hayırlıs olsun evet az da olsa degerın kendılıgınden dusmesı yukselmemıs olması ıyı bısey ..
ınsallah hıc bı mudahaleye gerek kalmadan kendıılıgınden atar vucudun ..
Rabbım kolaylık ferahlık versın ...
defne sonucu hastaneye gıdıp mı alacaktıkı
neden gelmedı :26:
evet canım az da olsa düşüşe geçmiş gibi...
bundan sonrada hızlı bi düşüş olur ve hemen normal hayatıma dönebilirim...
canım bende seni çok seviyorum farkındayım sen benide b düşünüyorsun...
inşaallah geçicek bugünler..sadece şoktayım işte yıllarca bişey yok denip zmaanla çıkınca şaşırıyor insan...
neyse rabbim beterindne krousun değilmi...
şimdi ben yenidne prolaktin sonucumu almaya gdiyom bugünd everdim sonrada yüksekse emara giircem kafadan
bakalım kontakmıyım neyimm
çoooooooooooooooo iyi anlıyorum seni...
şokta olmanda çok doğal...
ama dediğin gibi beterin beteri var..
Rabbim bu günlerimizi aratmasın diyorum her yaşadığımız üzüntüde...
inşallah düşük bi değerle gelirsin canım..
daha yeni geldim ve hemen bilgisayarı açıyorum.... HAAAAAMAMİİİİİİİİLLLEEEEEEEEYYYYYİİİİMMMMMMMMMM... DR. İKİZ OLABİLİR DEDİ.. ÇOK MUTLUYUM... rABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN..... DEĞERİM 500 ÇIKTI KIZLAR.... NAZAR DEĞMESİN...... ALLAHIM ŞÜKÜRLAR OLSUNNNNN....

veeeeeeee beklenen son...
yazdıklarından anladığım hamile olduğundu...
hiç şaşırmadım valla...
çoooooooooooook tebrik ediyorum Ailecek gözünüz aydın canım...
Darısı tüm evlat hasreti çeken arkadaşlarıma olsun...
ikiz olduğuda çok belli...
ultrasona bakmaya gerek yok ben deyivereyim dedim

son yaşananlardan sonra sana normal artan değerler ve sağlıklı bir gebelik diliyorum..
sonunda da kucağına aldığın günleri gösterisin Rabbim...
Hoşgeldin tatlım.dualarımız seninle.yokluğun çok hissedildi.Rabbim seni en hayırlısıyla en güzeliyle mükafatlandırsın inşallah.benim de transfer günüm dahil bugün 5. günüm.kasıklarım ağrıyo.her an adet olacakmışım gibi.sürekli dua ediyorum,bebişlerim beni bırakmasın diye.ama Allah'ın takdiri tabi.hakkımızda hayırlısı olsun.
saol canım benim...
yanımda olduğunuzu biliyorum hissediyorum zaten...
valla ne yalan söyleyim arada bi uğradım topiğe bi hareket yok enerji düşük ve üzüldüm...
geride kalacak kötü günler inşallah ve biz eski havamızı yakalayacaz...
bu arada kasık ağrıları olması iyi bişey canım inşallah bebiş habercisi olacak...
Zor günler geride kalıyor Güldencim, bir bakıyorsun daha kaybının üzerinden bir hafta geçmeden yeni hayaller , yeni umutlar... Bu süreci zarar görmeden atlatmanı diliyorum..Herşey gönlünce olsun inşallah...

inşallah ewest cim...
geride kalıyordur bu zor ve yıpratıcı günler...
dediğin gibi zaten ben hayal kurmaya çoktan başladım...
ilaçsız kendiliğinden düşerse bebeğim daha kısa zamanda yine doğal yolla denemelere başlayabilirim...
ama ilaç operasyon gerekirse en az 3 ay dinlenmem korunmam gerekecek bi yandanda onu düşünüyorum...