kızlar bu arada 4 embriyo varmış ya... 4 üde yaşıcak demek mi bu? yoksa bebişlerimi kaybetme şansım var mı? daha kavuşamadan....Rabbim insallah 4 ünede can verir...
yaaa... hala inanamıyorum.... bebişlerimi göbüşümde olacağına... her ekşından sonra göbüşümü eller insallah ordasınızdır derdim.. şimdi orda olacaklar ve ben onlara diyeceğim ki..
orda olduğunuzu biliyorum...ne olur sıkı tutunun....
ah... kızlar... düşününce bile gözlerim doldu...
döllendikten sonra genelde yaşarlar canım ama bazılarının gelişim yavaş olur kalitesiz olur ama bu tutunmaz demek değildir...
yani Allahın izniyle göbişine 2 bebiş kesin alırsın aklına başka bişi getirme...
evet çok duygusal bir an..
transferde ultrason ekranında rahmine yerleştirilişini beyaz bir nokta şeklinde görüyorsun...
yavaş yavaş ilerliyor ve konuveriyor göbişine asıl o an sıkışık olmaktan dolayı işeme korkusunda olmazsan keyfini çıkarır ve duygulanırsın
slm kızlar ...
benım sukur bugun kontrolum ıı gectı 3600 falandan 3200 e ınmıs degerım cok dusmemıs ama yukselmemıs en azından..
bugece catlatma var 16lar 15 ler var bunlar pptesıye kkdr buyurmu yaa :26:
ptesı toplama olacak nasıbse...
bıde dun rahımde 4mm lık polıp gorunmus dedım bunun negatıf etkısı olurmu
doktorda cok kucuk oldugu ıcın suan bıze engel degıl bakıcaz takıp edıcez dedı
ınsallah sıkıntı cıkarmaz bana
polıpler dusuklere vs sebep oluyo dıe bılıyorum Allah korusun ...
herkese merhaba kızlar
bana iyi dileklerini yazan herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun
bugün eve geldim ama çok yorucu bi yolculuk yaşadım otobus resmen çalkalıya çalkalıya getirdi bizi inşallah bebişlerime bişey olmamıştır tek korkum bu
yoldayken biraz sancım vardı ama şimdi iyiyim bişey olmaz değilmi kızlar nolur dualarınızı esirgemeyin
hiç sorma canım birde o var.. çok sıkışık olmak gerekiyormuş öyle değil mi? ne yapcam bilmem... ya kaçırırsam...hiç dayanamam çişe... eyvahhh..... dr. dermiş. kızım bir tutamadın çişini...
biz geldik,dün dr kontrolümüze gittik hastaneye,,durumları iyi dedi dr muz..gr larını yine sölemedi:))ama olumsuz olan bişey var,sizede yazmıştım daha önce ara ara kan geliyor diye,dün onu özellikle sorduk,plesantadan geliyormuş..yapcak bişey yok dedi..plesantamız biraz önde duruyormuş,bunun geri cekilmesi gerekiyo inş.cekilir dedi..orta tehlike grubuna giriyoruz,bana sürekli yatcaksın,dinlenceksin dedi,iş yapmak,agır kaldırmak,yorulmak,gezmek vs herşey yasak..tabi biz bunu duyunca yine moralimiz bozuldu..erken dogum riski var dedi dr o yüzden cok dikkat etmemiz gerekiyormuş..peki dedik bizde..eşimde bunları duyunca herşeyi yasakladı zaten..napalım inş.bi kac ay böyle idare etcez,rabbime emanet yavrularım elimden gelen bişey yokrabbim yardım etsin kızlarımızı bize bagışlasın inş..dogurana kadar korkularımız bitmiycek malesef..sizde bize dua edin ne olur..şimdilik bizden bu kadar..dinlenmeye gidiyorum sabahtan beri yorulduk yine malesef..gene geliriz..kendinize iyi bakın
Yeni yaşıma kızlarımla birlikte giriyorum,inş.rabbim seneye onları kucaklayarak girmemi nasip eder..her ne kadar moralimiz bozuk olsada,yeni yaşıma yeni umutlarla giriyorum..rabbimden kendim,kızlarım ve eşim için saglık,mutluluk,huzur diliyorum..rabbim evlatlarımızı bize bagışlasın inş..tek duam dilegim bu...
