Tüp Bebek Günlüğümüz !

Herkeslere günaydın çok mutlu bir gün olsun test günü olan arkadaşlarım hayırlı haberlerle gelsin herkes çooooooookkk mutlu olsun

ballı börek nasıl oluyoooo

günaydın cicim...
he valla bugün testçi çok inşallah hepsi pozitifle gelirler...

gunaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
ıns guzel bır gun olur bızım ıcın ve hepsı pozıtıf haberlerle gelırrrrrrrrrr

Günaydın hayırlı günler bugün test yaptırcak arkadaş çokmuşş inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir ......mutlu oluruzz....

İnşallah güldencim peş peşe pozitif haberleri alsak şu bulutlar bir dağılsa artık değil mi?

valla bende 3 pozitif bekliyorum bugün biri sevinirken biri üzülmesin hepsi pozitifle gelsin inşallah...

günaydınnn cicim...

Günaydın hayırlı günler bugün test yaptırcak arkadaş çokmuşş inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir ......mutlu oluruzz....

gunaydın hayatımmmmmmmmm
ınsssssss

valla bende 3 pozitif bekliyorum bugün biri sevinirken biri üzülmesin hepsi pozitifle gelsin inşallah...

günaydınnn cicim...

ıns canımmmmmmmmmm
nasılsın tatlımmmm

günaydınnn canım...

gunaydın hayatımmmmmmmmm
ınsssssss

ıns canımmmmmmmmmm
nasılsın tatlımmmm

valla aslında bir sürü işim var ama ben hangisini önce yapsam diye düşünüyorum...
önce kahvaltı yapayım..
sonra evin odalarına bi girişeyim temizleyim diyorum..
malum paşalarım evde gezmedik yer bırakmazlar her köşe misss olmalı...

ne zaman gelecekler canımmmm....
kahvaltını yap guzlece sonra kahvenıde iç müzigini aç işe başla kuzummmm ama buraya da takıl arada yaaaaaaaa
ya sımdı ben sana meryem okusam gunde kac tane okuyabılırım
dun yazdım kımse cvp vermedı bana
ark. bana 2 tane okumus sayılıyormu o esım 1 yaz dedı ama kız 1 okunacak dıye bılmıyormus okumus 1 yazdım ben ama merak ettım baskasına kac okuyoz kı

Son düzenleme:

cumartesi burda olacaklar canım
aslında tam bilmiyorum ama 41 gün okunması niyetiyle başladıysanız günde 1 tanede 10 tanede okusanız toplamda 41 gün okunmalı...
günlük okuduğunuz sayı 41 günü bağlamaz yani...41 gün tamamlanmalı...

günaydıııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar

gunaydın canımmmmmmm

41 meryem okuycaz dedık sonra esım ben ablam kaynanam herkes 1 gun okudu tedavıye baslarsam bıtıreyım dedım ve yarın bıtıyor cok sukur.... baskada okudum gunluk fetıhde okuyorum cuma babam gıdıp camıde duasını yaptıracak oyle basladık aman neyse kızadan 1 yazdım zaten cnm yaa

az kalmıs canım yaaaaaaaaaaaaaa
cumartesı olmaz sana sımdıııııııı

Son düzenleme:
Herkeslere günaydın çok mutlu bir gün olsun test günü olan arkadaşlarım hayırlı haberlerle gelsin herkes çooooooookkk mutlu olsun

gunaydın hayatımmmmmmmmm
ınsssssss

ıns canımmmmmmmmmm
nasılsın tatlımmmm

günaydın herkeseee.... cidden bol testli bir günmüş umarım hepsinden de güzel haberler alırız

Allah kabul etsin canım...
bende hergün okuyorum kırmızlar biter bitmez başladım 41 gün okuyacam...
bugün 13.gündeyim daha...
41 e var epey...

günaydın herkeseee.... cidden bol testli bir günmüş umarım hepsinden de güzel haberler alırız

günaydın efenim...

canımcım güldencim ben ikili tarama testi yaptırdım canım hatta bin şükürki çok iyi çıktı. kan test sonuçlarımda aynı şekilde. şimdi 9 haziranda cinsiyet ve 4l tarama testi için gidicez canımcım hayırlısıyla. haber vermedim sanırım yazayım hemen dedim öperim senii

tü tü tüüüüüüü Maşallahhhhhh....
daha ne deyim dimi...
9 haziranda da Allahın izniyle herşey yolunda gidecek veeeeeee bakalım cinsiyetimiz ne olacak...
ne güzel bir heyecan bu yaaaa...
Allah olmayanlarada yaşatsın inşallah...
AMİİİİİNNNN...

Günaydın tatlım az kalmış cinsiyeti öğrenmene testlerinde sorunsuz çıkmış maşallah

günaydınnnnn............

günaydın canım..

günaydın canım inşallah mutlu haberler alırız....

günaydın inşallah....

günaydınn bayanlar

sizlere de günaydın kızlarr...

Allah kabul etsin canım...
bende hergün okuyorum kırmızlar biter bitmez başladım 41 gün okuyacam...
bugün 13.gündeyim daha...
41 e var epey...

günaydın efenim...

amın canımmmm
benımkı bıtınce dıgerelerıde sana okurum canım hergun okuya okuya kolay geldı sımdı bana
ama ıste ben sana mesala 2-3 okuyabılırım demı bence
sana otekı dularıda verımmı onlara 7 ayrı ve gunde 1 kere ıstersen yazım canımmm

bugun fırsatım olursa ıste sana okurum canım ...

günaydınnnnn............

ooooooooo efem sız bu saatte burada gormek ne buyuk sereffffffffffff
gunaydın tatlımmm

ıns canımmmmmmmmmmmmmmmm benımmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…