Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla kimsede yok sayılmaz şekerim ben bu mesajı yazarken en son 10 üye 5 ziyaretçi gördüm fena değil yani..
ama gurupta iş yok
neyseki dürttük biraz sesleri çıktı...

çakma pozitifimmi diyosun yani
olsun bu da bişiydir..
sen iyiyim pozitifim deyip dur diye diye o havaya geröekten girersin...

sağol arkadaşım.doktora sormadan lavman yapmayayım.gerek görürse hastanede yaparım artık.

sonunda haber geldi bugün 4e bölünmesini bekliyorduk 5 e bölündü güzel dediler şükürler olsun

ohhh cok sukur canım benım yaaaaaaaaa cok sevındımmm

karnımın yan taraflarında bir şey yok ama ön göbek fırlamış taş gibi.dokunamıyorum acıdan.

kac aylık hamısın de bakımmmmmm
benımkı 7 fln dı
ılerletme cnm kabızlıgın gecse belkı rahatlarsınn canımmm
kuru kayısı ye ılık su ıc ustune

valla kimsede yok sayılmaz şekerim ben bu mesajı yazarken en son 10 üye 5 ziyaretçi gördüm fena değil yani..
ama gurupta iş yok
neyseki dürttük biraz sesleri çıktı....

sımdıde ne uyandırdınız bızı demesınler
yazın kımse kalmayacak demkkı grupta ben analdım bu ısı
sımdıde 10 kısı var uyelerden bakalım bırazdan sayfalar akması lazımmmmmmmmm

Son düzenleme:
karnımın yan taraflarında bir şey yok ama ön göbek fırlamış taş gibi.dokunamıyorum acıdan.

demek ki neymiş..tek bir kaliteli yumurta olsunda sağlığımız yerinde olsun...

sadece göbekteyse bişey olmaz canım kabızlığının verdiği bir sıkıntıda yaşıyorsundur hepsi üstüste gelince böyle oldu tabii..
bence anlattıklarına göre korkulacak bişi yok...
bizim sağlımız yerinde olacakki bebeğimize bir faydamız olsun ya da tedavi sürecini huzurlu geçirelim...
böyle olunca kendi canının derdine düşüp günlerce uğraştığın şeyin bir anda ikinci plana düştüğünü hissediyorsun en azından bende öyle olmuştu...

haklısın canım..ne yalan söyleyeyim.önce kendimi düşünüyorum..en kötü ihtimal gelecek aya kalır taransferim..

sımdıde ne uyandırdınız bızı demesınler
yazın kımse kalmayacak demkkı grupta ben analdım bu ısı
sımdıde 10 kısı var uyelerden bakalım bırazdan sayfalar akması lazımmmmmmmmm

e iraz rahatsız ettik tatlı uykularından uyandırdık bakalım nolcek şimdi..
yok şekerim yazında en azından 10 kişi olur topikte...
herkes aynı zamanlarda tatile gitmeyeceğinden biri gelir öteki gider...
bi de tedavi için uğraşanlar olunca biraz eksilsekte bi şekilde akar sayfalarımız...

haklısın canım..ne yalan söyleyeyim.önce kendimi düşünüyorum..en kötü ihtimal gelecek aya kalır taransferim..

önemli olan embriyolar oluştu bundan sonra en kötü senaryo bi dahaki aya transferin kalması o da kötü bi senaryo sayılmaz bence..
bi de şöyle düşün benim tedavim iptal aşamasından dönüyordu daha yumoşlar toplanmadan yarım kalabilirdi o en kötüsü işte...
sen onu atlattın çok şükür...

hanımm hanımm senınde ısın olduğunda yazmadığın gunlerıı bılıyozz sekerımm balımmm

evet çook şükür..ben de kendi kendime senorya kuruyorum.gelecek aya kalırsa eşim olmayacak burada ee sormazlar mı bu çocuk nerden çıktı diye...

bende çekeyim halay: ay ne güzelmiş sizleri tanımakhepinizi çooooooooooooooooooooooooooook seviyorm kalbi temiz güzel arkadaşlarm

şimdi bizim tüp yaptığımızı kimse bilmiyor ya..gelecek aya yanımda olacak biri var mı?tek kalmayayım..juliettaya sormak lazım hastaneyi de biliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…