Tüp Bebek Günlüğümüz !

yemek saatımm geldıı.. masallah ymekten baska bısey yaptığım yok sankı..zaten acayıp kılo aldım yaa puff ama napayım acıkıyorumm nese gelıcemm bekleyınn benıı

canım arkadaşlarım iyiyim ama biraz başım ağrıyo.... benim kız iyice coştu:)) gece uyumadı sabah uyumadı... ecrinim bu arada inşallah eşinin hiçbişeyciği yoktur rabbim sağlık versin.....

ıns canım yaaaaaaaaaa rabbım ona saglık versın yaaaaaaaaa patronum sordu ne yaptınız dedı dedım boyle boyle kızım hersey sızımı buluyo ya dedı napalım dedım valal o ızı yolsun ben sıtemıyom bısey dedım... carsamba gıdecez bakalım ne cıkacak ...
yerım ben senın kızını yaaaaaaaaaaa eee ananesı ne yapsın daraldı orda yavrumuzzzz rahat edemıyo

bencede gıt konus ama benı arasınalr soylesınler ne ıstedıklerını fln ben sana dıyım cnm ona gore bılınclı gıt hanı korkarlarmıs herkes oan gelıyo dıye ama reklam yapıyoz ıste

tamam sen konuş o zaman ben de ona göre bakarım bayağı başvuran olmuştur herhalde baksana eylül e kadar gitmiş

ah canım ya... tabiki öncelikli olan senin ve eşinin sağlığı.... inşalah temiz çıkıcak sonuçlarınız........

tamam sen konuş o zaman ben de ona göre bakarım bayağı başvuran olmuştur herhalde baksana eylül e kadar gitmiş

bı arkadastan duydum onun arkadası hazırana almıs hanı eylule 3 ay var bence goz korkutmak ıcınde yaptıalr belkım bılemedım yanı yada 1 haftata doldu bız gıttıgımde bız harıc 5 kısı daha avrdı gorusme ıcın

canlar nasılsınızz felaket yağmur yadı gök gürledi burda korktum vallahi...

merhaba canım evet kocaelıde oyle valla
tırstım sabahhhhhhh

ah canım ya... tabiki öncelikli olan senin ve eşinin sağlığı.... inşalah temiz çıkıcak sonuçlarınız........

amın canımmmmmmmmmmmmmmm

kızlar kaynımı kene ısırmış hastaneye gidiyorum herkezi öpyorum gelince haber veririm ..

Tünaydın güzel insanlar.. ne var ne yok herkes iyimi? biz iyiyiz çok şükür sadece fazlaca yoğunuz şirkette pek giremiyorum o yüzden... sizlere bir merhaba diyeyim dedim

saatını hıc kacırmıyon kuzuuuuuuuuuuuu

oyle valla canım bıran once gıtmek ıstıyorumm ya ben gercekten cok sıkıldım canım hııııc ıse gelmek ıstemıyorr neden boyle oldum acabaa :26:

canlar nasılsınızz felaket yağmur yadı gök gürledi burda korktum vallahi...

aynen burda da olee hava yaz gelemedı bı kızz

kızlar kaynımı kene ısırmış hastaneye gidiyorum herkezi öpyorum gelince haber veririm ..

aa gecmıs olsun canımcım yaa..sızde de bu aralar hastalık bıtmıyor allah beterınden saklasınn canım bol bol okuyun kendınızı optumm..

Tünaydın güzel insanlar.. ne var ne yok herkes iyimi? biz iyiyiz çok şükür sadece fazlaca yoğunuz şirkette pek giremiyorum o yüzden... sizlere bir merhaba diyeyim dedim

kıyamam sana yaa cok calısma kuzucum yaa aaaa kızıcamm ama dıkkat et kendıne tamam mıı

başım çok ağrıyo.... biraz uzanayım......

yaramaz kızz uyutmamış senı baksenn cadıya tamam canım yat dınlenn

selam kızlar. benim transferime insallah bir aksilik 13 gun kaldı. 11 ya da 12 si gibi dusunuyor doktor. dondurulmus tedavisi oldugu icin sadece lucrin igne ve estarfem midir nedir oyle bir hap kullanıyorum. igne ve haplardan once cok sakinlemistim ama yine arada bir kaygı korku uzuntu geliyor. bu yolda ne cok yorulduk.. artık gulmek istiyorum

bu kadar olmuszluktan sonra inanmıyorum mutlu olacagıma. 4. denemede olur mu diyorum nasıl olacak.

heeeeeeeeeeey arkadaşım umutsuzluk yok yaşıyorsak nefes alıyorsak umut hep vardır

hayat mucizelerle doludur unutma her gecenin bi sabahı mutlaka vardır inşallah bu sefer bebeklerin gelecek buna önce sen inanmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…