Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım.. hadi bakalım.. benimde az kaldı cumartesi görcem kalp atışlarını.. insallah biri diğerine yetişmiştir...bende ikisini birden görürürm.. Rabbim sağlık versin bundan sonra canım...

:9::9::9::9:ayyyy inanmazsın aynı şeyi bende sordum.. ve aynı cevabı aldım...ve bende şaşırdım ilk olmadığına....:9::9::9:
ilahi lotus..... kandırıyon bizi....:9::9::9:

ya eşine gönderseler neyse de babalar biraz saçma olmuyor mu? benim babam baya bir kafalar ararlarsa.. msjsada şaşırır adam bu ne böyle diye...ayrıca msjı açmayı beceremez bile... boşuna gönderirler msjı...:52::52::52::52:

evet cnm çok çok haklısın, bende seninle aynı fikirdeyim. İlk duyduğumda o kadar çok şaşırdım ki... Amacıda anlayabilmiş değilim... Hasta hakkı diye birşey kalmamış resmen.. şimdi senin babanı aramışlar mı? baban mı haber verdi sana?

böyle oldum resmen :27: şaştım kaldım yaaa.... :))) şimdi ilk kim doğuruyor gerçekten... lotus mu, turginur mu :) :17: kandırmayın bizi amaa :24:

hastaneyi aradım yarın sabah transfer için çağırdılar beni daha dün opu oldum ben 2.gün transferi olurmu yaa napıyo bunlar çok moralim bozuldu :2:
nasip işi cnım bu hiç morali bozma bende2.gün emb.hamile kaldım Rabbim yeterki ol desin herşey onun elinde
canım ben lotusa kandırıyon derken... yani tarih yazmış ya kafamızı karıştırıyor babında söyledim.. kız biz bu kadar sorduk.. lotus ilk bebek senin ki olmasın birde canım... sağlıklı gelsinlerde... en önemlisi o...

normal şartlarda suyum az olduğundan doktorum bebek 2 kiloyu geçince alacaktı yani geçen hafta doğum yapmam gerkiyordu ama doktorum 3 hafta daha bekleyelim biraz daha kilo alsın kızımız deyince
bizimde arayıp bulamadığımız şeydi zaten
sağlıkla gelsinlerde kimim önce geldiği muhım değil canlar:16:

merhaba kızlar herkes için güzel bi gün olsun

bugün Allah içimize umut tohumları serpsin onlar yeşersin ve bebeklerimiz gelsin

daha fazla kimseye imrenmeden başkalarının bebeklerine bakarken iç çekmeden kendi bebeğimizi sevmeyi nasip etsin

amın cnm sevıncın yarım kalmasın ınsssssssss

amın canımmmmmmmmmmm

hosgeldın kuzummmmmm nasılsın bakımmmmmmmmmmmmmmm

canım 2 olsu 3 olsun 5 ne farkeder ol desın guzel alalhım yeter sıkma canınıııı

:1::1::1::1: kandırmıs senı yaaaaaaaaaa

sare kızımız sonra oyku kızımız gelıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ah canım yaaaaaaaaa cok sınır bozucu bır durum yaaaaaaaaa ne kadar sacma bır ıs ya bu boyle belkı ben saklıyorum demıycem ne sallak ınsanalr yaaaa sacma kanunlarrrr

aynen mjl benım babamda ugrasmaz arayıncada sana ne be adam der kapatır :1:

bellı olmus demekkı kuzum bız kacırdık sanırsam yaaaaaaa

Canım benim, nasılsın? Neler yaptın , ne aşamadasın.. Biraz ayrı kaldım sizlerden bu ara.. Özledim çok :31:

cnm sen nerede tedavi görüyordun?
Böyle şeylere bozma moralini.. Elbet vardır doktorların bildikleri.. Eğer kafana çok takılıyorsa doktorunla görüş. Telefon aç sor. Aklıma takıldı neden 2. gün transfer yapıyoruz diye. Ben çok merak etsem sorardım uygun bir şekilde. Bir sorun yoktur ama bence, içini ferah tut. Olacağı varsa her türlü olur bebişin :)

