Tüp Bebek Günlüğümüz !

ohhh sevindim şimdi benim gibi ohss ye karşı serum vermişler bende transferden sonra 3 şişe yemiştim...
opu günüde 3 şişe yemiştim...
bu iyi gelecek sana...
gebelik olşursa ohss riskin çok yüksek ama napalım doktor kontrolünde olacaksın bişey olmaz Allahın izniyle...

kızlar selamlar nasılsınız :) birazdan hastaneye gidicem kalça iğnemi vurdurmaya dünkü kalça iğnemin acısı hala geçmedi üstelik sizler napıyosunuz baya ilerlemiş sayfalar kaynatmışsınız

kalçadan olanlar fena zaten...
kadın milleti şekerim yaz yaz bitiremiyoruz kaynatmak doğamızda var bizim..

kıyamammmmmmmmmmmmmmmm yaaa,,sen yoktun ben yazarken canım yaa,,,,
be nseni dışlarmıyım hiçççç,,
nasılsın canım benim,,,,,

yok hiç kıyamam deme kıydın bana işte
nasıl olduğumuda yazmıyom işte
neyse uzatmayım
klasik hafta sonu takılıyorum evde...

tatlım eşim varikosel ameliyatı olduğunda spinal anestezi ile yaptılar.... ameliyat iyi geçti çabucak toparlandı zaten çok zor bi operasyon değil... yatarken hiç ağrısı yoktu ayaktaykende fazla yoktu ama oturduğu anda şiddetli sırt ve ense ağrısı çekiyodu... bir dakika bile oturamıyodu... bu 2 3gün geçmeyince tekrar gittik dr.a ağrı kesici falan verdi döndük eve ama ilerleyen günlerde düzelme kaydetmedi...yeniden gittik serum falan verdiler tekrar gittik ve öğrendikki spinal anestezide bu şikayetlere sıkça rastlanıyomuş.. sonra internetten araştırınca büyük bir çoğunluğun aynı şeylerden şikayetçi olduğunu okuduk. ameliyatla ilgili bi sıkıntı olmamasına hatta ameliyat yerleri iyileşmesine rağmen eşim epey zaman oturmakta çok zorlandı ağrı kesicilerle idare etti.... netteki şikayetlerde spinal anestezi ile doğum yapan ve oturamadığı için bebeğini emzirmekte zorlanan bir sürü kadının şikayeti vardı... o yüzden sordum

kızlar merhaba ,benim bugün transferden sonra 10. günümdü test yaptırdım sonucum 16.15 çıktı benim gibi olupta değerleri yükselen varmı. daha önce 2 tane kimyasal gebelik yaşadım onların değerleri de aynıydı psikolojik olarak insan etkileniyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim .desteğe çok ihtiyacım var.....

umarım bebelerin tutarda ohss olmam.ama riskin olduğunu söyledi doktor.hattavtransferden önce kontrol etti.iptal edecekti de su toplamadıği için vücudum ok dediler.tek karar vermedi doktor yanında iki Doc.daha vardı.4embriyomda dondurulacak.4.gün transferiymiş o yüzden 5 Haziran test günüm.en zor kısmıda çiş mevzusu valla.sürgü getirdiler yapamadım hemşirenin yanında.utana sıkıla mecburen yaptım eşim aldı sürgüyü.hala utanıyorum...

kötü düşünme lütfen
insallah tutunmustur bebegın

egunal arkadasımız sana bilgi verecektir
onun yorumlarına güven canım

biz geldik,dün dr kontrolümüze gittik hastaneye,,durumları iyi dedi dr muz..gr larını yine sölemedi:))ama olumsuz olan bişey var,sizede yazmıştım daha önce ara ara kan geliyor diye,dün onu özellikle sorduk,plesantadan geliyormuş..yapcak bişey yok dedi..plesantamız biraz önde duruyormuş,bunun geri cekilmesi gerekiyo inş.cekilir dedi..orta tehlike grubuna giriyoruz,bana sürekli yatcaksın,dinlenceksin dedi,iş yapmak,agır kaldırmak,yorulmak,gezmek vs herşey yasak..tabi biz bunu duyunca yine moralimiz bozuldu..erken dogum riski var dedi dr o yüzden cok dikkat etmemiz gerekiyormuş..peki dedik bizde..eşimde bunları duyunca herşeyi yasakladı zaten..napalım inş.bi kac ay böyle idare etcez,rabbime emanet yavrularım elimden gelen bişey yokrabbim yardım etsin kızlarımızı bize bagışlasın inş..dogurana kadar korkularımız bitmiycek malesef..sizde bize dua edin ne olur..şimdilik bizden bu kadar..dinlenmeye gidiyorum sabahtan beri yorulduk yine malesef..gene geliriz..kendinize iyi bakın

