Ohhh bee sonunda topicteyimBen çok hastayım yine :2: oldum ve ateşim çıkmaya başladı bugün erken çıkıcam kızları çok merak edicem test sonucu alan olmadı mı daha?
nası yaaa raporu onlar çıkartıyo zaten kendileri için bida onlara paramı vercez ben sadece o malzemeler için para vericez sanıyorum aşılamada hiç vermedim ben hastaneye
kızlar bişey sorucam dün gonal f iğnelere başladım sabh aç karnına vuruluyorum bı sıkıntı olurmu aç karnına yaptırmamın
kızlar bişey sorucam dün gonal f iğnelere başladım sabh aç karnına vuruluyorum bı sıkıntı olurmu aç karnına yaptırmamın
canım roporu onlar cıkarıyor zaten ilac ,mazemeler, hastane masrafı için para ödüyorsun hepsini devlet karşılamıyorki
bende baya yapmıştım 15 gün kadar... küçük tuvalette renk değişikliği olmuştu egunalcim bana kalırsa onu çoook uzun bir süre yapman gerekli 3 ay gibi bi süreden bahsediyorum rahim filmi çektirdiğimde 0,5ml polip çıktı bende atsaydı soğan kürü onu atardı
bılmıyomkıııııııııııııııı yazayım balım yaaaaaaaaaaaaaa
lennnnnn kırkyılda bısey sordun ondada cahıl kaldım heeeeeeee
gecmıs olsun canımmmmmmmmmmmm
dıkkat ettttt
ben internetten baktım organik buldum bugün eşim gıda çarşısından bakacak orda bulamazsa internetten alacam yada güvenilir bir aktardan denicem kesinlikle ama artık bunu içme saati herhalde öğlene denk gelir bide matara alayım bari kocişime hehehehehe:))))) okadar çok şey içiyoki garibim hepsinin saati var etkili olsun diye ara verdiriyorum hepsine bu öğlene denk gelir artık
callllllllll sonuç çıkmadımı hala ya kaç saat oldu
tesk şükür ıyıım suan..evet ilk tüp bebek denemem 5.gunumdeyım bende sizin?
isterseniz transferi anestezili yaptırabiliyorsunuz..Böylece stres kalmıyor..Ben öyle yaptırmıştım..Çok rahat ettim..Tabi ekstra ücret alıyorlar...
bakın ne buldum ck da hosuma geldi:) Eki Görüntüle 429229 nasıll sızce de hanı anlam?????olmak ıstıyorumm ne yapimmm
Kızlar soğan kürünü yapmaya başlayalı 9.günüm ama bişi hissetmiyorum ben hani akıntı falan oluyomuş ya bende yok öyle içip duruyorum...
Ne zaman bişiler hissedilir acaba:44:
Şimdi de siz cevap verin bakalım bana
muhtemelen çıkmıstır ama daha arayan olmadı.. Beklemedeyimçok kötüyüm.. çalışamıyorum
hele olumsuz olursa nasıl çalısırım bugün bilmiyorumoffffff
bende bu ay başladım 3 ay yapacam zaten...
ama ilk bir haftada akıntısı olanları okumuştum demek benim içim tertemiz
he valla ayıp yani...
bişi sordum ama cevap alamıyorum
yazık adama yaa...
ama napalım şifa bulmaya çalışıyoruz herşeyi denemeliyiz...
o yazıyı buraya koplaya bence...
iğnenin yumurtalara etkisi açısından bişey olmaz ama sen zorlanabilirsin yan etkilerinden dolayı..
tok olursan daha rahat edersin..
muhtemelen çıkmıstır ama daha arayan olmadı.. Beklemedeyimçok kötüyüm.. çalışamıyorum
hele olumsuz olursa nasıl çalısırım bugün bilmiyorumoffffff
Kırk yılın başında bi soru sordum bi tek rose634 ve ecrin mesajı dışında kimse bişi yazmadı...
Daha da bişi yazmam size
sağolun kızlar .sabah eşim işe gitmeden önce vuruyor çok erken saatte. o saattede bişey yiyemiyorum ama olsun hafif bi bulantı oluyor oda sorun değil artık bakalım
egunal benim arkadaşım yapmıştı soğan kürünü bir hafta 10 gün içinde sökülmeye başladı wc ye gittikçe demekki sende bişi yok o yüzden uzun süre yapman ne kadar faydalı bilemedim şimdi fayda ararken zarara dönmesin sonra :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?