canım ben devlet hastanesindeyim , doktorlara ulaşamıyon pek anca muayenelerde görüyon
telefonla sekretere sordum oda bişi bilmiyo tabi böyle dediler diyo okadar
yarın kuzu kuzu gidip transferimi olcam artık yapıcak bişi yok

nasip işi cnım bu hiç morali bozma bende2.gün emb.hamile kaldım Rabbim yeterki ol desin herşey onun elinde

normal şartlarda suyum az olduğundan doktorum bebek 2 kiloyu geçince alacaktı yani geçen hafta doğum yapmam gerkiyordu ama doktorum 3 hafta daha bekleyelim biraz daha kilo alsın kızımız deyince
bizimde arayıp bulamadığımız şeydi zaten
sağlıkla gelsinlerde kimim önce geldiği muhım değil canlar:16:

Şimdi oldu :) Zaman değişti yani.. :emir_bebek: Sağlıkla gelsinler, öncesi sonrası farketmez tabi ki.. Biz teyzeleri biraz sabırsızlanıyoruz işte :9: :16:

evet canım aynen öyle...

acemisinnnn dermişimmm:1:
sen demeyin dedin diye yazdım:1:
bence sen ikinci testi yaptırsan değerini biraz daha artmış görebilirdin...
kimyasal gebelik yaşama olma ihtimalin fazla canım...
5.68 çıkmazdı...
belli bi değere kadar yükselmiş ve düşmüş demekki değerin...

yaaa dmekki iki gün sonra test yapsam değerin arttığını görüp umutlanacakmışım iyiki yapmamışım

farkına varmadan kimyasal gebelik yaşadım demekki tüh

ama hayırlısı böyleymiş demekki demekten başka yapacak biey yok

inşallah bu ay doğal yoldan gelir bebeğim :31::31::31::31::31::31::31::31:

bugün Allah içimize umut tohumları serpsin onlar yeşersin ve bebeklerimiz gelsin

daha fazla kimseye imrenmeden başkalarının bebeklerine bakarken iç çekmeden kendi bebeğimizi sevmeyi nasip etsin

amin canım amin

canım ben devlet hastanesindeyim , doktorlara ulaşamıyon pek anca muayenelerde görüyon

Haklısın cnm ama yinede 5. gün embriyosuna aklını hiç takma derim ben.. Orası hiç belli olmuyor... Benim 2 denememde 5. gün embriyosuydu.. 2side tuttu ama biri kimyasal diğeri boş gebelik yaşadım.. Hiç aklına takılmasın günü.. sen moralini yüksek tut ve inan.. en önemlisi bebeğine inanıp güvenmen ve gerisini Allahın takdirine bırakman.. İnşallah güzel haberler vereceksin bize :nazar:

canım benim hiç bozma moralini.benimki 5. güm embriyosuydu,ne oldu?boş.sakın umutsuz olma.bak bugün hastanede bir arkadaşla karşılaştım ben yumurta takibi olurken o 2.gün transferi olmuştu.bugün kalp atışlarını duymuş.inşallah sen de duyacaksın kalp atışalarını.çok dua et.ben de ediyorum senin için.

desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.dualarınızı eksik etmeyin ne olur.ctesi başka bir doktora gidicez.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

