Tüp Bebek Günlüğümüz !

offf bende yaklaştıkça heyecanlanıyorum sende kimbilir nasıldır müzik dinle kendini sakinleştir en sevdiğin yiyeceği falan ye unut transferi falan

dondurulmuşlar konacak ya çözülmezlerse die çok korkuyorm((allahım hayırlısını versin ya rabbimmm

İki tane 1. kalite bebişimi aldım geldim kızlar...
Dinlenmeye çelildik. 4 Haziran test günüm, lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

Maşallah canım...
en güzel döneme geldin artık bebeklerin seninle ve inşallah 4 haziranda da hamileliğin resmileşecek..

bi maşallah ta sana o zaman...
inşallah e2 iyi çıkarda sorunsuz opuya gidersin..

eyvah diyorum...
hayret bişey yaa..
aslında bu durumda iğne kesilip kendi haline biraz daha büyümeye bırakılır ama yumoşlarda daha istenilen boyutta değil...
mecburen dozu düşürerek devam etmek zorunda kalmış belli..
muhtemelen son iğnen olacak yarın da iğnesiz kendiliğinden büyümeye bırakır...
opuyu iptal etmez de transferin belki bi dahaki aya kalabilir...
ama inşallah e2 bizi şaşırtır ve deli gibi artmaya devam etmez...

selam guzeller nasilsiniz ozledim sizi doktor testitekrarlamayi gerek gormedi 5mayis keseyi goruceyiz insallah sizlerde ne var ne yox yeni bir haber falan

nereye kayboldun sen bi hamileyim dedin gittin...
5 mayıs değil sanırım 5 haziran olacak o

kıslarrr iyi akşamlarrr:))))))) keşke hemen sabah olsaa::)) size bir sou daha yarın yumi kontrolüm var ya benim bu gece ekşın olmaz değil mi???:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

olmaz olmaaaazzz:)nasıl bir ekşın olmasından korkuyorsun???

kıslarrr iyi akşamlarrr:))))))) keşke hemen sabah olsaa::)) size bir sou daha yarın yumi kontrolüm var ya benim bu gece ekşın olmaz değil mi???:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ay niye olmasin canimsoylemesi ayip ama bizde transfere 1gun kalana kadar oldu

dondurulmuşlar konacak ya çözülmezlerse die çok korkuyorm((allahım hayırlısını versin ya rabbimmm

kız hiç olurmu geçende videosunu izledim hayretle. dondurulunca büzüşüyo çözülünce tekrar açılıyo eski haline geri dönüyo hiçbi fark kalmıyo yenisiyle hem onlara ekstra işlem uyguluyolar tutsun diye :) sen o tatlı canını sıkma hiççç tutacak inan buna :)

canım benim çok sağol dur bende izleyim videosunu iyi akıll ettin..

ay niye olmasin canimsoylemesi ayip ama bizde transfere 1gun kalana kadar oldu

iğnelerini oluyosan demekki opu olmamışsın daha :) bişey diycem yumurtalar büyüdü ya şimdi şu ara oo iş heheheh olursa hamile kalma şansın daha yüksekmiş düşün yanii (normal yoldan tüpsüz )

Son düzenleme:
lorkee tedavi iptal edilse benimki edilirdi herhalde daha e2 ye bakmadık ama yumoşların en büyüğü 18 olmuş bile sanırım hemen hemen aynı zamanda opu olucaz hayırlısı

yok canım senın zaten yumurta ıstenen boyuta gelmıs ama benım yumruta buyumeden e2 fırladı sorun orda hayırlısı bakalımm

aynen gulden yaa bende hayret edıyorum benım e2 ne havadan nem kapan bıseymıs
zırt dıe fırladı valla
ama bence bana ılk baska 3 dozu fazla verdıler ...
ahh ahh bız yol gosterıcez nerdeyse ..
neyse hayırlısı bakalım da demıssın ya toplama ıptal olmaz transfer belkı bı dahakı aya kalır dıe ..
o nası oluyo e2 yuksek olunca tutunma ıhtımalı dustugu ıcın mı ..

bıde benım yumurtaları tutarlarmı 1 ay ben hcı duymadım zeynep kamılde ole bısey varmı acaba ole ımkanları

anaaa bunlar ne diyor ekşin mekşin...kız deli misiniz?hastanede bize kağıt verdiler kesinlikle tüp bebek programı bitene kadar ilişki yok dediler..yapmayın kızlar....

aaa valla hiçbişey denmedi belki opu günü öncesi perhiz verir onun haricinde serbestttt sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…