Tüp Bebek Günlüğümüz !

hafta sonu herkes tatilde.....
kimsecikler yok topikte....
kaçar defne öyleyse....
birileri gelince gelirim bende....

kızlar bu arada 4 embriyo varmış ya... 4 üde yaşıcak demek mi bu? yoksa bebişlerimi kaybetme şansım var mı? daha kavuşamadan....Rabbim insallah 4 ünede can verir...

yaaa... hala inanamıyorum.... bebişlerimi göbüşümde olacağına... her ekşından sonra göbüşümü eller insallah ordasınızdır derdim.. şimdi orda olacaklar ve ben onlara diyeceğim ki..
orda olduğunuzu biliyorum...ne olur sıkı tutunun....

ah... kızlar... düşününce bile gözlerim doldu...

kızlar bu arada 4 embriyo varmış ya... 4 üde yaşıcak demek mi bu? yoksa bebişlerimi kaybetme şansım var mı? daha kavuşamadan....Rabbim insallah 4 ünede can verir...

döllendikten sonra genelde yaşarlar canım ama bazılarının gelişim yavaş olur kalitesiz olur ama bu tutunmaz demek değildir...
yani Allahın izniyle göbişine 2 bebiş kesin alırsın aklına başka bişi getirme...

evet çok duygusal bir an..
transferde ultrason ekranında rahmine yerleştirilişini beyaz bir nokta şeklinde görüyorsun...
yavaş yavaş ilerliyor ve konuveriyor göbişine asıl o an sıkışık olmaktan dolayı işeme korkusunda olmazsan keyfini çıkarır ve duygulanırsın

hiç sorma canım birde o var.. çok sıkışık olmak gerekiyormuş öyle değil mi? ne yapcam bilmem... ya kaçırırsam...hiç dayanamam çişe... eyvahhh..... dr. dermiş. kızım bir tutamadın çişini...

ohhh çok şükür dozu düşürünce düşmesi gerekirdi zaten az da olsa düşmüş...
16 ve 15 ler büyür çatlatma iğnesi vurunca biraz daha büyüme oluyor...
çatlamalarına iğneyi vurduktan sonra 36 saat var unutma ilk 24 saat kesin büyüme devam edecektir..
yani yarın akşama kadar büyürler daha...
17-18 i bulurlar merak etme...
polipten bişiycik olmaz 4cm lik çikolata kistiyle hamile kalanlarımız var cicim 4mm polip bişey yapmaz dertlenme...

Allahın izniyle bişey olmaz canım...
sen kalkıp hareket edip zorlamadın sonuçta kendini biraz sallanmışın...

ben çıkıyorum... acilen... dışarı çıkmam lazım.... gelince neti kaptırmam insallah kocişe...

işesem ben işerdim...
zaten operasyona sıkışık girmiştim bi de daktırı masada 20 dk bekledim o arada da serum yiyeceğimi unutmuşum ohss ye önlem amaçlı daktır gelene kadar serumun yarısını hüüüpppp diye içime aldım ve patlamak üzereyken daktır geldi fena bişeydi...
muayene masası yukarıda kaldığından o bölgem ve daktırın suratı aynı hizada kalıyodu kesin adamın gözlüklerini ıslatacam dedim
resmen kasık bölgemin şiştiğini gördüm patlayacaktı..
sonrasında da işe işe bitiremedim serum yemeyede devam ettiğimden...
sakın hastaneye gitmeden su içme..
hastaneye varınca içersin 2 bardak yeter zaten hazırlanırken gelir ve deli gibide sıkışık olman gerekmez...

canım sizi çok merak ettim yazdım kaç kez...
olsun napalım sende kızlarınla beraber yat bol bol dinlen hiç bişey yapma..ne zorluklarla sahip oldun onlara...
Allahın izniyle hiç bişey olmayacak..ikiz gebeliklerde her zaman risk var zaten ayrıca da genelde erken doğum derler illa erken olacak diye diye bişeyde yok..
ihtimali söylemiş doktorun...

Mutlu yıllar canım arkadaşım sevdiklerin bebeklerinle çok mutlu olun inşallah...
gerçi diğer tarafta kutlamıştım ama bi detopikte kutlamış oldum...

Allahın izniyle bişey olmaz canım...
sen kalkıp hareket edip zorlamadın sonuçta kendini biraz sallanmışın...

amin inşallah canım sağol

evet egunalcim çok haklısın bende patlayacak gibiydim hemşire ultrasonla kontrol etti çok dolusun dedi git biraz boşalt dedi birazını yapınca rahatladım çok sıkışık olmak gerekmiyo biraz mesane dolu olsa yeterliymiş rahimin önünü kapatmamak için

yok valla bana kimse kalk boşalt birazını demedi resmen eziyet çektim yani...

hayırlı olsun canım transferın bıseycık olmaz ınsallah sıkısıkı tutunurlar sana ..

masallah hepsıde saglıkla ptesı kadr dayanırlar ınsalalh

sagolasın cnım doktorda ole dedı takıp ederız kucuk suan dedı ..
bı tek embrıyo tam polıpe denk gelırse tutunamazmıs vs .. ınsallah duzgun bı yere koyarlar bebemı

egunalcim yaa vallahi tıpkı beni anlatmışsın inanki gül gül öldüm bende o kadar içmişimki aynı duyguları hissettim ilk bi odada çıktım tuvalete yetmedi bide ameliyathanede doktor baktı ordada sonda bağlanıp boşaltıldı bide odaya inince ordada tekrar durmadı ...... bu sefer hayatta o kadar su içmem delimiyim yaa

yok valla bana kimse kalk boşalt birazını demedi resmen eziyet çektim yani...

canım ben hemşireye patlayacam galiba dedim birazını yap ama hepsini yapma dedi
tabi ben korka korka bi kaç damla yaptım sonra doktor geldi konuştuk ben iğne üstündeyim nolacak dedim olmaz dedi hemşire ultrasonla baktı çok dolusun
sen rahat olacaksınki doktorda rahatça çalışsın birazını yap hemen dedi
sonra hemşire beni lavaboya götürdü ben yaptım bayağı kalkınca ooh rahatladım valla dedim hemşire ultrasonla kontrol etti bu kadar doluluk yeterli işte dedi
sonra doktor dediki idrara sıkışık olmakdaki amaç mesanin şişerek rahimin önünü kapatmamasını sağlamaktır normalde büzük durup rahimin önünü kaptırmış
o yüzden rahimi rahat görelim di,ye sıkışın diyoruz ama patlayacak kadarda değil dedi

canım senin tedavinde inşallah güzel sonuçlanır ve bebklerimiz kucaklarımız bu sene Allahın izniyle

Kizlar selam, nasilsiniz? bu guzel havada evde pinekliyorum ben. Aksam sinemaya gitmeyi dusunuyorum yeni bir film var `what to expext when expecting` `dikkat bebek var`diye cevirmisler ve 3-4 hamile kadinin hikayesini anlatan romantik komedi imis.
Bebislerini gobeklerine alanlara hayirli olsun, insallah 9 ay hic ayrilmazlar..

Canim benim kardesim de spinal anestezi ile sezeryan oldu. Cok memnundu hic agrisi olmadi ama spinal anestezinin cok ehil ellerde yapilmasi gerek bence. Kardesim Memorialda dogum yapti ve hic sorunsuz gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…