günaydın kızlar ordan bi patlama sesi duyarsanız bilinki benden geliyo
sımdı konustum ... dollenme olmus persembe transfrınız olacak dedı kız .. kac toplandı kacı dollendı onun bılgısını doktorunuz o gun verır dedı .. ben veremem dedı ..
çok sağol canım sakınan göze çap batar misali ne kadar dikkat etsende buluyorcanım çok geçmiş olsun ama bebeişe de kendine de dikkat
çok sağol balımcok gecmıs olsun canımmmmmmmmmmmm
mınıgıne de rahat dursunnnnnnn
bu sefer melegıne kavusur ıns canım yaaa
günaydın kızlar ordan bi patlama sesi duyarsanız bilinki benden geliyo
sımdı konustum ... dollenme olmus persembe transfrınız olacak dedı kız .. kac toplandı kacı dollendı onun bılgısını doktorunuz o gun verır dedı .. ben veremem dedı ..
çok sağol canım sakınan göze çap batar misali ne kadar dikkat etsende buluyor
çok sağol balım
anlamıyor sıpa
ne patlaması kız
çatlıycam yaa ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum çok batıyo yumurtalar nefesim daralıyo resmen iyice gerildi karnım nolur opu olayım diye yalvarcam doktora yarın
çok sağol canım sakınan göze çap batar misali ne kadar dikkat etsende buluyor
çok sağol balım
anlamıyor sıpa
ne patlaması kız
Yüce rabbim.benim ve tüm bebek isteyenlerin sesini duy.bizlere ahlakı güzel,kendi güzel, sağlıklı,akıllı,vicdanlı,uzun ömürlü,kalbinde Allah korkusu olan,ana baba kıymeti bilen,hem bu dünyada hem ahirette yüzümüzü güldürecek evlatlar tez zamanda nasip eyle...sen ol dediğin anda herşey olur..bizi merhametinden yoksun bırakma,sana sığındık senden başka derdimizin dermanı yok.geceler boyu ağlayarak yaptığımız dualarımızı kabul et...kucaklarımızı en kısa zamanda doldur rabbim...bizleri artık hamilelere gıptayla baktırma.her bebek sesinde içimizi sızlatma Allahım.....
yüce rabbim.benim ve tüm bebek isteyenlerin sesini duy.bizlere ahlakı güzel,kendi güzel, sağlıklı,akıllı,vicdanlı,uzun ömürlü,kalbinde allah korkusu olan,ana baba kıymeti bilen,hem bu dünyada hem ahirette yüzümüzü güldürecek evlatlar tez zamanda nasip eyle...sen ol dediğin anda herşey olur..bizi merhametinden yoksun bırakma,sana sığındık senden başka derdimizin dermanı yok.geceler boyu ağlayarak yaptığımız dualarımızı kabul et...kucaklarımızı en kısa zamanda doldur rabbim...bizleri artık hamilelere gıptayla baktırma.her bebek sesinde içimizi sızlatma allahım.....
yüce rabbim.benim ve tüm bebek isteyenlerin sesini duy.bizlere ahlakı güzel,kendi güzel, sağlıklı,akıllı,vicdanlı,uzun ömürlü,kalbinde allah korkusu olan,ana baba kıymeti bilen,hem bu dünyada hem ahirette yüzümüzü güldürecek evlatlar tez zamanda nasip eyle...sen ol dediğin anda herşey olur..bizi merhametinden yoksun bırakma,sana sığındık senden başka derdimizin dermanı yok.geceler boyu ağlayarak yaptığımız dualarımızı kabul et...kucaklarımızı en kısa zamanda doldur rabbim...bizleri artık hamilelere gıptayla baktırma.her bebek sesinde içimizi sızlatma allahım.....
canım cerrahpaşada tüp bebek fiyatları nasıl..
Bunca zaman masamızdaymış - Sabah
KIZLAR FESLEĞENİN FAYDALARIII DNA HASARINA İYİ GELİYORMUŞ. BİZİMKİ DÜZELİRMİ ACABA İÇSEK YESEK BÜYÜSEK :)))))
Ohhh bee sonunda topicteyimBen çok hastayım yine :2: oldum ve ateşim çıkmaya başladı bugün erken çıkıcam kızları çok merak edicem test sonucu alan olmadı mı daha?
Kızlar soğan kürünü yapmaya başlayalı 9.günüm ama bişi hissetmiyorum ben hani akıntı falan oluyomuş ya bende yok öyle içip duruyorum...
Ne zaman bişiler hissedilir acaba:44:
Şimdi de siz cevap verin bakalım bana
Kızlar soğan kürünü yapmaya başlayalı 9.günüm ama bişi hissetmiyorum ben hani akıntı falan oluyomuş ya bende yok öyle içip duruyorum...
Ne zaman bişiler hissedilir acaba:44:
Şimdi de siz cevap verin bakalım bana
Ohhh bee sonunda topicteyimBen çok hastayım yine :2: oldum ve ateşim çıkmaya başladı bugün erken çıkıcam kızları çok merak edicem test sonucu alan olmadı mı daha?
okudum şimdi...
bi de bunumu denesek acaba:26:
roporlu olursan 2.000 / 2.500 roporsuz 4.500 / 5.000 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?