Tüp Bebek Günlüğümüz !

hanımm hanımm senınde ısın olduğunda yazmadığın gunlerıı bılıyozz sekerımm balımmm

Tatlım kıymetlım benımde ısım olacak bız calısana laf etmedık aaaaaaaaaaaaaa

evet çook şükür..ben de kendi kendime senorya kuruyorum.gelecek aya kalırsa eşim olmayacak burada ee sormazlar mı bu çocuk nerden çıktı diye...

hayatım oyle bırsey olursa ustune gormusum bılmıyrodum dersın aaaaaa yeterkı olsun esın bıldıkten sonra

aynen canım haklısın bız demırbas gıbı yanı calısan grup burdayız her daım yaaaaaaaaaaaaa

canım benim allahım sabur versin inşallah geçicek bu günler ben inanıyorum...

HMM mmm ben yanlış anladım mademm dur opeyımm senıı kızz

evet çook şükür..ben de kendi kendime senorya kuruyorum.gelecek aya kalırsa eşim olmayacak burada ee sormazlar mı bu çocuk nerden çıktı diye...

e tabii haklısın sen o zaman kocanın geldiği zamana transferini yaptır
delüüüüüüü...
ne derse der elalem...

ben de ne fenayım sanki tuttu gibi senaryo kurmuşum..ALLAH söylettirmiştir..

niye fena olasın cicim bebek için uğraşıyorsun olma ihtimali seni böyle yazdırıyoooo...

canlarım 8 yumurcağımı hastanede bıraktım.. şimdi transferi bekliyorum... yatmam lazım...çok şiş karnım.. kasıklarımda batıyor...insallah hayırlı embriyolar gelişir....

canlarım 8 yumurcağımı hastanede bıraktım.. şimdi transferi bekliyorum... yatmam lazım...çok şiş karnım.. kasıklarımda batıyor...insallah hayırlı embriyolar gelişir....

cok sevindim canım sorunsuz gectiğine sevindim
insallah yarın hayırlı haber gelecek
pazartesi transfer
ooooo heyecanlı günler

canımmmmmmm cok gecmıs olsun
hepsı 1 kalıte embırıyo olsun ıns kuzummmmmmmmm
dınlen sennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…