canım o zaman tüpünde sıvı birikmesi olabilir inşallah sende yoktur ama oda bu ağrıya sebep oluyor ben yaşadım . inşallah sonucun pozitif olur rabbim yüzünü güldürsün ama eğer olmazsa mutlaka benimle konuş bu aşamada aklını karıştırmak istemem....
bak içime kurt düşürdün şimdi,sıvı birikmesimi,eğer öyleyse ne olur peki tüplerimimi aldırmam lazım,senin ağrın nasıl birşeydi peki,benim geçen sene daha şiddetliydi aslında hatta sol bacağıma kalçama vuruyordu,vajinamın solunda hassasiyet vardı.sonra soğan suyu yaptım soldan akıntı gelince rahatlamaya başladım,eşimle ilişki sırasında acı çekmemeye başladım.ama hala solumda birşeyler var hissediyorum,peki ben 2 ay önce 2.rahim filmimi çektirdiğimde bu sıvı birikmesi belli olmazmıydı ggörünmezmiydi,senin nasıl belli oldu,bak kafama taktım şimdi.
topikte 4 kişiyiz ve hepimiz pıhtıcıyız:))))))
sakın şimdiden kafanı yorma kasık ağrısı çok genel birşey illa o diye birşey yok. hem rahim filminde gözükür hatta iyi bir dr. ultrasonla bile farkeder. benim sadece sızı şeklindeydi belime vuruyordu . ilişkide falan ağrım yoktu. ben vardır diye demedim ilerisi için düşündüm bir daha denk gelmezsek diye şimdiden dedim o durumda olup hamile kalanlarda var sakın ha aklına takma benim sol tüpüm yok sağ tüpüm var. sen şu an bebeğin ile birliktesin inşallah 9 ay boyunca da senle olur annesine şifa olur...
valla ne yalan söyleyeyim kafaya taktım şimdi ama benim kasığımda hiç ağrım yok canım,vajinamın içinde biryerde solda var,hatta en sonki tüp bebekteki doktorumla bu olayın üstüne gittik adam dikkatlice baktı birşey yok dedi,belimdede ağrım yok.daha 2 ay oldu rahim filmi çekildim,onda falan görükürdü değilmi,o kadar kontrollere gittim ultrasonla görünürdü değilmi,hem profesör bile baktı bana birşeyin yok demişti ama özellikle tüplere baktılarmı bilmiyorum.tüpümün alınmasından korkmamda bu durumda hamile kalırsam embriyoyu zehirlermiş bu durum sanırım,hemen şimdi araştırdım,moralim bozuldu,neyse canım inşaaalah artık kötü birşey olmaz,çünkü yoruldum artık,psikolojikmen.yeni bir sürprize hazır değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?