10 dakkaya gelicem.....
Kizlar, ben kaciyorum gec olmus. Hepinize tatli ruyalar
kızlar birşey sorucam,progestan jel kullanan varmı aranızda,bu jel bende yapışkansı akıntı yapıyor belkide mantar bilemedim ama kendisinin attığı beyazlık değil,bildiğimiz yapışkansı sümüksü beyaz bir akıntı,varmı aranızda benim gibi olan,lütfen olan varsa cevap yazsın.bu arada transferim salı günü oldu bugün 6.günüm.
offf süt içmem lazım ama artık oda midemi bulandırıyorrr
jeli yapınca hemen ayağa mı kalkıyorsun o zaman oluyor jel daha sıvı geri geliyor bide arada bendede oluyor her zaman ki formundan daha değişik geliyor zetn sürekli su geliyor nerden geldiğini insan anlamıyor
birde bana sor....................
kızlar birşey sorucam,progestan jel kullanan varmı aranızda,bu jel bende yapışkansı akıntı yapıyor belkide mantar bilemedim ama kendisinin attığı beyazlık değil,bildiğimiz yapışkansı sümüksü beyaz bir akıntı,varmı aranızda benim gibi olan,lütfen olan varsa cevap yazsın.bu arada transferim salı günü oldu bugün 6.günüm.
ben normalde çok severim ve yaklaşık 4 yıldır yatmadan önce içiyorum ama bu birkaç gündür oda gözümde karardı
kdr sesime ses verrr ben geldin diye seviniyorum ama sen beni görmüyorsunn
tatlım normaldir.... pregestan fitil genelde peynirimsi kıvamda geri geliyo.... dr. artık bırakabilirsin dediğinde okadar sevinmiştimki:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?