günaydınn bayanlar
günaydıınnnnnn....
ama olmaaazzzzz hamile hamile hulahop çeviremezsinnnnnnn
tü tü tüüüüüüü Maşallahhhhhh....
daha ne deyim dimi...
9 haziranda da Allahın izniyle herşey yolunda gidecek veeeeeee bakalım cinsiyetimiz ne olacak...
ne güzel bir heyecan bu yaaaa...
Allah olmayanlarada yaşatsın inşallah...
AMİİİİİNNNN...
günaydın saatinde gelmiş akasya ve kızı
günaydınnn olsun canım...
günaydınnn canım da şu avatarındaki bebe gözünü çıkaracak sonunda yazık ama içim parçalanıyoooo
canımcım güldencim ben ikili tarama testi yaptırdım canım hatta bin şükürki çok iyi çıktı. kan test sonuçlarımda aynı şekilde. şimdi 9 haziranda cinsiyet ve 4l tarama testi için gidicez canımcım hayırlısıyla. haber vermedim sanırım yazayım hemen dedim öperim senii
günaydınn bayanlar
günaydın canım inşallah mutlu haberler alırız......
Allah kabul etsin canım...
bende hergün okuyorum kırmızlar biter bitmez başladım 41 gün okuyacam...
bugün 13.gündeyim daha...
41 e var epey...
gülden meryem suresi 41 gün kesilmedenmi okunması gerekiyormuş yoksa adet dönemlerinde ara verip devam edilcebiliyormu ben başlamak istiyorum ama bilemedim acaba eşim okusa dahamı iyi diyorum ???
günaydın efenim...
günaydınnnnn............
canımcım güldencim ben ikili tarama testi yaptırdım canım hatta bin şükürki çok iyi çıktı. kan test sonuçlarımda aynı şekilde. şimdi 9 haziranda cinsiyet ve 4l tarama testi için gidicez canımcım hayırlısıyla. haber vermedim sanırım yazayım hemen dedim öperim senii
eeeeee artık benim değil elif sultanın sözü geçiyo:))))))))
Günaydın kızlarrr
amın canımmmm
benımkı bıtınce dıgerelerıde sana okurum canım hergun okuya okuya kolay geldı sımdı bana
ama ıste ben sana mesala 2-3 okuyabılırım demı bence
sana otekı dularıda verımmı onlara 7 ayrı ve gunde 1 kere ıstersen yazım canımmm
bugun fırsatım olursa ıste sana okurum canım ...
canııııııııım ağzın bal yesin inşallah hamileyimdir inşallah dimi kız
bugün kendimi daha iyi hissedyom ama ayakta fazla kalsam kasıklarım batıyo güldencim uznınca geçiyo ama
sırtüstü uzanınca daha çok ağrıyo yan uzanınca geçiyo :26::26::26::26::26::26::26:
yan uzanmanın sakıncası olmaz dimi
canım benim inanki sürekli dualarımdasınız, allah isteyene herkese en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu, hamişlerde sağlıkla doğum yapsınlar.. hepinize ayrı ayrı dua ediyorum
bende çok sabırsızlanıyorum umarım herşey yolunda gider toipkcan mı topikgül mü hemen haber vericem size
saol canım Allahrazı olsun...
şu an başkaları okuyorlar zaten bana bi de sen işinin gücünün arasında okuma kıyamam...
ben kendi okuduğumu yazdım sadece yoksa okunuyooo söylemen düşünmen yeter...
zaten millstone elif sultan bi dua listesi hazırlayacaktı bu ara pek bi yoğun olduğundan ilgilenemedi...
haftada bir gece hepimiz aynı saatte uyanıp belirlediğimiz duaları aynı saatte okuyacaz bence çok etkili olacak...
bi hazırlayabilsek burdan yayınlayacaz...
isteyen herkes katılabilecek...
yok canım yan yatmanın sakıncası olmaz...
yüz üstü yatma yeter...
hissetmiyorsun yani bir fikrin varmı kız mı erkek mi diyeee...
anneler hissedermiş ya ondan soruyorum...
canım benim inanki sürekli dualarımdasınız, allah isteyene herkese en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu, hamişlerde sağlıkla doğum yapsınlar.. hepinize ayrı ayrı dua ediyorum
bende çok sabırsızlanıyorum umarım herşey yolunda gider toipkcan mı topikgül mü hemen haber vericem size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?