:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:118::118::118::118::118::118::118:
Eki Görüntüle 446281 Eki Görüntüle 446282 Eki Görüntüle 446283 Eki Görüntüle 446281 Eki Görüntüle 446282 Eki Görüntüle 446283
selam canlarım biz geldik:))dün kontrolümüze gittik geldik..cook şükür kuzucuklarım iyi,1.300 gr olmuşlar,biri totsunu dönük duruyo yüzünü göremedik,,digeri yüzü dönüktü onu gördükdr iyiler keyifleri yerinde dedi:))32 den sonra ciger geliştirici igne başlıycaz dedi,elimizden geldigince dogumu erteliycez dedi..32 den sonra hazırlanmaya başlayın dedi,,beklerlerse 34 36 da dogarlar dedi:))bakalım artık bizim planlarımıza uycaklarmı şimdilik bi yaramazlık yok,yatıyoruz annemler bakıyo artık:))buarada sizede sorayım dedim kızlarıma isim bulun yaa,,ben bulamadım daha şöyle uygun modern isimler bulun kızlarıma yazın siz ben degerlendirmeye alcam sizleri öpüyoruz..
herkese selamlar kızlar... izmir çookkk sıcakkkkkkk...
herkese selamlar kızlar... izmir çookkk sıcakkkkkkk...
canım sana bir şey soracağım...
şu an hangi dr. a gidiyorsun...?
merkezdeki dr. una mı devam ediyorsun?
doğumuda onunla mı düşünüyorsun?
birde bu progestan iğneden kullandın mı sen? kullandıysan ne zamana kadar devam edeceğiz?
çok sooru sormamışımdır insallah...
Maasallah gulden bir dondu pir dondu havaii fiseklerle kutlama yapmaya dondu.hosgeldin balim sensiz topic anlamsiz heyecan yok aksiyon yok ...yeni kanuna gore atiyorsun. Patlatiyorsun patlatiyorsun degil mi sessiz sessiz
selam canlarım biz geldik:))dün kontrolümüze gittik geldik..cook şükür kuzucuklarım iyi,1.300 gr olmuşlar,biri totsunu dönük duruyo yüzünü göremedik,,digeri yüzü dönüktü onu gördükdr iyiler keyifleri yerinde dedi:))32 den sonra ciger geliştirici igne başlıycaz dedi,elimizden geldigince dogumu erteliycez dedi..32 den sonra hazırlanmaya başlayın dedi,,beklerlerse 34 36 da dogarlar dedi:))bakalım artık bizim planlarımıza uycaklarmı şimdilik bi yaramazlık yok,yatıyoruz annemler bakıyo artık:))buarada sizede sorayım dedim kızlarıma isim bulun yaa,,ben bulamadım daha şöyle uygun modern isimler bulun kızlarıma yazın siz ben degerlendirmeye alcam sizleri öpüyoruz..
Mrb kızlar Hepinize iyi pazarlar diliyorum
Benim için malesef iyi bir hafta sonu olmadı Dün yani 10. gün test yaptım ve sonuç yine negatif Değerim 2.94 çıktı Negatif olduğu açık ve seçik belli Ama merkezdeki hemşireyle konuştuğumda ilaçlarıma devam etmemi ve gününde testimi tekrar etmemi istedi Hatta testi erken yaptığım için beni bir güzel de fırçaladı Benim de moralim bozuldu ve ilaçlarımı bıraktım Bu arada 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti Sizce de sonuç net olarak negatif değil mi
canım benim...
eğer 3.gün embriyosu olsa erken yaptırmışsın derdim ama bu 5.gün embriyosu zaten 10.güne testi veriyorlar..
3.gün embriyosunda da test günü 12.gün...
yani senin sonucun belli olmuş aslında...
Tabii Allah bilir ben asla kesin bişey diyemem sadece bugüne kadar ki tecrübelerimize göre negatif diyebiliyorum maalesef ve bunu
yazıyor olmak bile beni yeterince üzdü şu an...
seni çok seviyorum ben...
aynen bede gordum ahanda bu bısı anlatıyr dedım kopy yaptım hemen hehehehehegecenin bu vakti güldürdün valla beni...
süpperdiiiii....
Mrb kızlar Hepinize iyi pazarlar diliyorum
Benim için malesef iyi bir hafta sonu olmadı Dün yani 10. gün test yaptım ve sonuç yine negatif Değerim 2.94 çıktı Negatif olduğu açık ve seçik belli Ama merkezdeki hemşireyle konuştuğumda ilaçlarıma devam etmemi ve gününde testimi tekrar etmemi istedi Hatta testi erken yaptığım için beni bir güzel de fırçaladı Benim de moralim bozuldu ve ilaçlarımı bıraktım Bu arada 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti Sizce de sonuç net olarak negatif değil mi
aynen bede gordum ahanda bu bısı anlatıyr dedım kopy yaptım hemen hehehehehe
cnm bnmmm sabır etmen gerek hemsırenın dedıgıne gore bır ıhtıal var demkkı senı fırcaladı keske ılalarıda bırakmasaydın rabbım son dk kadar senn sbrını denıyrdur belı dımı amaaaaaaaaa ınsl bebekgın sennledır moralını bosma rabbım olm demısse kanda bıle cıkmazz poztıf dusun ınsl....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?