Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın kızlar ordan bi patlama sesi duyarsanız bilinki benden geliyo

iyi oldu uyardığınnn pek bi korkardım yoksaaa
aman deyim patlama daha hamile kalacan doğuracan çok işin var şimdi olmaz

sımdı konustum ... dollenme olmus persembe transfrınız olacak dedı kız .. kac toplandı kacı dollendı onun bılgısını doktorunuz o gun verır dedı .. ben veremem dedı ..

döllenme haberine sevinecem tam mesajın devamında deli oldum yani..
bu arada moda oldu yani yumurtalardan embriyolardan haber alamamak..
hayret bişey yaaa benim en doğal hakkım ne demek transfer günü öğrenmek...
gerçekten çok sinirliyim şu an...

canım çok geçmiş olsun ama bebeişe de kendine de dikkat
çok sağol canım sakınan göze çap batar misali ne kadar dikkat etsende buluyor
cok gecmıs olsun canımmmmmmmmmmmm
mınıgıne de rahat dursunnnnnnn

bu sefer melegıne kavusur ıns canım yaaa
çok sağol balım
anlamıyor sıpa
günaydın kızlar ordan bi patlama sesi duyarsanız bilinki benden geliyo

ne patlaması kız

Son düzenleme:
sımdı konustum ... dollenme olmus persembe transfrınız olacak dedı kız .. kac toplandı kacı dollendı onun bılgısını doktorunuz o gun verır dedı .. ben veremem dedı ..

canımmm hadi hayırlı uğurlu olsun koysunlar bebişlerine kavuş sıkı sıkı tutsunlar seni :)

çok sağol canım sakınan göze çap batar misali ne kadar dikkat etsende buluyor

çok sağol balım
anlamıyor sıpa

ne patlaması kız

çatlıycam yaa ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum çok batıyo yumurtalar nefesim daralıyo resmen iyice gerildi karnım nolur opu olayım diye yalvarcam doktora yarın

Yüce rabbim.benim ve tüm bebek isteyenlerin sesini duy.bizlere ahlakı güzel,kendi güzel, sağlıklı,akıllı,vicdanlı,uzun ömürlü,kalbinde Allah korkusu olan,ana baba kıymeti bilen,hem bu dünyada hem ahirette yüzümüzü güldürecek evlatlar tez zamanda nasip eyle...sen ol dediğin anda herşey olur..bizi merhametinden yoksun bırakma,sana sığındık senden başka derdimizin dermanı yok.geceler boyu ağlayarak yaptığımız dualarımızı kabul et...kucaklarımızı en kısa zamanda doldur rabbim...bizleri artık hamilelere gıptayla baktırma.her bebek sesinde içimizi sızlatma Allahım.....

AMİNNNNNNNNNNN canımmmmmm

amiiiiinnnnnnnnnnnnn.....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar soğan kürünü yapmaya başlayalı 9.günüm ama bişi hissetmiyorum ben hani akıntı falan oluyomuş ya bende yok öyle içip duruyorum...
Ne zaman bişiler hissedilir acaba:44:
Şimdi de siz cevap verin bakalım bana

Ohhh bee sonunda topicteyim Ben çok hastayım yine :2: oldum ve ateşim çıkmaya başladı bugün erken çıkıcam kızları çok merak edicem test sonucu alan olmadı mı daha?

Ohhh bee sonunda topicteyim Ben çok hastayım yine :2: oldum ve ateşim çıkmaya başladı bugün erken çıkıcam kızları çok merak edicem test sonucu alan olmadı mı daha?

geçmiş olsun şekerim...
ben sana haber veririm merak etme...
git dinlen sen....

bende baya yapmıştım 15 gün kadar... küçük tuvalette renk değişikliği olmuştu egunalcim bana kalırsa onu çoook uzun bir süre yapman gerekli 3 ay gibi bi süreden bahsediyorum rahim filmi çektirdiğimde 0,5ml polip çıktı bende atsaydı soğan kürü onu atardı

bılmıyomkıııııııııııııııı yazayım balım yaaaaaaaaaaaaaa
lennnnnn kırkyılda bısey sordun ondada cahıl kaldım heeeeeeee

gecmıs olsun canımmmmmmmmmmmm
dıkkat ettttt

okudum şimdi...
bi de bunumu denesek acaba:26:

ben internetten baktım organik buldum bugün eşim gıda çarşısından bakacak orda bulamazsa internetten alacam yada güvenilir bir aktardan denicem kesinlikle ama artık bunu içme saati herhalde öğlene denk gelir bide matara alayım bari kocişime hehehehehe:))))) okadar çok şey içiyoki garibim hepsinin saati var etkili olsun diye ara verdiriyorum hepsine bu öğlene denk gelir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…