Tüp Bebek Günlüğümüz !

niyeyse öyle oluyo..... ama ben ilk zamanlar hakkat sürekli açtım ve sürekli yeme ihtiyacı duyuyodum şimdi daha normalim çok yiyemiyorum...

bilmiyorum canım zorla yiyorum ama ne kadar yesem açlık hissim hep var bide ben uzun uzun çiğneyerek yerim ... deme ki normal sende yaşamışsın

canım rahim filminde tüplerin açık mı kpalı mı çıktı

oooo bu çok uzun hikaye aslında canım,aslında ben 2010 da kendi kendime doğal yoldan hamile kalmıştım ama hep kanamalı geçti neyse 16 haftalıkken düşük yaptım.sebebini bilmiyorduk 10 ay bekledik hamile kalamayınca rahim filmi çektirdim normal çıktı,üstüne 2 ay daha bekledik başka doktora gittik o dr dediki senin rahimde eğrilik var dedi,laporoskopi ve histereskopi ameliyatı yaptı,10 ay da öyle geçti hamile kalamayınca tüp bebeğe başvurduk,meğer boşuna ameliyat olmuşum,2.kez film çekildim tüplerim ameliyat sonrası kapanmış,eşimdede morfoloji bozukluğu çıktı,hatta 0.bendede kan pıhtılaşması var.işte benim hikayemde bu kızlar.

sende bir sürü şey atlatmışsın.... inşallah meleğine kavuşursun ve bu sıkıntıları unutursun......

canım o zaman tüpünde sıvı birikmesi olabilir inşallah sende yoktur ama oda bu ağrıya sebep oluyor ben yaşadım . inşallah sonucun pozitif olur rabbim yüzünü güldürsün ama eğer olmazsa mutlaka benimle konuş bu aşamada aklını karıştırmak istemem....

sende bir sürü şey atlatmışsın.... inşallah meleğine kavuşursun ve bu sıkıntıları unutursun......

Amin canım,Allah isteyen herkese nasip etsin.artık benim için mucize gibi birşey oldu,hayal gibi.ah bir olsa,hayırlısıyla sağlıkla bir doğsa,yere göğe sığdıramam herhalde.Allah büyük,hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…