Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar hayırlı kandiller hepinize bebeklerim ikizmiş çok şükür olmayanlarada versin allah şu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz beceremedim bi türlü ..

sanada hayırlı kandiller canım,,,ayyy ne güzel maşallahhh canım ,ikizlerine,Allah tamamınına erdirsin inş,,hamilelelik takvimine gelince,benim takvimin altına tıkla ,ordan yapabilirsin

slm kızlar biraz önce kahve kanamam geldi,hamile olan arkadaşlar sizdede hiç aynı şey oldumu,lütfen cevap yazın.bu arada transferin 26.günü.

Allah saglikla mutlulukla huzurla gelecek kandillere cikmayi nasip etsin insallah.hamile arkadaslarima bebeklerini sagsalim kucaklarina almayi, tedavide olanlara vede bebek isteyen arkadaslarimada tez zamanda hayirlisiyla nasip etmesini diliyorum.amin

hayırlısı olsun cnm son olsun bebelı olsunnnn[/QUOTE]

inşallah canım son olur.Ben de buraya kocaman harflerle hamileyim yazabilirim inşallah.

cannlar ben geldim.öncelikle harkesin kandilini kutluyorum.inşallah dualarımız hayırlısıyla kabul olur allah bze de bebişler verir.

gelelim bana.dr a gittim bugün ve gonal f lere başla bugğn dedi.herşe normal görünüyomuş.hayırlısıyla devam eder inşallah.

inşallahhhhhhh sonu bebişli olacak tedavinin..................

slm kızlar biraz önce kahve kanamam geldi,hamile olan arkadaşlar sizdede hiç aynı şey oldumu,lütfen cevap yazın.bu arada transferin 26.günü.

geçmiş olsun canım...senin değerlerinde pek artmıyordu ama son durumun hakkında hiç bilgimiz olmadı..benim de test gününden beri kanamam var...bilmiyorum sonu ne olur?umarım kötü bir şey yoktur....

seninde kandilin mubarek olsun...çok güzel bi günd ebaşlıyosun iğnlere sonuda bebişli olsun inşaallah..
akuya gidiyomusun sen yine...

elifcim nasılsın seni merak ettim kanaman kesildimi doktura gittinmi tekrar inşallah bebeğin seni hiç bırakmaz ve sonunda kucağına alırsın canım

canım benim..inşallah sonu çook güzel olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…