Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ben seni cok iyi anlıyorum İnan 17 haftalik hamileyim öyle cok şey çıkıyor ki kafana takılan hamilelik rezil oluyo yakarsan ben bıraktım takmayı Allah'a kalmış sonuçta üzülsek de sevinsek de olacak iyi pozitif elektrik yolla daga bebeği göreceksin kalp atisi önemli diyecekler, kalbi atacak buyuyo mü Allah korudun benim dusuk riskim oldu 3 ay yattım sonra tarama testi su bu bı sürü şey cok güzel günleri yasıyoruz allahım tüm isteyene versin zehir etme nolur kendine kardesim :) öpüyorum cok pozitif olmaya çalış :)

sevtapcım bugün kendi sevincimden sana bi türlü yazamadım sabırlı ol bence görüceksin ben eminim bak ben inanıyorumki 15 gün sonra mutlu mesut hayatına devam edeceksin üzme kendini çok öpüyorum seni

Bugun transferim oldu. Test tarihim 30 u. Gunune kadar beklerim gibi geliyor bu sefer. Bu transferim gecen seferki kadar net gecmedi. Gecen sefer embriyonun yerlestigini gormuslerdi. Bu sefer nereye gittigini gormediler. Ama gecen sefer tutmadi okadar iyi olmasina ragmen. Bu sefer de ne olacagini bilemeyiz tabiki. Umutla bekliorum.

kızlar slm biz de tüp bebege başlıorz hayırlısıyla bu ay histeroskopi çekldi gineraya başlattı dr batı beklıorz ona da az kaldı haziran sonu gibi başlıcz sanrm ignelere hayırlısıyla ...
bnm histeroskopiden sonra çok akntım oldu kızla boyle siyaha yakın pıhtı pıhtı bugun aradım dedm 10 gun oldu yaptıralı hala dvm edıo pıhtılar çok normal dedi hemşre olurmuş adete kadar içim rahatladı bunu duyunca ...bu arada izmirdeym ben smyrnada yaptrıorz Allahın izinlye ...Allah hepmzn yardımcısı olsun hepmzn bebişlerine vesile olsun bu tedaviler inşşşşşş

hayırlısıyla Rabbim güzel haberi almayı nasip etsin.dualarımız seninle.

nee guzel topkte bir sürü hamiş hberi gördm girer girmez bana da çoook moral oldu bu guzel hber alanlara çook tebrkler darısı dger isteynlere tedavi sürecnde olanlara inşşşşşşşş

kizlarr, kader arkadaslarim
bende sizler gibi tup bebek tedavisi goruyorum, iki tane gebeligim oldu ama ikiside bos gebelik ve kurtaj ile sonuclandi..
suan tekrar denemek istiyorum temmuzun basinda reglim gelmesi lazim dondurulmuslari kullanmak istiyorum ama oruc ayin 21'de ne yapmam lazim bana yardim edin?
yoksa eylulu mi bekliyeyim?
Rabbim hepimizin gonlune gore versin, Bebeklere bogsun bizi :))

canım yarın senden ne haber gelicek merak ettim valla üçüz olmasın seninki kaç emriyo kondu sana benim degerim 12.gün 259 du 14. gün 544 oldu ve 22 .gün trasverin iki kese gördük bakalım inşallah canlanırlar kalp atışları için bu hafta sonu gitcez senin degerin benimkinin iki katı üçüzden şüpelendim senden bak şimdi hayırlısıda almaya kalkıyorlar fazla oldumu buseferde inşallah bakabilecegin taşıya bilecegin kadardır ..

bhcg 12.gün 71.94 çıktıııı
TEBRİKKERRRRR..... RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

ANLADIM CANIM ÇOK SAĞOL.... ÇARŞAMBA YADA PERŞEMBE GİDİCEM BAKALIM NE DİCEK DR.UM

TEBRİKKERRRRR..... RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

iyi dinlenmişsin bari,,ayyyy kocişinin kıymetni bil canım,,,ne güzel keşke benimkide evde olsada ayama getirsee,,,bazen su içmeye kalkamıyorumm,,ağarlaştım iyice,,
HAKKINI YEMEYİM ÇOK YARDIMCI OLDU BİR HAFTADIR BANA...
canım nasılsın sen doktora bugunmu gıttın yoksa haftayamıydıııı

BÜYÜK İHTİMAL PERŞEMBE GİDİCEM CANIM

selamkızlar.bugün okula gittim.öğlen geldim eve.dana gibi uyudum tabi yine.ben zaten uykucuydum,bebişler beni iyice uykucu yaptı.çok zor kalkıyorum.ara ara kasık ağrılarım da devam ediyo.
defnecim yarın senin günün,umarım keseleri sağlıklı bir şekilde görürsün.benim de 10.gün değerim 425 heralde ikizdir.daha fazla değildir.

sevtap bence kendini boşa paralıyorsun ultrason fotona baktım benimkinin aynısı benimki sadece farklı olarak kara delik dediğinden ikitane var benimkine baktıgı yerde yolk kesesi oluşmuş filan diyerek yorum yaptı doktor yanındaki yardımcı kız içi dolu sıvıyla filan dedi güldüler bol su iç dediler keseleri içtimiz su büyütüyormuş benimkindede yuvarlaksımsı kara halka var ikisininde içinde bebek yok ben hiç sorun etmedim daha görünmez diye daha çok küçükler ancak bence çokta kendini üzme daha beter bebek saglıklıysa bile saglıksız edersin etkiler allaha dua et elini karnına koy bildiğin bütün süreleri oku yalvar bebegine can vermesi için en güzel şey şimdi dua ona canım ..

ya bir de benim iştahım çok açık.deli gibi yiyorum,doymak bilmiyorm.enteresan olan da daha hiç kilo almadım.

canım pozitif almışsın tebrik ederim darsıı başımıza olsun :)kızına kardeş geliyor ne güzel ..bende ısrael beye gidiyorum 1 taze birde dondurulmuş denedik ama olmadı maalesef bu ay 2.dondurulmuşumu deneyeceğim çok heyecanlyım ya ..sende 2 defa denemiştin sanırım ..bu işten hiç vazgeçmemek gerekiyormuş onu anladım :)

defne elma canımm sende yarın bebişleri görücen değil mi :)hadi bakalım hayırlı haberler al inşallah ..inşallah bende bu sfer başarabilirim hepinize sevgiler allah yardıcımız olsun..

bende araniza katilmak istiyorum, kabul edermisiniz beni? :)
belcikadan katiliyorumm..

bi tanesi benden çift çizgi görüdm kızlarrrrrrrrr

sonradan baktım t deki daha koyu ve ince gibi ama rengi cden koyuu
oldu galibaa..ayy sevindim şeye bakkkk

bu akşam boş geçmesiiiiinnnnnn...
çalışın çok çalışın ayaklarını tavana dik yarım saat

he valla bi türlü dek gelemiyoruz ama bebelerin annelerini uykucu yaparsa daha görüşemeyiz biz

kızlarr kanda gebelik sonucum çıktı söylesemmi acaba :)

boşver ne gereği var

bende araniza katilmak istiyorum, kabul edermisiniz beni? :)
belcikadan katiliyorumm..

aaa o nasıl laf öyle kabul edermisiniz falan ama sen zaten aramızdasın uzun zamandır...
tedavidekiler liste topiğimizdesin zaten...
belçikadan katılıyorsun ve beklemedeydin en son şimdi ne durumdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…