şimdi okudum canım gözümden kaçmış. inşallah dediğin gibidir. bir arkadaşımı aradım benim de 9. haftada nokta kadar görünmüştü dedi. ama bilmiyorum hayırlısı bakalım... bana bir de aslında 10 gün sonra değil 2 3 hafta sonra git kesin olsun yine üzülme dedi ama ne bileyim bekleyemem herlde
eşim dr u aramış. eşimin yanında yoktum kendisi de kese boş diyor başka bir şey diyem,yor ağlamaktan demiş. kötü bir şey mi var demiş. hemşire de dr. bey ameliyata girmek üzere ben bir sorayım geleyim demiş. sonra dönmüş eşime. demiş. görünmemesi gayet normal. nerede tereddür ediyorsunuz ki siz demiş. 10 gün sonra görünecek zaten normal olanı onun için bu demiş. sakın üzülmesin bebeğe zarar verir. söyleyin boş gebelik falan yok demiş de nasıl böyle net konuşuyor onu da anlamadım. offff 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum.
bhcg 12.gün 71.94 çıktıııı
Bugun transferim oldu. Test tarihim 30 u. Gunune kadar beklerim gibi geliyor bu sefer. Bu transferim gecen seferki kadar net gecmedi. Gecen sefer embriyonun yerlestigini gormuslerdi. Bu sefer nereye gittigini gormediler. Ama gecen sefer tutmadi okadar iyi olmasina ragmen. Bu sefer de ne olacagini bilemeyiz tabiki. Umutla bekliorum.
Beta hcg sonucum = 427.99
değerim 148,28 çıktı 10.cu günüm,ALLAHım inşallah devamını nasip eder,binlerce şükür olsun,darısı burdaki bütün arkadaşlarıma,sevgiler
yine gelmişsin ben yetişemedim sana.. bebişler gözümü açtırmadı.. bir uyku bir uyku.... uyanamadım bile...
kızlar 260 lara ikiz mi çıktı.. ya benim ilk değerim 597 di.. bu bebişler 3 üz 4 üz olmasın.. ayyy insallah olmaz ya.. sadece sıkı tutunduğu için öyledir..yarın öğreneceğiz bakalım keselerini görcez Rabbim in izniyle...
sevtap sana çok kızıcam ama ...her şeye negatif bakıyorsun.. bak böyle düşündükçe bebeğini üzüyosundur..zaten keseyle kalp atışları aynı zaman gözükmüyor ki.. bir hafta arası oluyor...sen konuş bebeğinle bence olumlu şeyler söyle ona..
TEBRİKKERRRRR..... RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNbhcg 12.gün 71.94 çıktıııı
ANLADIM CANIM ÇOK SAĞOL.... ÇARŞAMBA YADA PERŞEMBE GİDİCEM BAKALIM NE DİCEK DR.UMSlm cnlarim varmi hamilemiz bakamiyorum gecmise ceptn giriyrn ay dedim hastane icin gecelik alayim ana bayildim resmen cook yoruldum eve gitmk istiyorm dr a gittik kizimiz hamdolsun iyi masallh akasyacm bnm jiximn da gobek cevredi 3 gun geri fakt dr um dediki genele bakmk lazim sorun yok dedi yani stres yapma lutfen
TEBRİKKERRRRR..... RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNçok saolun tebrik mesajlarınız için,ben de diğer hamişlerimizi çokkkkkkkkkk tebrik ediorum,ALLAH hepimize sağlıkla,hayırlısıyla devamını görmemizi nasip etsin inşallah,yeni hamişler katılsın aramıza gün be gün artarak,çok öptm hepinizi...
HAKKINI YEMEYİM ÇOK YARDIMCI OLDU BİR HAFTADIR BANA...iyi dinlenmişsin bari,,ayyyy kocişinin kıymetni bil canım,,,ne güzel keşke benimkide evde olsada ayama getirsee,,,bazen su içmeye kalkamıyorumm,,ağarlaştım iyice,,
canım nasılsın sen doktora bugunmu gıttın yoksa haftayamıydıııı
eşim dr u aramış. eşimin yanında yoktum kendisi de kese boş diyor başka bir şey diyem,yor ağlamaktan demiş. kötü bir şey mi var demiş. hemşire de dr. bey ameliyata girmek üzere ben bir sorayım geleyim demiş. sonra dönmüş eşime. demiş. görünmemesi gayet normal. nerede tereddür ediyorsunuz ki siz demiş. 10 gün sonra görünecek zaten normal olanı onun için bu demiş. sakın üzülmesin bebeğe zarar verir. söyleyin boş gebelik falan yok demiş de nasıl böyle net konuşuyor onu da anlamadım. offff 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum.
bi tanesi benden çift çizgi görüdm kızlarrrrrrrrr
sonradan baktım t deki daha koyu ve ince gibi ama rengi cden koyuu
oldu galibaa..ayy sevindim şeye bakkkk
yine gelmişsin ben yetişemedim sana.. bebişler gözümü açtırmadı.. bir uyku bir uyku.... uyanamadım bile...
kızlar 260 lara ikiz mi çıktı.. ya benim ilk değerim 597 di.. bu bebişler 3 üz 4 üz olmasın.. ayyy insallah olmaz ya.. sadece sıkı tutunduğu için öyledir..yarın öğreneceğiz bakalım keselerini görcez Rabbim in izniyle...
sevtap sana çok kızıcam ama ...her şeye negatif bakıyorsun.. bak böyle düşündükçe bebeğini üzüyosundur..zaten keseyle kalp atışları aynı zaman gözükmüyor ki.. bir hafta arası oluyor...sen konuş bebeğinle bence olumlu şeyler söyle ona..
kızlarr kanda gebelik sonucum çıktı söylesemmi acaba :)
bende araniza katilmak istiyorum, kabul edermisiniz beni? :)
belcikadan katiliyorumm..
ya bir de benim iştahım çok açık.deli gibi yiyorum,doymak bilmiyorm.enteresan olan da daha hiç kilo almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?