gunaydın arkadaslarımmmmmmmmmmmmmm
guzel bır haftamız olsun ınsssssssssss
tatlım eşine çok geçmiş olsun inşallah kötü bi şey çıkmaz önce sağlık sonra bebekler
Allah yardımıcınız olsun canım
bugün bebişlerimi almaya gideceğim.... ne olur dualarınızı benden eksik etmeyin...heyecan dorukta.....
hmm hadi bakalım canım hayırlısı olsun umarım esınde korkulacak bısey cıkmazz hakkında hayırlısı olsunn ınsallahh
Canım sanada gunaydınnlarrr.. Okudum 3750 verılen fıyattan hıc ındırım yapmadılar mı merak ettım???
bugün bebişlerimi almaya gideceğim.... ne olur dualarınızı benden eksik etmeyin...heyecan dorukta.....
kızlar çıkıyorum... bebişlerim annelerini süslü görsün...beğenirlerse daha sıkı tutunurlar....
annemler izin verdikçe nete girerim.. sizleri haberdar ederim..ilk 3 gün beni yerimden bile kaldırmazlar sanırsam...
sagol canım valla once esım sonra bebek
belkı kızlar kızacak bana ama once o yanıııı
rabbım yardımcın olsun kuuzmmmmmm
sıkı sıkı tutunsunalr sana bebelerınnnn
hadı hayırlısı canımm ınsallahh guzel bır transfer gecerr ve bebekler sana sıkı sıkı tutunurr
Tatlımm neden kızsınlar ki elbette once esını dusunceksın kızlarda aynı fıkırdedırr emınımm..
gıtıım cnm dedıgın gıbı 2800+ılaclar ve kotu sonucta para ıade dedıler durumumu anlattım ohss oldugumu fln kısa yapıcaz sana korkma dedı ssk gecıyor burda tahlıllerde fln ılaclarda yardımcı oluruz dedı esım azo oldugu ıcın her geldıgınde ornek versın ve dondurulaım dedı opuda sıtrese gırme dedı cok guzel ılgılendı sagolsun ... Sonra eurofertıle gıtık orada esımı muayene ettıler ıste ınmemıs testıste tumor olavılır dedıler ultrason ıstıyoz dedıler ve bazı tahlıller verdı tese yaparsak orada ne var yok bılelım dedı orası bıze 3750+ılaclar ve olursa tese 1800 + kdv yanı 7000 tl fıyat cıkardılar esım euroyı ıstıyor cunku sadec tup bebek usutune ya orası ondan ama fıyat duserse onların aıle paketı var eylul gıbı olursa eger 1900+ılaclar olacak benım esım tese de olsa 1800 olacak yanı 5000 e gelecek hepsı sımdı esımın su testlerı onemlı kanser rıskı varmı yokmu ona bakıcaz bakalım o yuzden kaldı bakalım persembe gıdecek testelrı yapacaak haftaya yada bu hafta c.tesı doktora gıdecez sonuca bakıcaz
hakkınızda hayırlısı olsun canım.. Sizin için neresi iyi olacaksa allah oraya yönlendirsin. ınşallah olumlu sonuç alırsın.
gıtıım cnm dedıgın gıbı 2800+ılaclar ve kotu sonucta para ıade dedıler durumumu anlattım ohss oldugumu fln kısa yapıcaz sana korkma dedı ssk gecıyor burda tahlıllerde fln ılaclarda yardımcı oluruz dedı esım azo oldugu ıcın her geldıgınde ornek versın ve dondurulaım dedı opuda sıtrese gırme dedı cok guzel ılgılendı sagolsun ... sonra eurofertıle gıtık orada esımı muayene ettıler ıste ınmemıs testıste tumor olavılır dedıler ultrason ıstıyoz dedıler ve bazı tahlıller verdı tese yaparsak orada ne var yok bılelım dedı orası bıze 3750+ılaclar ve olursa tese 1800 + kdv yanı 7000 tl fıyat cıkardılar esım euroyı ıstıyor cunku sadec tup bebek usutune ya orası ondan ama fıyat duserse onların aıle paketı var eylul gıbı olursa eger 1900+ılaclar olacak benım esım tese de olsa 1800 olacak yanı 5000 e gelecek hepsı sımdı esımın su testlerı onemlı kanser rıskı varmı yokmu ona bakıcaz bakalım o yuzden kaldı bakalım persembe gıdecek testelrı yapacaak haftaya yada bu hafta c.tesı doktora gıdecez sonuca bakıcaz
figen hanım ılgılendı hanı sagolsun banada yakın bısye olsa pat ordayım esımden her sererınde ornek alıp bakmasıda ıyı hanı ama ıste tumor olayı ısın ıcıne gırınce kafamız karıstı kuzum bakalım rabbım bızı nereye yonlendırcek herseyde vardır bır hayır
senın test yarın demı nerden buldun bızı dedıler senı soyledım canımmmmm
Canım ya merak ettim aile paketi nedir? 1900 tl den yaptırmak için ne gerekiyor bende eylül gibi tekrar yaptırmayı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?