yok düzeltme anladım..
eşinin işi orada inşaallah döner tez zamanda burda buılur biyerler cnaım...
evet tadından yenmiyor biliyorum..
helede sen gelemden ekşın sorardın şaka canım sadece bu değil bi başka oluyor kavuşmak
güzeller ben kaçıyom... kocişim hadi diyo.... bi duş alayım dışarı çıkacaz...
akşam görüşürüz öptüm....
Ah ah inşallah bizimde göbüşümüz bebişle dolarda kocalarımız ye ye diye ısrar eder.Benim eşimde çok abartmıştı bu yeme içme olaylarını üsütüme titriyordu il gebeliğimde ama maalesef kaybettik bebeğimizi
inşallah canım...bir an önce dolsun göbeğin ve bebeğin hiç bırakmasın seni....
of yaaa hep beni bulur6sında gebe kalmıştım. 18 ine randevu almıştım. dr un ameliyatı varmış. merkezden aradılar 20 sine ertelediler. dr. a msj attım bakalım. bilmiyorum cvp verir mi... çok geç olmaz mı yaa... zaten kasıklarım çok ağrıyor iltihap falan mı var diye soracaktım endişeleniyordum bir de ertelendi... off yaaa bir şey olur mu acaba... pazartesi başka bir merkezde ultrason muayenesi istesem yaparlar mı acaba??????????????
canlarım sağolun düşümdüğünüz için...kanamam az az devam ediyor...tahlil istedi bugün..iki gün önce 1094 olan değerim bugün 2387 çıkmış...pazartesi muaneye çağırdı..hayırlısı artık..beklemekten başka çağrem yok benim..umarım mübarek günün hürmetine bebeğim bırakmaz beni...lütfen özel dua istiyorum hepinizden...
canım benim inş..bir şey olmaz..progestanı al uzan devamlı..ben iğneye gidip geliyorum şakır şakır başlıyor kanamam..somra yatıyorum azalıyor..hiç korkma..değerinde düşük değil..inş..bir şey olmayacak,kalbini ferah tut..
Allahın izniyle inşaallah birşeycikler olmaz.Bence düşük olmayacak sen bol bol dinlen bir süre ayakta kalma.Geçmiş olsun.
of yaaa hep beni bulur6sında gebe kalmıştım. 18 ine randevu almıştım. dr un ameliyatı varmış. merkezden aradılar 20 sine ertelediler. dr. a msj attım bakalım. bilmiyorum cvp verir mi... çok geç olmaz mı yaa... zaten kasıklarım çok ağrıyor iltihap falan mı var diye soracaktım endişeleniyordum bir de ertelendi... off yaaa bir şey olur mu acaba... pazartesi başka bir merkezde ultrason muayenesi istesem yaparlar mı acaba??????????????
canım allah kucağına almayı nasip etsin hemen hemen aynı dönemdeyiz bende 4 haziranda aldım müjdeyi...
çok canım sıkılıo kızlar,yalnızım evde de eşim bi arkadaşının oğlunun sünnet düğününe gitti,normalde hiç sıkılmam evde durmam çünkü giderim kadıköye gezerim ama malum son 1 gün ve bunalımdayım ağlayıp durdum bugün yaa,nolcak bizim sonumuz böyle yaaa,çok mutsuzum,ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...
Selam kizlar önceliklen kandiliniz mübarek olsun Rabbim hamile olan arkadaslarin bebeklerini sag salim kucaklariina almalarini nasip etsin bizimgibilerede en kisa zamanda hayirli bebekler nasip etsin insallah.
Bu mübarek günde bana Allah rizasi icin dua ederseniz sevinirim bende 5yildir bebek bekliyorum 3negatif tüp bebek sonucum var Rabbim bu günde dualarimizi kabul etsin insallah
hamilelerin duasi kabul olur derler banada dua ederseniz sevinirim.
Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin......
egunalllllllllllllllllllllllllll,,,hoşgeldin canım,,,nasılsınnn,seni gördüm içim açıldı,kandilin mübarek olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?