hayırlı sabahlar herkeze
hayırlı hafta sonları olsun insallah
defnelma döllenme haberini bekliyoruz birazdan arayacaktır sukran hanım ınsallah hayırlı haberler gelir
Günaydın , hergün yeni bir umutt olsun hepimize..
Arkadaslar selam transferim oldu çok şükür.2tane transfer edildi.haber vermek istedim.
günaydınnnnnnnnnnnn canikolarımmmm nassııınızzzz???
süper güzel bir hafta sonu olsunnnn yeni hafta daha süper başlasınnnnn herşey istediğiniz gibi gönlünzdeki gibi olsunnn güzel allahım tümmmmmm dualarımızı yalvarışımızı yakarışımızı duysun kabul etsin açtığımız ellerimizi ettiğimiz duları karşılıksız bırakmasınnnnnn hepinizin nur topu gibi çocukları olsun çifter çifter ( ama ikiz gerçekten zor bunuda belirtiim kız kardeşim tedavilik durumda artık) ama versin 2 değil 3 versin hataaaaa size:)))))))) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ...
ben ona zamanında şöle bir beddua ettim tembel diye inşallah allah sana öleee bişi verirki kıçının üsütne oturcak zaman bulamazsınnn sürekli sağdan sola koşar durusun karşına geçip bende gülerim demiştim tuttuu:) şimdi ben ona söylenince diyoki elif dilerim allahtan sana 2 değil 3 tane verir ben ayaklarımı uzatıp keyif yaparken sen koşturuıp durursun diyo bende karşına geçip gülerim diyor :)))))))))
Arkadaslar selam transferim oldu çok şükür.2tane transfer edildi.haber vermek istedim.
günaydınnnnnnnnnnnn canikolarımmmm nassııınızzzz???
süper güzel bir hafta sonu olsunnnn yeni hafta daha süper başlasınnnnn herşey istediğiniz gibi gönlünzdeki gibi olsunnn güzel allahım tümmmmmm dualarımızı yalvarışımızı yakarışımızı duysun kabul etsin açtığımız ellerimizi ettiğimiz duları karşılıksız bırakmasınnnnnn hepinizin nur topu gibi çocukları olsun çifter çifter ( ama ikiz gerçekten zor bunuda belirtiim kız kardeşim tedavilik durumda artık) ama versin 2 değil 3 versin hataaaaa size:)))))))) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ...
ben ona zamanında şöle bir beddua ettim tembel diye inşallah allah sana öleee bişi verirki kıçının üsütne oturcak zaman bulamazsınnn sürekli sağdan sola koşar durusun karşına geçip bende gülerim demiştim tuttuu:) şimdi ben ona söylenince diyoki elif dilerim allahtan sana 2 değil 3 tane verir ben ayaklarımı uzatıp keyif yaparken sen koşturuıp durursun diyo bende karşına geçip gülerim diyor :)))))))))
o zaman sana bir sarılıpöpeyim canım
ARKADAŞLAR ben tranfere gidiyorum 2 de orda olmam gerekiyor dualarınızı bekliyorum..
o zaman sana bir sarılıpöpeyim canım
anaaaaa......... kimse yok.......... ama yinede koccaman günaydınlar hepinize...................
ama ben yazarken yoktun yoksa seni görmezden gelirmiyim hiç........
ama ben yazarken yoktun yoksa seni görmezden gelirmiyim hiç........
ama ben bunu yazanaca gene gitmişsin...........
akasyacımm,naber ,nasılsın
akasyacımm,naber ,nasılsın
evet yeni gelmiştim
liste topikine gittiydim...
tuanamasal arkadaşımız 2 donmuş embriyo transferi olacaktı ama embriyolar çözülmediğinden iptal olmuş...
en baştan tüp bebişe başlayacak yine..
liste topiğine yazmış ...
neden bana nasıl olduğumu sormuyosun neden beni dışlıyosun
iyiyim tatlım.... sana bişey soracaktım; spinal anestezi ile doğum yapacak arkadaşın ne yaptı???? ben spinal anestezi ile ilgili çok olumsuz şeyler okumuştum ve hatta eşimde de bu sıkıntıları yaşamıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?