Tüp Bebek Günlüğümüz !

kadınla için ikinci planda ekşin..ellerini tutup uyumak daha tatlı geliyor beni..tabii ki de ekşin da tuzu ,biberi....

Ah ah inşallah bizimde göbüşümüz bebişle dolarda kocalarımız ye ye diye ısrar eder.Benim eşimde çok abartmıştı bu yeme içme olaylarını üsütüme titriyordu il gebeliğimde ama maalesef kaybettik bebeğimizi

inşallah canım...bir an önce dolsun göbeğin ve bebeğin hiç bırakmasın seni....

of yaaa hep beni bulur 6sında gebe kalmıştım. 18 ine randevu almıştım. dr un ameliyatı varmış. merkezden aradılar 20 sine ertelediler. dr. a msj attım bakalım. bilmiyorum cvp verir mi... çok geç olmaz mı yaa... zaten kasıklarım çok ağrıyor iltihap falan mı var diye soracaktım endişeleniyordum bir de ertelendi... off yaaa bir şey olur mu acaba... pazartesi başka bir merkezde ultrason muayenesi istesem yaparlar mı acaba??????????????

canım allah kucağına almayı nasip etsin hemen hemen aynı dönemdeyiz bende 4 haziranda aldım müjdeyi...

elifcim hep dualarımdasınız Allah yardımcın olsun canım inşallah Rabbim bebeğini korur ve kucağına almayı nasip eder

canım bende günaşırı iğneye gidiyorum,biraz öncede gittim geldim.inşaallah birşey olmaz dediğin gibi.merak ettiğim kanaman nasıl geliyor,rengi nasıl,kıvamı nasıl,korkumdan tuvalete gitmiyorum valla.inşaallah ikimizde sağsalim alırız bebişleri kucağımıza ve tabii isteyen herkes.

Allahın izniyle inşaallah birşeycikler olmaz.Bence düşük olmayacak sen bol bol dinlen bir süre ayakta kalma.Geçmiş olsun.

herkes aynı şeyi diyor biliyormusun canım,birşey olmayacak diyor.doktorum,eşim,arkadaşım,sen...ama peki bu basbaya kahve kan neyin nesiydi,bu gece çok korkuyorum,ilkhamileliğimdede 16 haftalıkken gecenin üçünde uykumda sancılanmıştım,Allah korusun,tekrar aynı acıları yaşamak istemiyorum.

bütün doktorlar aynı sanırım,benide salıdan pazartesiye almak istediler ama bir terslik olmazsa salıda direttim.çünkü hastane merkezde ve eşimiz pazartesi önemli işi var,tabii aksilik çıkarsa,Allah korusun başıma kötü birşey gelirse o ayrı,offf hep kötüyü düşünüyorum ya.

canım allah kucağına almayı nasip etsin hemen hemen aynı dönemdeyiz bende 4 haziranda aldım müjdeyi...

benimde 3 hazirandı canım.

Selam kizlar önceliklen kandiliniz mübarek olsun Rabbim hamile olan arkadaslarin bebeklerini sag salim kucaklariina almalarini nasip etsin bizimgibilerede en kisa zamanda hayirli bebekler nasip etsin insallah.
Bu mübarek günde bana Allah rizasi icin dua ederseniz sevinirim bende 5yildir bebek bekliyorum 3negatif
tüp bebek sonucum var Rabbim bu günde dualarimizi kabul etsin insallah
hamilelerin duasi kabul olur derler banada dua ederseniz sevinirim.
Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin......

çok canım sıkılıo kızlar,yalnızım evde de eşim bi arkadaşının oğlunun sünnet düğününe gitti,normalde hiç sıkılmam evde durmam çünkü giderim kadıköye gezerim ama malum son 1 gün ve bunalımdayım ağlayıp durdum bugün yaa,nolcak bizim sonumuz böyle yaaa,çok mutsuzum,ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...

ben geldim kuzum...
bak kaç gündür aktif olarak topiğe giremiyorum bi geldim yalnız başına ve dertli bi hatun buldum...
anlat bakıyım noluyooooo....

egunalllllllllllllllllllllllllll,,,hoşgeldin canım,,,nasılsınnn,seni gördüm içim açıldı,kandilin mübarek olsun canım

canım benm benmde 4 yıl bıtecek sende sorun varmıydı kı bu kdr tupbebek denemesı bende daha hıc yapmadımm 4 yıl bıtecekacaba gemı kaldım bızde bır sorun bulamıyorlarrr yanı sebebsız ınfertelıte mıs adı kısmet rabbım gonlumuzden gecenı en kısa zamanda kavusmayı nasıp etsın ınsl..

evet büyük güne sayılı gün kaldı pazartesi yumurtalar toplanıyor Yarabbim mübarek gecenın yuzu gozu hurmetıne bızı de sevındırr

egunalllllllllllllllllllllllllll,,,hoşgeldin canım,,,nasılsınnn,seni gördüm içim açıldı,kandilin mübarek olsun canım

Canııımmmm hoşbuldum ama hemen çıktım çünkü ikramaya beni lafa tuttu telefonda
seninde kandilin mübarek olsun kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…