ne oldu canımmmmmm[/QUOTE
KALBİM YERİNDEN FIRLAYACAK GİBİ.. KAN BEYNİMDE. TANSİYONUM DÜŞTÜ SANIRIM. OFFFFFFF
SONUÇ BEKLEMEK EN ZORUYMUŞ.. DUYMAK İSTEMİYORUM AMA BENKEŞKE HASTA OLANA KADAR BEKLESEYİMM
günaydınnnn sanadaaaaaa elifedeee
maşallahhh
Günaydın kızlarrr
sabah 6da ve 8de genelde uyanıyo elif sultan bişeyler atıştırıp geri yatıyoduk ama bugün uyumamakta direndi sonrada benim uykum kaçtı.. babamız yeni gitti belki yatarız geri:)))))))))
Günaydın kızlar, güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallahh...
hahahahaaa ben ona çabuk gel artık diyorum oda bana ordan pışşııkkkkkkk yapıyo teyzesi
Gününüz güzel gönlünüz umutlu göbüşleriniz bebişli olsun insallah
eeeeee artık benim değil elif sultanın sözü geçiyo:))))))))
KIZIN OLUR INS CANIM SENDE HEP KIZ GECIYO BENIM ICIMDEN AMA ONCE SAGLIKLI OLSUNDA DEMIIII
YERIM BEN ONU MASALLAH YAAAAAA
GUNAYDIN CANIMMMMMMMMM
NASILSIN CANIM INNNN YAZDIM SANA DUN AKSAM GORDUNMUUUUUUUUUU
saol canım Allahrazı olsun...
şu an başkaları okuyorlar zaten bana bi de sen işinin gücünün arasında okuma kıyamam...
ben kendi okuduğumu yazdım sadece yoksa okunuyooo söylemen düşünmen yeter...
zaten millstone elif sultan bi dua listesi hazırlayacaktı bu ara pek bi yoğun olduğundan ilgilenemedi...
haftada bir gece hepimiz aynı saatte uyanıp belirlediğimiz duaları aynı saatte okuyacaz bence çok etkili olacak...
bi hazırlayabilsek burdan yayınlayacaz...
isteyen herkes katılabilecek...
yok canım yan yatmanın sakıncası olmaz...
yüz üstü yatma yeter...
hissetmiyorsun yani bir fikrin varmı kız mı erkek mi diyeee...
anneler hissedermiş ya ondan soruyorum...
selam canım,az kalmış cinsiyet öğrenmeye,,bakalım neyin olucak,gerçi en önemlisi sağlıklı olması ama insan çokkkkkk merak ediyor yaa,sanki senin erkek gibi geliyor bana:)
KALBİM YERİNDEN FIRLAYACAK GİBİ.. KAN BEYNİMDE. TANSİYONUM DÜŞTÜ SANIRIM. OFFFFFFF
SONUÇ BEKLEMEK EN ZORUYMUŞ.. DUYMAK İSTEMİYORUM AMA BENKEŞKE HASTA OLANA KADAR BEKLESEYİMM
oyyy kıyamam ne zaman çıkıcak sonuç
günaydın canlarım,,,bugün çokkk güzel bir gün olur inşallahh,,güneş var burda.içim açıldı biraz
Günaydın...
günaydın canlarım,,,bugün çokkk güzel bir gün olur inşallahh,,güneş var burda.içim açıldı biraz
sonuçlar ne zaman çıkıcak,verdinmi kan????
oyyy kıyamam ne zaman çıkıcak sonuç
BİLMİYORUM. BEN İŞE DÖNDÜM. BUGÜN YOGUNLARMIS ..ARAYACAKLAR..
sonuçlar ne zaman çıkıcak,verdinmi kan????
