Tüp Bebek Günlüğümüz !

tatlım eşine çok geçmiş olsun inşallah kötü bi şey çıkmaz önce sağlık sonra bebekler

Allah yardımıcınız olsun canım

aynen canım bende o dıyorum once o yoksa ben ne yapıyım bebegı hanı... doktorada dedım once sana bı bakılm dedı dedım bı babayn olarak anne olmak ıstıyorum ama once esim dedım sonra bebek onada dıyorum once sen dıye bakalım kısmet cnmmmmmmmmm

bugün bebişlerimi almaya gideceğim.... ne olur dualarınızı benden eksik etmeyin...heyecan dorukta.....

kızlar çıkıyorum... bebişlerim annelerini süslü görsün...beğenirlerse daha sıkı tutunurlar....

annemler izin verdikçe nete girerim.. sizleri haberdar ederim..ilk 3 gün beni yerimden bile kaldırmazlar sanırsam...

hmm hadi bakalım canım hayırlısı olsun umarım esınde korkulacak bısey cıkmazz hakkında hayırlısı olsunn ınsallahh

sagol canım valla once esım sonra bebek
belkı kızlar kızacak bana ama once o yanıııı

Canım sanada gunaydınnlarrr.. Okudum 3750 verılen fıyattan hıc ındırım yapmadılar mı merak ettım???

canım 3500 olur dedıelr ama pesın oda taksıt olursa kredı kartı olur dıler 1900 pakette taksıt olursa 2200 oluyor yanı anlıycan kdv sız dıyorlar bugun alev hanım arıycak bakalım benı beklıyorum

bugün bebişlerimi almaya gideceğim.... ne olur dualarınızı benden eksik etmeyin...heyecan dorukta.....

rabbım yardımcın olsun kuuzmmmmmm
sıkı sıkı tutunsunalr sana bebelerınnnn

hayırlısı ile al gel bebeklerini rabbim onları sana nasip etsin inşallah canım .....herşey yolunda gitsin inşallah geçmişte yazmışsındır ama embriyolar nasıl kaçtane transfer edicekler???

canım parfum fln sıkma etkılenıyorlarmısss...

HADI hayırlısı canımm ınsallahh guzel bır transfer gecerr ve bebekler sana sıkı sıkı tutunurr

sagol canım valla once esım sonra bebek
belkı kızlar kızacak bana ama once o yanıııı

rabbım yardımcın olsun kuuzmmmmmm
sıkı sıkı tutunsunalr sana bebelerınnnn

tatlımm neden kızsınlar ki elbette once esını dusunceksın kızlarda aynı fıkırdedırr emınımm..

kızlar bugun ısımı vardı egunalın kı dısarda olcak mış??? h.sonu ben yoktum ya hanı bısey mı kaçırdımm...

hakkınızda hayırlısı olsun canım.. Sizin için neresi iyi olacaksa allah oraya yönlendirsin. Inşallah olumlu sonuç alırsın.

hakkınızda hayırlısı olsun canım.. Sizin için neresi iyi olacaksa allah oraya yönlendirsin. ınşallah olumlu sonuç alırsın.

figen hanım ılgılendı hanı sagolsun banada yakın bısye olsa pat ordayım esımden her sererınde ornek alıp bakmasıda ıyı hanı ama ıste tumor olayı ısın ıcıne gırınce kafamız karıstı kuzum bakalım rabbım bızı nereye yonlendırcek herseyde vardır bır hayır

senın test yarın demı nerden buldun bızı dedıler senı soyledım canımmmmm

Son düzenleme:
kızlarr bursada bır yağmur var sormayınn valla hem ılk ıs gunu hem yağmur gercekten cok sıkıcı bır gunn...

Canım ya merak ettim aile paketi nedir? 1900 tl den yaptırmak için ne gerekiyor bende eylül gibi tekrar yaptırmayı düşünüyorum..

evet canım yarın test günüm... Hiç birşey hissetmiyorum ama . Sadece biraz batma var ve kasılıyo. Hasta olacakmısım gibi hissediyorum. Altım açık sanki

Hmm acık kumral bi hamsire var hilal hemsire. Ona demiştim bi arkadas gelecek die:) diğeri de iyidir. Her kontrolde de doktor muayene edip konusuyo.. Yinede hayırlısı olsun canım en azında nfikir oldu senin için.

Canım ya merak ettim aile paketi nedir? 1900 tl den yaptırmak için ne gerekiyor bende eylül gibi tekrar yaptırmayı düşünüyorum..

canım soyle 1900 tl ye her ay 10 kısıye yapıyorlarmıs ama durumu kotu olanlara dedı kız nasıl anlıyorsunuz dedım aslı hanım vamıs orda ona sorup gelım dedı aslı hanım benı bugun arayacak canım ozaman net bısey derım ... Allaha cok sukur durumum asırı kotu degıl ama oncekı yaptırdıgım yerın taksıtlerı var zaten eylul ekım gıbı ıstıyordum ben beklerım anca taksıtleırm bıtıyor aıle paketıde olasa 5000 oluyor ve onda parayı pesın alıyorlarmıs ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…