- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
offf bende yaklaştıkça heyecanlanıyorum sende kimbilir nasıldır müzik dinle kendini sakinleştir en sevdiğin yiyeceği falan ye unut transferi falan
İki tane 1. kalite bebişimi aldım geldim kızlar...
Dinlenmeye çelildik. 4 Haziran test günüm, lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
kızçeler ben geldim bugün doktorumda randevum vardı yumoşlar büyümüş bende hehebi tarafım 18mlve altı öbür tarafımdakiler 14ml civarıymış.... yaklaşık 15 taneye yakın yumoşum varmış iğnelerim çoğaldı puregon -menegon ve kalçadan olan pazartesi tekrar sabahtan gidiyorum e2 değerime bakılcak hafta içine toplanırmış yumoşlar sizler nasılsınız
slm kızlar nasılsınız ..
bende durumlar asagı yukarı aynı sayılır ıgneyı bu aksam bır toz bır suya ındırdı
e2 costu yaa korkuyorum 3666 cıkmıs bugun ... dun 1980 falandı :18::18:
yumurtaların en buyugu 14 hala ne olcak bılmem
yarın trkrr kan ve ultrason var ..
yolalrda belım koptu valla ınsallah hakkımızda hayırlısı olsun ...
bu son ıgnem olsa artık catlatmaya gecsek keske
dua edermısınız e2 yuzunden sıkıntı yasamaktan ve ıptal vs olmasından kokruyorum
selam guzeller nasilsinizozledim sizi doktor testitekrarlamayi gerek gormedi 5mayis keseyi goruceyiz insallah sizlerde ne var ne yox yeni bir haber falan
kıslarrr iyi akşamlarrr:))))))) keşke hemen sabah olsaa::)) size bir sou daha yarın yumi kontrolüm var ya benim bu gece ekşın olmaz değil mi???:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kıslarrr iyi akşamlarrr:))))))) keşke hemen sabah olsaa::)) size bir sou daha yarın yumi kontrolüm var ya benim bu gece ekşın olmaz değil mi???:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
dondurulmuşlar konacak ya çözülmezlerse die çok korkuyorm((allahım hayırlısını versin ya rabbimmm
ay niye olmasin canimsoylemesi ayip ama bizde transfere 1gun kalana kadar oldu
kız hiç olurmu geçende videosunu izledim hayretle. dondurulunca büzüşüyo çözülünce tekrar açılıyo eski haline geri dönüyo hiçbi fark kalmıyo yenisiyle hem onlara ekstra işlem uyguluyolar tutsun diye :) sen o tatlı canını sıkma hiççç tutacak inan buna :)
İki tane 1. kalite bebişimi aldım geldim kızlar...
Dinlenmeye çelildik. 4 Haziran test günüm, lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
ay niye olmasin canimsoylemesi ayip ama bizde transfere 1gun kalana kadar oldu
ne bilim eşim dioki anlarlarrr:))) anlasınlar değil mi:)))))
anlamazlar zaten kameranın ucuna jel sürüyolar karışır gider hehehehe ayyy çok ayıp oldu ama hehehe
lorkee tedavi iptal edilse benimki edilirdi herhalde daha e2 ye bakmadık ama yumoşların en büyüğü 18 olmuş bile sanırım hemen hemen aynı zamanda opu olucaz hayırlısı
eyvah diyorum...
hayret bişey yaa..
aslında bu durumda iğne kesilip kendi haline biraz daha büyümeye bırakılır ama yumoşlarda daha istenilen boyutta değil...
mecburen dozu düşürerek devam etmek zorunda kalmış belli..
muhtemelen son iğnen olacak yarın da iğnesiz kendiliğinden büyümeye bırakır...
opuyu iptal etmez de transferin belki bi dahaki aya kalabilir...
ama inşallah e2 bizi şaşırtır ve deli gibi artmaya devam etmez...
nereye kayboldun sen bi hamileyim dedin gittin...
5 mayıs değil sanırım 5 haziran olacak o
anaaa bunlar ne diyor ekşin mekşin...kız deli misiniz?hastanede bize kağıt verdiler kesinlikle tüp bebek programı bitene kadar ilişki yok dediler..yapmayın kızlar....
anaaa bunlar ne diyor ekşin mekşin...kız deli misiniz?hastanede bize kağıt verdiler kesinlikle tüp bebek programı bitene kadar ilişki yok dediler..yapmayın kızlar....
çok şükür de sen nasılsın?hiç sesin çıkmadı..
sölemem :)) ekşın işte :)))))))) ayıp bişiii:)))
EGUNALL anlamışındır senn:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?