Günaydın...
anladım canımmmmm sendende razı olsun kuzummmm
rabbım dualarımızı geri çevırmesın inş.
hepımıze anne olmayı nasıp etsınnnn AMİNNNN
Ne zaman çıkacakmış sonuç bişi dedilermi...KALBİM YERİNDEN FIRLAYACAK GİBİ.. KAN BEYNİMDE. TANSİYONUM DÜŞTÜ SANIRIM. OFFFFFFF
sen birde doğunca gör, hayatın merkezi oluyor çevremde gördüğüm kadarıyla
ecrinim sankim ben erkek gibi hissediyorum sağlıkla olsunda hiç farketmez
canımcım erkek gibi bir his var içimde. aslına bakarsan gönlümde kız var ama.. sağlık diliyorum en önce
günaydın turginurcum az kaldı valla... vallahi banada erkek gibi geliyor, sağlıkla olsunda gerisi boş..
CANIMMMM KIYAMAM YAAAA AYNI BENDE SENİN GİBİ HİSSETTİM HER SEFERİNDE STRESTENN HERYANIMA SANCILAR GİRİYODU AĞLIYODUM KEŞKE YAPMASAYDIM ADET OLMAYI BEKLESEYDİM DİYORDUM ...AMA İNAN KENDİNİ HARAB ETMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL ALLAH ÇOK BÜYÜK SONUÇ NE OLURSA OLSUN GÜÇLÜ DURMALISIN UMARIM BİRAZDAN SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI ATARSIN BİZDE SENİNLE GÜLERİZ AMA OLMAZSADA DÜNYANIN SONU DEĞİL BEN 3 TANE ATLATTIM BU ANDAN HALEN DEVAM EDİYORUM GÜLÜYORUM HATTA DAHA UMUT DOLUYUM BU YÜZDEN ÇOK GÜÇLÜ OL SAKİN OL SENİ YÜREKTEN HİSSEDİYORUM ŞU ANDA....ALLAH YARDIMCIN OLSUN
gunaydın canımmmmmmmmmmm evet guneş var ama soguk yaaaaaaaaaaa
burası yine sıcak olucak galiba,öyle duruyor,sabah hırkayla geldim ter bastı,gerçi bu havalar benim hoşuma giidyor,çok sıcakta gezemiyorum çok zor oluyor
BİLMİYORUM. BEN İŞE DÖNDÜM. BUGÜN YOGUNLARMIS ..ARAYACAKLAR..
günaydın canım.... şuan burda da güneş var hatta beni mayıştırıyo:))) ama heran kapatıp yağmur yağacakmış gibime geliyo......
Arkadaşlar dün gecem çok kötü geçti,gecenin bir saatinde uyandım, vücudumun her tarafı kasıldı. büyük bir umutsuzluğa kapıldım,ağladım gece boyu sabah uyandığımda boncuk boncuk terlemişim.Migrenim de var.Progestanın yan etkilerine maruz kalan var mı ?
Günaydın herkese:))
günaydınnn canım...
nasılsınız ikizlerinle..
cinsiyet zamanınız geliyooo dimi...
oooo benim tahtımı çoktan salladı merkezde elif sultan var... gece yatınca eşimle yatak sohbetleri yapardık şimdi her gece kızıyla konuşup oyunlar oynuyo ve uyuyan çocuğu uyandırıp kudurtuyo:)))))) kız kardeşlerim kapıdan girer girmez teyzemmmmm ben geldim diye göbeğime sarılıyo... annem desen önceden bana aman zayıfsın şunu ye hastalanıyosun bu iyi gelir derdi şimdi sürekli elinde tabak ye bunu bebeğe iyi gelir modunda:)))) bi babam kaldı önceliğini bana veren:))))) gerçi torunu erkek geliyo olsa oda beni ikinci plana atardı:)))))sen birde doğunca gör, hayatın merkezi oluyor çevremde gördüğüm kadarıyla
ecrinim sankim ben erkek gibi hissediyorum sağlıkla olsunda hiç farketmez
canımcım erkek gibi bir his var içimde. aslına bakarsan gönlümde kız var ama.. sağlık diliyorum en önce
günaydın turginurcum az kaldı valla... vallahi banada erkek gibi geliyor, sağlıkla olsunda gerisi boş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?