Tüp Bebek Günlüğümüz !

kısa bir süre:18:

hoşbulduk canım kanaman varmış bak sakin ol taammı akıllı ollll:13::9:
he koca yok bende salon temizledim sağolsun arkdaşım geldi salonda eşy ayerleri değiştirdik vitrin içi düzenledim..
yorulmuşum ama beynim daha yorgun duş alıp uyusam ...:31:
kutlamamı çok oldu yapmıyos...
zuzu bulantılarıyla..
akasyacım yok kolu ağrıyor yada işleri var...

olsun dayan biraz 5000 sayfa olacak ama...ben de koca yok..biraz önce aradı..garibim çok huzursuz..uzatmaları oynuyorum artık,döneceğim diyor...

:52::52::52::52::52:
ay bi de transfer olmuş gelmiş...
çok sevindim amaaaa...
inşallah bu kez önce gebe kalır sonra sağlıkla sonuna kadar gelip bebeğini kucağına alırsın canım..

Canım inşalah Benim için hamile kalmaktan çok hamileliğimin sağlıklı bir şekilde devam etmesi önemli Allahım aynı acıyı bir daha yaşatma diye sürekli dua ediyorum Negatif görmeye bile razıyım yeterki bir daha aynı acıları yaşamıyayım

sağol canım..hoşgeldin..geçmiş olsun...bu arada sen bana hep iyi dileklerini sundun.ben sana cevap yazdım mı bilbiyorum..sağol arkadaşım...

sağol canım ben bu aralar geçmişi okuyamıyorum fazla yazmamışsan bile canın sağolsun biliyorumki hepimiz birbirimiz için iyi dileklerde bulunuyoruz yazsakda yazmasakda herkesin ayrı sorunu var herkese yetişip yazamayabiliriz canım menim

iyi geceler sara sultan...
zaten kendi cevabını vermişsin:1:
iyileşmeden iş yaparsan kaçınılmaz sonnn...
inşallah kuzum salı günü değer düşerde bende bi ohhh çekerim içim buruk olsada...

canımmm ağlama sen kıyamam yaaa...
ben ara ara ağlama nöbetleri geçirdim ama zamanla alışıyorsun işte...
herşey de olduğu gibi...
napalım bu da yaşanacakmış diyorum bir an önce sağlığıma kavuşup yine ne gerekiyorsa yapmak istiyorum...
yarın Rabbim güzel haberlele gelmeni nasip etsin inşallah...

evet canım ya kendimi biraz iyi hissetsem hemen ayaklanıyorum buda benim kötü huyum işte

sende üzülme canım buda bi sınav inşallah bu durumdan en az zararla kurtulursun sonra bebeğin yolunu şaşırmadan önce göbüşüne sonra kucağına gelir

Canım donmuş embriyolarım vardı Onlarla tranfer yapıldı Bugün 4. günüm Zaman geçmek bilmiyor sanki

hayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürsün

sağol canım..hoşgeldin..geçmiş olsun...bu arada sen bana hep iyi dileklerini sundun.ben sana cevap yazdım mı bilbiyorum..sağol arkadaşım...

sağol canım ben bu aralar geçmişi okuyamıyorum fazla yazmamışsan bile canın sağolsun biliyorumki hepimiz birbirimiz için iyi dileklerde bulunuyoruz yazsakda yazmasakda herkesin ayrı sorunu var herkese yetişip yazamayabiliriz canım menim

iyi geceler sara sultan...
zaten kendi cevabını vermişsin:1:
iyileşmeden iş yaparsan kaçınılmaz sonnn...
inşallah kuzum salı günü değer düşerde bende bi ohhh çekerim içim buruk olsada...

canımmm ağlama sen kıyamam yaaa...
ben ara ara ağlama nöbetleri geçirdim ama zamanla alışıyorsun işte...
herşey de olduğu gibi...
napalım bu da yaşanacakmış diyorum bir an önce sağlığıma kavuşup yine ne gerekiyorsa yapmak istiyorum...
yarın Rabbim güzel haberlele gelmeni nasip etsin inşallah...

evet canım ya kendimi biraz iyi hissetsem hemen ayaklanıyorum buda benim kötü huyum işte

sende üzülme canım buda bi sınav inşallah bu durumdan en az zararla kurtulursun sonra bebeğin yolunu şaşırmadan önce göbüşüne sonra kucağına gelir

Canım donmuş embriyolarım vardı Onlarla tranfer yapıldı Bugün 4. günüm Zaman geçmek bilmiyor sanki

Teşekkür ederim canım Allahım inşallah burdaki bütün arkadşların bebek hasretini giderir

kız dört günün kalmış ya!!nasılsın?

iyiyim canım benim sağol.4 gün kaldı ama bende tık yok hala yaa.hiçbişey olmamış gibi hayatıma devam edıyorum valla.oldumu acaba bu sefer dıyorum bazen sonra herhalde olmadı dıgerlerındede boyleydım hiçbir degışıklık yoktu dıyorum. düşünme diyorum sonra kendi kendime elbet Allah zamanı geldiyse verecek.:14::14:

Canım inşalah Benim için hamile kalmaktan çok hamileliğimin sağlıklı bir şekilde devam etmesi önemli Allahım aynı acıyı bir daha yaşatma diye sürekli dua ediyorum Negatif görmeye bile razıyım yeterki bir daha aynı acıları yaşamıyayım

canım bende onun için sonuna kadar sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim dedim...
inşallah bu kez sorun olmaz herşey yolunda gider...
dediğin gibi negatif almak kimileri için zor olsada bazı durumlarda tercih edilen bi durum olabiliyor işte...

olcak o kadar emara girdim ya alıştım:1:

ha ha haaay bak bu güzeldi iştee...

herşey gibi bu da geçecek Allahın izniyle...
sende bi otur oturduğun yerde şekerim...
kendine zaman ver lütfen...

iyiyim canım benim sağol.4 gün kaldı ama bende tık yok hala yaa.hiçbişey olmamış gibi hayatıma devam edıyorum valla.oldumu acaba bu sefer dıyorum bazen sonra herhalde olmadı dıgerlerındede boyleydım hiçbir degışıklık yoktu dıyorum. düşünme diyorum sonra kendi kendime elbet Allah zamanı geldiyse verecek.:14::14:

ben de bir şey yoktu...düşünme bence de..RABBİM hayırlısından,sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Ay inşallah sonu güzel olsun da ben beklemeye razıyım İnşallah hamileliğinin tadını çıkarabilmişsindir

çok güzel bir bekleyiş canım,,,darısı hepinizin başına,,,,hamileliğin tadını çıkardımmı çıkardım herhalde canım,ilk zamanlar sorunluydum biraz ,çalıştığım içinde zor geçti ama unuttummmm herşeyi,,sonunda meleğime kavuşucam kısmetseee,,çok heyecanlıyımmmmm,,,
artık evdeyim daha çok keyif yapıcamm kızımla

canım inşallah busefer tutunacak bebişin dualarımız seninlee...

ben de bir şey yoktu...düşünme bence de..RABBİM hayırlısından,sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Amiin canım. ben transfere biraz umutsuz başlamıştım,embriyonun kalite konusuna biraz fazla takmıştım kafayı bide tek kondu.Ama şimdi düşünmüyorum o kadar.Allahın takdiri neyse o olur.Hakkımızda hayırlısı olsun..

Back
X