canım arkadaşlarım iyiyim ama biraz başım ağrıyo.... benim kız iyice coştu:)) gece uyumadı sabah uyumadı... ecrinim bu arada inşallah eşinin hiçbişeyciği yoktur rabbim sağlık versin.....
kızlar bısey sorcammmm sımdı 41 meryem okuyoruzya bana bı arkadasım aynı gunde 2 kere okumus hanı gunde 1 taneya ben o 2 okudugu ıcın sayılıyormu yoksa 1 mı yazıcam gene baskası baskasının adına sayı sınırlaması varmı
bencede gıt konus ama benı arasınalr soylesınler ne ıstedıklerını fln ben sana dıyım cnm ona gore bılınclı gıt hanıkorkarlarmıs herkes oan gelıyo dıye ama reklam yapıyoz ıste
yemek saatımm geldıı..masallah ymekten baska bısey yaptığım yok sankı..zaten acayıp kılo aldım yaa puff ama napayım acıkıyorumm nese gelıcemm bekleyınn benıı
ıns canım yaaaaaaaaaa rabbım ona saglık versın yaaaaaaaaa patronum sordu ne yaptınız dedı dedım boyle boyle kızım hersey sızımı buluyo ya dedı napalım dedım valal o ızı yolsun ben sıtemıyom bısey dedım... carsamba gıdecez bakalım ne cıkacak ...
yerım ben senın kızını yaaaaaaaaaaa eee ananesı ne yapsın daraldı orda yavrumuzzzz rahat edemıyo
canlar nasılsınızz felaket yağmur yadı gök gürledi burda korktum vallahi...
tamam sen konuş o zaman ben de ona göre bakarım bayağı başvuran olmuştur herhalde baksana eylül e kadar gitmiş
ah canım ya... tabiki öncelikli olan senin ve eşinin sağlığı.... inşalah temiz çıkıcak sonuçlarınız........
kızlar kaynımı kene ısırmış hastaneye gidiyorum herkezi öpyorum gelince haber veririm ..
kızlar kaynımı kene ısırmış hastaneye gidiyorum herkezi öpyorum gelince haber veririm ..
tebrikk ederımm canımmmm
saatını hıc kacırmıyon kuzuuuuuuuuuuuu
Tünaydın güzel insanlar.. ne var ne yok herkes iyimi? biz iyiyiz çok şükür sadece fazlaca yoğunuz şirkette pek giremiyorum o yüzden... sizlere bir merhaba diyeyim dedim
başım çok ağrıyo.... biraz uzanayım......
selam kızlar. benim transferime insallah bir aksilik 13 gun kaldı. 11 ya da 12 si gibi dusunuyor doktor. dondurulmus tedavisi oldugu icin sadece lucrin igne ve estarfem midir nedir oyle bir hap kullanıyorum. igne ve haplardan once cok sakinlemistim ama yine arada bir kaygı korku uzuntu geliyor. bu yolda ne cok yorulduk.. artık gulmek istiyorum
bu kadar olmuszluktan sonra inanmıyorum mutlu olacagıma. 4. denemede olur mu diyorum nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?