Tüp Bebek Günlüğümüz !

sanırım anladım canım bı tek su kısmı anlamadım
catlatma ıgnemı vurunmazsam ohss olmazsın demıssın ya o zaman toplama da olmazmı yada catlatma ıgnesı olmadan toplama oluyo mu olemı donduruluyo yanı o kısmı anlamadım ..

gercı o kısmı anlamasamda olur sankı benım yapacagım bırsey varda :18:

neyse pekı bana suan onerebılecegın bırsey varmı bol su ıcmek dısında bu arada ben gunde 1 bardak bıle su ıcemeyen bır ınsanım ama ıgnelere basladıgımdan berı en fazla 1.5 -2 lt ıcebılıyorumm

çatlatma iğnesinden bir gün önce eşin ekşın ya da başka bir yolla rahatlamalı o zaman opu günü 3.gün olur...
ve en makbulüdür...
4 günü bulmaması daha iyi..
bazı doktorlarda sen çatlatma iğnesini vurduğun gün eşinin ekşın harici rahatlamasını istiyorlar...
ya çatlatma iğnesi günü ya da birgün öncesi son böyle düşün ve ayarla...

canlarım 8 yumurcağımı hastanede bıraktım.. şimdi transferi bekliyorum... yatmam lazım...çok şiş karnım.. kasıklarımda batıyor...insallah hayırlı embriyolar gelişir....
masallah defne .. umarım hepsı sapasaglam kalıtelı yumıler olurlar...hadı sımdı ılk bekleme zamanı

İki tane 1. kalite bebişimi aldım geldim kızlar...
Dinlenmeye çelildik. 4 Haziran test günüm, lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

hayrlı olsun Rabbım 4 unde guzel haberler alıp bızede getırmeyı nasıb etsın

ay ne cok konusuyorsunuz masallah
gece muhabbetlerını atlaya atlaya gıtmeme ragmen daha yenı bıtırdım gecmısı ..

okuma sende dıyenler olabılrı tabıkıdeee ama sanırım az bıraz meraklı bı kadınım ondan okumadan gecemıyorum

çatlatma iğnesi olmamak tedavi iptal demektir en kötüsü yani...
yumoşlar sende kalır toplama olmaz...
o yüzden de yumoşlar ve tedavi boşa gitmesin diye bi çok doktor çatlatma iğnesini ohss olma riskine karşılık vurdurur yumurtaları toplar ama transferi bi dahaki aya bırakır...bu arada ohss olabilirsin ama gebelik oluşmadığından ve doktor kontrolünde olacağından hafif atlatırsın...

cok sagol canım ya kımbılır kacıncıya anlatıyorsun bunları bırılerıne ...
Allah razı olsun sanırım suan aklımda ohss ıle ılılı soru kalmadı hıc .
yanıma erık aldım bı yanımda su sısem esımıde aradım gelırken mutlaka kayısı al bana dıye ...
nasıbte ne varsa onu gorucez bakalım

bende sorayım mı :)) şimdik ben bu gece iğne mi olcam ya yarın ki iğne ne olacak? 4 gün vurabilmiş olcam bu günle 5. iğnemi sabah yapsam zararı olur mu? yada faydası olur mu yumilere randevum 13 :30a alındı.. sabah erken vursam üst üste fazla mı olur kıslar???

Kızlar telefon geldi şimdi.transferim yarın sabah olacakmış.hayırlısı artık.ama 4.gün transfer oluyor mu?

hayırlı olsun cnm..sımsıkı tutunsunlar inşallah sana...

çok üzüldüm cnm..Allahım yar ve yardımcın olsun..

hakkında hayırlısı olsun cnm...inşallah aşı ile gelir bebeğin..

olsun be semracım..vardır bir hayır..geç olsun ama güç olmasın cnm bnm...

aynen..bitse bununla yine iyi cnm ama..bitmiyor işte..
bunların neticesinde Allahım bizi bebişle özüllendrsin inşallah...

hayırlı olsun cnm..sonu güzel olsun inşallahhhh...

inşallah güzel şeyler olacak cnm bnm..hakkında hayırlısı olsun..
1tane bile hayat kurtarır cnm bnm..fazlasında gözümüz yok zaten..

cnm tekrardan geçmişler olsun..
Allahım şifa versin..git tabi sanada iyi gelecektir emin ol...

şimdi bizim tüp yaptığımızı kimse bilmiyor ya..gelecek aya yanımda olacak biri var mı?tek kalmayayım..juliettaya sormak lazım hastaneyi de biliyor...
cnm ben gelirim yanına..sen bana haber et yeterli..
inşallah bu ay olur tabi ama olduda önümüzdeki aya kalırsa hiç çekinme ara ben gelir onların gözünüde korkuturum evvelallahh...

canlarım 8 yumurcağımı hastanede bıraktım.. şimdi transferi bekliyorum... yatmam lazım...çok şiş karnım.. kasıklarımda batıyor...insallah hayırlı embriyolar gelişir....
cnm hayırlı olsun..kaliteli embriyolar olsun ve sana sımsıkı tutunsunlar inşallahhhh...

hayırlısı olsun cnm..elif yavaş ama sağlam adımlarla ilerliyor kanımca...
sonu güzel olacak inşallah..
Naılsınız kızlar ancak gırebıldım... Birsey sorucam su ovulasyon kıtınde ıkıncı cızgı sılık cıktı ne demekk??

yumurtlamada değilsin demek cnmmm...

İki tane 1. kalite bebişimi aldım geldim kızlar...
Dinlenmeye çelildik. 4 Haziran test günüm, lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Allahım yardımcın olsun..bol bol dua et cnm..
sımsıkı tutunsunlar inşallahhh....

selam guzeller nasilsiniz ozledim sizi doktor testitekrarlamayi gerek gormedi 5mayis keseyi goruceyiz insallah sizlerde ne var ne yox yeni bir haber falan

hayırlısı olsun cnm...
inşallah keseyide görürsünüz ve herşey yolunda gider..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasib etsinnnn

merhabalar kızlar nasılsınız??
ne kasvetli ne uyuz bir hava bugün..
bunalıma soktu hepten beni..Allahtan misafirlerim vardı..iki laklakla geçti bugünde..

ne demek canım evet çok anlattım ama her defasında bıkmadan anlatırım...
yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana...
bundan sonrasıda dediğin gibi nasip...
Allahın izniyle hiç bir sıkıntı yaşamayacaksın...

hayııııırrrr iğne saatlerini değiştiremezsin....
hepsini yine aynı saatlerinde vur yoldayım dışardayım diye bişi yok...

tarın gitmeden yapmayayım yani.... belkim daha çok büyürler diye hepsini vurasın hatta içesim var o küçcük şişeyii....:))):26:

bizim topikte istanbulun havası gibi olmuş..kasvet basmış..sessizlik tavan yapmışşşş

Transferı olan arkadaslarım ınsallah bebeıslerınızı sag salım kucagınıza alır ve bızlere güzel haberler verırsınız. Bu mubarek ayların hurmetıne rabbım yardımcınız olsun
cnlrmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…