Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısa bir süre:18:
hoşbulduk canım kanaman varmış bak sakin ol taammı akıllı ollll:13:
he koca yok bende salon temizledim sağolsun arkdaşım geldi salonda eşy ayerleri değiştirdik vitrin içi düzenledim..
yorulmuşum ama beynim daha yorgun duş alıp uyusam ...
kutlamamı çok oldu yapmıyos...
zuzu bulantılarıyla..
akasyacım yok kolu ağrıyor yada işleri var...
ay bi de transfer olmuş gelmiş...
çok sevindim amaaaa...
inşallah bu kez önce gebe kalır sonra sağlıkla sonuna kadar gelip bebeğini kucağına alırsın canım..
hiç şaşırmadım yani röntgencisin işteeee![]()
sağol canım..hoşgeldin..geçmiş olsun...bu arada sen bana hep iyi dileklerini sundun.ben sana cevap yazdım mı bilbiyorum..sağol arkadaşım...
iyi geceler sara sultan...
zaten kendi cevabını vermişsin
iyileşmeden iş yaparsan kaçınılmaz sonnn...
inşallah kuzum salı günü değer düşerde bende bi ohhh çekerim içim buruk olsada...
canımmm ağlama sen kıyamam yaaa...
ben ara ara ağlama nöbetleri geçirdim ama zamanla alışıyorsun işte...
herşey de olduğu gibi...
napalım bu da yaşanacakmış diyorum bir an önce sağlığıma kavuşup yine ne gerekiyorsa yapmak istiyorum...
yarın Rabbim güzel haberlele gelmeni nasip etsin inşallah...
Canım donmuş embriyolarım vardı Onlarla tranfer yapıldı Bugün 4. günüm Zaman geçmek bilmiyor sanki
sağol canım..hoşgeldin..geçmiş olsun...bu arada sen bana hep iyi dileklerini sundun.ben sana cevap yazdım mı bilbiyorum..sağol arkadaşım...
iyi geceler sara sultan...
zaten kendi cevabını vermişsin
iyileşmeden iş yaparsan kaçınılmaz sonnn...
inşallah kuzum salı günü değer düşerde bende bi ohhh çekerim içim buruk olsada...
canımmm ağlama sen kıyamam yaaa...
ben ara ara ağlama nöbetleri geçirdim ama zamanla alışıyorsun işte...
herşey de olduğu gibi...
napalım bu da yaşanacakmış diyorum bir an önce sağlığıma kavuşup yine ne gerekiyorsa yapmak istiyorum...
yarın Rabbim güzel haberlele gelmeni nasip etsin inşallah...
Canım donmuş embriyolarım vardı Onlarla tranfer yapıldı Bugün 4. günüm Zaman geçmek bilmiyor sanki
sağol canım ben bu aralar geçmişi okuyamıyorum fazla yazmamışsan bile canın sağolsun biliyorumki hepimiz birbirimiz için iyi dileklerde bulunuyoruz yazsakda yazmasakda herkesin ayrı sorunu var herkese yetişip yazamayabiliriz canım menim
evet canım ya kendimi biraz iyi hissetsem hemen ayaklanıyorum buda benim kötü huyum işte
sende üzülme canım buda bi sınav inşallah bu durumdan en az zararla kurtulursun sonra bebeğin yolunu şaşırmadan önce göbüşüne sonra kucağına gelir
hayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürsün
yyy ne güzel çok sevindim,,geçecek zamannnnnn hiç anlamayacaksınnn bile,bak ben doğurcammmm yaaa,nasıl geçt anlamadımmm
kız dört günün kalmış ya!!nasılsın?
Canım inşalah Benim için hamile kalmaktan çok hamileliğimin sağlıklı bir şekilde devam etmesi önemli Allahım aynı acıyı bir daha yaşatma diye sürekli dua ediyorum Negatif görmeye bile razıyım yeterki bir daha aynı acıları yaşamıyayım
olcak o kadar emara girdim ya alıştım![]()
herşey gibi bu da geçecek Allahın izniyle...sağol canım ben bu aralar geçmişi okuyamıyorum fazla yazmamışsan bile canın sağolsun biliyorumki hepimiz birbirimiz için iyi dileklerde bulunuyoruz yazsakda yazmasakda herkesin ayrı sorunu var herkese yetişip yazamayabiliriz canım menim
evet canım ya kendimi biraz iyi hissetsem hemen ayaklanıyorum buda benim kötü huyum işte
sende üzülme canım buda bi sınav inşallah bu durumdan en az zararla kurtulursun sonra bebeğin yolunu şaşırmadan önce göbüşüne sonra kucağına gelir
hayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürsün
iyiyim canım benim sağol.4 gün kaldı ama bende tık yok hala yaa.hiçbişey olmamış gibi hayatıma devam edıyorum valla.oldumu acaba bu sefer dıyorum bazen sonra herhalde olmadı dıgerlerındede boyleydım hiçbir degışıklık yoktu dıyorum. düşünme diyorum sonra kendi kendime elbet Allah zamanı geldiyse verecek.![]()
Ay inşallah sonu güzel olsun da ben beklemeye razıyım İnşallah hamileliğinin tadını çıkarabilmişsindir
iyiyim canım benim sağol.4 gün kaldı ama bende tık yok hala yaa.hiçbişey olmamış gibi hayatıma devam edıyorum valla.oldumu acaba bu sefer dıyorum bazen sonra herhalde olmadı dıgerlerındede boyleydım hiçbir degışıklık yoktu dıyorum. düşünme diyorum sonra kendi kendime elbet Allah zamanı geldiyse verecek.![]()
ben de bir şey yoktu...düşünme bence de..RABBİM hayırlısından,sağlıklı evlatlar nasip etsin...