Allah hayırlısını versin inşş canım,,ama dediğim gibi sen çok güzel yürekli bir insansın,Allahta gönlüne göre verecek inş,,herkes senin gibi olsa keşke,yarın kaçta gidiceksin dr.a,tek başına gidiceksin dimi,kociş yokk
BENDE NE ZAMANA BASLIYCAN DIYORDUMMMMMMMMM
yaaaa öyle deme,,valla iyiki sizler varsınızzz,,yoksa daha çok sıkıılırımm
Kızlar maşallah ne güzel bi gündür bu hamsileri tebrik ediyorum cok cok sevindim sevtap canim senin durumun cok normal yapma böyle üzüntü direk bebeği etkiliyor ben de 5+4 de kese gördüm bebek yoktu Dr bana 20 gun sonra gel bebege bakalım dedi ben 10 gun sonra gittim oradaydı sen suan bosa üzülüyorsun nolur üzülme... Bu arada Elifçe ne yaptı! Ben de Dr a gittim cok şükür bebek iyi 16 + 6 günlük olmuş kesin kızmış plasentada kanama önemli değilmiş az kalmış
perşembe testi tekrarlayacağım
doktorcum 2.gün emriyosu 12.gün değeri gayet güzel dedi
hayırlısı bakalım
Allah hayırlısını versin inşş canım,,ama dediğim gibi sen çok güzel yürekli bir insansın,Allahta gönlüne göre verecek inş,,herkes senin gibi olsa keşke,yarın kaçta gidiceksin dr.a,tek başına gidiceksin dimi,kociş yokk
teşekkür ederim canım.. insallah.. hastaneden gelir gelmez yazarım zaten size...sen ne yaptın canım hala kararsız mısın?
canım ben bugün medikal parkdaki doktoruma gittim.Buay klomen kullanmişdım,13.gundu bugun ,normalde catlatma iğnesi yapacaktı.ama rahimde serbest sıvı vardı ve yumurta yoktu yani kendiliğinden catlamış yumurtalar sanırım ...(hatta bigece önce ilişkide bulunmustuk biz acaba o svı olabilir mi dedim :) ) oda olabilir ama yumurtalarda gozukmuyor,kloman kullanıp yumurta olmaması olası degil ,gun aşiri ilişkide bulunun dedi. birde emin olmak için beta hcg istedi sanırım serbest sıvıdan suphelendi ,dıs gebelik olabilir mi diye baktırmak istedi tekrar enson 7 ye düşmüş kimyasal demiştik.Cok sükür beta hcg 1 cıktı .gerci doktorla daha konusmadım ama diş gebelik diildir heralde..26 haziran 21.gün progesteron baktırıcam bakalım ,ozaman yumurtlamışmıyım belli olur ve o serbest sıvı neymiş anlarız.
buarada 2.tüp bebek sureci içinde calısmalar baslıyor :
21 haziran da Ege 'de randevum var ,aynı gun genetik tanı testi de yaptırayım diyorum kendime ,
26 haziran aksamüstü, israel bey'le muayanesinde randevum var .
Ege ve Kent arasında karar verip Eylul de baslıycam 2.tüp bebek girişimine ..
sende sanırım 2-3 ay bekleyip sonra baslamıstın demi tedaviye ?uygun oldugunda biraz yazar mısın bana özelden de olabilir nasıl istersen ,ben israel bey'e 26 haziranda gidicem ama eylül de baslıycam tedaviye ..olur heralde di mi..
yaaaa öyle deme,,valla iyiki sizler varsınızzz,,yoksa daha çok sıkıılırımm
ayyyy bir prenses daha geliyor desene.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım...
Işte budur ya.... Artık kaçamazsın.. Senin büyük kız ikimizin çocuklara bakacak ona göre...yazık ya kıyamam büyük prensese... Yorulur bir yanda kardeş.. Bir yanda benimkiler...
Evet.. Ama annemlerle gideceğiz.. Kociş yok ne yazık ki.. Ama ararım hemen.. Kaçız olduklarını... Gerçi ikiz diye diye ikiz olcak çacuklar... Eşim çok güzel cinsiyet tahmini yapar.. Hiç şaşırmadı şimdiye kadar eşin dostunkinde.. Geçen hadi bizimkinide tahmin et dedim.. Ikiz olursa bir kız bir erkek dedi...tek olursa kız dedi...arkasından ekledi.. Terzi kendi söküğünü dikemez diye... Sağlıklı,hayırlı olsunlarda.. Varsın kız olsun varsın erkek olsun....
inşallah değerin katlanarak devam eder...
ben de seninle aynı ilacı içiyorum biosteron...kaç yumurta toplandı baharcım...