[ı]merhaba kızlar herkes için güzel bi gün olsun

bugün allah içimize umut tohumları serpsin onlar yeşersin ve bebeklerimiz gelsin

daha fazla kimseye imrenmeden başkalarının bebeklerine bakarken iç çekmeden kendi bebeğimizi sevmeyi nasip etsin [/ı]

kocaman amın dıyorum canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ıyılık saglık sen nasılsın bakımmmmmmmmmmmmmm

canım benim, nasılsın? Neler yaptın , ne aşamadasın.. Biraz ayrı kaldım sizlerden bu ara.. özledim çok :31:

canım benım bende cok ozledım senı zaten kımse takılmıyor artık eskısı gıbı yogun degılız :19:
Pazartesı marmara unıs. Gıttık ama tup bebe yokmus yanı elımız bos ama cal vardı hatırlarsan onun tedavı oldugu yerde olucam buyuk olasılıkla ama durumalrım karısık
esımle ızmıre gıdecez orda bır doktor var kronık ultıkler ıcın esımdede varya benım ama ramazandan sonra artık ramazandada detavı yok eylul gıbı bakıcaz ıste ne oluyor dıye ama eyluldede 2 dugun var dayı oglu hala oglu nasıl olcak sa bende bılmıyom yanı yaaaaaa

kocaman amın dıyorum canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ıyılık saglık sen nasılsın bakımmmmmmmmmmmmmm

canım benım bende cok ozledım senı zaten kımse takılmıyor artık eskısı gıbı yogun degılız :19:
Pazartesı marmara unıs. Gıttık ama tup bebe yokmus yanı elımız bos ama cal vardı hatırlarsan onun tedavı oldugu yerde olucam buyuk olasılıkla ama durumalrım karısık
esımle ızmıre gıdecez orda bır doktor var kronık ultıkler ıcın esımdede varya benım ama ramazandan sonra artık ramazandada detavı yok eylul gıbı bakıcaz ıste ne oluyor dıye ama eyluldede 2 dugun var dayı oglu hala oglu nasıl olcak sa bende bılmıyom yanı yaaaaaa

evet yoğun değil farkındayım, olsun bizbize yeteriz.. Gelir zaten işi olmayanlarda.. Yaz aylarında bilgisayar başında oturulmuyor pek.. bide bende boyun düzleşmesi çıktığından sürekli oturamıyorum arada geziniyorum, müşteri filan gelince mecbur kapatmak zorunda kalıyorum.. şimdi kimse yok da ondan buralardayım yani :)

eylül olması bence daha iyi cnm.. düğünleri filan aradan çıkardıktan sonra başlayın bence.. sana da yorgunluk olur yoksa.. tüp bebek için eylül iyi bir zaman bence :34:

evet cnm çok çok haklısın, bende seninle aynı fikirdeyim. İlk duyduğumda o kadar çok şaşırdım ki... Amacıda anlayabilmiş değilim... Hasta hakkı diye birşey kalmamış resmen.. şimdi senin babanı aramışlar mı? baban mı haber verdi sana?

böyle oldum resmen :27: şaştım kaldım yaaa.... :))) şimdi ilk kim doğuruyor gerçekten... lotus mu, turginur mu :) :17: kandırmayın bizi amaa :24:

Önce beni hemşire aradı. Sonra Dr babamı aramış..

Hep iyi olun canım :nazar: Senin tahminin var mı peki? Ben tahminde bulunmayayım ne dersem tersi çıkıyor :1:

sağol canım :nazar: ben kız diye düşünüyorum ama her gören erkek diyor bilmiyorum yani :16:

Kızlar sinirimden çatlamak üzereyim. Hani gazetelerde okuduk ya hamile listeleri sağlık ocaklarına gönderiliyormuş, gebelerin babalarına mesaj gönderilmiş, aranmış kızınız hamile diye...başıma geldi..mahkemeye mi versem bunları diye düşünüyorum...
yuh ya inanmıyorum iyice sacmaliyorlar gercekten nerde gizlilik mahremiyet .sana ne bebegimden sanki iyi bir gelecek verebiliyorlar cocuklarımıza..
annelik izninin 2 sene oldugu,nüfüsun cogunun yaşli oldugu iskandinav ülkelerinde bile böyle baskı yok kadınlara
sanıyorlarki dogurunca iş bitiyor
Ne diyeyim bunları başimiza getirenler utansın.insan haklarıymış önce insan olunda sonra insan haklarını diye konusun demi nasıl bir ekmek yoksa pasta yesinler bakışıdır bu ya!v

canım sana tavsiyem Ayse arman 'a yaz o cok destek veriyor ve yazılanları mutlaka destekliyor.