Yeni yaşıma kızlarımla birlikte giriyorum,inş.rabbim seneye onları kucaklayarak girmemi nasip eder..her ne kadar moralimiz bozuk olsada,yeni yaşıma yeni umutlarla giriyorum..rabbimden kendim,kızlarım ve eşim için saglık,mutluluk,huzur diliyorum..rabbim evlatlarımızı bize bagışlasın inş..tek duam dilegim bu...

mutlu,huzurlu,sağlıklı senelere insallahhh
rabbim sağ salim bebeklerini kucagına almayı nasip etsin insallah
doğum günün kutlu olsunnn

Dogum gunün kutlu olsun kuzularinla kocisinle nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllar nasip etsin Rabbim size :)

dogum günün kutlu olsun bebişinle beraber nice uzun senelere canımm

canım benim..... rabbim sağlıklı doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin...... sakın kendini üzüp stres yapma,,, sağlıkla gelecek meleklerin....... doğum günün mutlu olsun.........

slm kızlar ...
benım sukur bugun kontrolum ıı gectı 3600 falandan 3200 e ınmıs degerım cok dusmemıs ama yukselmemıs en azından..
bugece catlatma var 16lar 15 ler var bunlar pptesıye kkdr buyurmu yaa :26:
ptesı toplama olacak nasıbse...
bıde dun rahımde 4mm lık polıp gorunmus dedım bunun negatıf etkısı olurmu
doktorda cok kucuk oldugu ıcın suan bıze engel degıl bakıcaz takıp edıcez dedı
ınsallah sıkıntı cıkarmaz bana
polıpler dusuklere vs sebep oluyo dıe bılıyorum Allah korusun

Arkadaslar selam transferim oldu çok şükür.2tane transfer edildi.haber vermek istedim.
masallah Rabbım sana sıkıca tutunmalarını ve saglkıklı olmalarını nasıb etsın ınsallah
ARKADAŞLAR ben tranfere gidiyorum 2 de orda olmam gerekiyor dualarınızı bekliyorum..
kolaylıklar versın Rabbım ınsallah guzel gecer...

Rabbım evlatlarınla hayırlı bereketlı huzurlu bır omur nasıb etsın ınsallah ...

herkese merhaba kızlar

bana iyi dileklerini yazan herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun

bugün eve geldim ama çok yorucu bi yolculuk yaşadım otobus resmen çalkalıya çalkalıya getirdi bizi inşallah bebişlerime bişey olmamıştır tek korkum bu

yoldayken biraz sancım vardı ama şimdi iyiyim bişey olmaz değilmi kızlar nolur dualarınızı esirgemeyin

canım arkadaşlarım sagolun güzel dilekleriniz için,,facetende dogumgünümü kutlamışssınız herkese cook teşekkürler...bize dua edin..hepinizi cooook seviyoruzz...

hayırlı sabahlar herkeze

hayırlı hafta sonları olsun insallah

defnelma döllenme haberini bekliyoruz birazdan arayacaktır sukran hanım ınsallah hayırlı haberler gelir

canım aradı şükran hanım.. 4 tane bebiş yaşıyormuş.. insallah..hepsi yaşar pazartesi transfer var... Rabbim insallah bebeklerimin bana sımsıkı tutunmasını sağlar...

canım geçmiş olsun.. insallah ohss siz bir hamilelik seni bekliyordur...

kızlar selamlar nasılsınız :) birazdan hastaneye gidicem kalça iğnemi vurdurmaya dünkü kalça iğnemin acısı hala geçmedi üstelik sizler napıyosunuz baya ilerlemiş sayfalar kaynatmışsınız

kalçadan iğne benimde var.. herhalde transferden sonra kullanacağım..şimdilik duruyor....

canım.... korkulacak bir şey yoktur bence.. biraz dikkat ve Rabbimin izniyle sağlıcakla alırsın prensesleri kucağına insallah....

iyiki doğdunnn evraaaaaa..... bebişlerin ve eşinle mutlu bir ömür geçir evra......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…