Tüp Bebek Günlüğümüz !

açık oyunu diye bir film var yenı cıktı ona da gıdecem tafsıye ederım kuzu

tşkler kızlar sonraki 3 günü izlemedim hemen bulayım izleyim netten diğerlerini izledim

yeni çıktıysa nete daha düşmemiştir ecrinim

Ama bakıyom bakıyom yazmıyonnn...
Söyledinmi hulusiciğime şeker sonucunu ve ne dedi...

sölemedim kuzu pazartesiye randevu aldım dün aradım ama hep hastası vardı dedim yüzyüze gelince söylerim..... zaten bugün ve yarın yokmuş kendisi cumarteside 19 mayıs. pazartesiye kaldı,, aslında filizden istiyodum randevuyu ama hemşire gerek yok diyince yine hulusi beyden aldım...

tşkler kızlar sonraki 3 günü izlemedim hemen bulayım izleyim netten diğerlerini izledim

eski filmlerden istersen başka isimlerde düşünürüm sana...... sende bana yazarsın izleyecek iyi film bulmakta zorlaanıyoz artık.......

açlık oyunlarının tanıtımını izlemiştim baya güzel görünüyodu ama benim bacular gitti beğenmedi bizde karasız kaldık kocişle gidelimmi gitmeyelimmi sen izle bizde ona göre gidelim:)))))

hadi inşallah içinden gelen sesi dinle o insanı yanıltmıyor

heeee anladımmm...
demek daktırcım yine firarda..
bende yarın bi görünsemmiki diye düşünüyordum...
filizi boşver şimdi hulusiye görün arada o baksın sonucuna daha iyi olur...
yani iyi olmuş daktırımızdan randevu alman..

ahhh canıımmm benim geleydin valla daha var atla gel hemen...
görüntüsü tartışılır ama tadı tartışılmazdı
canımsın.......... ayrıca görüntüsüde gayet güzeldi bence patanı hafife alma.... bir gün inşallah yemeyede gelirim........ bugün gün var midem bayram edicek yani:)))))))

eski filmlerden istersen başka isimlerde düşünürüm sana...... sende bana yazarsın izleyecek iyi film bulmakta zorlaanıyoz artık.......

CANLARIM BU SITEDEN BAKIN DERIM
Yeni filmler, En yeni filmler, 2012 filmleri /http://www.fullhdfilmizle.com/en-cok-begenilen yada burdan
hızlı ve ofkelı 5 tafsıye ederım ızlemdıysenız

Son düzenleme:
canımsın.......... ayrıca görüntüsüde gayet güzeldi bence patanı hafife alma.... bir gün inşallah yemeyede gelirim........ bugün gün var midem bayram edicek yani:)))))))

beklerim kuzum her daim...
ay sen bugün güne gidiyosun demeeekkk...
e sen şimdi neler neler yersin orda bak aklıma kısır geldi hemen sabah sabah olsa yerdim valla..

sonucu bikat yukarı çıkar yine gösterirdim hulusi beye... filizi istememin nedeni hem ultrason aleti daha gelişmiş hemde daha çok zaman ayırıyo ... hulusiyi biliyosun mütemediyen yoğun:)))

açlık oyunlarının tanıtımını izlemiştim baya güzel görünüyodu ama benim bacular gitti beğenmedi bizde karasız kaldık kocişle gidelimmi gitmeyelimmi sen izle bizde ona göre gidelim:)))))

ya bızımkı netten ızledı fragmanı sonra baktık guzel eger kısmet olursa haftaya gıdecez bakalım
ozaman derım sana canım ama begenırım dıye dusunuyorum

hadi inşallah içinden gelen sesi dinle o insanı yanıltmıyor

valal oyle olacak canım yaaaa ıcım dıyo bu son olacak bebegın gelecek dıye ama kısmet

canım benim inşallah son olsun gelsin bebişlerr

sonucu bikat yukarı çıkar yine gösterirdim hulusi beye... filizi istememin nedeni hem ultrason aleti daha gelişmiş hemde daha çok zaman ayırıyo ... hulusiyi biliyosun mütemediyen yoğun:)))

haklısın şekerim..
dediğin gibi 2 dk ayak üstü gösterebilirsin...
yoğun adam valla bakalım ben kendimi ne ara göstertcem..
zaten randevu için aramayacam direk cebini arayacam son durumumu anlatıp görüşmek istediğimi söyleyecem..
randevuyla uğraşamam şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…