slm kızlar sonunda opu günüm belli oldu .bgn kontrolde herşeyin yolunda olduğnu söledi dr um. 15 olgun yumurtam varmış, bu gece çatlatma iğnelerimi de vurunup ctesi sabah hayırlısıyla opu için hazır olucam , çok heycanlıyım
evet ya.. önce güzel güzel hadi yatalım diyodu baktı ben kalkmıyorum tacize başladı:))))) diyom pc düşcek kucağımdan düşsün düyo böylece kk dan kurtulurum diyo.....
slm kızlar sonunda opu günüm belli oldu .bgn kontrolde herşeyin yolunda olduğnu söledi dr um. 15 olgun yumurtam varmış, bu gece çatlatma iğnelerimi de vurunup ctesi sabah hayırlısıyla opu için hazır olucam , çok heycanlıyım
kızlaarr merhaba. kötü haberler duymak istemiyorum yaValla sabah mükemmel bi enerjiyle uyanmıstm.Kendimi çok iyi hissedıyordum ama sımdı okudumkı millstone arkadsımız negatif sonuç almış.Allahım tez zamanda güzel haberler aldırsın ona.Onun adına gercekten çok üzüldüm.
süperrr maşallah yumoşlarda bi sürü...inşallah 1 kalite embriyo olurlar...hayırlı olsun canım....
hayırlısı olsun canımmm
inş cnm çok saol, opu zormu oluyo?
nedır bu adamların kk dan cektıgı yaaaabenımkıd eoyle dıyor herseyı unuttun sadece ordasın artık dıyor...
dun yuzu asıktı dedım konus benımle konusmadı dedım ben kk da kızlarla konsuyorum rahatlıyorum ama sen kımseyle konusamıyorsun asma suratını desemde fayda etmedı yattıkkk....
hadi hayırlısı olsun canım....
değil canım 15-20 dakıkalık ıs kı zaten sen uyuyorsun uyandıgında da adet sancısı gıbı bır agrı oluyor zaten sonra gecıyor cnm
yok tatlım zor değil.. serumu bağladılar koluma dr.um geldi kafan güzelmi diye dalga geçti... sonrada sizi sedyeye alıcaz bitti dediler.. ne ağrı ne sızı hiçbişey hatırlamıyom...
aman ne bileyim hepsi düşman kk ya... benimki çok kızıyo atık
tamam takıl ama bu kadar da olmazki diye söylenip duruyo....
Merhaba arkadaslar
Test sonucum negatif çıktı :2:
cnm çok saolun yha sayenizde rahatlıyorum sizden bişeyler öğrendikçe,
merhaba arkadaslar
test sonucum negatif çıktı :2:
Merhaba arkadaslar
Test sonucum negatif çıktı :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?