canım benim değerim 12.gün 38 di,14.gün 74.16.gün 215 di.dr birdaha test yapma demişti,herşey yolundaydı,dün komşuya sinirlendim gece ses yapınca aldım elime değneği yukarı tavana vurdum,neyse bugünde öğlen wc dw kahve kanamam gelmişti,acil en yakın kadındoğumcuya gittim,ultrasonla baktı,keseyi gördü,hamileliğin devam ediyor dedi ama ben korkuyorum,evde yatıyorum şimdi,kalksam sanki şırıl şırıl akacak gibi hissediyorum.bugün 26.günüm hcg me baktırdım 3214 çıktı ama bana düşük geldi,daha doğrusu bence dün daha yüksekti bugün değer düşüyor,ve ben düşük yapıcam,Allah korusun.
senin diğer taraftaki ismini yerim ben...
bebeğimin ismi ...
bak balığı severim gebe olunca napaırm bilmiyorum amaa..afiyet olsun cnaım dAYAN YİĞİDİM AZ KALDI ŞU DAĞIN ARKASINDA DOĞUMM
iki isimdemi..ne güzle yaaa rüyand aolmuş rabbim gerçeğini versin canımmmmm karnındakidir inşaallah..ama benimde bebeğimin ismi...rüyamda gösterdiler bana....
ah be güzelim balığı bende severim ama sıcakta hiç gideri yok... birde hakkaten iştahım çok kapandı zorlaya zorlaya yiyorum herşeyi... kocişim diyo ne istersen onu yapalım gidelim dışarda yiyelim... ama en sevdiğim şeyleri bile yemekte zorlanıyorum.... e hal böyle olunca yemek işkence oluyo benim için...
canım benim olsundaa bebişler hepsinin adı aynı olsun farketmez..
işe gitmedi mi eşin?insan baskıyla da yiyemez ya..sıkma sen canını bence gayet sağlıklı olacak bebişin inş...
iki isimdemi..ne güzle yaaa rüyand aolmuş rabbim gerçeğini versin canımmmmm karnındakidir inşaallah..
benimde kocamınn hayali zeynebim türküsünüda söyliycek hem
bazen zeynep sevmişte alamamışmı diyorum ama galiba değil:))
zaten akşam duygu seli yaşıycaktım..
ama ağlamadım ikrmayaa duydunmu ağlamadım
eşimden ilk defa belkide böyle bir şey duydum ..
konyada akşehirde nasrettin hocanın şehrinden saat almış çok güzle ahşap saatide ters hoc agibi...çok tatlı ..
dediki çocuğumuzn odasına asacağızz...(astıkda çocuk odasına şuan normal çalışma odası ama...
hep bensöylerdim hayal kurardım..şu olur bu olur...
zaten adamı özlemişim duygulandım bana bişi almamış ama olmayan çocuğuna almış:)))
canım benim..ben de duygulandım bak şimdi..en kısa zamanda gelsin zeynebiniz inş..özlem hem iyi,hem kötü bir şey ya..hele benim için.. bazen bir ayı buluyor kavuşmamız..10 gün oldu gideli..hele de bu zamanlar çok zor yalnızlık..ben gidecektim ama hele bir belli olsun durumum ondan sonra kavuşurum eşime...
canım benim değerim 12.gün 38 di,14.gün 74.16.gün 215 di.dr birdaha test yapma demişti,herşey yolundaydı,dün komşuya sinirlendim gece ses yapınca aldım elime değneği yukarı tavana vurdum,neyse bugünde öğlen wc dw kahve kanamam gelmişti,acil en yakın kadındoğumcuya gittim,ultrasonla baktı,keseyi gördü,hamileliğin devam ediyor dedi ama ben korkuyorum,evde yatıyorum şimdi,kalksam sanki şırıl şırıl akacak gibi hissediyorum.bugün 26.günüm hcg me baktırdım 3214 çıktı ama bana düşük geldi,daha doğrusu bence dün daha yüksekti bugün değer düşüyor,ve ben düşük yapıcam,Allah korusun.
işe gitmedi mi eşin?insan baskıyla da yiyemez ya..sıkma sen canını bence gayet sağlıklı olacak bebişin inş...
oyy duygulanma üzülme sen...
bize iyi geldi şimdilik 6 günlük ayırlık...
irabbim kavuştursun sizi yaa..kıyamam benn...nerde eşin canım ..
yok canım eşim işe gitmiyo... iş durumu biraz karışık bir haftadır evde dip dibeyiz:)))) o yüzdende topiğe çok aktif katılamıyom....
erbil/ırak...dükkanımız orada...her zaman bırakıp gelemiyor..bir seneliğine gitti 3 sene oldu...bende yerleşemiyorum çünkü buraya da gidip geliyor sürekli..mallar türkiyeden gidiyor..ama artık söyleniyor uzatmaları oynuyorum diyee..ama iyi oldu gitmesi ,maddi yönden tabii..tabii manevi yönüde var,eskiden uçak şeylere tartışırken şimdi gülüyoruz..tahammül sınrımız artıyor uzakta olunca..hele ki kavuşma anı:tadından yenmiyor.....biraz karışık anlattım ama düzeltmeyeyim şimdi..
güzeller ben kaçıyom... kocişim hadi diyo.... bi duş alayım dışarı çıkacaz...
akşam görüşürüz öptüm....
hem zorla yediren koca hem sıcka hem dip dibee...
canım snaa bol sabır diliyorum rabbimdennn
kz git anana kal biraz ama onalrda baskı kurar sen iyiisi bana gel...söz hiç dürtmem onu ye bunuyeee
bend ekaçıoyom işleirmi halledeyim..
duş öncesi ne ye dedi sonraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?