iyi geceler ballı böreğim..........
Herkeslere günaydın çok mutlu bir gün olsun test günü olan arkadaşlarım hayırlı haberlerle gelsin herkes çooooooookkk mutlu olsun
Herkeslere günaydın çok mutlu bir gün olsun test günü olan arkadaşlarım hayırlı haberlerle gelsin herkes çooooooookkk mutlu olsun
ballı börek nasıl oluyoooo
günaydın cicim...
he valla bugün testçi çok inşallah hepsi pozitifle gelirler...
İnşallah güldencim peş peşe pozitif haberleri alsak şu bulutlar bir dağılsa artık değil mi?
gunaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
ıns guzel bır gun olur bızım ıcın ve hepsı pozıtıf haberlerle gelırrrrrrrrrr
Günaydın hayırlı günler bugün test yaptırcak arkadaş çokmuşş inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir ......mutlu oluruzz....
valla bende 3 pozitif bekliyorum bugün biri sevinirken biri üzülmesin hepsi pozitifle gelsin inşallah...
günaydınnn cicim...
günaydınnn canım...Günaydın hayırlı günler bugün test yaptırcak arkadaş çokmuşş inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir ......mutlu oluruzz....
gunaydın hayatımmmmmmmmm
ınsssssss
ıns canımmmmmmmmmm
nasılsın tatlımmmm
günaydınnn canım...
valla aslında bir sürü işim var ama ben hangisini önce yapsam diye düşünüyorum...
önce kahvaltı yapayım..
sonra evin odalarına bi girişeyim temizleyim diyorum..
malum paşalarım evde gezmedik yer bırakmazlar her köşe misss olmalı...
ne zaman gelecekler canımmmm....
kahvaltını yap guzlece sonra kahvenıde iç müzigini aç işe başla kuzummmm ama buraya da takıl arada yaaaaaaaa
ya sımdı ben sana meryem okusam gunde kac tane okuyabılırım
dun yazdım kımse cvp vermedı bana
ark. bana 2 tane okumus sayılıyormu o esım 1 yaz dedı ama kız 1 okunacak dıye bılmıyormus okumus 1 yazdım ben ama merak ettım baskasına kac okuyoz kı
günaydıııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar
cumartesi burda olacaklar canım
aslında tam bilmiyorum ama 41 gün okunması niyetiyle başladıysanız günde 1 tanede 10 tanede okusanız toplamda 41 gün okunmalı...
günlük okuduğunuz sayı 41 günü bağlamaz yani...41 gün tamamlanmalı...
Günaydın hayırlı günler bugün test yaptırcak arkadaş çokmuşş inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir ......mutlu oluruzz....
gunaydın hayatımmmmmmmmm
ınsssssss
ıns canımmmmmmmmmm
nasılsın tatlımmmm
gunaydın canımmmmmmm
41 meryem okuycaz dedık sonra esım ben ablam kaynanam herkes 1 gun okudu tedavıye baslarsam bıtıreyım dedım ve yarın bıtıyor cok sukur.... baskada okudum gunluk fetıhde okuyorum cuma babam gıdıp camıde duasını yaptıracak oyle basladık aman neyse kızadan 1 yazdım zaten cnm yaa
az kalmıs canım yaaaaaaaaaaaaaa
cumartesı olmaz sana sımdıııııııı
günaydın herkeseee.... cidden bol testli bir günmüş umarım hepsinden de güzel haberler alırız
günaydınnnnn............
canımcım güldencim ben ikili tarama testi yaptırdım canım hatta bin şükürki çok iyi çıktı. kan test sonuçlarımda aynı şekilde. şimdi 9 haziranda cinsiyet ve 4l tarama testi için gidicez canımcım hayırlısıyla. haber vermedim sanırım yazayım hemen dedim öperim senii
günaydın herkeseee.... cidden bol testli bir günmüş umarım hepsinden de güzel haberler alırız
günaydınnnnn............
günaydınn bayanlar
Allah kabul etsin canım...
bende hergün okuyorum kırmızlar biter bitmez başladım 41 gün okuyacam...
bugün 13.gündeyim daha...
41 e var epey...
günaydın efenim...
günaydınnnnn............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?