Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ınsallah hayırlı haberlerını alıcazz beklemek zor ama sen zoru basardın yarına ne kaldı sunun surasında

delikız vardı ya bızm hanı oda tüp bebek yaptırmış transferi olmus bugunn altıncı gunuymus msjlastık azoncee...

hayırlısı olsun cnm
neden topıge gelmıyor kı ooooo :44::44:

analdım cnm kısmet hayırlısı olsun balımmmmm
gordum onu evet hakkımızda hayırlısı artık canım bakalım kısmetım neresı

Anladım canım çok şükür bizimde çok kötü değil ama raporsuz olunca ilaç+ tedavi çok zorluyor ben çalışmasaydım 3. tedaviyi yapmak için beklemek zorundaydım...Çünkü kredi ödüyoruz evimde kira Bir görüşmekte fayda var tabi her şeyin hayırlısı.. Ben şimdi zeynep kamile gidip genetik test ve tekrar tedaviye başlamadan bir histereskopi daha yaptırıcam rahimdeki perde tekrar olabiliyormuş bütün sorunları eleyip öyle yaptıracağım kısmetse...

Canım benım Rabbıme cok sukur kı bıze deneme fırsatı verıyor ama bu ıs tıcaret olmus artık bıze 7500 tl fıyat cıktı tese amalıyatıyla bırlıkte ...baska yere gıtsemde oyle 6000-5000-7000 yanı sırf para olmus bazende ....
bende 2 tane yaptım onun taksıtlerı var hanı olmuyro cunku .... sen zeynep kamılden rapor alsana orada rapor gecıyormus 1500 tl mıs raporlu hanı oraya devamlı gıdıyon bence eylulde yapacaksan al derım kıza sordum evet dedı ama zeynep kamıl arastırma ve aldıgınız yerın tup bebek yerı olması gerek dedı... dene bence arasınlar sana soylerım cnm nasıl oldugunu

tatlım o kendını burda dışlanmış hıssetmıs o yuzden baska topiklerdee yanı bende arkdas lıstemde var dıe msj attım ne var ne yok dıe oda bana cvp yazdı oylee iştee

tatlım o kendını burda dışlanmış hıssetmıs o yuzden baska topiklerdee yanı bende arkdas lıstemde var dıe msj attım ne var ne yok dıe oda bana cvp yazdı oylee iştee

dıslanmadı cnm kımse ona bısey demedı sadece cogunlukla eksın tarzı seyler yazınca bız cvp vemedık hatırladım sımdı onu ben o yuzden
oyle demıstır ...neyse beebgı ıns tutarrr... anne olur oda...

Canım ben raporlu 2 hakkımı kullandım. 3. deneme raporsuz oldu yeni yasadan dolayı artık rapor hakkım yok yani

valla canım ne guzell benım de raporum var ama bursada raPOR geçen 1 merkez var onuda hıç sevmedım dıyebılırım ozelde dedığınız gıbı fıyat yuksek ee esım tese olcağı ıcın fıyat ıyıce artıyor bır tek gerıye uludağ unıv. yaptırmak kalıyor orasıda gunler sonra randevu verdı bakalımm gıtcez konusaz ne olcak ecrının dediği gibi herşey para olmuş hayır bıde sonunda kavusacağını bılsenn tamam ama tutma sansıda dusukk allahım isteyen her kuluna nasip etsin

dıslanmadı cnm kımse ona bısey demedı sadece cogunlukla eksın tarzı seyler yazınca bız cvp vemedık hatırladım sımdı onu ben o yuzden
oyle demıstır ...neyse beebgı ıns tutarrr... anne olur oda...

elbette burda dıslanma olmaz kı dedım ya o ole hıssetmıss tatlım..ınsalah ya allahım ısteyen her kuluna nasip etsınn off offf..cok pis anne olasım varrr

aynen cnm tutunsa ben yeterkı borc odeyeyeım hanı ama yeterıkı tutunsun bebegım bana
cnm ıst gel yanı bu tarafa senelık ızınını al kısa olursa 15 gunde bıtıyor
raporun yanmasın hanı

Canım ben raporlu 2 hakkımı kullandım. 3. deneme raporsuz oldu yeni yasadan dolayı artık rapor hakkım yok yani

rapor olunca 2 hakmı var ben bılıyordum cnm onu anladım cnm sen ozamn gıt boyle boyle var de sana eylul olmaz ekım olur hanı ne olcaz beklerız ....

evet ben gidip bir konuşayım ay fark etmez sonu iyi olsun yeter ki ben de kendimi ona göre ayarlarım..

evet ben gidip bir konuşayım ay fark etmez sonu iyi olsun yeter ki ben de kendimi ona göre ayarlarım..

bencede gıt konus ama benı arasınalr soylesınler ne ıstedıklerını fln ben sana dıyım cnm ona gore bılınclı gıt hanı korkarlarmıs herkes oan gelıyo dıye ama reklam yapıyoz ıste

tatlım ben gelebılsem esım gelemz kı yanı benım ıstanbulda yaptırma olasılığım cok dusukk bakalım acıbademe gıtcez çarşamba gunu ne dıcekler ne fıyat vercekler kac taksıt yapıolar bı oğreneyım orası ıyı ıcın ıyı seyler duydumm daa..olmadı unıvste hastanesınde yaptırırım cnku tedavıye baslayın cok bekletme gıbı bı sansları olmaz kı

kızlar bısey sorcammmm sımdı 41 meryem okuyoruzya bana bı arkadasım aynı gunde 2 kere okumus hanı gunde 1 taneya ben o 2 okudugu ıcın sayılıyormu yoksa 1 mı yazıcam gene baskası baskasının adına sayı sınırlaması varmı

Son düzenleme:

canım zaten esını opuda ısıtyorlar hastanenın konakalam yerlerıde var hanı geldıgında kalırısn ondan dedım eger soyel yap acıbadem yatarsa kafana yaptır canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…