Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende akıntı hamileliğin başından beri var ama 3haftada bir rutin idrar tahlillerim yapılıyo ve hep normal çıkıyo....

merhaba bana çarşamba tranfer oldu arka arkaya sonuç alcağız inşallah güzel sonuçlar olsun...iğne inan jelden daha zor.ben günde 2 tane progestan vurunuyorum.aşılama esnasında jel kullanmıştım.doktorum jelden max.fayda görmek için gece yatmadan önce son tuvaletinden sonra kullan ve yat demişti.ben kalkmadığım için geri gelme fazla olmuyordu.bi de öyle dene istersen canım...

evet tüple hamişim canım inan bende heranımı belirti arayarak geçirdim bazıları hiç belirtisi olmadan pozitifi görüyor ben 5. 6. günden sonra aynı adet ağrıları yaşamıştım hatta heran adet olacağım sandım sık idrara çıkıyordum göğüslerim aşırı şişti ve ağrıyordu bide bende iştahsızlık başlamıştı ki normalde çok iştahlı biriyimdir ... sen belirtilere takılmamaya çalış inşallah pozitiftir.

inşaallah canım dediğin gibi hayırlı haberleri alırız ama ben iğne vurdurmaktan korkmuyorum,gün aşırı vurduruyorum zaten,üstelik hergünde göbekten kendim kan sulandırıcı iğne vuruyorum.ama jel bende sanırım mantar yapıyor çözemedim,benim ve doktorların çözemediği vajinamda solda bir ağrım var,jeli geceden yapıp yatarsam sabaha sol taraftaki ağrım fazlalaşıyor,o yüzden olmaz.

bal yiyen baldan usanır demişler..... işin içine mecburiyet girince dahada zor geliyo................

öyle canımm ne yapalım bebişler için içelim

canım yorgunum yatıcam oyüzden veremedim selam..nolur üzülme sen tam 2gr taşıyosunn
görüşürz haydii canım öptümmmm3nüzüde..

tamam gülüm hadi iyi geceler
2 değil canım 4 gr

benimde solum ağrıyordu hatta ara ara hep ağrıyor ben bebişimden dye düşünüyordum dr. yok dedi ilaçlardan yumurtalıklar fazla uyarıldığı için oluyormuş... ama ben yine de bebişim diye düşünüyorum bu beni daha mutlu ediyor...

mantardan şüpheleniyorsan o zaman bence hiç bekleme doktorunla görüş hemen.ben de kan sulandırıcı kullanıyorum.iğnenin adı hibor mu?ben hibor kullanıyorum fakat doktorumla görüşüp değiştirtecem....

ben geçen sene rahim filmi çektirmiştim o günden beri ağrıyor,önce mantar olmuştum sanırım ondandı şimdi neden anlamıyorum,birsürü doktora gittim hiçbirşeyin yok diyorlar,en son tüp bebekteki doktorum yumurtalar orada yoğun sıkışık falan dedi,hafif yapışıklık var önemli birşey yok dedi,herkes birşey yok diyor ama mesela akıntım gelse bile hep sol tarafımı hissediyorum,çok çişim gelse solum ağrıyor,transferde bile spekülüm sokulunca solum ağrıdı,işte böyle arkadaş ama birşeyim yokmuş benim

canım rahim filminde tüplerin açık mı kpalı mı çıktı

hayır canım benim iğnenin ismi froxoporine gibi birşey sanırım.mantarmı değilmi çözemedim işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…