demek ki neymiş..tek bir kaliteli yumurta olsunda sağlığımız yerinde olsun...
sonunda haber geldi bugün 4e bölünmesini bekliyorduk 5 e bölündü güzel dediler şükürler olsun
sonunda haber geldi bugün 4e bölünmesini bekliyorduk 5 e bölündü güzel dediler şükürler olsun
valla kimsede yok sayılmaz şekerim ben bu mesajı yazarken en son 10 üye 5 ziyaretçi gördüm fena değil yani..Bende oyel dusundum zaten
2 tana olunca sımdıden yıyorlar bırbırlerını buyuyunce yandı analarıııııııııı
ya kımsede yok hanı sayımızda cok az vardır bundada hayır canım gece kusları ve hamısler uykuda dedııgn gıbı bız calısanalr yazın dıye beklıyoz senın gıbı hamaratlarda burda ama
dolu dolu gormeye alsıtık topıgı sok oluyoz az kısı oluncaaaaevet evet guzel guzel uysunlarrrrrrrr
guldencıgım sen boyle yureklı gorundugume bakma
ama bızım dıger topıkten bır arkadasımız vardı hep onu ornek alıyorum bu kez
cok pozıtıftı 3.denemesıydı ıkızlere hamile simdi
insallah bizde olacagız birgün
güldeninde yazdıgı gıbı cnm takıp et durumunu
benım belırtım nefestı transferım 5. gun olmasına ragmen ben 6 gunde fenalastım 7. gunde hastanede kaldım
o yuzden her anını kollakı gec kalma tatlımmm
karnımın yan taraflarında bir şey yok ama ön göbek fırlamış taş gibi.dokunamıyorum acıdan.
valla kimsede yok sayılmaz şekerim ben bu mesajı yazarken en son 10 üye 5 ziyaretçi gördüm fena değil yani..
ama gurupta iş yok
neyseki dürttük biraz sesleri çıktı....
karnımın yan taraflarında bir şey yok ama ön göbek fırlamış taş gibi.dokunamıyorum acıdan.
demek ki neymiş..tek bir kaliteli yumurta olsunda sağlığımız yerinde olsun...
sadece göbekteyse bişey olmaz canım kabızlığının verdiği bir sıkıntıda yaşıyorsundur hepsi üstüste gelince böyle oldu tabii..
bence anlattıklarına göre korkulacak bişi yok...
bizim sağlımız yerinde olacakki bebeğimize bir faydamız olsun ya da tedavi sürecini huzurlu geçirelim...
böyle olunca kendi canının derdine düşüp günlerce uğraştığın şeyin bir anda ikinci plana düştüğünü hissediyorsun en azından bende öyle olmuştu...
haklısın canım..ne yalan söyleyeyim.önce kendimi düşünüyorum..en kötü ihtimal gelecek aya kalır taransferim..
sımdıde ne uyandırdınız bızı demesınler
yazın kımse kalmayacak demkkı grupta ben analdım bu ısı
sımdıde 10 kısı var uyelerden bakalım bırazdan sayfalar akması lazımmmmmmmmm
haklısın canım..ne yalan söyleyeyim.önce kendimi düşünüyorum..en kötü ihtimal gelecek aya kalır taransferim..
ohhh cok sukur canım benım yaaaaaaaaa cok sevındımmm
kac aylık hamısın de bakımmmmmm
benımkı 7 fln dı
ılerletme cnm kabızlıgın gecse belkı rahatlarsınn canımmm
kuru kayısı ye ılık su ıc ustune
sımdıde ne uyandırdınız bızı demesınler
yazın kımse kalmayacak demkkı grupta ben analdım bu ısı
sımdıde 10 kısı var uyelerden bakalım bırazdan sayfalar akması lazımmmmmmmmm
e iraz rahatsız ettik tatlı uykularından uyandırdık bakalım nolcek şimdi..
yok şekerim yazında en azından 10 kişi olur topikte...
herkes aynı zamanlarda tatile gitmeyeceğinden biri gelir öteki gider...
bi de tedavi için uğraşanlar olunca biraz eksilsekte bi şekilde akar sayfalarımız...
önemli olan embriyolar oluştu bundan sonra en kötü senaryo bi dahaki aya transferin kalması o da kötü bi senaryo sayılmaz bence..
bi de şöyle düşün benim tedavim iptal aşamasından dönüyordu daha yumoşlar toplanmadan yarım kalabilirdi o en kötüsü işte...
sen onu atlattın çok şükür...
evet çook şükür..ben de kendi kendime senorya kuruyorum.gelecek aya kalırsa eşim olmayacak burada ee sormazlar mı bu çocuk nerden çıktı diye...
ben de ne fenayım sanki tuttu gibi senaryo kurmuşum..ALLAH söylettirmiştir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?