Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam fistiklar nasilsiniz ,ibnsallahhh hepniz iyisinizdir
yaz geldiya pek firsat bulup giremiyorum,
ama buldugum ilk firsatta sizi gormeye geliyorum kizlar

kızlar aman deyim bencede pozitifi görene kadar tedavi süresince önermiyorlar...ama anlaşılcağnı sanmıyorum:)))nasıl anlaşılcakki:)))))

selam.bugün kontrole gittim.yumurtalar büyümüş.adetin 9. günü.en büyüğü 14,5.en küçüğü de 9.toplam yumurta 12 tane.ptesi kontrolüm var.güldencim bilgilerimi yazdım tedavidekiler topiğine.şimdilik bu kadar.

sedamu aynı zamanda ilerliyoruz :)sanırım bi gün öndesin benden

Sevgili arkadaşlarım tedavi sürecindeki ekşın muhabbetinizi ve yorumlarınızı okudum...
Bi de ben yazayım dedim çünkü nickim geçmiş mesajlarda cevap hakkım doğmuş
Şöyleki;
Ekşını çatlatma iğnesine birgün kaldığında bırakın...
Sonrasında test gününe kadar yasak..
Bi de gebelik oluşursa eşinizle doktor izin verene kadar kanka oluyorsunuz...

Son düzenleme:

Rabbım sabırnı arttırsın ınsallah onun mukafatı olarakta hayırlısıyle en kısa zamanda sana sagsalım evladını yollasın trkrr

bızde bırlıkte gıdıyoruz gıbı benımde 10. gunum senınle aynı gıbı yumrtalar pekı e2 degerın kac cıktı merak ettım

cnaım bende eksın derdınde degılım ama perhız ayarlama ıcın soracaktım
mesela perhız 4 gun veya 2 gun olma ıhtımalı var hangısı daha ıyı acaba ..
bızım catlatma ıgnesını yarın vur derse ve ptesı opu olursa 4 gun perhız oluyo
yok eger bu aksam eksın olursa catlamayı yrn yaparsak yıne 2 gun oluyo nabsakkı :26:

açıklama için sağol canım benimmmmm

canım sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah ve pıtırcıkların annesine sımsıkı tutunsun inşallah...
jeli sıktıktan sonra bazıları yayılması için yürümek gerektiğini söylüyor bazıları da ayağının altına yastık koyarak yatılması gerektiğini...ben ilk denemede yürüm olmadı...2.denemede yattım olmadı...doğrusu ne ben de bilmiyorum...en iyisi ne yapılması gerektiğini şükran hn.a bir sor istersen...ama sonra cevabı bize de söyle...)

defnecimmm kontrollerde folikülleri sayıyorlar ama kaç tanesinin içi dolu bilinmiyor, bazıları da boş çıkıyor...ancak yumurta toplamada anlaşılabiliyor olgun yumurta sayısı...

kendine iyi bak,bebişine/bebişlerine (kaç tane koyacaklarını bilmediğim için) az kaldı, iyi dinlennnn, sonra pıtırcıklarını taşıyacaksın inşallah 9 ay...

evet canım başta yüksek dozla başlanmamalı sonra duruma göre doz ayarlanmalıydı...
ohss ye yüksek e2 neden olur gibi görünüyor ama eğer çatlatma iğnesini vurmazsan ohss falan olmazsın tetikleyen çatlatma iğnesi yani içindeki hcg (hamilelik)hormonudur...
yüksek e2 ye rağmen çatlatma iğneni vurur transferinde olur bi de hamile kalırsan o güne kadar belki olmadığın ohss birden ortaya çıkar sebebi hamile olmandan kaynaklı artan bhcg hormonudur...o yüzden de hastanelik olursun ve bu çok zor geçen bir süreçtir..bhcg artışıyla ohss şiddetlenir bebeğe bişey olmaz ama sen acı çekersin...doktor kontrolünde olursan daha hafif atlatırsın...mutlaka yatış gerekir ama...
karışık olduysa nereyi anlamadıysan sor bi daha anlatayım...
gebelik oluşma ihtimaline karşılık bi çok doktor yumurtaları toplar ohss olsan bile kontrol altında tutar ama transferi hormonların ve yumurtalıkların toparlanana kadar bi dahaki aya bırakır...embriyolar dondurulur...tüp bebek ünitesi olan her hastanede mutlaka dondurma işlemide yapılır aksini daha duymadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…