Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlı sabahlar herkeze

hayırlı hafta sonları olsun insallah

defnelma döllenme haberini bekliyoruz birazdan arayacaktır sukran hanım ınsallah hayırlı haberler gelir

Günaydın canımm sana da hayırlı sabahlar...

Günaydın , hergün yeni bir umutt olsun hepimize..

Günaydın umutsuz günümüz yok ki hep umutla bekliyoruz...

Arkadaslar selam transferim oldu çok şükür.2tane transfer edildi.haber vermek istedim.

Canım çok sevindim hayırlı olsun kuzuların sımsıkı tutunsun 12 gün sonra hayırlı haberler ver bize...

Canım biz iyiyiz sen nasılsın? tüm dualarına amin tatlım...

Cnm Rabbim beddua ni kabul etsin sana yapılan ni kabul etsin insallhhhh

ARKADAŞLAR ben tranfere gidiyorum 2 de orda olmam gerekiyor dualarınızı bekliyorum..

Allah yardımcın olsun canım bebeğini al göbişine gel

o zaman sana bir sarılıp öpeyim canım

bende sarılıyorum o zaman

Arkadaslar selam transferim oldu çok şükür.2tane transfer edildi.haber vermek istedim.

bak sennn hatun bebelerine kavuşmuş bile...
maşallahh Allah 9 ay hiç ayırmasın inşallahhhhhh

anaaaaa......... kimse yok.......... ama yinede koccaman günaydınlar hepinize...................

aaaa ben varım nasıl bana yok muamelesi yaparsın dicem ama yeni girdiğimden topiğe yüzüm yok demeye

ama ben yazarken yoktun yoksa seni görmezden gelirmiyim hiç........

evet yeni gelmiştim

ama ben bunu yazanaca gene gitmişsin...........

liste topikine gittiydim...
tuanamasal arkadaşımız 2 donmuş embriyo transferi olacaktı ama embriyolar çözülmediğinden iptal olmuş...
en baştan tüp bebişe başlayacak yine..
liste topiğine yazmış ...

akasyacımm,naber ,nasılsın

neden bana nasıl olduğumu sormuyosun neden beni dışlıyosun

kıyamammmmmmmmmmmmmmmm yaaa,,sen yoktun ben yazarken canım yaa,,,,
be nseni dışlarmıyım hiçççç,,
nasılsın canım benim,,,,,

Selam kızlar.hala hastanedeyim.serum verdiler.Allahtan su toplanmamış vücuduma ama çok yumurtam var büyümekte olan.aslında tek yumurta koyalım dediler ben çok ısrar ettim.dok.eger ikiside tutarsa çok ohss şiddetini arttirabilirmiş.hepiniE tek cevap yazdım kusura bakmayın /

canım arkadaşım şuan hastanede yatıyor,kontrol altında tutuluyor,biliyosun mecburen hastane ve doktor değişikliği yaptığı için,şimdiki hastanesi bırakmak istemiyor onu,38.haftasını doldurmaya çalışıyorlar,haftaya cumaya kadar olucakmış doğum,nasıl olumsuz şeyler be canım?bende çok korkuyorum,hayırlısıyla atlatır inşallah,benim ilk defa duyduğum bir yöntem bu,senin eşinde neden spinal oldu?

kızlar selamlar nasılsınız :) birazdan hastaneye gidicem kalça iğnemi vurdurmaya dünkü kalça iğnemin acısı hala geçmedi üstelik sizler napıyosunuz baya ilerlemiş sayfalar kaynatmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…