkun haberı)

tebrıklerrrrr :)))))))

Eki Görüntüle 418528

günaydın güzeller

günaydıınnn güzel insanlaarrr..

günaydın canım..
valla mahvettim pastayı en zevkli kısmıydı süsleme ama ben karar veremediğim için anlık davrandım zor toparladım...
çilekler öyle kalmayacaktı mecburen bütün bütün dizmek zorunda kaldım kocaman yazı yüzünden
ama kociş bayıldı zor ayılttım sonra süprizi söyleyince bi daha bayıldı ama süprizi kaçırmamak için hemen ayıldı

Son düzenleme:
günaydın en güzel anne ve anne adayları

gunaydın canım
nasılsın balımmmm

oyle suprız kacarmı
aferın ona pastayı begenmeseydı 1 topık kadın senı dover deseydın onlar begendı sende begen derdın

ay kuzum kusura bakma unuttum ben bugun yapcam misafirim gelcek kaybetmeyim diye öyle yaptım
üzüldüm bak şimdi
ben pek sevmem zaten pasta kurabiye

naber zuzum nasilsin?

sen gelirmiydn buralaraaa
zuzum seni beklettim demiiiiçok üzgünüm eşim oturudu başına pcnin...
aldım iletini canım

Eki Görüntüle 418528

günaydın güzeller

günaydınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…