yok bebem ya işin espirisi..herkes kuruyor bence bu zamanlarda...anaa kızz aklına da nerden geldi ayollolsunda,yeterkı tutsun da kım ne derse desınn hıh hıh
hanımm hanımmsenınde ısın olduğunda yazmadığın gunlerıı bılıyozz sekerımm balımmm
evet çook şükür..ben de kendi kendime senorya kuruyorum.gelecek aya kalırsa eşim olmayacak burada ee sormazlar mı bu çocuk nerden çıktı diye...
e iraz rahatsız ettik tatlı uykularından uyandırdık bakalım nolcek şimdi..
yok şekerim yazında en azından 10 kişi olur topikte...
herkes aynı zamanlarda tatile gitmeyeceğinden biri gelir öteki gider...
bi de tedavi için uğraşanlar olunca biraz eksilsekte bi şekilde akar sayfalarımız...
önemli olan embriyolar oluştu bundan sonra en kötü senaryo bi dahaki aya transferin kalması o da kötü bi senaryo sayılmaz bence..
bi de şöyle düşün benim tedavim iptal aşamasından dönüyordu daha yumoşlar toplanmadan yarım kalabilirdi o en kötüsü işte...
sen onu atlattın çok şükür...
yok bebem ya işin espirisi..herkes kuruyor bence bu zamanlarda...
Günaydın kızlar, kötü haberlerle geldim, perşembe günü bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim ve dünde maalesef kürtaj işlemi yapıldı. İki gündür zor zamanlar geçiriyorum ama biliyorum ki bu günlerde geride kalacak..
Tatlım kıymetlım benımde ısım olacak bız calısana laf etmedık aaaaaaaaaaaaaa
hayatım oyle bırsey olursa ustune gormusum bılmıyrodum dersın aaaaaa yeterkı olsun esın bıldıkten sonra
aynen canım haklısın bız demırbas gıbı yanı calısan grup burdayız her daım yaaaaaaaaaaaaa
evet çook şükür..ben de kendi kendime senorya kuruyorum.gelecek aya kalırsa eşim olmayacak burada ee sormazlar mı bu çocuk nerden çıktı diye...
ben de ne fenayım sanki tuttu gibi senaryo kurmuşum..ALLAH söylettirmiştir..
HMM mmm ben yanlış anladım mademm dur opeyımm senıı kızzEki Görüntüle 427966
HMM mmm ben yanlış anladım mademm dur opeyımm senıı kızzEki Görüntüle 427966
canlarım 8 yumurcağımı hastanede bıraktım.. şimdi transferi bekliyorum... yatmam lazım...çok şiş karnım.. kasıklarımda batıyor...insallah hayırlı embriyolar gelişir....
canlarım 8 yumurcağımı hastanede bıraktım.. şimdi transferi bekliyorum... yatmam lazım...çok şiş karnım.. kasıklarımda batıyor...insallah hayırlı embriyolar gelişir....
bugun bızım evlılık yıldönümümüzzzzzzzzzzzz 4. yılımıza gırdıkkkkkkk
cok sevindim canım sorunsuz gectiğine sevindim
insallah yarın hayırlı haber gelecek
pazartesi transfer
ooooo heyecanlı günler
tebrikler canım 40. yıllara girersiniz insallah cocuklarınızla,sağlıkla,huzurla gecsin ınsallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?