Tüp Bebek Günlüğümüz !

canlarım 8 yumurcağımı hastanede bıraktım.. şimdi transferi bekliyorum... yatmam lazım...çok şiş karnım.. kasıklarımda batıyor...insallah hayırlı embriyolar gelişir....

ohh super bu canımm hadi hayırlısı artıkkk kızzz ınsallah gobısın dolarr en yakın zamanda...

ikinizinkide super sızın kocısler yasıyor desenıze hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende sısı seksı olmayan dudagımla opımmmmmmm

evett yasıyolarrr sormaaaa

bugun bızım evlılık yıldönümümüzzzzzzzzzzzz 4. yılımıza gırdıkkkkkkk

ooo tebrikk ederimm şekerım kacıncı yıll oldu bakalımm????ne plan yaptınızz kızzzz

amin canım...Rabbim hepimizin özlemini sağlıklı hayırlı bebişlerle gidersin insallah...

canlarım 8 yumurcağımı hastanede bıraktım.. şimdi transferi bekliyorum... yatmam lazım...çok şiş karnım.. kasıklarımda batıyor...insallah hayırlı embriyolar gelişir....

oooo defne sultan elmalarını bırakıp gelmiş demek...
geçmiş olsun canım...
sağlıklı embriyolar olsunlar inşallah...

hamile kalmak istiyorum ıcımde bebiş olsunn kılolu olayım istiyorumm...Eki Görüntüle 427974

peki bunun için napıyosun söyle napıyosunnn cevap ver bana

ikinizinkide super sızın kocısler yasıyor desenıze hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende sısı seksı olmayan dudagımla opımmmmmmm

akşama bi sorayım gelince kocişe memnunmuymuş

bugun bızım evlılık yıldönümümüzzzzzzzzzzzz 4. yılımıza gırdıkkkkkkk

peki bundan kocanın haberi varmı
nice senelere canım...
bir an öncede bebeğiniz gelsinde taçlansın evliliğiniz...
yavru kartallarımıza duyurulur...
ben anlıyom niye bizimkiler gelmiyooo ..
gelirken leylek taşıyacakya yavru kartallarımızı kartal olarak gururlarına yediremiyolar gökyüzünün tek hakimi olmalarından kaynaklı

benım askım cok guzel planlar yapmıs ben ıcıne ettımmmmmm
benı yarın adalara goturecekmıs sonra benım haberım yokya doktor randevularını yarına aldım yaaaaaaaaaaa
soylemedın deıdm deseydın haftaya ama bu hafta ızınlı haftaya sınavalr var olmasada calısacak napım bızde 11 den 4 e kadar kısımda gezıcez ıste
oyle plaın yok ama yarın aksam 1 fılm fln ızlerız

canım sanada bir ömür boyu bebişlerinle ve kocanla mutlu yıllar dilerim..

sagol canım benımmmmmmmmmmmmmm ıns hepmızı omur boyu eslerımızle yaslanalımbırde pıtırcıkalrımız olsunnnnn
bu sabah oyle dıyoz bıde bebmız olaydı ıyıdı dıye...

sağol.. insallah güzel haberler veririz...sabah orda mıydın canım?

evet ben geldiğimde sen girmiştin sanırım saat 9 da oradaydım
sukran hanıma sordum defne diye kimse yok bugün dedi
opu hastamız ıcerde dedi
esofmanlı elinde cantayla bekleyen bir bey vardı orada sanırım esindi??
nasıl geçti? sorun cıkmadı degil mi?

canım inş..güzelce döllenir hepsi de konarlar göbeğine..çok merak ettik seni ama haber verdi baharkus...yarın çooook güzel haberler alman ümidiyle...

evettt... o benimkiydi....nasıl endişelimiydi benimki.. kimseyle konuşmadım gazete okudum dedi....
yok canım.. çok rahattım ben.. ama şimdi biraz şişliğim var... birazda kasık batmalarım..

bu arada size sormak isterim bu jeli sıktıktan sonra kaç dakika yatmamız lazım...

evettt... o benimkiydi....nasıl endişelimiydi benimki.. kimseyle konuşmadım gazete okudum dedi....
yok canım.. çok rahattım ben.. ama şimdi biraz şişliğim var... birazda kasık batmalarım..

bu arada size sormak isterim bu jeli sıktıktan sonra kaç dakika yatmamız lazım...

kızz ne fılmı ızlıceksınızz kı bakalımmm hehe cok kotuyumm demıı yaa..nese tatlım olsun yarında guzell seyler ıcınn uğrascaksın sonuctaa ne varkı sonra kutlarsın bıze hergun bayram zatenn herseye yapcak bı kutlama buluyoz nasıl olsaaa...

ayıp kız ayıp aaaaaaaaaa
hehe malesef yarın aksama canım hıc heveslenmesın yaaaaaaaaaaaa
doktora gıdecezya pehrız yapıyoz test verırısek dıye yaaaaaaaaaa

sor bakalım ne dıyecek ..benımkı once dudakalrın sorna popon dıye vucudumu sırayla sevıyo
sımıd kocıskom onemlı gunlerı hıc unutmaz ben unuturum o unutmaz oyel romantıktır canımmmmmmm
aynen once bebemız gelsın sabah dıyom zaten bı bebemız olsaydı sevgımız katlansaydı dedım yok rabbım bıızm aramıza sevgı sokmak ıstemıyor ondan vermıyor dıyo delı kocam benımmm
evet goklerın hakımı kartallarımız kartalıcelerımız geleydı ıyıdı onlarda gelecek bır gun
ben hıc bu yonden dusunmedıydım evet haklısın cnmmm

valla canım bekleyenın de ısı zor heee adamlara da yazıkkk dermısımmmm...yazık deıl valla herseyı bız cekıyozz hıhhonu ben bılmıyom canımmm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…