Tüp Bebek Günlüğümüz !

canlarım hep açıgım ama ara ara okuyorum yazamıyorum . bugün cuma ve raporumu yetiştirip göndermem gerekiyor. ona odaklandım :)

kalbim sizinle....

deprem onun göbişinde oluyoooo ondan öyle sanmıştır bebişler sallıyooo onu yer kapma savaşından itişip kakışıyolar içerde e haliyle analarıda etkileniyoo bu durumdan

Bende oyel dusundum zaten
2 tana olunca sımdıden yıyorlar bırbırlerını buyuyunce yandı analarıııııııııı

ya kımsede yok hanı sayımızda cok az vardır bundada hayır canım gece kusları ve hamısler uykuda dedııgn gıbı bız calısanalr yazın dıye beklıyoz senın gıbı hamaratlarda burda ama
dolu dolu gormeye alsıtık topıgı sok oluyoz az kısı oluncaaaa evet evet guzel guzel uysunlarrrrrrrr

cnm erık cılek ye aman dıkakt et doktorunu ara baksın utrasonda
lavman yap yanı o kabılzıgı coz ....nefesını ve ıdrarını kontrol et canımmmm

of ya haber bekliyorm 1 tane yumurtadan haber yok arıyorum arayacaklar diyorlar saat kaç oldu ağlamak istiyorm

tez zamanda arsınlar ıns canımmmmmmmmm

haklısın canım ne oldu boyle
calısan arkadaslar yazamıyor sanırım

evet canım durgunlukta var ark az hanı topıkte az kısı varrrr

Amiinnnnn....
Böyle pozitif ol ki sonuda pozitif olsun dimiii

guldencıgım sen boyle yureklı gorundugume bakma

ama bızım dıger topıkten bır arkadasımız vardı hep onu ornek alıyorum bu kez
cok pozıtıftı 3.denemesıydı ıkızlere hamile simdi

insallah bizde olacagız birgün

doktorumla görüştüm.ishal,kusma,ateş ve nefeste zorluk varsa hemen geldi.ağrı kesici minoset iç dedi.yarın sabah gideceğim zaten.inş.daha da ilerlemez.

ilerleyebilir tabii ama dostinex kullanmana güveniyorum bi tek...
demekki kullanmasan kesin hastanelik olacaktın..
transferin bugünkü ve yarınki durumunla alakalı canım...
kesin bişey söylemem mümkün değil tabii artarsa iptal olabilir...
hastanede yatacak boyutta görülürse zaten transfer yapmazlar...
kabızlık içinde lütfen hastaneyi ara ve bişey önersinler sana onlarla konuşmadan bişey kullanma derim...
şu an hafif derecedesin belli inşallah artmaz tek dileğim bu şu an...
belinin kalınlığı nasıl vücudunun su topladığı gibi bir hissin varmı...

karnımın yan taraflarında bir şey yok ama ön göbek fırlamış taş gibi.dokunamıyorum acıdan.

doktorumla görüştüm.ishal,kusma,ateş ve nefeste zorluk varsa hemen geldi.ağrı kesici minoset iç dedi.yarın sabah gideceğim zaten.inş.daha da ilerlemez.

güldeninde yazdıgı gıbı cnm takıp et durumunu
benım belırtım nefestı transferım 5. gun olmasına ragmen ben 6 gunde fenalastım 7. gunde hastanede kaldım
o yuzden her anını kollakı gec kalma tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…