YALNIZLARIN KADINI DEFNEEEEEEEEEEEEE
teşekkür ederim canım.. insallah.. hastaneden gelir gelmez yazarım zaten size...sen ne yaptın canım hala kararsız mısın?
canım ben bugün medikal parkdaki doktoruma gittim.Buay klomen kullanmişdım,13.gundu bugun ,normalde catlatma iğnesi yapacaktı.ama rahimde serbest sıvı vardı ve yumurta yoktu yani kendiliğinden catlamış yumurtalar sanırım ...(hatta bigece önce ilişkide bulunmustuk biz acaba o svı olabilir mi dedim :) ) oda olabilir ama yumurtalarda gozukmuyor,kloman kullanıp yumurta olmaması olası degil ,gun aşiri ilişkide bulunun dedi. birde emin olmak için beta hcg istedi sanırım serbest sıvıdan suphelendi ,dıs gebelik olabilir mi diye baktırmak istedi tekrar enson 7 ye düşmüş kimyasal demiştik.Cok sükür beta hcg 1 cıktı .gerci doktorla daha konusmadım ama diş gebelik diildir heralde..26 haziran 21.gün progesteron baktırıcam bakalım ,ozaman yumurtlamışmıyım belli olur ve o serbest sıvı neymiş anlarız.
21 haziran da Ege 'de randevum var ,aynı gun genetik tanı testi de yaptırayım diyorum kendime ,
sende sanırım 2-3 ay bekleyip sonra baslamıstın demi tedaviye ?uygun oldugunda biraz yazar mısın bana özelden de olabilir nasıl istersen ,ben israel bey'e 26 haziranda gidicem ama eylül de baslıycam tedaviye ..olur heralde di mi..
denizgel aynı zamanlarda başlayabiliriz...hayırlı olsun...
canım benım cok saol sen nasılsın ıyımısın,iki kese görduk ama dıgerınde henuz tam belırgın bısey yoktu canım..dr o kesenın kanamayla ılgılı bı kesede olabılecegını söledı cunku tek embrıyo koyduk dımı sana dedi bende evet dedim o ara ılıskıde yasak oldugu ıcın o keseye bebek gözuyle bakmıorum canım ama ınsallah bı sorun olusturmaz tek ısdediğim bu sadece..sordum dr a da o da yok olusturmaz dedi..2 hafta sonra bellı olur dedi ne oldugu ..Rabbım sanada tez zamnada nasup etsın canım benim..sen naptın bı karar verebıldın mı?
canım sıra sende.. Hadi akalım.. Kentçiler olarak daha nice hamiş olalım....
Ayyyyy güldüm valla... Doğru söylüyon kız... Evlatlarım ilerde anne biz nasıl olduk derse.. Sizi tek başıma ben yaptım dicem.. Babanızın burda hiç bir katkısı olmadı dicem.. En azından varlığıyla yanımda değildi...ahhh olmayı oda istemez miydi ama olmayınca olmuyor.. Ne yapalım kader.. Insallah bebişlerim bize şans getirecek eşimde izmir e gelecek...
kızlar ben ilk kez gebelik yaşıyorum ben şimdi ne kadarlık hamile oluyorum bugün 13. günüm
ne mutlu bana senı guldurebıldıysem kuzummmm
aynen kader ekmek parası napsın ne zaman bellı olcak yanıan gelmesı hanı ıns olmazda en kotu gelemedı ne yapacaksınızz
eşim dr u aramış. eşimin yanında yoktum kendisi de kese boş diyor başka bir şey diyem,yor ağlamaktan demiş. kötü bir şey mi var demiş. hemşire de dr. bey ameliyata girmek üzere ben bir sorayım geleyim demiş. sonra dönmüş eşime. demiş. görünmemesi gayet normal. nerede tereddür ediyorsunuz ki siz demiş. 10 gün sonra görünecek zaten normal olanı onun için bu demiş. sakın üzülmesin bebeğe zarar verir. söyleyin boş gebelik falan yok demiş de nasıl böyle net konuşuyor onu da anlamadım. offff 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?