Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim inş..bir şey olmaz..progestanı al uzan devamlı..ben iğneye gidip geliyorum şakır şakır başlıyor kanamam..somra yatıyorum azalıyor..hiç korkma..değerinde düşük değil..inş..bir şey olmayacak,kalbini ferah tut..

bak balığı severim gebe olunca napaırm bilmiyorum amaa..afiyet olsun cnaım dAYAN YİĞİDİM AZ KALDI ŞU DAĞIN ARKASINDA DOĞUMM

ah be güzelim balığı bende severim ama sıcakta hiç gideri yok... birde hakkaten iştahım çok kapandı zorlaya zorlaya yiyorum herşeyi... kocişim diyo ne istersen onu yapalım gidelim dışarda yiyelim... ama en sevdiğim şeyleri bile yemekte zorlanıyorum.... e hal böyle olunca yemek işkence oluyo benim için...

ama benimde bebeğimin ismi...rüyamda gösterdiler bana....
iki isimdemi..ne güzle yaaa rüyand aolmuş rabbim gerçeğini versin canımmmmm karnındakidir inşaallah..
benimde kocamınn hayali zeynebim türküsünüda söyliycek hem
bazen zeynep sevmişte alamamışmı diyorum ama galiba değil:))
zaten akşam duygu seli yaşıycaktım..
ama ağlamadım ikrmayaa duydunmu ağlamadım
eşimden ilk defa belkide böyle bir şey duydum ..
konyada akşehirde nasrettin hocanın şehrinden saat almış çok güzle ahşap saatide ters hoc agibi...çok tatlı ..
dediki çocuğumuzn odasına asacağızz...(astıkda çocuk odasına şuan normal çalışma odası ama...
hep bensöylerdim hayal kurardım..şu olur bu olur...
zaten adamı özlemişim duygulandım bana bişi almamış ama olmayan çocuğuna almış:)))

Son düzenleme:

işe gitmedi mi eşin?insan baskıyla da yiyemez ya..sıkma sen canını bence gayet sağlıklı olacak bebişin inş...

canım benim olsundaa bebişler hepsinin adı aynı olsun farketmez..

bende onu diyecektim ben izin verdim sana
tabiki cnaım isim kardeşi olur kuzularımız...
bu sene 3 arkdşaımd ailk tüple kız doüurdu 3üde zeynep koyduu..
zeynep berrra
zeynep sare
zeynep.....

işe gitmedi mi eşin?insan baskıyla da yiyemez ya..sıkma sen canını bence gayet sağlıklı olacak bebişin inş...

bende dedim akşam ona ...eskiden anneler bişe y yemiyoduki şimdi daha dikaktlilier tabi zaman değişti beslenme şart ama
fazlasıda beni bile sıktı burdan onu düşünemiyoprumm

Son düzenleme:

canım benim..ben de duygulandım bak şimdi..en kısa zamanda gelsin zeynebiniz inş..özlem hem iyi,hem kötü bir şey ya..hele benim için.. bazen bir ayı buluyor kavuşmamız..10 gün oldu gideli..hele de bu zamanlar çok zor yalnızlık..ben gidecektim ama hele bir belli olsun durumum ondan sonra kavuşurum eşime...

oyy duygulanma üzülme sen...
bize iyi geldi şimdilik 6 günlük ayırlık...
irabbim kavuştursun sizi yaa..kıyamam benn...nerde eşin canım ..

Allahın izniyle inşaallah birşeycikler olmaz.Bence düşük olmayacak sen bol bol dinlen bir süre ayakta kalma.Geçmiş olsun.

oyy duygulanma üzülme sen...
bize iyi geldi şimdilik 6 günlük ayırlık...
irabbim kavuştursun sizi yaa..kıyamam benn...nerde eşin canım ..

erbil/ırak...dükkanımız orada...her zaman bırakıp gelemiyor..bir seneliğine gitti 3 sene oldu...bende yerleşemiyorum çünkü buraya da gidip geliyor sürekli..mallar türkiyeden gidiyor..ama artık söyleniyor uzatmaları oynuyorum diyee..ama iyi oldu gitmesi ,maddi yönden tabii..tabii manevi yönüde var,eskiden uçak şeylere tartışırken şimdi gülüyoruz..tahammül sınrımız artıyor uzakta olunca..hele ki kavuşma anı:tadından yenmiyor.....biraz karışık anlattım ama düzeltmeyeyim şimdi..

hem zorla yediren koca hem sıcka hem dip dibee...
canım snaa bol sabır diliyorum rabbimdennn
kz git anana kal biraz ama onalrda baskı kurar sen iyiisi bana gel...söz hiç dürtmem onu ye bunuyeee

güzeller ben kaçıyom... kocişim hadi diyo.... bi duş alayım dışarı çıkacaz...
akşam görüşürüz öptüm....

yok düzeltme anladım..
eşinin işi orada inşaallah döner tez zamanda burda buılur biyerler cnaım...
evet tadından yenmiyor biliyorum..
helede sen gelemden ekşın sorardın şaka canım sadece bu değil bi başka oluyor kavuşmak

hem zorla yediren koca hem sıcka hem dip dibee...
canım snaa bol sabır diliyorum rabbimdennn
kz git anana kal biraz ama onalrda baskı kurar sen iyiisi bana gel...söz hiç dürtmem onu ye bunuyeee

ay yok kocamı tercih ederim... kocam hiç değilse sevmediğim şeyleri yemem için zorlamaz ve hep en iyisini alıp en güzelini bana yedirir... anam ne bulsa yedirir bide ziyan ediyoz diye kızdığı için iyi kötü ayrımı yapmaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…