ecrinim film tavsiyen varsa alayım
biz en son celda211 diye bi film izledik popüler değil ama biz beğendik.... eğer izlemediysen next tree days (sonraki 3gün) ve cıtızen(adalet peşinde)ve başlangıç oldukça güzel filmler ama bu üçü çok popülerdi izlemişsindir
açık oyunu diye bir film var yenı cıktı ona da gıdecem tafsıye ederım kuzu
pasta mikemmel görünüyodu.... hani özel gününüz olmasa çıkıp gelecektim yemeye:)))))
Ama bakıyom bakıyom yazmıyonnn...
Söyledinmi hulusiciğime şeker sonucunu ve ne dedi...
tşkler kızlar sonraki 3 günü izlemedim hemen bulayım izleyim netten diğerlerini izledim
yeni çıktıysa nete daha düşmemiştir ecrinim
sevınsınler canım bugun onalrın gunu kolaymı yıllar sonraaaaaaaaaaaaaaaaaa
hehe begen butonu ordada var demekkkkkDELİ KIZ SENIIIII
canım bızde oyle ayrı gayrı sı yoktur zaten ne olsa ortaktır ondan ama bu konudada bana bırakacaktır kısmet hıc beklenmeyen bır gelısme bılmıyorum yanı
tatlım aradım hastaneyı haftaya randevu verıyorlar artık haftaya cumartesı gıder bı konusuruz karar verırız
en basta hayırlısı belkıde bebegım suprız yapım planda olmayan bu tedavıde gelır ama 2 negatıf varken sebep yokken yapmak... ne bılım ya ıcım el vermıyo yanı bana mantıklı bırsey soylesınler onu beklıyom
heeee anladımmm...sölemedim kuzu pazartesiye randevu aldım dün aradım ama hep hastası vardı dedim yüzyüze gelince söylerim..... zaten bugün ve yarın yokmuş kendisi cumarteside 19 mayıs. pazartesiye kaldı,, aslında filizden istiyodum randevuyu ama hemşire gerek yok diyince yine hulusi beyden aldım...
canımsın.......... ayrıca görüntüsüde gayet güzeldi bence patanı hafife alma.... bir gün inşallah yemeyede gelirim........ bugün gün var midem bayram edicek yani:)))))))ahhh canıımmm benim geleydin valla daha var atla gel hemen...
görüntüsü tartışılır ama tadı tartışılmazdı
eski filmlerden istersen başka isimlerde düşünürüm sana...... sende bana yazarsın izleyecek iyi film bulmakta zorlaanıyoz artık.......
tşkler kızlar sonraki 3 günü izlemedim hemen bulayım izleyim netten diğerlerini izledim
yeni çıktıysa nete daha düşmemiştir ecrinim
canımsın.......... ayrıca görüntüsüde gayet güzeldi bence patanı hafife alma.... bir gün inşallah yemeyede gelirim........ bugün gün var midem bayram edicek yani:)))))))
heeee anladımmm...
demek daktırcım yine firarda..
bende yarın bi görünsemmiki diye düşünüyordum...
filizi boşver şimdi hulusiye görün arada o baksın sonucuna daha iyi olur...
yani iyi olmuş daktırımızdan randevu alman..
açlık oyunlarının tanıtımını izlemiştim baya güzel görünüyodu ama benim bacular gitti beğenmedi bizde karasız kaldık kocişle gidelimmi gitmeyelimmi sen izle bizde ona göre gidelim:)))))
hadi inşallah içinden gelen sesi dinle o insanı yanıltmıyor
ya bızımkı netten ızledı fragmanı sonra baktık guzel eger kısmet olursa haftaya gıdecez bakalım
ozaman derım sana canım ama begenırım dıye dusunuyorum
valal oyle olacak canım yaaaa ıcım dıyo bu son olacak bebegın gelecek dıye ama kısmet
sonucu bikat yukarı çıkar yine gösterirdim hulusi beye... filizi istememin nedeni hem ultrason aleti daha gelişmiş hemde daha çok zaman ayırıyo ... hulusiyi biliyosun mütemediyen yoğun:)))
güzeller biraz işlerim var halledeyim gelirim gitmeden...........
canım benim inşallah son olsun gelsin bebişlerr
beklerız kuzum gıtmeden gel bakım aaaaaaaaa
ıns hayatım ınssss allahım herkese nasıp etsın kımsenın kucagı bos kalmasın (amın)
herkese günaydın......... güzel bir gün olmasını dilerim..................... erkenden topiğimizi açtım bugün:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?