canlarım 8 yumurcağımı hastanede bıraktım.. şimdi transferi bekliyorum... yatmam lazım...çok şiş karnım.. kasıklarımda batıyor...insallah hayırlı embriyolar gelişir....
ikinizinkide super sızın kocısler yasıyor desenıze hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende sısıseksı olmayan dudagımla opımmmmmmm
bugun bızım evlılık yıldönümümüzzzzzzzzzzzz 4. yılımıza gırdıkkkkkkk
canımmmmmmm cok gecmıs olsun
hepsı 1 kalıte embırıyo olsun ıns kuzummmmmmmmm
dınlen sennn
ohh super bu canımm hadi hayırlısı artıkkk kızzz ınsallah gobısın dolarr en yakın zamanda...
evett yasıyolarrr sormaaaa
ooo tebrikk ederimm şekerım kacıncı yıll oldu bakalımm????ne plan yaptınızz kızzzz
canlarım 8 yumurcağımı hastanede bıraktım.. şimdi transferi bekliyorum... yatmam lazım...çok şiş karnım.. kasıklarımda batıyor...insallah hayırlı embriyolar gelişir....
hamile kalmak istiyorum ıcımde bebiş olsunn kılolu olayım istiyorumm...Eki Görüntüle 427974
ikinizinkide super sızın kocısler yasıyor desenıze hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende sısıseksı olmayan dudagımla opımmmmmmm
bugun bızım evlılık yıldönümümüzzzzzzzzzzzz 4. yılımıza gırdıkkkkkkk
oooo defne sultan elmalarını bırakıp gelmiş demek...
geçmiş olsun canım...
sağlıklı embriyolar olsunlar inşallah...
a
ohh super bu canımm hadi hayırlısı artıkkk kızzz ınsallah gobısın dolarr en yakın zamanda...
evett yasıyolarrr sormaaaa
ooo tebrikk ederimm şekerım kacıncı yıll oldu bakalımm????ne plan yaptınızz kızzzz
canım sanada bir ömür boyu bebişlerinle ve kocanla mutlu yıllar dilerim..
sağol.. insallah güzel haberler veririz...sabah orda mıydın canım?
peki bunun için napıyosun söyle napıyosunnn cevap ver bana
evet ben geldiğimde sen girmiştin sanırım saat 9 da oradaydım
sukran hanıma sordum defne diye kimse yok bugün dedi
opu hastamız ıcerde dedi
esofmanlı elinde cantayla bekleyen bir bey vardı orada sanırım esindi??
nasıl geçti? sorun cıkmadı degil mi?
opu hastamız ıcerde dedi
opu hastamız ıcerde dedi
elmalarıma kurdunu bile sokmuştur embriyologlar.... çok merak ediyorum ne olacak diye...
benım askım cok guzel planlar yapmıs ben ıcıne ettımmmmmm
benı yarın adalara goturecekmıs sonra benım haberım yokya doktor randevularını yarına aldım yaaaaaaaaaaa
soylemedın deıdm deseydın haftaya ama bu hafta ızınlı haftaya sınavalr var olmasada calısacak napım bızde 11 den 4 e kadar kısımda gezıcez ıste
oyle plaın yok ama yarın aksam 1 fılm fln ızlerız
sagol canım benımmmmmmmmmmmmmm ıns hepmızı omur boyu eslerımızle yaslanalımbırde pıtırcıkalrımız olsunnnnn
bu sabah oyle dıyoz bıde bebmız olaydı ıyıdı dıye...
ufff egunall napayımm yaaa beklıom işteeeekşınlan falan olcak sey deıl bızım kı ah ya bak gene sınır oldum hee
canım inş..güzelce döllenir hepsi de konarlar göbeğine..çok merak ettik seni ama haber verdi baharkus...yarın çooook güzel haberler alman ümidiyle...
Eki Görüntüle 428013 Eki Görüntüle 428015 Eki Görüntüle 428013 önce kutlama yaparsınızzzz sonraaaaEki Görüntüle 428016
oooo defne sultan elmalarını bırakıp gelmiş demek...
geçmiş olsun canım...
sağlıklı embriyolar olsunlar inşallah...
peki bunun için napıyosun söyle napıyosunnn cevap ver bana
akşama bi sorayım gelince kocişe memnunmuymuş
peki bundan kocanın haberi varmı
nice senelere canım...
bir an öncede bebeğiniz gelsinde taçlansın evliliğiniz...
yavru kartallarımıza duyurulur...
ben anlıyom niye bizimkiler gelmiyooo ..
gelirken leylek taşıyacakya yavru kartallarımızı kartal olarak gururlarına yediremiyolar gökyüzünün tek hakimi olmalarından kaynaklı
evettt... o benimkiydi....nasıl endişelimiydi benimki.. kimseyle konuşmadım gazete okudum dedi....
yok canım.. çok rahattım ben.. ama şimdi biraz şişliğim var... birazda kasık batmalarım..
bu arada size sormak isterim bu jeli sıktıktan sonra kaç dakika yatmamız lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?