Allahın izniyle bişey olmaz canım...
sen kalkıp hareket edip zorlamadın sonuçta kendini biraz sallanmışın...
işesem ben işerdim...
zaten operasyona sıkışık girmiştim bi de daktırı masada 20 dk bekledim o arada da serum yiyeceğimi unutmuşum ohss ye önlem amaçlı daktır gelene kadar serumun yarısını hüüüpppp diye içime aldım ve patlamak üzereyken daktır geldi fena bişeydi...
muayene masası yukarıda kaldığından o bölgem ve daktırın suratı aynı hizada kalıyodu kesin adamın gözlüklerini ıslatacam dedim
resmen kasık bölgemin şiştiğini gördüm patlayacaktı..
sonrasında da işe işe bitiremedim serum yemeyede devam ettiğimden...
sakın hastaneye gitmeden su içme..
hastaneye varınca içersin 2 bardak yeter zaten hazırlanırken gelir ve deli gibide sıkışık olman gerekmez...
amin inşallah canım sağol
evet egunalcim çok haklısın bende patlayacak gibiydim hemşire ultrasonla kontrol etti çok dolusun dedi git biraz boşalt dedi birazını yapınca rahatladım çok sıkışık olmak gerekmiyo biraz mesane dolu olsa yeterliymiş rahimin önünü kapatmamak için
hayırlı olsun canım transferın bıseycık olmaz ınsallah sıkısıkı tutunurlar sana ..herkese merhaba kızlar
bana iyi dileklerini yazan herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun
bugün eve geldim ama çok yorucu bi yolculuk yaşadım otobus resmen çalkalıya çalkalıya getirdi bizi inşallah bebişlerime bişey olmamıştır tek korkum bu
yoldayken biraz sancım vardı ama şimdi iyiyim bişey olmaz değilmi kızlar nolur dualarınızı esirgemeyin
masallah hepsıde saglıkla ptesı kadr dayanırlar ınsalalhkızlar bu arada 4 embriyo varmış ya... 4 üde yaşıcak demek mi bu? yoksa bebişlerimi kaybetme şansım var mı? daha kavuşamadan....Rabbim insallah 4 ünede can verir...
sagolasın cnım doktorda ole dedı takıp ederız kucuk suan dedı ..ohhh çok şükür dozu düşürünce düşmesi gerekirdi zaten az da olsa düşmüş...
16 ve 15 ler büyür çatlatma iğnesi vurunca biraz daha büyüme oluyor...
çatlamalarına iğneyi vurduktan sonra 36 saat var unutma ilk 24 saat kesin büyüme devam edecektir..
yani yarın akşama kadar büyürler daha...
17-18 i bulurlar merak etme...
polipten bişiycik olmaz 4cm lik çikolata kistiyle hamile kalanlarımız var cicim 4mm polip bişey yapmaz dertlenme...
Allahın izniyle bişey olmaz canım...
sen kalkıp hareket edip zorlamadın sonuçta kendini biraz sallanmışın...
işesem ben işerdim...
zaten operasyona sıkışık girmiştim bi de daktırı masada 20 dk bekledim o arada da serum yiyeceğimi unutmuşum ohss ye önlem amaçlı daktır gelene kadar serumun yarısını hüüüpppp diye içime aldım ve patlamak üzereyken daktır geldi fena bişeydi...
muayene masası yukarıda kaldığından o bölgem ve daktırın suratı aynı hizada kalıyodu kesin adamın gözlüklerini ıslatacam dedim
resmen kasık bölgemin şiştiğini gördüm patlayacaktı..
sonrasında da işe işe bitiremedim serum yemeyede devam ettiğimden...
sakın hastaneye gitmeden su içme..
hastaneye varınca içersin 2 bardak yeter zaten hazırlanırken gelir ve deli gibide sıkışık olman gerekmez...
yok valla bana kimse kalk boşalt birazını demedi resmen eziyet çektim yani...
hayırlı olsun canım transferın bıseycık olmaz ınsallah sıkısıkı tutunurlar sana ..
masallah hepsıde saglıkla ptesı kadr dayanırlar ınsalalh
sagolasın cnım doktorda ole dedı takıp ederız kucuk suan dedı ..
bı tek embrıyo tam polıpe denk gelırse tutunamazmıs vs .. ınsallah duzgun bı yere koyarlar bebemı
iyiyim tatlım.... sana bişey soracaktım; spinal anestezi ile doğum yapacak arkadaşın ne yaptı???? ben spinal anestezi ile ilgili çok olumsuz şeyler okumuştum ve hatta eşimde de bu sıkıntıları yaşamıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?