Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar birşey sorucam,progestan jel kullanan varmı aranızda,bu jel bende yapışkansı akıntı yapıyor belkide mantar bilemedim ama kendisinin attığı beyazlık değil,bildiğimiz yapışkansı sümüksü beyaz bir akıntı,varmı aranızda benim gibi olan,lütfen olan varsa cevap yazsın.bu arada transferim salı günü oldu bugün 6.günüm.

jeli yapınca hemen ayağa mı kalkıyorsun o zaman oluyor jel daha sıvı geri geliyor bide arada bendede oluyor her zaman ki formundan daha değişik geliyor zetn sürekli su geliyor nerden geldiğini insan anlamıyor

jeli yapınca hemen ayağa mı kalkıyorsun o zaman oluyor jel daha sıvı geri geliyor bide arada bendede oluyor her zaman ki formundan daha değişik geliyor zetn sürekli su geliyor nerden geldiğini insan anlamıyor

biraz beklemeye çalışıyorum canım ama sanırım hemen kalkıyorum,seninki de yapışkansı böyle sümüksü kıvamdamı sorması ayıp ama merak ettim.

tatlım normaldir.... pregestan fitil genelde peynirimsi kıvamda geri geliyo.... dr. artık bırakabilirsin dediğinde okadar sevinmiştimki:)))))

zuzucum sen tüp bebekle hamile kaldın değilmi canım,ben transferimi yaptıralı 6 gün oldu,biliyorum daha erken ama sen tecrübeli biri olarak hiç belirti yaşadınmı,ben şimdiden kendimde belirti arıyorum,3 haziranda test yaptırcam.

tatlım normaldir.... pregestan fitil genelde peynirimsi kıvamda geri geliyo.... dr. artık bırakabilirsin dediğinde okadar sevinmiştimki:)))))

yok canım benim dediğim peynirimsi kıvamın dışında sümüksü akıntı,yapışkansı?valla bende iğne vurulmaya razıyım ama gün aşırı iğnem var,hergünde bu jelim var,bende hiç sevmiyorum bu jeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…