ah sıcaktan yiyebilsem..... sen ne yaptın kuzum?
elifcim nasılsın seni merak ettim kanaman kesildimi doktura gittinmi tekrar inşallah bebeğin seni hiç bırakmaz ve sonunda kucağına alırsın canım
inşallahhhhhhh sonu bebişli olacak tedavinin..................
elifce naptn sen canım..kanaman kesildimii:26:
geçmiş olsun canım...senin değerlerinde pek artmıyordu ama son durumun hakkında hiç bilgimiz olmadı..benim de test gününden beri kanamam var...bilmiyorum sonu ne olur?umarım kötü bir şey yoktur....
canlarım sağolun düşümdüğünüz için...kanamam az az devam ediyor...tahlil istedi bugün..iki gün önce 1094 olan değerim bugün 2387 çıkmış...pazartesi muaneye çağırdı..hayırlısı artık..beklemekten başka çağrem yok benim..umarım mübarek günün hürmetine bebeğim bırakmaz beni...lütfen özel dua istiyorum hepinizden...
seninde kandilin mubarek olsun...çok güzel bi günd ebaşlıyosun iğnlere sonuda bebişli olsun inşaallah..
akuya gidiyomusun sen yine...
canım benim..inşallah sonu çook güzel olur....
yazdım canım son durumumu...elbiseni de beğendim bu arada.güle güle kullan.şu üstümdeki rehaveti atayım çok katılırım size artık...
haftaya tekrar başlıcam inşallah kuzum.eliden geleni yapcam hayırlısıyla.
yiyom tatlım ya... düşün şu sıcakta yumurta bal pekmez bile yiyorum... şuan içtiğm pekmezin etkisiyle yanıyorummmmm........faydalı olanlardan ye azcuk zorla kendini balımm
savaşçı benim yeğenim savaşçıcanlarım sağolun düşümdüğünüz için...kanamam az az devam ediyor...tahlil istedi bugün..iki gün önce 1094 olan değerim bugün 2387 çıkmış...pazartesi muaneye çağırdı..hayırlısı artık..beklemekten başka çağrem yok benim..umarım mübarek günün hürmetine bebeğim bırakmaz beni...lütfen özel dua istiyorum hepinizden...
amin canım rabbim hepimizin kucağını doldurup evini şenlendirsin.....sağol kuuzummm Allah razı olsun canımmm.yerim seni hem de kızınıııı.
çok şükür bu aşamaya geldim allah boş çevirmesin bu kez inşallah.beni ve herkesiii inşallahhhh.sen nettin kuzu ne var ne yok.
canım..sen hesaplama yine ben hesapaldımgayet 2 katı artmış geçmiş bile..
rabbim bebeğini sana bağışlaısn hiçbişey olmjycak inşaallah ..çok var doğuma akdar kanamalı duydum düşün artık...
pazarteside iyi şeyelr olucak..sende bana dua ettt
inşallah canım son olur.Ben de buraya kocaman harflerle hamileyim yazabilirim inşallah.
canlarım sağolun düşümdüğünüz için...kanamam az az devam ediyor...tahlil istedi bugün..iki gün önce 1094 olan değerim bugün 2387 çıkmış...pazartesi muaneye çağırdı..hayırlısı artık..beklemekten başka çağrem yok benim..umarım mübarek günün hürmetine bebeğim bırakmaz beni...lütfen özel dua istiyorum hepinizden...
Canım tedavin hayırlı olsun.İnşallah sonu güzel olsun.Ben de dondurulmuş tedavime bugün başladım.Benim de doktorum herşey normal dedi muaynden sonra inşallah sonu bebişli olurcannlar ben geldim.öncelikle harkesin kandilini kutluyorum.inşallah dualarımız hayırlısıyla kabul olur allah bze de bebişler verir.
gelelim bana.dr a gittim bugün ve gonal f lere başla bugğn dedi.herşe normal görünüyomuş.hayırlısıyla devam eder inşallah.
geçmiş olsun canım...senin değerlerinde pek artmıyordu ama son durumun hakkında hiç bilgimiz olmadı..benim de test gününden beri kanamam var...bilmiyorum sonu ne olur?umarım kötü bir şey yoktur....
canım benim,sağolasın..ben herzaman dua ediyorum hepinize...tabiiki özel dua olacak bugün....
canım benim değerim 12.gün 38 di,14.gün 74.16.gün 215 di.dr birdaha test yapma demişti,herşey yolundaydı,dün komşuya sinirlendim gece ses yapınca aldım elime değneği yukarı tavana vurdum,neyse bugünde öğlen wc dw kahve kanamam gelmişti,acil en yakın kadındoğumcuya gittim,ultrasonla baktı,keseyi gördü,hamileliğin devam ediyor dedi ama ben korkuyorum,evde yatıyorum şimdi,kalksam sanki şırıl şırıl akacak gibi hissediyorum.bugün 26.günüm hcg me baktırdım 3214 çıktı ama bana düşük geldi,daha doğrusu bence dün daha yüksekti bugün değer düşüyor,ve ben düşük yapıcam,Allah korusun.
bende yandım pekmez deyince..
kan akışınd ahızlanır.. deli deli olur kanın
valla yana yana içiyorum ara öğünlerde 3er kaşık.... ama ateşim tepemden çıkıyo
şu sıcakta dün akşam kocaman bi balık yedim kızım için... normalde olsa üste para versen yemem...
senin diğer taraftaki ismini yerim ben...
bebeğimin ismi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?