Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım arkadaşlarım dualarınız ve yazdığınız cevaplara tek tek teşekkür ederim.kusura bakmayın ayrı ayrı cevap yazmadım.hepinizi seviyorum..

sagolasın cnım doktorda ole dedı takıp ederız kucuk suan dedı ..
bı tek embrıyo tam polıpe denk gelırse tutunamazmıs vs .. ınsallah duzgun bı yere koyarlar bebemı

rahimde o kadar yer varken gidip polipin üzerine bebişi koymazlar herhalde
ultrason eşliğinde yapmalarının sebebi rahmin en uygun yerine bebişi koymak...

o kadar operasyon geçirdim hiç böyle eziyet çekmedim yani..
bi de tecrübeli olmalıydım bu 2.denemem benim...
ilkinde gayet rahattım bu kez işkence gibiydi...
demek sende aynı şeyi yaşadın..
aman deyim bu kez dikkat et...

ben sıkışık olmanın hakkını verdim işte
neyseki kendim patlasamda hiç kıpırdamadım doktor işini rahat yaptı...
valla abartmamak lazım sıkışma olayını...

çok iyi yaparsın konusuda süper filmin eminim çok eğleneceksin...

amanin benim de durumum felaketti, ama transferden hemen sonra Yucel hoca bana, idrarini yap surguye hemen hic iskence cekme dedi. Maasallah 2 surguyu doldurdum agzina kadar

bende senin gibi hemen yaptım ama ne yapmak erkekler gibi ileri fışkırtıyodum bütün gün öyle tazyikli işedim..
yazık annecim dolu dolu 4 sürgü götürdü fazlası vardır belki
ama ben serum yedim de ondan abartılı yaşadım...
aman bi dahamı...

kızlar beni unuttunuz sanırım egunal arkadaşımız beni aydınlatacaktı ama ordamısın canım ??

canım benim test günümde 5 haziran aynı günmü transfer olduk ne güzel
benim perşembe günü yapıldı transferim inşallah ikimizde hayırlı haberlerle geliriz o gün

canım benim test günümde 5 haziran aynı günmü transfer olduk ne güzel
benim perşembe günü yapıldı transferim inşallah ikimizde hayırlı haberlerle geliriz o gün

Ben bugün oldum transferi. Doktorum 4.gün embriyosu 5haziranda gel belli olur dedi.inş.seninde bebişlerimle sıkıca tutunur..

Bunlar tatlı ağrılar zaten.sağlığım bozulmasın yeter.sen fazla yoktunBugün.tam da gününde topik boştu.hastanede yatarken birşeyler yazsalarda okusam dedim.

öyle tabii önce senin sağlığın geliyor...
valla üzüldüm bak şimdi ne biliyim hastaneden bizi takip edeceğini ben haber verip çıkcan sandım...

kızlar beni unuttunuz sanırım egunal arkadaşımız beni aydınlatacaktı ama ordamısın canım ??

hemen aydınlatayım şekerim
benim değerimden bahsediyim..
11.gün değerim 9.16 çııktı
13.gün 25
15.gün 160
18.gün 200 çıktı son değer yeterli yükselmediği için ilaçları kes belliki gebelik sonlanacak dedi doktorum ve 2 gün sonra kanamam başladı...

senin değerin umut verici çünkü 10.gün yaptırmışsın 16 değer fena değil...
12.gün 50 civarı çıkarsa süpper olur...
en son birinin hikayesini okudum değeri 12.gün 25 di şimdi sanırım cinsiyetini öğrendi...
sana gerçekçi olmak istiyorum...
genelde düşük değerler artış göstersede düşükle sonlanıyor...
ama istisnalarda var yukarıda yazdığım gibi...
bizim kızlarda da değeri düşük çıkanlar yükselse bile bi kaç gün sonra düştü ve kanamaları başladı...
sana bişey diyemiyorum çünkü değerin 10.güne ait 12.gün olsa daha net konuşurduk...
2 gün sonra en azından 2 ye katlanmasını diliyorum canım...
seninki kaçıncı gün embriyosu bu yazdıklarım 3.gün embriyosu için geçerli...

Ben bugün oldum transferi. Doktorum 4.gün embriyosu 5haziranda gel belli olur dedi.inş.seninde bebişlerimle sıkıca tutunur..

öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım demekki test gününde kaçıncı gün embriyosu olmasınında önemi var bunu bilmiyodum benimkide 3.gün embriyosu inşallah bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunur canım Allah yardımcımız olsun

egunalcim bişey soracam en kaliteli embriyo kaç hücreli olandır senin doktorun hiç söyledimi

bu konuda bilgin varmı canım

benim 5.gün emriyosuydu ne değişiyor 3.günle 5. gün olması

egunalcim bişey soracam en kaliteli embriyo kaç hücreli olandır senin doktorun hiç söyledimi

bu konuda bilgin varmı canım
tutunma şansı 5.gün embriyosunda daha fazladır artık hücre sayısı sayılamaz hale gelir çoktur çünkü...
3.gün embriyosu 8 hücreli olur...
şans 5.günde daha fazla olsada bizim topiğin 3.gün transfer bebekleri daha çoktur..
nasip yani..

benim 5.gün emriyosuydu ne değişiyor 3.günle 5. gün olması

5.gün olması test günü 10.güne vermeleri demek yani sen asıl değerini almışsın...
3.gün transferinde test günü 12.gündür...
eğer 3.gün transferiyse 2 gün erken yaptırmışsın 12.gün değerini görelim diyecektim...
sonuç 16 demek o zaman düşük işte...
İnşallah katlanır değerin canım...

Kızlar çıkmam lazım şimdi...
akşam namazını kıldıktan sonra gelirim

bende hüngür hüngür agladım ne güzel yazmışın bende hep öyle düşünürdüm allahım hepsine can versin bizlerede versin AMİN...

Merhaba,ben de başladım mini tüp bebek tedavisine...Bu akşam klomenin ilk günü olacak..5 gün günde 1 defa alacakmışım...Hayırlısı herkes için...Baharcım, ayın 31 inde karşılaşırız yine inşallah...

Hayırlı olsun efenim...
Rezerv sıkıntınmı var peki mini tüp bebek demişsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…