Tüp Bebek Günlüğümüz !

isterseniz transferi anestezili yaptırabiliyorsunuz..Böylece stres kalmıyor..Ben öyle yaptırmıştım..Çok rahat ettim..Tabi ekstra ücret alıyorlar...

isterseniz transferi anestezili yaptırabiliyorsunuz..Böylece stres kalmıyor..Ben öyle yaptırmıştım..Çok rahat ettim..Tabi ekstra ücret alıyorlar...

Transferin zor yani yok aslında canım cok kıymetlidir ama agrim hiç olmadı ama sıkışık olmak cok maffetti beni:)

Allaha şükür herşey iyi gidiyo sadece kasıklarımda ara ara batma var bide idrar yaparken hafif bi ağrı oluyo sende de oluyomu böyle şeyler:26::26::26::26::26::26:
Canım benim,benim 4 gündür kasıklarım ağrıyor ama hala yumurtalarım büyüdüğünden.yalnız dün gece vaginamın içinde acıyla uyandım.hayırlısı artık.umarım tutunmaya çalışiyorlardır.

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katılıyorum.durumumu anlatayım.35 yaşındayım ilk tüp bebek denemem.önceden 1 aşılama yapıldı ama tutmadı.çrşamba transferim oldu 2 embryo.fakat kalanlar maalesef dondurulamamış.umarım hepimizin bu ay yüzü güler.....ayrıca ben de kan pıhtı sorunu var...iğnelere devam yani.hergün 3 iğne vurunmaktan süzgece döndüm valla

evet canımmmm nedendir bilmiyorum herşeye aglar oldum ama geçicek inşallah şu aglama işini azaltmam lazım :):):):) şimdi bile gözlerim dolduu......töbe töbe:):):) deliriyomuyum benn):

Hayırlı olsun canım ben üç aşılama geçirdim İkincisi tuttu.ama 9 haftalık düşük oldu.daha sonra tüpe karar verdik.dün transferim oldu.şu an test günümü bekliyorum umarım hayırlı sonuclar alırız.

Sen iğneyi nereye yapıyorsun.ben göbekten denedim ama kan çıkıyor.bir de göbeğin neresine yapacağım.
canım kan iğnesini soruyosan eğer genelde bacaktan yapıyom... çünkü iğne bende beze ve kızarıklık yapıyo... çoğu zaman kanda çıkıyo.. bacağımda şişmeyen yer bulamayınca koldan yapıyorum.... göbeğe ilk zaman yapıyodum ama çok çabuk bıraktım çünkü bezeler beni mahvetti bide korktuk göbeğe yapmaya...

canım hoşgeldin........inşallah sıkı sıkı tutunur sana bebişlerin.... niye günde 3 tane? ben bir taneyle zor baş ediyom......

evet canımmmm nedendir bilmiyorum herşeye aglar oldum ama geçicek inşallah şu aglama işini azaltmam lazım :):):):) şimdi bile gözlerim dolduu......töbe töbe:):):) deliriyomuyum benn):

kıyamam sana.... lütfen kurtul şu depresyondan.. biliyorum zor ama tedavi öncesi depresyona bile girmeye hakkın yok ne yazıkki güçlü olmak zorundasın çünkü sen çok yakında anne olacaksın ve anneler hep güçlüdür........

kıyamam sana.... lütfen kurtul şu depresyondan.. biliyorum zor ama tedavi öncesi depresyona bile girmeye hakkın yok ne yazıkki güçlü olmak zorundasın çünkü sen çok yakında anne olacaksın ve anneler hep güçlüdür........

amin inşallah arka arkaya hepimiz doğum yaparız sağlıkla..yatıyorsun değil mi?doktorun ne önerdi?benimki hafta sonuna kadar çoğunlukla yat daha sonrada sonucun belli olana kadar arbaya bile binme dedi.progesteron iğne,östrojen bant. Coraspin ve folik asit kullanıyorum.ayrıca pıhtı için hibor.sen hangi ilaçları kullanıyorsun canım ve yatarak dinlenme konusunda doktorun ne tavsiyede bulundu?çok soru sordum galiba

Bana tam aksine arada dinlen ama sürekli yatma günlük işlerini yap dedi.bo su iç dedi.ben protestan ,folbiol ve kan iğnesi oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…