Tüp Bebek Günlüğümüz !

Valla zaten stresten karnım kasım kasım kasılıyo. Kalbim kan pompalamaya yetisemiyo.

Allahım yardım ettt..............................

saol canım...
valla bende bugün kasık ağrısı var sadece adet olacak gibi hissediyorum ama o kadar başka bişi yok...
acaba bebişmi var diyede şüphelencem ama soğan suyu içiyorum diye ihtimal vermiyorum...

canım sen esınle yumurta zamanında oldun bence bırak eger oyle bırsey varsa Rabbımın elınde olmustur belkıde ıcme sonra adet sonrası gene ıc derım ben

saol canım...
valla bende bugün kasık ağrısı var sadece adet olacak gibi hissediyorum ama o kadar başka bişi yok...
acaba bebişmi var diyede şüphelencem ama soğan suyu içiyorum diye ihtimal vermiyorum...

zaten ben hem doğal yolla bebiş için uğraşıyorsun hemde soğan içiyorsun diye şaşırmıştım çünkü kesinlikle önermiyolar malum içerde nevar neyok temizliyor
ayrıca gerçekten bişi varsa 10 gün içinde söküyor ki bildiğim kadarıyla senin görünürde bişeyin yok yanlışmı biliyorum ??
oyüzden fazla uzatmamanı tavsiye ederim ben dengeni bozmasın sonra , çünkü arkadaşım anlatmıştı parça parça bişiler sökülmüş ondan sonrasında oda bıraktı hemen

Valla zaten stresten karnım kasım kasım kasılıyo. Kalbim kan pompalamaya yetisemiyo.

Allahım yardım ettt..............................

tel ver ben arayım..
öğle tatili diye aramıyolardır ben rahatsız edeyim...

canlarım ... geldik sizlere haber verelim diye... bebelerim benimle..... güldeninde yazdığı gibi ayın 9 u test günüm... belirti felan yok şimdilik.. anneler bana iş felan yaptırmıyo.. yatıyom acık gezinip yine yatıom...
sizleri seviyom.... dua edin ne olur bebelerim bana sımsıkı sıkı sıkı sarılsınlar hiç bırakmasınlar... tek sıkıntım evde öylece yatmak... öpüyorum sizleri.... hemde kocaman.......ara ara gelicem yine...

birkaç gündür yoktum çok merak ettim sonucu inşallah güzel haber gelmiştir dünmüydü beklenen gün??

örtmenimmmmmmm........ inşallah bebeciklerin bir ömür seninle olsun.................

Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
Ve sabah akşam olmak üzere günde 2 kere aç karnına içilir.

canım rabbbım sana pozıtıf gostersın ınsssss
hayırlısını versınnnnnnnn
yapma zaten ama hepte yatma jelı unutama yanı yaaaaaaaaaa

çok ayıp ya karşında uykusuz ve bu yüzden asabi bi kadın var.......

Tırstım ama bennnnnnnnnnnn :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…