burası yine sıcak olucak galiba,öyle duruyor,sabah hırkayla geldim ter bastı,gerçi bu havalar benim hoşuma giidyor,çok sıcakta gezemiyorum çok zor oluyor
Günaydın herkese:))
BİLMİYORUM. BEN İŞE DÖNDÜM. BUGÜN YOGUNLARMIS ..ARAYACAKLAR..
inşallah pozitif alacaksın ve hep beraber kutlama yapıcaz burda..........
Ozaman boyel gıtsın canımmmm senın ıcın bu havalarrrrrr
gunaydınnnnn gene cööööö deyıp gıtmeyecen dımı
Günaydın kızlar...test yaPacak arkadaşlar inş.Hamileyim diye çığlık atarsanız.sizler için duacıyım.ben Pek iyi değilim kasık ve karın ağrım çok.sürekli uzanıyorum çünkü dayanamıyorum.hepinizi öpüyorum.
oooo benim tahtımı çoktan salladı merkezde elif sultan var... gece yatınca eşimle yatak sohbetleri yapardık şimdi her gece kızıyla konuşup oyunlar oynuyo ve uyuyan çocuğu uyandırıp kudurtuyo:)))))) kız kardeşlerim kapıdan girer girmez teyzemmmmm ben geldim diye göbeğime sarılıyo... annem desen önceden bana aman zayıfsın şunu ye hastalanıyosun bu iyi gelir derdi şimdi sürekli elinde tabak ye bunu bebeğe iyi gelir modunda:)))) bi babam kaldı önceliğini bana veren:))))) gerçi torunu erkek geliyo olsa oda beni ikinci plana atardı:)))))
gebelik oluşmuşsa ağrıların geçmez ohss de eşlik edecek çünkü dikkat et lütfen kendine...
oooo benim tahtımı çoktan salladı merkezde elif sultan var... gece yatınca eşimle yatak sohbetleri yapardık şimdi her gece kızıyla konuşup oyunlar oynuyo ve uyuyan çocuğu uyandırıp kudurtuyo:)))))) kız kardeşlerim kapıdan girer girmez teyzemmmmm ben geldim diye göbeğime sarılıyo... annem desen önceden bana aman zayıfsın şunu ye hastalanıyosun bu iyi gelir derdi şimdi sürekli elinde tabak ye bunu bebeğe iyi gelir modunda:)))) bi babam kaldı önceliğini bana veren:))))) gerçi torunu erkek geliyo olsa oda beni ikinci plana atardı:)))))
ayy çok tatlılarmış yaa.. doğuncada senin yüzüne kimse bakmıcak hemen bebeği alıcaklar sarılıp koklıcaklar,ohh mis gibi. çokta az kaldı doğuma heyecanlımısın?
bizimkilerde başladılar karnımı sevmeye, yavaştan pabucum benimde atılıyor doğuma
ayy çok tatlılarmış yaa.. doğuncada senin yüzüne kimse bakmıcak hemen bebeği alıcaklar sarılıp koklıcaklar,ohh mis gibi. çokta az kaldı doğuma heyecanlımısın?
bizimkilerde başladılar karnımı sevmeye, yavaştan pabucum benimde atılıyor doğuma
yaaa ben aynı seyı esıme solerım hep ..
bebe olunca eve gelınce ılk yarım saat benle ılgılenmezsen kılıtlerım bak bebeyı odaya ,gostermem dedım
selam kıslar günler geçmek bilmiyor hatta saatler bile ilerlemiyor sanki ayın 2si cumartesi günü bebişlerim benimlemi değilmi öğrencem çok heyecanlıyım bi yandanda korkuyorum belime ve kasıklarıma çok şiddetli ağrılar giriyor pek fazla iş te yapmamaya çalışıorum ama...hayırlısı artık
Yok yok:))gitmicem buradayım biraz daha
gunaydın kızlar...
nasılsınız ..
cal test sonucunu beklıyorsun sanırımRabbım hayırlı sonuclar versın ınsallah gorecegımız sonuclara da gonlumuzu Razı etsın ...
ınsallah halay cekerız senın ıcın bugun ...
guldencım haklısın bugun sıslıgım azaldı
sancım da azaldı cok sukur 11 de hastaneyı ara dedıler heyecan yaptım bıraz daha gec arıcam ama dun 8 opu
8 transfer vardı zeynep kammılde :))
cıfter cıfter yatırdılar bızı cok komıktık
günaydın güzeller
yaaa ben aynı seyı esıme solerım hep ..
bebe olunca eve gelınce ılk yarım saat benle ılgılenmezsen kılıtlerım bak bebeyı odaya ,gostermem dedım
Bu kadar erken belli olur mu bilmem ki.devamlı tartıl dedi dok.kilo alırsan gel.dostinex bitti.onu kullanırken daha iyiydim.ya bana serum vermeselerdi daha kötü mü olurdum?doktorumda gebelik olursa sen de ben de çok uğraşırız dedi.benim ısrarımla yaptı transferi.ama ben de daha fazla sabredemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?