Tüp Bebek Günlüğümüz !

YALNIZLARIN KADINI DEFNEEEEEEEEEEEEE

ayyyy bir prenses daha geliyor desene.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım...

perşembe testi tekrarlayacağım
doktorcum 2.gün emriyosu 12.gün değeri gayet güzel dedi
hayırlısı bakalım

işte budur ya.... artık kaçamazsın.. senin büyük kız ikimizin çocuklara bakacak ona göre...yazık ya kıyamam büyük prensese... yorulur bir yanda kardeş.. bir yanda benimkiler...

evet.. ama annemlerle gideceğiz.. kociş yok ne yazık ki.. ama ararım hemen.. kaçız olduklarını... gerçi ikiz diye diye ikiz olcak çacuklar... eşim çok güzel cinsiyet tahmini yapar.. hiç şaşırmadı şimdiye kadar eşin dostunkinde.. geçen hadi bizimkinide tahmin et dedim.. ikiz olursa bir kız bir erkek dedi...tek olursa kız dedi...arkasından ekledi.. terzi kendi söküğünü dikemez diye... sağlıklı,hayırlı olsunlarda.. varsın kız olsun varsın erkek olsun....

canım Rabbim sabır versin...aynı şeyleri yaşadım, seni çok iyi anlıyorum...Rabbim bize de nasip etsin inşallah...

yaaaa öyle deme,,valla iyiki sizler varsınızzz,,yoksa daha çok sıkıılırımm

Canımsın yaaaaaaaaaaa
takıl bıze hayatını yasa canımmmmmmmm
ıste olsanda ev dersın boyleyız ıste naparsın balım yaaaaaaaa

aynen canım elı ayagı duzgun olsunda ne olursa olsunnnnnnn

inşallah değerin katlanarak devam eder...
ben de seninle aynı ilacı içiyorum biosteron...kaç yumurta toplandı baharcım...

canım sıra sende.. hadi akalım.. kentçiler olarak daha nice hamiş olalım....

YALNIZLARIN KADINI DEFNEEEEEEEEEEEEE

ayyyyy güldüm valla... doğru söylüyon kız... evlatlarım ilerde anne biz nasıl olduk derse.. sizi tek başıma ben yaptım dicem.. babanızın burda hiç bir katkısı olmadı dicem.. en azından varlığıyla yanımda değildi...ahhh olmayı oda istemez miydi ama olmayınca olmuyor.. ne yapalım kader.. insallah bebişlerim bize şans getirecek eşimde izmir e gelecek...

canım benim inşallah hayirlisi neyse ol olacaktir ,sonradn 2 de olabiliyor benim arkadasımın olmustu ama doktor heveslendirmek istememeiştir cunku olmayadabilir tabiii,engüzeli en hayirli sekilde olsun arkadasım.benim son durum aşağidaki gibi :)biraz uzun :)))

bugün medikal parkdaki doktoruma gittim.Buay klomen kullanmişdım,13.gundu bugun ,normalde catlatma iğnesi yapacaktı.ama rahimde serbest sıvı vardı ve yumurta yoktu yani kendiliğinden catlamış yumurtalar sanırım ...(hatta bigece önce ilişkide bulunmustuk biz acaba o svı olabilir mi dedim :) ) oda olabilir ama yumurtalarda gozukmuyor,kloman kullanıp yumurta olmaması olası degil ,gun aşiri ilişkide bulunun dedi. birde emin olmak için beta hcg istedi sanırım serbest sıvıdan suphelendi ,dıs gebelik olabilir mi diye baktırmak istedi tekrar enson 7 ye düşmüş kimyasal demiştik.Cok sükür beta hcg 1 cıktı .gerci doktorla daha konusmadım ama diş gebelik diildir heralde..26 haziran 21.gün progesteron baktırıcam bakalım ,ozaman yumurtlamışmıyım belli olur ve o serbest sıvı neymiş anlarız.
buarada 2.tüp bebek sureci içinde calısmalar baslıyor :
21 haziran da Ege 'de randevum var ,aynı gun genetik tanı testi de yaptırayım diyorum kendime ,
26 haziran aksamüstü, israel bey'le muayanesinde randevum var .
Ege ve Kent arasında karar verip Eylul de baslıycam 2.tüp bebek girişimine ..
sende sanırım 2-3 ay bekleyip sonra baslamıstın demi tedaviye ?uygun oldugunda biraz yazar mısın bana özelden de olabilir nasıl istersen ,ben israel bey'e 26 haziranda gidicem ama eylül de baslıycam tedaviye ..olur heralde di mi..

