Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar bişey sorucam dün gonal f iğnelere başladım sabh aç karnına vuruluyorum bı sıkıntı olurmu aç karnına yaptırmamın

Ohhh bee sonunda topicteyim Ben çok hastayım yine :2: oldum ve ateşim çıkmaya başladı bugün erken çıkıcam kızları çok merak edicem test sonucu alan olmadı mı daha?

çok geçmiş olsun canımcım aman dinlen bol bol.. henüz haber yok sanırım bende bekliyorum sabırsızlıkla..

nası yaaa raporu onlar çıkartıyo zaten kendileri için bida onlara paramı vercez ben sadece o malzemeler için para vericez sanıyorum aşılamada hiç vermedim ben hastaneye

canım roporu onlar cıkarıyor zaten ilac ,mazemeler, hastane masrafı için para ödüyorsun hepsini devlet karşılamıyorki

kızlar bişey sorucam dün gonal f iğnelere başladım sabh aç karnına vuruluyorum bı sıkıntı olurmu aç karnına yaptırmamın

tok olsan daha iyi olur bence ilaç dağılmaya başladığı anda çok hafif bi mide bulantısı veya baş dönmesi yaşayabilirsin tok olursan bastırır gibime geliyo en azından ben öyle yapıyorum iğne vurulmadan önce

canım roporu onlar cıkarıyor zaten ilac ,mazemeler, hastane masrafı için para ödüyorsun hepsini devlet karşılamıyorki

ilacın bir kısmıyla malzemeleri biliyordum ama hastane masrafını sayende öğrendim canım hiçte hoşuma gitmedi güya devlet hem iki kereyle sınırlıyolar hemde hastane masrafıymış zahmet oluyo heralde kendilerine uyuslar

bende bu ay başladım 3 ay yapacam zaten...
ama ilk bir haftada akıntısı olanları okumuştum demek benim içim tertemiz

bılmıyomkıııııııııııııııı yazayım balım yaaaaaaaaaaaaaa
lennnnnn kırkyılda bısey sordun ondada cahıl kaldım heeeeeeee
gecmıs olsun canımmmmmmmmmmmm
dıkkat ettttt

he valla ayıp yani...
bişi sordum ama cevap alamıyorum

yazık adama yaa...
ama napalım şifa bulmaya çalışıyoruz herşeyi denemeliyiz...
o yazıyı buraya koplaya bence...

iğnenin yumurtalara etkisi açısından bişey olmaz ama sen zorlanabilirsin yan etkilerinden dolayı..
tok olursan daha rahat edersin..

egunal benim arkadaşım yapmıştı soğan kürünü bir hafta 10 gün içinde sökülmeye başladı wc ye gittikçe demekki sende bişi yok o yüzden uzun süre yapman ne kadar faydalı bilemedim şimdi fayda ararken zarara dönmesin sonra :26:

tesk şükür ıyıım suan..evet ilk tüp bebek denemem 5.gunumdeyım bende sizin?

Hayırlı olsun canım,güzel haberlerini almak dileğiyle...

isterseniz transferi anestezili yaptırabiliyorsunuz..Böylece stres kalmıyor..Ben öyle yaptırmıştım..Çok rahat ettim..Tabi ekstra ücret alıyorlar...

Bende düşünüyorum :44:

bakın ne buldum ck da hosuma geldi:) Eki Görüntüle 429229 nasıll sızce de hanı anlam?????olmak ıstıyorumm ne yapimmm

Süpermiş

Canım günde kaç kere içiyorsun ve ne zaman içiyorsun?

muhtemelen çıkmıstır ama daha arayan olmadı.. Beklemedeyim çok kötüyüm.. çalışamıyorum

hele olumsuz olursa nasıl çalısırım bugün bilmiyorum offffff

canım olumsuz düşünme hem korkunun ecele faydası yok sonuç ne olduysa oldu artık ha şimdi ha bi saat sonra sıkıştırıyorum seni ama arada öğrenelim hem bebiş varsa bu kadar stres ona zararlı

:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

muhtemelen çıkmıstır ama daha arayan olmadı.. Beklemedeyim çok kötüyüm.. çalışamıyorum

hele olumsuz olursa nasıl çalısırım bugün bilmiyorum offffff

canım sen arasana ben arımmmı :) panıkleme canım sor olan oldu artıkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
Kırk yılın başında bi soru sordum bi tek rose634 ve ecrin mesajı dışında kimse bişi yazmadı...
Daha da bişi yazmam size

selamlar kızlaarrrrr...ya dün eczaneye cetrotide sipariş vermiştim.1tane daha lazımdı bu sabah için.sabah alıcam dedim dün telde. eşim gitti saat 11 gibi gelmemiş.sinir oldum.hergün saat 9-11 arası vuruyorum ama biraz gecikicek bugün sorun olmaz herhalde dimi? 12bucukta gelirmiş ilaç.

sağolun kızlar .sabah eşim işe gitmeden önce vuruyor çok erken saatte. o saattede bişey yiyemiyorum ama olsun hafif bi bulantı oluyor oda sorun değil artık bakalım

saol canım...
valla bende bugün kasık ağrısı var sadece adet olacak gibi hissediyorum ama o kadar başka bişi yok...
acaba bebişmi var diyede şüphelencem ama soğan suyu içiyorum diye ihtimal vermiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…