Tüp Bebek Günlüğümüz !

ah sıcaktan yiyebilsem..... sen ne yaptın kuzum?

elifcim nasılsın seni merak ettim kanaman kesildimi doktura gittinmi tekrar inşallah bebeğin seni hiç bırakmaz ve sonunda kucağına alırsın canım

canlarım sağolun düşümdüğünüz için...kanamam az az devam ediyor...tahlil istedi bugün..iki gün önce 1094 olan değerim bugün 2387 çıkmış...pazartesi muaneye çağırdı..hayırlısı artık..beklemekten başka çağrem yok benim..umarım mübarek günün hürmetine bebeğim bırakmaz beni...lütfen özel dua istiyorum hepinizden...

geçmiş olsun canım...senin değerlerinde pek artmıyordu ama son durumun hakkında hiç bilgimiz olmadı..benim de test gününden beri kanamam var...bilmiyorum sonu ne olur?umarım kötü bir şey yoktur....

inşallah kötü bişey yktur canımmm yine de dikkat et kendine.allah esirgesin.

canım..sen hesaplama yine ben hesapaldım gayet 2 katı artmış geçmiş bile..
rabbim bebeğini sana bağışlaısn hiçbişey olmjycak inşaallah ..çok var doğuma akdar kanamalı duydum düşün artık...
pazarteside iyi şeyelr olucak..sende bana dua ettt

yazdım canım son durumumu...elbiseni de beğendim bu arada.güle güle kullan.şu üstümdeki rehaveti atayım çok katılırım size artık...

onun mercanını aldım..çok yakıştı ama bidaha nerde giycen sorusunu yönelltti kocişim..
bende bu düşünceden dolayı herşeye bakamıyodum zaten..
haklıda bend eonu düşündüm parasında değil gözü tamma parada önemli adamcağız okuld aboğaz patlatıyor akşama kadar..
500ede alsan bikaç yerde giysen bişe demem diyor..doğruda herkesin düğünündede giyilmez yakın biri olmadıkça..
canım sıkıldı değiştircem dedim illa dene dedi durdu...ve giyincede çok yakıştı dedi durdu adam bi tuhaf baktı bana
ikramayanın dediği giib nazar olma deyip dyuruyor dedim okursunaman işte sevineyim diye dedi herhalde

Son düzenleme:
faydalı olanlardan ye azcuk zorla kendini balımm
yiyom tatlım ya... düşün şu sıcakta yumurta bal pekmez bile yiyorum... şuan içtiğm pekmezin etkisiyle yanıyorummmmm........

savaşçı benim yeğenim savaşçı

sağol kuuzummm Allah razı olsun canımmm.yerim seni hem de kızınıııı.
çok şükür bu aşamaya geldim allah boş çevirmesin bu kez inşallah.beni ve herkesiii inşallahhhh.sen nettin kuzu ne var ne yok.
amin canım rabbim hepimizin kucağını doldurup evini şenlendirsin.....

canım benim,sağolasın..ben herzaman dua ediyorum hepinize...tabiiki özel dua olacak bugün....

inşallah canım son olur.Ben de buraya kocaman harflerle hamileyim yazabilirim inşallah.

inşallah canım...hayırlı olsun tedavin....[/QUOTE]
Canım çok teşkkür ederim

İnşallah canım.Değerin ne güzel artmış.İnşallah kanamanda kesilir bu sıkıntıların biter.

Canım tedavin hayırlı olsun.İnşallah sonu güzel olsun.Ben de dondurulmuş tedavime bugün başladım.Benim de doktorum herşey normal dedi muaynden sonra inşallah sonu bebişli olur

geçmiş olsun canım...senin değerlerinde pek artmıyordu ama son durumun hakkında hiç bilgimiz olmadı..benim de test gününden beri kanamam var...bilmiyorum sonu ne olur?umarım kötü bir şey yoktur....

canım benim değerim 12.gün 38 di,14.gün 74.16.gün 215 di.dr birdaha test yapma demişti,herşey yolundaydı,dün komşuya sinirlendim gece ses yapınca aldım elime değneği yukarı tavana vurdum,neyse bugünde öğlen wc dw kahve kanamam gelmişti,acil en yakın kadındoğumcuya gittim,ultrasonla baktı,keseyi gördü,hamileliğin devam ediyor dedi ama ben korkuyorum,evde yatıyorum şimdi,kalksam sanki şırıl şırıl akacak gibi hissediyorum.bugün 26.günüm hcg me baktırdım 3214 çıktı ama bana düşük geldi,daha doğrusu bence dün daha yüksekti bugün değer düşüyor,ve ben düşük yapıcam,Allah korusun.

akislik ya ...komşuya bak..sakin olmaya çalışın gebelerimiz..
cnaım inş.bişey olmaz yaaa

bende yandım pekmez deyince..
kan akışınd ahızlanır.. deli deli olur kanın

valla yana yana içiyorum ara öğünlerde 3er kaşık.... ama ateşim tepemden çıkıyo
şu sıcakta dün akşam kocaman bi balık yedim kızım için... normalde olsa üste para versen yemem...

valla yana yana içiyorum ara öğünlerde 3er kaşık.... ama ateşim tepemden çıkıyo
şu sıcakta dün akşam kocaman bi balık yedim kızım için... normalde olsa üste para versen yemem...

bak balığı severim gebe olunca napaırm bilmiyorum amaa..afiyet olsun cnaım dAYAN YİĞİDİM AZ KALDI ŞU DAĞIN ARKASINDA DOĞUMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…