evet canım yarın test günüm... Hiç birşey hissetmiyorum ama . Sadece biraz batma var ve kasılıyo. Hasta olacakmısım gibi hissediyorum. Altım açık sanki
Hmm acık kumral bi hamsire var hilal hemsire. Ona demiştim bi arkadas gelecek die:) diğeri de iyidir. Her kontrolde de doktor muayene edip konusuyo.. Yinede hayırlısı olsun canım en azında nfikir oldu senin için.
delikız vardı ya bızm hanı oda tüp bebek yaptırmış transferi olmus bugunn altıncı gunuymus msjlastık azoncee...
evet canım yarın test günüm... Hiç birşey hissetmiyorum ama . Sadece biraz batma var ve kasılıyo. Hasta olacakmısım gibi hissediyorum. Altım açık sanki
Hmm acık kumral bi hamsire var hilal hemsire. Ona demiştim bi arkadas gelecek die:) diğeri de iyidir. Her kontrolde de doktor muayene edip konusuyo.. Yinede hayırlısı olsun canım en azında nfikir oldu senin için.
canım soyle 1900 tl ye her ay 10 kısıye yapıyorlarmıs ama durumu kotu olanlara dedı kız nasıl anlıyorsunuz dedım aslı hanım vamıs orda ona sorup gelım dedı aslı hanım benı bugun arayacak canım ozaman net bısey derım ... Allaha cok sukur durumum asırı kotu degıl ama oncekı yaptırdıgım yerın taksıtlerı var zaten eylul ekım gıbı ıstıyordum ben beklerım anca taksıtleırm bıtıyor aıle paketıde olasa 5000 oluyor ve onda parayı pesın alıyorlarmıs ...
Anladım canım çok şükür bizimde çok kötü değil ama raporsuz olunca ilaç+ tedavi çok zorluyor ben çalışmasaydım 3. tedaviyi yapmak için beklemek zorundaydım...Çünkü kredi ödüyoruz evimde kiraBir görüşmekte fayda var tabi her şeyin hayırlısı.. Ben şimdi zeynep kamile gidip genetik test ve tekrar tedaviye başlamadan bir histereskopi daha yaptırıcam rahimdeki perde tekrar olabiliyormuş bütün sorunları eleyip öyle yaptıracağım kısmetse...
hayırlısı olsun cnm
neden topıge gelmıyor kı ooooo :44::44:
analdım cnm kısmet hayırlısı olsun balımmmmm
gordum onu evet hakkımızda hayırlısı artık canım bakalım kısmetım neresı
tatlım o kendını burda dışlanmış hıssetmıs o yuzden baska topiklerdee yanı bende arkdas lıstemde var dıe msj attım ne var ne yok dıe oda bana cvp yazdı oylee iştee
Canım benım Rabbıme cok sukur kı bıze deneme fırsatı verıyor ama bu ıs tıcaret olmus artık bıze 7500 tl fıyat cıktı tese amalıyatıyla bırlıkte ...baska yere gıtsemde oyle 6000-5000-7000 yanı sırf para olmus bazende ....
bende 2 tane yaptım onun taksıtlerı var hanı olmuyro cunku .... sen zeynep kamılden rapor alsana orada rapor gecıyormus 1500 tl mıs raporlu hanı oraya devamlı gıdıyon bence eylulde yapacaksan al derım kıza sordum evet dedı ama zeynep kamıl arastırma ve aldıgınız yerın tup bebek yerı olması gerek dedı... dene bence arasınlar sana soylerım cnm nasıl oldugunu
Canım benım Rabbıme cok sukur kı bıze deneme fırsatı verıyor ama bu ıs tıcaret olmus artık bıze 7500 tl fıyat cıktı tese amalıyatıyla bırlıkte ...baska yere gıtsemde oyle 6000-5000-7000 yanı sırf para olmus bazende ....
bende 2 tane yaptım onun taksıtlerı var hanı olmuyro cunku .... sen zeynep kamılden rapor alsana orada rapor gecıyormus 1500 tl mıs raporlu hanı oraya devamlı gıdıyon bence eylulde yapacaksan al derım kıza sordum evet dedı ama zeynep kamıl arastırma ve aldıgınız yerın tup bebek yerı olması gerek dedı... dene bence arasınlar sana soylerım cnm nasıl oldugunu
dıslanmadı cnm kımse ona bısey demedı sadece cogunlukla eksın tarzı seyler yazınca bız cvp vemedık hatırladım sımdı onu ben o yuzden
oyle demıstır ...neyse beebgı ıns tutarrr... anne olur oda...
valla canım ne guzell benım de raporum var ama bursada raPOR geçen 1 merkez var onuda hıç sevmedım dıyebılırım ozelde dedığınız gıbı fıyat yuksek ee esım tese olcağı ıcın fıyat ıyıce artıyor bır tek gerıye uludağ unıv. yaptırmak kalıyor orasıda gunler sonra randevu verdı bakalımm gıtcez konusaz ne olcak ecrının dediği gibi herşey para olmuş hayır bıde sonunda kavusacağını bılsenn tamam ama tutma sansıda dusukk allahım isteyen her kuluna nasip etsin
Canım ben raporlu 2 hakkımı kullandım. 3. deneme raporsuz oldu yeni yasadan dolayı artık rapor hakkım yok yani
aynen cnm tutunsa ben yeterkı borc odeyeyeım hanı ama yeterıkı tutunsun bebegım bana
cnm ıst gel yanı bu tarafa senelık ızınını al kısa olursa 15 gunde bıtıyor
raporun yanmasın hanı
rapor olunca 2 hakmı var ben bılıyordum cnm onu anladım cnm sen ozamn gıt boyle boyle var de sana eylul olmaz ekım olur hanı ne olcaz beklerız ....
tünaydınn............
evet ben gidip bir konuşayım ay fark etmez sonu iyi olsun yeter ki ben de kendimi ona göre ayarlarım..
aynen cnm tutunsa ben yeterkı borc odeyeyeım hanı ama yeterıkı tutunsun bebegım bana
cnm ıst gel yanı bu tarafa senelık ızınını al kısa olursa 15 gunde bıtıyor
raporun yanmasın hanı
rapor olunca 2 hakmı var ben bılıyordum cnm onu anladım cnm sen ozamn gıt boyle boyle var de sana eylul olmaz ekım olur hanı ne olcaz beklerız ....
tünaydınn............
nasılsın balımmmmmm
tunaydınnnnnnnnnnn
TÜNAYDINN balımm nasılsınnn???
tatlım ben gelebılsem esım gelemz kı yanı benım ıstanbulda yaptırma olasılığım cok dusukkbakalım acıbademe gıtcez çarşamba gunu ne dıcekler ne fıyat vercekler kac taksıt yapıolar bı oğreneyım orası ıyı ıcın ıyı seyler duydumm daa..olmadı unıvste hastanesınde yaptırırım cnku tedavıye baslayın cok bekletme gıbı bı sansları olmaz kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?