yok valla bana kimse kalk boşalt birazını demedi resmen eziyet çektim yani...
sagolasın cnım doktorda ole dedı takıp ederız kucuk suan dedı ..
bı tek embrıyo tam polıpe denk gelırse tutunamazmıs vs .. ınsallah duzgun bı yere koyarlar bebemı
egunalcim yaa vallahi tıpkı beni anlatmışsın inanki gül gül öldümbende o kadar içmişimki aynı duyguları hissettim ilk bi odada çıktım tuvalete yetmedi bide ameliyathanede doktor baktı ordada sonda bağlanıp boşaltıldı bide odaya inince ordada tekrar durmadı ...... bu sefer hayatta o kadar su içmem delimiyim yaa
canım ben hemşireye patlayacam galiba dedim birazını yap ama hepsini yapma dedi
tabi ben korka korka bi kaç damla yaptım sonra doktor geldi konuştuk ben iğne üstündeyim nolacak dedim olmaz dedi hemşire ultrasonla baktı çok dolusun
sen rahat olacaksınki doktorda rahatça çalışsın birazını yap hemen dedi
sonra hemşire beni lavaboya götürdü ben yaptım bayağı kalkınca ooh rahatladım valla dedim hemşire ultrasonla kontrol etti bu kadar doluluk yeterli işte dedi
sonra doktor dediki idrara sıkışık olmakdaki amaç mesanin şişerek rahimin önünü kapatmamasını sağlamaktır normalde büzük durup rahimin önünü kaptırmış
o yüzden rahimi rahat görelim di,ye sıkışın diyoruz ama patlayacak kadarda değil dedi
canım senin tedavinde inşallah güzel sonuçlanır ve bebklerimiz kucaklarımız bu sene Allahın izniyle
Kizlar selam, nasilsiniz? bu guzel havada evde pinekliyorum ben. Aksam sinemaya gitmeyi dusunuyorum yeni bir film var `what to expext when expecting` `dikkat bebek var`diye cevirmisler ve 3-4 hamile kadinin hikayesini anlatan romantik komedi imis.
Bebislerini gobeklerine alanlara hayirli olsun, insallah 9 ay hic ayrilmazlar..
Canim benim kardesim de spinal anestezi ile sezeryan oldu. Cok memnundu hic agrisi olmadi ama spinal anestezinin cok ehil ellerde yapilmasi gerek bence. Kardesim Memorialda dogum yapti ve hic sorunsuz gecti.
amanin benim de durumum felaketti, ama transferden hemen sonra Yucel hoca bana, idrarini yap surguye hemen hic iskence cekme dedi. Maasallah 2 surguyu doldurdum agzina kadar
Canım arkadaşlarım dualarınız ve yazdığınız cevaplara tek tek teşekkür ederim.kusura bakmayın ayrı ayrı cevap yazmadım.hepinizi seviyorum..
Selam kızlar,geldim yatıyorum bebişlerimle..kasık ağrım var felaket.
olur şekerim normaldir...
bende ilk 4 gün vardı bel ağrısıyla beraber...
kızlar merhaba ,benim bugün transferden sonra 10. günümdü test yaptırdım sonucum 16.15 çıktı benim gibi olupta değerleri yükselen varmı. daha önce 2 tane kimyasal gebelik yaşadım onların değerleri de aynıydı psikolojik olarak insan etkileniyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim .desteğe çok ihtiyacım var.....
umarım bebelerin tutarda ohss olmam.ama riskin olduğunu söyledi doktor.hattavtransferden önce kontrol etti.iptal edecekti de su toplamadıği için vücudum ok dediler.tek karar vermedi doktor yanında iki Doc.daha vardı.4embriyomda dondurulacak.4.gün transferiymiş o yüzden 5 Haziran test günüm.en zor kısmıda çiş mevzusu valla.sürgü getirdiler yapamadım hemşirenin yanında.utana sıkıla mecburen yaptım eşim aldı sürgüyü.hala utanıyorum...
canım benim test günümde 5 haziran aynı günmü transfer olduk ne güzel
benim perşembe günü yapıldı transferim inşallah ikimizde hayırlı haberlerle geliriz o gün
Bunlar tatlı ağrılar zaten.sağlığım bozulmasın yeter.sen fazla yoktunBugün.tam da gününde topik boştu.hastanede yatarken birşeyler yazsalarda okusam dedim.
kızlar beni unuttunuz sanırım egunal arkadaşımız beni aydınlatacaktı ama ordamısın canım ??
Ben bugün oldum transferi. Doktorum 4.gün embriyosu 5haziranda gel belli olur dedi.inş.seninde bebişlerimle sıkıca tutunur..
öyle tabii önce senin sağlığın geliyor...
valla üzüldüm bak şimdi ne biliyim hastaneden bizi takip edeceğini ben haber verip çıkcan sandım...
hemen aydınlatayım şekerim
benim değerimden bahsediyim..
11.gün değerim 9.16 çııktı
13.gün 25
15.gün 160
18.gün 200 çıktı son değer yeterli yükselmediği için ilaçları kes belliki gebelik sonlanacak dedi doktorum ve 2 gün sonra kanamam başladı...
senin değerin umut verici çünkü 10.gün yaptırmışsın 16 değer fena değil...
12.gün 50 civarı çıkarsa süpper olur...
en son birinin hikayesini okudum değeri 12.gün 25 di şimdi sanırım cinsiyetini öğrendi...
sana gerçekçi olmak istiyorum...
genelde düşük değerler artış göstersede düşükle sonlanıyor...
ama istisnalarda var yukarıda yazdığım gibi...
bizim kızlarda da değeri düşük çıkanlar yükselse bile bi kaç gün sonra düştü ve kanamaları başladı...
sana bişey diyemiyorum çünkü değerin 10.güne ait 12.gün olsa daha net konuşurduk...
2 gün sonra en azından 2 ye katlanmasını diliyorum canım...
seninki kaçıncı gün embriyosu bu yazdıklarım 3.gün embriyosu için geçerli...
tutunma şansı 5.gün embriyosunda daha fazladır artık hücre sayısı sayılamaz hale gelir çoktur çünkü...egunalcim bişey soracam en kaliteli embriyo kaç hücreli olandır senin doktorun hiç söyledimi
bu konuda bilgin varmı canım
benim 5.gün emriyosuydu ne değişiyor 3.günle 5. gün olması
yaaa... hala inanamıyorum.... bebişlerimi göbüşümde olacağına... her ekşından sonra göbüşümü eller insallah ordasınızdır derdim.. şimdi orda olacaklar ve ben onlara diyeceğim ki..
orda olduğunuzu biliyorum...ne olur sıkı tutunun....
ah... kızlar... düşününce bile gözlerim doldu...
Merhaba,ben de başladım mini tüp bebek tedavisine...Bu akşam klomenin ilk günü olacak..5 gün günde 1 defa alacakmışım...Hayırlısı herkes için...Baharcım, ayın 31 inde karşılaşırız yine inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?