Tüp Bebek Günlüğümüz !

Biz de seni özliciiiiizzzz o zamannnnn

Allahın selamı, rahmeti, bereketi.Bütün inananların üzerine olsun.Gününüz hayırlı,feyizli olsun.

öyle canımm ne yapalım bebişler için içelim

tamam gülüm hadi iyi geceler
2 değil canım 4 gr

kız aslında ben de 4 gr yazacaktım aaa unuturmuyum hesabı ama çok uykum vardı öyle yazmışım
içimdne geçen 4düözür dilerim bebişlerrr

günaydın kızlar herkese mutlu sağlıklı huzurlu ve güzelliklerle dolu bebek müjdelerile dolu bi hafta diliyorum

Günaydın şekerler,

ısrarınız üzerine 14. gün yerine 16. gün hcg beta değerime baktırdım ctesi günü 686 dediler.. ikimiz mi ne dersin. cuma keseleri görmeye gideceğim :)

hayırlı sabahlar arkadaşlar nasılsınız günümüz güzel aydın olsun ALLAHIM dularımızı kabul etsin

Opu ya gidiyorum
Dua edin yimirtalarim icin

Günaydın güzeller, keyifli bir hafta olmasını diliyorum ...

günaydın güzeller güzel ve keyifli bir hafta bizimle olsun

Allahın selamı, rahmeti, bereketi.Bütün inananların üzerine olsun.Gününüz hayırlı,feyizli olsun.

Günaydın şekerler,

ısrarınız üzerine 14. gün yerine 16. gün hcg beta değerime baktırdım ctesi günü 686 dediler.. ikimiz mi ne dersin. cuma keseleri görmeye gideceğim :)

Herkese günaydın hepimiz için mutlu bir hafta olmasını diliyorum.. Spring değerin çok güzel maşallah çok düşük bhcg ile ikiz olan da var çok yüksek olup tek gebelik olanda Allah kalbine göre versin canım sağlıklı bir hamilelik diliyorum...

hayırlı sabahlar arkadaşlar nasılsınız günümüz güzel aydın olsun ALLAHIM dularımızı kabul etsin

gunaydın canım cok sukur ıyıyız sen nasılsınnnnnn

Opu ya gidiyorum
Dua edin yimirtalarim icin

rabbım yardımcın olsun balımmmmm

bızde senı ozlıycez ama cnm bu arada pasaların gelıyormus cok sevındım kuzummmm gozun aydınnnnn

Günaydın güzeller, keyifli bir hafta olmasını diliyorum ...

günaydın güzeller güzel ve keyifli bir hafta bizimle olsun

günaydın kızlar herkese mutlu sağlıklı huzurlu ve güzelliklerle dolu bebek müjdelerile dolu bi hafta diliyorum

gunaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmm
ıns kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın herkese mutlu, güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum.. Ben bütün kış olmadığım grip sezonunu 1,5 ayda 2. kez olarak açmış bulunuyorum..Çok halsizim ve gece 11 e kadar buradayım..

Bu arada opusu olan transferi olan ve test günü olan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun...

Son düzenleme:
HERKESE GÜNAYDINN..... SPRİNG833 TEBRİKLER CANIM. DARISI BİZE.

ECRİN-MERT NE YAPTIN DOKTORLA GÖRÜŞMEYE GİTTİN Mİ NASIL GECTİ?

HERKESE GÜNAYDINN..... SPRİNG833 TEBRİKLER CANIM. DARISI BİZE.

ECRİN-MERT NE YAPTIN DOKTORLA GÖRÜŞMEYE GİTTİN Mİ NASIL GECTİ?

gıtıım cnm dedıgın gıbı 2800+ılaclar ve kotu sonucta para ıade dedıler durumumu anlattım ohss oldugumu fln kısa yapıcaz sana korkma dedı ssk gecıyor burda tahlıllerde fln ılaclarda yardımcı oluruz dedı esım azo oldugu ıcın her geldıgınde ornek versın ve dondurulaım dedı opuda sıtrese gırme dedı cok guzel ılgılendı sagolsun ... sonra eurofertıle gıtık orada esımı muayene ettıler ıste ınmemıs testıste tumor olavılır dedıler ultrason ıstıyoz dedıler ve bazı tahlıller verdı tese yaparsak orada ne var yok bılelım dedı orası bıze 3750+ılaclar ve olursa tese 1800 + kdv yanı 7000 tl fıyat cıkardılar esım euroyı ıstıyor cunku sadec tup bebek usutune ya orası ondan ama fıyat duserse onların aıle paketı var eylul gıbı olursa eger 1900+ılaclar olacak benım esım tese de olsa 1800 olacak yanı 5000 e gelecek hepsı sımdı esımın su testlerı onemlı kanser rıskı varmı yokmu ona bakıcaz bakalım o yuzden kaldı bakalım persembe gıdecek testelrı yapacaak haftaya yada bu hafta c.tesı doktora gıdecez sonuca bakıcaz

tatlım eşine çok geçmiş olsun inşallah kötü bi şey çıkmaz önce sağlık sonra bebekler

Allah yardımıcınız olsun canım

Hepinize gunaydın arkadaslar nasılsınız. Guzel bır hafta bızı beklıyor ınsallah.. spring833 cok sevındım canım Allah tamammına eırsın ınsallah..

hmm hadi bakalım canım hayırlısı olsun umarım esınde korkulacak bısey cıkmazz hakkında hayırlısı olsunn ınsallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…