Tüp Bebek Günlüğümüz !

Pembe hayalcim Allah sabir versin canım ,herseyde bir hayr vardır demekten baska yapacak bişey yok.hep bunu düşün her şerde bir hayır vardır..
defne'cim inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz canım dualarımız seninle

[

canım benim doktorumda öyle pat diye söyler,ama çok ii bence,gerçi bütün dr.lar öyle,eğer ters bir durum varsa söylerler...neyi kimden saklayacak zaten..senin bebişlerinde uslu uslu duuryorlar orda,,çünkü anneleri çok pozitifff,,çok seviyor yavrularını,,,sana 2 tanemi transfer etmişlerdi canım,,ikiz diyoruz ama değerinde çok yüksek kaldı diğer kızlarında yanında,üçüz mü acaba kızz :)))

amin canım en önemlisi sağlık zaten...

hadi bakalım kolay gelsin size...insallah görüşürüz canım.. bizde izmir e bekleriz...

teşekkür ederim canım.. insallah.. hastaneden gelir gelmez yazarım zaten size...sen ne yaptın canım hala kararsız mısın?

ayyyy hiç sorma.. ben çok korkuyorum ikiden fazla gebelikten... yani.. bakmak doğurmak umrumda bile değil.. hatta isterim bile...ama bazen diyorlar ya bir tanesini almak zorundayız felan diye... Allah korusun... Rabbim yazmasın çok üzülürüm.. bende aynı şeyi düşünüyorum bir kaç gündür.. bakalım yarın görcez.. ama insallah ikizdir teyzesi.. çok sıkı tutundukları için değerim yüksektir o kadar..
dün eşimde dei bana senin dediğin gibi.. her gece dua ediyorum.. Allah kabul etsin... biraz sesli ediyormuşum.. herkesi kattım içine.. kimine bebiş kimine sağlıklı doğumlar diledim.. eşimde dedi ki "sen ne kadar iyi yüreklisin..." ondan bu sözleri duymak hoşuma gitti.. çünkü o anki bakışı "seni seviyorum diyordu...ahhh özledim yine bak...Rabbim aklımıza kötü düşünce getirmesin..hepimizin dauaları da kabul olsun insallah...

kızzzzz,,bende diyorum ne rahat yazmış,eşimin ameliyatı diye:))))ewet çok sıcakk,ama sizin oralar daha da sıcaktırrr,,Allahım sanada yaşatsın böyle heyecanlarrrr

inşallah inşallah.. çok çoook istiyorum bebeğimi kucağıma almayı.. kokusunu içime çekmeyi.. onunla büyümeyi.. inşallah bir gün banada nasip olur... beklemekten başka çare kalmıyor..

biz biraz daha buralardaymışız ama ben topikten çıkıyorum şimdi..

defnelma, canım yarın haberlerini bekliyorum heyecanla... maşallah onlara şimdiden

Kızlar maşallah ne güzel bi gündür bu hamsileri tebrik ediyorum cok cok sevindim sevtap canim senin durumun cok normal yapma böyle üzüntü direk bebeği etkiliyor ben de 5+4 de kese gördüm bebek yoktu Dr bana 20 gun sonra gel bebege bakalım dedi ben 10 gun sonra gittim oradaydı sen suan bosa üzülüyorsun nolur üzülme... Bu arada Elifçe ne yaptı! Ben de Dr a gittim cok şükür bebek iyi 16 + 6 günlük olmuş kesin kızmış plasentada kanama önemli değilmiş az kalmış

ohh ohh yak kalorileriii canım benim,,
çıkarıyom tadını canım yaa,bazen canım sıkılıyor ama

BENDE NE ZAMANA BASLIYCAN DIYORDUMMMMMMMMM

Beta hcg sonucum = 427.99

değerim 148,28 çıktı 10.cu günüm,ALLAHım inşallah devamını nasip eder,binlerce şükür olsun,darısı burdaki bütün arkadaşlarıma,sevgiler

TEBRIKLER KIZLARRRRRRRRR
RABBIM KUCAGINIZA ALAMAYI NASIP ETSIN INSSSSSSSS
DEGERLER SUPERRRRRRRRRRRRRRR

canım gelir gelmez haber veririm tabikide.. ama ancak öğleden sonraya haber verebilirim...sabahtan merak etmeyin yani...
öpüyorum canım.. hadi yarın görüşürüz...

Allah hayırlısını versin inşş canım,,ama dediğim gibi sen çok güzel yürekli bir insansın,Allahta gönlüne göre verecek inş,,herkes senin gibi olsa keşke,yarın kaçta gidiceksin dr.a,tek başına gidiceksin dimi,kociş yokk

inşallah değerin katlanarak devam eder...
ben de seninle aynı ilacı içiyorum biosteron...kaç yumurta toplandı baharcım...

canım benım cok saol sen nasılsın ıyımısın,iki kese görduk ama dıgerınde henuz tam belırgın bısey yoktu canım..dr o kesenın kanamayla ılgılı bı kesede olabılecegını söledı cunku tek embrıyo koyduk dımı sana dedi bende evet dedim o ara ılıskıde yasak oldugu ıcın o keseye bebek gözuyle bakmıorum canım ama ınsallah bı sorun olusturmaz tek ısdediğim bu sadece..sordum dr a da o da yok olusturmaz dedi..2 hafta sonra bellı olur dedi ne oldugu ..Rabbım sanada tez zamnada nasup etsın canım benim..sen naptın bı karar verebıldın mı?

YALNIZLARIN KADINI DEFNEEEEEEEEEEEEE

canım Rabbim sabır versin...aynı şeyleri yaşadım, seni çok iyi anlıyorum...Rabbim bize de nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…