Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydıınnnnnn....
ama olmaaazzzzz hamile hamile hulahop çeviremezsinnnnnnn

canııııııııım ağzın bal yesin inşallah hamileyimdir inşallah dimi kız

bugün kendimi daha iyi hissedyom ama ayakta fazla kalsam kasıklarım batıyo güldencim uznınca geçiyo ama

sırtüstü uzanınca daha çok ağrıyo yan uzanınca geçiyo :26::26::26::26::26::26::26:

yan uzanmanın sakıncası olmaz dimi

canım benim inanki sürekli dualarımdasınız, allah isteyene herkese en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu, hamişlerde sağlıkla doğum yapsınlar.. hepinize ayrı ayrı dua ediyorum
bende çok sabırsızlanıyorum umarım herşey yolunda gider toipkcan mı topikgül mü hemen haber vericem size

günaydın saatinde gelmiş akasya ve kızı
günaydınnn olsun canım...

sabah 6da ve 8de genelde uyanıyo elif sultan bişeyler atıştırıp geri yatıyoduk ama bugün uyumamakta direndi sonrada benim uykum kaçtı.. babamız yeni gitti belki yatarız geri:)))))))))

KIZIN OLUR INS CANIM SENDE HEP KIZ GECIYO BENIM ICIMDEN AMA ONCE SAGLIKLI OLSUNDA DEMIIII
YERIM BEN ONU MASALLAH YAAAAAA

günaydınn bayanlar

GUNAYDIN CANIMMMMMMMMM

günaydın canım inşallah mutlu haberler alırız......

NASILSIN CANIM INNNN YAZDIM SANA DUN AKSAM GORDUNMUUUUUUUUUU

günaydınnnnn............

günaydınnnn sanadaaaaaa elifedeee

maşallahhh

saol canım Allahrazı olsun...
şu an başkaları okuyorlar zaten bana bi de sen işinin gücünün arasında okuma kıyamam...
ben kendi okuduğumu yazdım sadece yoksa okunuyooo söylemen düşünmen yeter...
zaten millstone elif sultan bi dua listesi hazırlayacaktı bu ara pek bi yoğun olduğundan ilgilenemedi...
haftada bir gece hepimiz aynı saatte uyanıp belirlediğimiz duaları aynı saatte okuyacaz bence çok etkili olacak...
bi hazırlayabilsek burdan yayınlayacaz...
isteyen herkes katılabilecek...

yok canım yan yatmanın sakıncası olmaz...
yüz üstü yatma yeter...

hissetmiyorsun yani bir fikrin varmı kız mı erkek mi diyeee...
anneler hissedermiş ya ondan soruyorum...

günaydın canlarım,,,bugün çokkk güzel bir gün olur inşallahh,,güneş var burda.içim açıldı biraz

anladım canımmmmm sendende razı olsun kuzummmm
rabbım dualarımızı geri çevırmesın inş.
hepımıze anne olmayı nasıp etsınnnn AMİNNNN

selam canım,az kalmış cinsiyet öğrenmeye,,bakalım neyin olucak,gerçi en önemlisi sağlıklı olması ama insan çokkkkkk merak ediyor yaa,sanki senin erkek gibi geliyor bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…