Tüp Bebek Günlüğümüz !

Maasallah gulden bir dondu pir dondu havaii fiseklerle kutlama yapmaya dondu.hosgeldin balim sensiz topic anlamsiz heyecan yok aksiyon yok ...yeni kanuna gore atiyorsun. Patlatiyorsun patlatiyorsun degil mi sessiz sessiz

selam canlarım biz geldik:))dün kontrolümüze gittik geldik..cook şükür kuzucuklarım iyi,1.300 gr olmuşlar,biri totsunu dönük duruyo yüzünü göremedik,,digeri yüzü dönüktü onu gördükdr iyiler keyifleri yerinde dedi:))32 den sonra ciger geliştirici igne başlıycaz dedi,elimizden geldigince dogumu erteliycez dedi..32 den sonra hazırlanmaya başlayın dedi,,beklerlerse 34 36 da dogarlar dedi:))bakalım artık bizim planlarımıza uycaklarmışimdilik bi yaramazlık yok,yatıyoruz annemler bakıyo artık:))buarada sizede sorayım dedim kızlarıma isim bulun yaa,,ben bulamadım dahaşöyle uygun modern isimler bulun kızlarıma yazın siz ben degerlendirmeye alcamsizleri öpüyoruz..

Merhaba kizlar
Herkes nerelerde hava guzel tatil gunu kendini disari atan atana galiba
Piknige gidenler denizde serinleyenler, selam sizlere
Ben de bugun cam siliyorum mutfagimi dolaplarini falan duzenlmek niyetindeyim...insaallah akksama kadar biter ara ara ugrayacagim ..malum oksijen seansina gittigim gun yalan oluyor ... Bos gunlerde temizlik yapmam lazim yoksa transferden sonra evde otuurlmaz pislikve kokudanEki Görüntüle 446376

canım.. hadi bakalım maşallah insallah beklerler biraz daha annelerinin göbüşünde.. benimde büyük ihtimalle ikizlerim olacak..ikizinde bu derdi var.. erken doğum,küvez felan.. insallah bunlara gerek kalmadan gelir bebişlerimiz...sağlıkla,hayırla gelsinler insallah..kızlara isimler gelince..
bade,pelin,defne,ilke,inci,ezgi,öykü(gerçi öykümüz var topikte ama olsun...) bunlar güzel isimler bence...

herkese selamlar kızlar... izmir çookkk sıcakkkkkkk...

canım sana bir şey soracağım...
şu an hangi dr. a gidiyorsun...?
merkezdeki dr. una mı devam ediyorsun?
doğumuda onunla mı düşünüyorsun?
birde bu progestan iğneden kullandın mı sen? kullandıysan ne zamana kadar devam edeceğiz?
çok sooru sormamışımdır insallah...

Son düzenleme:

Cnm bn kullndum 12. Haftada birktim ama kanamm vardi bnm dr umda irenbe aral ozbal

Maasallah gulden bir dondu pir dondu havaii fiseklerle kutlama yapmaya dondu.hosgeldin balim sensiz topic anlamsiz heyecan yok aksiyon yok ...yeni kanuna gore atiyorsun. Patlatiyorsun patlatiyorsun degil mi sessiz sessiz

tam ve aktif olarak dönmesemde arada bi hızlı bi giriş yapıyorum topiğe...
şimdi her ne kadar yorgun olsamda sıpalarımla pozitif enerji depoluyorum...
ve dönüşüm o zaman mikemmel olacak...
topiğimiz hepimizle anlamlı canım çok saol güzel sölerin için...
eski günlerimize dönmemiz yakındır...

Mrb kızlar Hepinize iyi pazarlar diliyorum
Benim için malesef iyi bir hafta sonu olmadı Dün yani 10. gün test yaptım ve sonuç yine negatif Değerim 2.94 çıktı Negatif olduğu açık ve seçik belli Ama merkezdeki hemşireyle konuştuğumda ilaçlarıma devam etmemi ve gününde testimi tekrar etmemi istedi Hatta testi erken yaptığım için beni bir güzel de fırçaladı Benim de moralim bozuldu ve ilaçlarımı bıraktım Bu arada 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti Sizce de sonuç net olarak negatif değil mi

Maşallahhhh size...
doktorun demesine göre 1 ay kalmış o zaman
gelmesinler erkenden söyle onlara kalsınlar azcık daha suyun içinde
ben kızım olursa ceren koyuciimmmm...
ikinci isimde ecem olur...
ceren ve ecem...

canım benim...
eğer 3.gün embriyosu olsa erken yaptırmışsın derdim ama bu 5.gün embriyosu zaten 10.güne testi veriyorlar..
3.gün embriyosunda da test günü 12.gün...
yani senin sonucun belli olmuş aslında...
Tabii Allah bilir ben asla kesin bişey diyemem sadece bugüne kadar ki tecrübelerimize göre negatif diyebiliyorum maalesef ve bunu
yazıyor olmak bile beni yeterince üzdü şu an...
seni çok seviyorum ben...

Gülden canım hoşgeldin Nasılsın Valla yeğenlerini kıskanmaya başlayacağız Ama işin gerçeği bu süreçte yegenlerinin yanında olması çok iyi oldu Bu süreci daha kolay atlatmanı sağlıyorlar Allahım sana en kısa zamanda kendi çocuklarını da sevmeyi nasip etsin

Canım bende farkındayım negatif olduğunun Ama hemşirenin tavrı benim moralimi bozdu Neden sonucun negatif oluğunu söylemeye çekinirer anlamıyorum Ve yine bunda da vardır bir hayır diyorum Allahım hayırlı zamanda hayırlı evladı vercektir inşallah

gecenin bu vakti güldürdün valla beni...
süpperdiiiii....
aynen bede gordum ahanda bu bısı anlatıyr dedım kopy yaptım hemen hehehehehe

cnm bnmmm sabır etmen gerek hemsırenın dedıgıne gore bır ıhtıal var demkkı senı fırcaladı keske ılalarıda bırakmasaydın rabbım son dk kadar senn sbrını denıyrdur belı dımı amaaaaaaaaa ınsl bebekgın sennledır moralını bosma rabbım olm demısse kanda bıle cıkmazz poztıf dusun ınsl....

Canım tabiki Allahtan umut kesilmez Burada ne mucizelere şahit olduk Allahım herşeyin hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…