canım bana ne istersen sorabilirsin.. özelden veya burdan cevaplarım.. ama bazen msjlar gözümüzden kaçabiliyor..özelden atarsan kaçırmam.. yeşimle özelden baya bir msjlaşıyoruz.. insallah sizlerde bebeklerinize kavuşacaksınız canım.. bu arada medicalde kime gidiyorsun...?ben israel beyde devam etmek istiyorum.. ama kent hastanesinin raporu felan geçmiyor milleğitimde o yüzden 2 dr. la mı devam etsem diyorum...

ne mutlu bana senı guldurebıldıysem kuzummmm
aynen kader ekmek parası napsın ne zaman bellı olcak yanıan gelmesı hanı ıns olmazda en kotu gelemedı ne yapacaksınızz

kızlar ben ilk kez gebelik yaşıyorum ben şimdi ne kadarlık hamile oluyorum bugün 13. günüm

canım bizim çizelgelerden birine tıkla...birde hafta hafta gebelik yaz internete.. ne kadarlıkhamile olduğunu öğrenebilirsin.. ordaki hesaplamalardan...
heyyyy akasya gördün mü* sen bana öğrettin bende rose....

ne mutlu bana senı guldurebıldıysem kuzummmm
aynen kader ekmek parası napsın ne zaman bellı olcak yanıan gelmesı hanı ıns olmazda en kotu gelemedı ne yapacaksınızz

müdürlerle ben konuşacağım canım...bakalım ne olacak.. gelecek insallah...

canlarım ben çıkıyorum.. gelicem yine..bekleyin benii.. azcık uzanayım.. uykum geldi yine.. ama uyumam artık...bugün çok uyuttu beni veletler... bu gelecek nesil ayakta uyutuyor bizi kızlar....

eşim dr u aramış. eşimin yanında yoktum kendisi de kese boş diyor başka bir şey diyem,yor ağlamaktan demiş. kötü bir şey mi var demiş. hemşire de dr. bey ameliyata girmek üzere ben bir sorayım geleyim demiş. sonra dönmüş eşime. demiş. görünmemesi gayet normal. nerede tereddür ediyorsunuz ki siz demiş. 10 gün sonra görünecek zaten normal olanı onun için bu demiş. sakın üzülmesin bebeğe zarar verir. söyleyin boş gebelik falan yok demiş de nasıl böyle net konuşuyor onu da anlamadım. offff 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum.

Hayrli. Olsun tedavin cnm ben birde sana irenbe aral bey tavsiye ederim birde Git onunla on görüşme yap avukathb ekin ve ben onun hastasiyiz ve hepimiz cok memnunuz kendisin den

Ay ne guzel bir gu. Masallh masallh Denmek 3 tane taze annemiz var rabbi. Tamamına erdirsin hepinizin hamileliğin darısı da bütün arkadaşlarının basına insallh cok sevindim

Tatlım sana yazdığımı okudun mı bı kav sayfa once

şimdi okudum canım gözümden kaçmış. inşallah dediğin gibidir. bir arkadaşımı aradım benim de 9. haftada nokta kadar görünmüştü dedi. ama bilmiyorum hayırlısı bakalım... bana bir de aslında 10 gün sonra değil 2 3 hafta sonra git kesin olsun yine üzülme dedi ama ne bileyim bekleyemem herlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…