Bugun gittim birinin kalbi belirgin digerinin az belirgin keseleri duzgun haftaya

Carsamba tekrar gidicem allah herkeze yasatsin cok guzel :nazar::nazar:

Bi mucize allah kucagima almayi ve hepimizin yavrularini kucaginiza almayi

Nasip etsin masallah:54:

canım benim maşallah size :)

Canım laparoskopi konusu bilmiyorum, Dr unu dinle bence. Ama aşılamadan yana hiç değilim, normal ilişkiden fazla bir farkı yok, insanı maddi manevi yoruyor bence. Hakkında hayırlısı olsun canım..

canım aşilamayı pek bilmiyorum ben aynı tüpdeki kadar mı igne kullanılıyor.çünkü bikaç okudum gonal -f kullandık yazmıslar bende tup bebek de gonal f kullandım..

günaydın.şimdi hastaneden geldim.maalesef kese boş.yani boş gebelik.doktor bir hafta daha bekleyelim dedi.ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.çünkü bomboş bir kese vardı.

offf ah su doktorlar ...canım sabırlı olmak zok zor ama olmak durumundayız biliyorsun.başka bişey demedi mi doktor,duyarsız doktorlar işte.
herseyde bir hayır vardır diye düşün ve olanı olacagi kabul et bitanem ,hayirlisi neyse o olacak .bence bos gebelik demek için cok erken ama oyle bir ihtimal varsada herseyin hayırlısı demek zorundayız .birazcık bekle sabret bitanem ,dualarım seninle

Denizgel laporoskopi ile tikali 2 tupu de alinmis biri olarak ilk transferimi bugun olacagim sana 15 gun icinde alacagim sonuca gore yaptir ya da yaptirma diyebilirim anacak... Benim artik normal bir gebelik sansim kalmadi tek. Yolum tup bebebk..m bir de yapisikliklarla ugrastim hikayemi belki biliyorsundur.mm ...tupunde sivi birikimi yoksa ve acilacak gibiyse. Ve iyi bir cerrahsa doktorun ol derimm...Amaa bu donusu olmayan bir yol bunu da unutma....

canım benim ben senin hikayeni tam bilmiyorum ,msjlara baktım ama bulamadım da ...inşallah 15 gün sonra cok güzel haberlerini alirim inşallah canım :)
senin şikayetin neydi canım ,neden lapo yapalim demişlerdi ? bide izleri kalıyormuymus laporoskopinin..lopa dan once hsg yapıldı mı onda ne cıktı?
cok sordum galiba ama kısaca yazabilirsen cok sevinirim canım

3. tüp bebek denemem de başarısız....pırıl pırıl embriyolar, histereskopi yapıldı rahim temiz....bu çocukklar neden bırakıp bırakıp gidiyooo anlamıyorumm..:43:

Önce beni hemşire aradı. Sonra Dr babamı aramış..

sağol canım :nazar: ben kız diye düşünüyorum ama her gören erkek diyor bilmiyorum yani :16:

göstermiyorsa kızdır kesin :1::1:
banada herkes karnın erkek karnı diyorlardı ama kızım oluyor
sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil ama insanda meraktan duramıyor:1:

3. tüp bebek denemem de başarısız....pırıl pırıl embriyolar, histereskopi yapıldı rahim temiz....bu çocukklar neden bırakıp bırakıp gidiyooo anlamıyorumm..:43:

Canım Allah sabır versin sana.. İnşallah kendiliğinden gelir bebeğin... Vakti zamanı değilmiş demek ki..

Back
X