Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydınnnn sanadaaaaaa elifedeee
maşallahhh

elifcim aslında tam bildiğim bir konu değil..
ben sadece 41 günlük okumada adet döneminde ara verip kırmızılar gidince kaldığın yerden devam ediyorsun diye biliyorum...
mazeretin ortadan kalktığı ana okumlısın ara vermeden...
başkaları senin adına okur o başka...
kişinin kendisi için 41 günü tamamlaması önemli bir yerde okumuştum çok önce...

Günaydın kızlarrr

günaydın cicim test günün kan verdinmi bakiim..

sabah 6da ve 8de genelde uyanıyo elif sultan bişeyler atıştırıp geri yatıyoduk ama bugün uyumamakta direndi sonrada benim uykum kaçtı.. babamız yeni gitti belki yatarız geri:)))))))))

kız bu saatten sonra uyunmaz evin bereketi kaçar yaşlılar gibi konuştum
yerim ben onu demek sabah sporu yapıyooo göbişte

Günaydın kızlar, güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallahh...

günaydın canım..

hahahahaaa ben ona çabuk gel artık diyorum oda bana ordan pışşııkkkkkkk yapıyo teyzesi

pışık yapacam derken çıkaracak gözünü sabiii...

Gününüz güzel gönlünüz umutlu göbüşleriniz bebişli olsun insallah

seninde günün güzel olsun arkadaşım..

eeeeee artık benim değil elif sultanın sözü geçiyo:))))))))

sen birde doğunca gör, hayatın merkezi oluyor çevremde gördüğüm kadarıyla

KIZIN OLUR INS CANIM SENDE HEP KIZ GECIYO BENIM ICIMDEN AMA ONCE SAGLIKLI OLSUNDA DEMIIII
YERIM BEN ONU MASALLAH YAAAAAA

GUNAYDIN CANIMMMMMMMMM

NASILSIN CANIM INNNN YAZDIM SANA DUN AKSAM GORDUNMUUUUUUUUUU

ecrinim sankim ben erkek gibi hissediyorum sağlıkla olsunda hiç farketmez

canımcım erkek gibi bir his var içimde. aslına bakarsan gönlümde kız var ama.. sağlık diliyorum en önce

selam canım,az kalmış cinsiyet öğrenmeye,,bakalım neyin olucak,gerçi en önemlisi sağlıklı olması ama insan çokkkkkk merak ediyor yaa,sanki senin erkek gibi geliyor bana:)

günaydın turginurcum az kaldı valla... vallahi banada erkek gibi geliyor, sağlıkla olsunda gerisi boş..

günaydın canlarım,,,bugün çokkk güzel bir gün olur inşallahh,,güneş var burda.içim açıldı biraz

gunaydın canımmmmmmmmmmm evet guneş var ama soguk yaaaaaaaaaaa

gunaydınnnnnnnn

KALBİM YERİNDEN FIRLAYACAK GİBİ.. KAN BEYNİMDE. TANSİYONUM DÜŞTÜ SANIRIM. OFFFFFFF

SONUÇ BEKLEMEK EN ZORUYMUŞ.. DUYMAK İSTEMİYORUM AMA BEN KEŞKE HASTA OLANA KADAR BEKLESEYİMM

kacta cıkacak sonuc canımmmmmmmmmm yaaa pozıtıf olacak gor bakkkkkkkk

Son düzenleme:
Arkadaşlar dün gecem çok kötü geçti,gecenin bir saatinde uyandım, vücudumun her tarafı kasıldı. büyük bir umutsuzluğa kapıldım,ağladım gece boyu sabah uyandığımda boncuk boncuk terlemişim.Migrenim de var.Progestanın yan etkilerine maruz kalan var mı ?

günaydın canlarım,,,bugün çokkk güzel bir gün olur inşallahh,,güneş var burda.içim açıldı biraz

günaydın arkadaşlarım...

anladım canımmmmm sendende razı olsun kuzummmm
rabbım dualarımızı geri çevırmesın inş.
hepımıze anne olmayı nasıp etsınnnn AMİNNNN

AMİİİİNNNN....

KALBİM YERİNDEN FIRLAYACAK GİBİ.. KAN BEYNİMDE. TANSİYONUM DÜŞTÜ SANIRIM. OFFFFFFF

SONUÇ BEKLEMEK EN ZORUYMUŞ.. DUYMAK İSTEMİYORUM AMA BEN KEŞKE HASTA OLANA KADAR BEKLESEYİMM
Ne zaman çıkacakmış sonuç bişi dedilermi...

inan banada erkek gibi geliyooo bakalım yanılacakmıyız...

Son düzenleme:

progestanı nasıl kullanıyorsun...
iğne,fitil ya da hap hangi şekilde?
eğer fitil dışında kullanıyorsan yan etkileri çok oluyor maalesef...

oooo benim tahtımı çoktan salladı merkezde elif sultan var... gece yatınca eşimle yatak sohbetleri yapardık şimdi her gece kızıyla konuşup oyunlar oynuyo ve uyuyan çocuğu uyandırıp kudurtuyo:)))))) kız kardeşlerim kapıdan girer girmez teyzemmmmm ben geldim diye göbeğime sarılıyo... annem desen önceden bana aman zayıfsın şunu ye hastalanıyosun bu iyi gelir derdi şimdi sürekli elinde tabak ye bunu bebeğe iyi gelir modunda:)))) bi babam kaldı önceliğini bana veren:))))) gerçi torunu erkek geliyo olsa oda beni ikinci plana atardı:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…