Selam kızlar.hala hastanedeyim.serum verdiler.Allahtan su toplanmamış vücuduma ama çok yumurtam var büyümekte olan.aslında tek yumurta koyalım dediler ben çok ısrar ettim.dok.eger ikiside tutarsa çok ohss şiddetini arttirabilirmiş.hepiniE tek cevap yazdım kusura bakmayın /
kızlar selamlar nasılsınız :) birazdan hastaneye gidicem kalça iğnemi vurdurmaya dünkü kalça iğnemin acısı hala geçmedi üstelik sizler napıyosunuz baya ilerlemiş sayfalar kaynatmışsınız
kıyamammmmmmmmmmmmmmmm yaaa,,sen yoktun ben yazarken canım yaa,,,,
be nseni dışlarmıyım hiçççç,,
nasılsın canım benim,,,,,
canım arkadaşım şuan hastanede yatıyor,kontrol altında tutuluyor,biliyosun mecburen hastane ve doktor değişikliği yaptığı için,şimdiki hastanesi bırakmak istemiyor onu,38.haftasını doldurmaya çalışıyorlar,haftaya cumaya kadar olucakmış doğum,nasıl olumsuz şeyler be canım?bende çok korkuyorum,hayırlısıyla atlatır inşallah,benim ilk defa duyduğum bir yöntem bu,senin eşinde neden spinal oldu?
umarım bebelerin tutarda ohss olmam.ama riskin olduğunu söyledi doktor.hattavtransferden önce kontrol etti.iptal edecekti de su toplamadıği için vücudum ok dediler.tek karar vermedi doktor yanında iki Doc.daha vardı.4embriyomda dondurulacak.4.gün transferiymiş o yüzden 5 Haziran test günüm.en zor kısmıda çiş mevzusu valla.sürgü getirdiler yapamadım hemşirenin yanında.utana sıkıla mecburen yaptım eşim aldı sürgüyü.hala utanıyorum...ohhh sevindim şimdi benim gibi ohss ye karşı serum vermişler bende transferden sonra 3 şişe yemiştim...
opu günüde 3 şişe yemiştim...
bu iyi gelecek sana...
gebelik olşursa ohss riskin çok yüksek ama napalım doktor kontrolünde olacaksın bişey olmaz Allahın izniyle...
kızlar merhaba ,benim bugün transferden sonra 10. günümdü test yaptırdım sonucum 16.15 çıktı benim gibi olupta değerleri yükselen varmı. daha önce 2 tane kimyasal gebelik yaşadım onların değerleri de aynıydı psikolojik olarak insan etkileniyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim .desteğe çok ihtiyacım var.....
Yeni yaşıma kızlarımla birlikte giriyorum,inş.rabbim seneye onları kucaklayarak girmemi nasip eder..her ne kadar moralimiz bozuk olsada,yeni yaşıma yeni umutlarla giriyorum..rabbimden kendim,kızlarım ve eşim için saglık,mutluluk,huzur diliyorum..rabbim evlatlarımızı bize bagışlasın inş..tek duam dilegim bu...
Yeni yaşıma kızlarımla birlikte giriyorum,inş.rabbim seneye onları kucaklayarak girmemi nasip eder..her ne kadar moralimiz bozuk olsada,yeni yaşıma yeni umutlarla giriyorum..rabbimden kendim,kızlarım ve eşim için saglık,mutluluk,huzur diliyorum..rabbim evlatlarımızı bize bagışlasın inş..tek duam dilegim bu...
ARKADAŞLAR ben tranfere gidiyorum 2 de orda olmam gerekiyor dualarınızı bekliyorum..
masallah Rabbım sana sıkıca tutunmalarını ve saglkıklı olmalarını nasıb etsın ınsallahArkadaslar selam transferim oldu çok şükür.2tane transfer edildi.haber vermek istedim.
kolaylıklar versın Rabbım ınsallah guzel gecer...ARKADAŞLAR ben tranfere gidiyorum 2 de orda olmam gerekiyor dualarınızı bekliyorum..
kötü düşünme lütfen
insallah tutunmustur bebegın
egunal arkadasımız sana bilgi verecektir
onun yorumlarına güven canım
hayırlı sabahlar herkeze
hayırlı hafta sonları olsun insallah
defnelma döllenme haberini bekliyoruz birazdan arayacaktır sukran hanım ınsallah hayırlı haberler gelir
Selam kızlar.hala hastanedeyim.serum verdiler.Allahtan su toplanmamış vücuduma ama çok yumurtam var büyümekte olan.aslında tek yumurta koyalım dediler ben çok ısrar ettim.dok.eger ikiside tutarsa çok ohss şiddetini arttirabilirmiş.hepiniE tek cevap yazdım kusura bakmayın /
kızlar selamlar nasılsınız :) birazdan hastaneye gidicem kalça iğnemi vurdurmaya dünkü kalça iğnemin acısı hala geçmedi üstelik sizler napıyosunuz baya ilerlemiş sayfalar kaynatmışsınız
biz geldik,dün dr kontrolümüze gittik hastaneye,,durumları iyi dedi dr muz..gr larını yine sölemedi:))ama olumsuz olan bişey var,sizede yazmıştım daha önce ara ara kan geliyor diye,dün onu özellikle sorduk,plesantadan geliyormuş..yapcak bişey yok dedi..plesantamız biraz önde duruyormuş,bunun geri cekilmesi gerekiyo inş.cekilir dedi..orta tehlike grubuna giriyoruz,bana sürekli yatcaksın,dinlenceksin dedi,iş yapmak,agır kaldırmak,yorulmak,gezmek vs herşey yasak..tabi biz bunu duyunca yine moralimiz bozuldu..erken dogum riski var dedi dr o yüzden cok dikkat etmemiz gerekiyormuş..peki dedik bizde..eşimde bunları duyunca herşeyi yasakladı zaten..napalım inş.bi kac ay böyle idare etcez,rabbime emanet yavrularım elimden gelen bişey yokrabbim yardım etsin kızlarımızı bize bagışlasın inş..dogurana kadar korkularımız bitmiycek malesef..sizde bize dua edin ne olur..şimdilik bizden bu kadar..dinlenmeye gidiyorum sabahtan beri yorulduk yine malesef..gene geliriz..kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?