Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın kızlar...test yaPacak arkadaşlar inş.Hamileyim diye çığlık atarsanız.sizler için duacıyım.ben Pek iyi değilim kasık ve karın ağrım çok.sürekli uzanıyorum çünkü dayanamıyorum.hepinizi öpüyorum.

selam kıslar günler geçmek bilmiyor hatta saatler bile ilerlemiyor sanki ayın 2si cumartesi günü bebişlerim benimlemi değilmi öğrencem çok heyecanlıyım bi yandanda korkuyorum belime ve kasıklarıma çok şiddetli ağrılar giriyor pek fazla iş te yapmamaya çalışıorum ama...hayırlısı artık

gebelik oluşmuşsa ağrıların geçmez ohss de eşlik edecek çünkü dikkat et lütfen kendine...

saat 11 de belli olcak dimi embriyo durumu...
başka topike yazmışın ordan gördüm dün

ayy çok tatlılarmış yaa.. doğuncada senin yüzüne kimse bakmıcak hemen bebeği alıcaklar sarılıp koklıcaklar,ohh mis gibi. çokta az kaldı doğuma heyecanlımısın?
bizimkilerde başladılar karnımı sevmeye, yavaştan pabucum benimde atılıyor doğuma

Ben biraz temizliğe kalkayım ama topik açık gelip gider yazarım gecikmelide olsa...

gunaydın kızlar...
nasılsınız ..
cal test sonucunu beklıyorsun sanırımRabbım hayırlı sonuclar versın ınsallah gorecegımız sonuclara da gonlumuzu Razı etsın ...
ınsallah halay cekerız senın ıcın bugun ...

guldencım haklısın bugun sıslıgım azaldı
sancım da azaldı cok sukur 11 de hastaneyı ara dedıler heyecan yaptım bıraz daha gec arıcam ama dun 8 opu
8 transfer vardı zeynep kammılde :))
cıfter cıfter yatırdılar bızı cok komıktık

gebelik oluşmuşsa ağrıların geçmez ohss de eşlik edecek çünkü dikkat et lütfen kendine...

Bu kadar erken belli olur mu bilmem ki.devamlı tartıl dedi dok.kilo alırsan gel.dostinex bitti.onu kullanırken daha iyiydim.ya bana serum vermeselerdi daha kötü mü olurdum?doktorumda gebelik olursa sen de ben de çok uğraşırız dedi.benim ısrarımla yaptı transferi.ama ben de daha fazla sabredemedim.

ayy çok tatlılarmış yaa.. doğuncada senin yüzüne kimse bakmıcak hemen bebeği alıcaklar sarılıp koklıcaklar,ohh mis gibi. çokta az kaldı doğuma heyecanlımısın?
bizimkilerde başladılar karnımı sevmeye, yavaştan pabucum benimde atılıyor doğuma

heycan hep var.... şimdiden böyleysek doğunca hakkat kimse takmaz beni:))))) gerçi inkarda etmiyolar sen doğur ver bize keyfine bak diyolaar.... bak gör senin cinsiyet belli olsun göbüşdebüyüsün bide tekmeler başlayınca sanada aynı muamaleyi yapacaklar:))))))

yaaa ben aynı seyı esıme solerım hep ..
bebe olunca eve gelınce ılk yarım saat benle ılgılenmezsen kılıtlerım bak bebeyı odaya ,gostermem dedım

yaaa ben aynı seyı esıme solerım hep ..
bebe olunca eve gelınce ılk yarım saat benle ılgılenmezsen kılıtlerım bak bebeyı odaya ,gostermem dedım

çok tatlısın sende.. bir yandan inanılmaz bir sevgi, bir yandan anne de ilgi bekliyor.. bakalım ben nasıl olucam doğunca

hayırlısı olsun canımmmmmmmm

Yok yok:))gitmicem buradayım biraz daha

sukur nasılsın bakalımmmmmmmmm

anammmmmmmmmmm
canım arar hadı bııde bekletme aaaaaaaaaaaa

günaydın güzeller

gunaydın hayatım nasılsınnnnnnnnn

ahhh canım yaaaaa arar doktoru gıt ... nefesın nasılll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…