kızlar hayırlı kandiller hepinize bebeklerim ikizmiş çok şükür olmayanlarada versin allah şu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz beceremedim bi türlü ..
canım sen ne aşamadasın?nerde tedavi görüyorsun
bugün dondurulmuş tedavime başlamış bulunuyorum.çok heyecanlıyım.inşallah bu sefer olur.
hayırlısı olsun cnm son olsun bebelı olsunnnn
bebem kocan aynı yine ?ye diye tutturuyor mu?kızma adama ya ne güzel işte sizi düşünüyor..alkışlıyoruz eniştemizi...
cannlar ben geldim.öncelikle harkesin kandilini kutluyorum.inşallah dualarımız hayırlısıyla kabul olur allah bze de bebişler verir.
gelelim bana.dr a gittim bugün ve gonal f lere başla bugğn dedi.herşe normal görünüyomuş.hayırlısıyla devam eder inşallah.
tututurmazmıhaftaya dr. randevusuna kadar böyle artık yapacak bişey yok... esas randevuda dr. bebikime gene zayıf derse yandım.....
sen de ne verirse ye..kırma adamcağızı
slm kızlar biraz önce kahve kanamam geldi,hamile olan arkadaşlar sizdede hiç aynı şey oldumu,lütfen cevap yazın.bu arada transferin 26.günü.
cannlar ben geldim.öncelikle harkesin kandilini kutluyorum.inşallah dualarımız hayırlısıyla kabul olur allah bze de bebişler verir.
gelelim bana.dr a gittim bugün ve gonal f lere başla bugğn dedi.herşe normal görünüyomuş.hayırlısıyla devam eder inşallah.
ah sıcaktan yiyebilsem..... sen ne yaptın kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?