saol canım...
valla bende bugün kasık ağrısı var sadece adet olacak gibi hissediyorum ama o kadar başka bişi yok...
acaba bebişmi var diyede şüphelencem ama soğan suyu içiyorum diye ihtimal vermiyorum...
Kırk yılın başında bi soru sordum bi tek rose634 ve ecrin mesajı dışında kimse bişi yazmadı...
Daha da bişi yazmam size
Kırk yılın başında bi soru sordum bi tek rose634 ve ecrin mesajı dışında kimse bişi yazmadı...
Daha da bişi yazmam size
ama sen de bilmediğim yerden soruyon.............................
hakkımı yiyorsun ezdirmem kendimi bende yazdım hıh
selamlar kızlaarrrrr...ya dün eczaneye cetrotide sipariş vermiştim.1tane daha lazımdı bu sabah için.sabah alıcam dedim dün telde. eşim gitti saat 11 gibi gelmemiş.sinir oldum.hergün saat 9-11 arası vuruyorum ama biraz gecikicek bugün sorun olmaz herhalde dimi? 12bucukta gelirmiş ilaç.[/QUOTE
o kadarda çok fark yok saat arasında yeterki gün atlamasın canım 1 saatten bişicik olmas :)
saol canım...
valla bende bugün kasık ağrısı var sadece adet olacak gibi hissediyorum ama o kadar başka bişi yok...
acaba bebişmi var diyede şüphelencem ama soğan suyu içiyorum diye ihtimal vermiyorum...
Valla zaten stresten karnım kasım kasım kasılıyo. Kalbim kan pompalamaya yetisemiyo.
Allahım yardım ettt..............................
kustukkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ama ben bılmesemde yazdımmmmmm hehe ortalıgı karıstırayımmmmmm
canlarım ... geldik sizlere haber verelim diye... bebelerim benimle..... güldeninde yazdığı gibi ayın 9 u test günüm... belirti felan yok şimdilik.. anneler bana iş felan yaptırmıyo.. yatıyom acık gezinip yine yatıom...
sizleri seviyom.... dua edin ne olur bebelerim bana sımsıkı sıkı sıkı sarılsınlar hiç bırakmasınlar... tek sıkıntım evde öylece yatmak... öpüyorum sizleri.... hemde kocaman.......ara ara gelicem yine...
canlarım ... geldik sizlere haber verelim diye... bebelerim benimle..... güldeninde yazdığı gibi ayın 9 u test günüm... belirti felan yok şimdilik.. anneler bana iş felan yaptırmıyo.. yatıyom acık gezinip yine yatıom...
sizleri seviyom.... dua edin ne olur bebelerim bana sımsıkı sıkı sıkı sarılsınlar hiç bırakmasınlar... tek sıkıntım evde öylece yatmak... öpüyorum sizleri.... hemde kocaman.......ara ara gelicem yine...
çok ayıp ya karşında uykusuz ve bu yüzden asabi bi kadın var.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?