canım.. hadi bakalım.. benimde az kaldı cumartesi görcem kalp atışlarını.. insallah biri diğerine yetişmiştir...bende ikisini birden görürürm.. Rabbim sağlık versin bundan sonra canım...
ayyyy inanmazsın aynı şeyi bende sordum.. ve aynı cevabı aldım...ve bende şaşırdım ilk olmadığına....
ilahi lotus..... kandırıyon bizi....
ya eşine gönderseler neyse de babalar biraz saçma olmuyor mu? benim babam baya bir kafalar ararlarsa.. msjsada şaşırır adam bu ne böyle diye...ayrıca msjı açmayı beceremez bile... boşuna gönderirler msjı...![]()
evet cnm çok çok haklısın, bende seninle aynı fikirdeyim. İlk duyduğumda o kadar çok şaşırdım ki... Amacıda anlayabilmiş değilim... Hasta hakkı diye birşey kalmamış resmen.. şimdi senin babanı aramışlar mı? baban mı haber verdi sana?
böyle oldum resmenşaştım kaldım yaaa.... :))) şimdi ilk kim doğuruyor gerçekten... lotus mu, turginur mu :)
kandırmayın bizi amaa
![]()
nasip işi cnım bu hiç morali bozma bende2.gün emb.hamile kaldım Rabbim yeterki ol desin herşey onun elindehastaneyi aradım yarın sabah transfer için çağırdılar beni daha dün opu oldum ben 2.gün transferi olurmu yaa napıyo bunlar çok moralim bozuldu :2:
canım ben lotusa kandırıyon derken... yani tarih yazmış ya kafamızı karıştırıyor babında söyledim.. kız biz bu kadar sorduk.. lotus ilk bebek senin ki olmasın birde canım... sağlıklı gelsinlerde... en önemlisi o...
normal şartlarda suyum az olduğundan doktorum bebek 2 kiloyu geçince alacaktı yani geçen hafta doğum yapmam gerkiyordu ama doktorum 3 hafta daha bekleyelim biraz daha kilo alsın kızımız deyince
bizimde arayıp bulamadığımız şeydi zaten
sağlıkla gelsinlerde kimim önce geldiği muhım değil canlar