Tüp Bebek Günlüğümüz !

hadi hayırlısı olsun canım....

evet ya.. önce güzel güzel hadi yatalım diyodu baktı ben kalkmıyorum tacize başladı:))))) diyom pc düşcek kucağımdan düşsün düyo böylece kk dan kurtulurum diyo.....

nedır bu adamların kk dan cektıgı yaaaa benımkıd eoyle dıyor herseyı unuttun sadece ordasın artık dıyor...
dun yuzu asıktı dedım konus benımle konusmadı dedım ben kk da kızlarla konsuyorum rahatlıyorum ama sen kımseyle konusamıyorsun asma suratını desemde fayda etmedı yattıkkk....

süperrr maşallah yumoşlarda bi sürü...inşallah 1 kalite embriyo olurlar...hayırlı olsun canım....

kızlaarr merhaba. kötü haberler duymak istemiyorum ya Valla sabah mükemmel bi enerjiyle uyanmıstm.Kendimi çok iyi hissedıyordum ama sımdı okudumkı millstone arkadsımız negatif sonuç almış.Allahım tez zamanda güzel haberler aldırsın ona.Onun adına gercekten çok üzüldüm.

yok kuzum üzülme...tedavide değildi zaten biz bir umut kendiliğinden gelmiştir belki bebişi diye ayaklandık...o da test yaptı...

hadi hayırlı olsun.Güzel haberler alırsın inşallah :)

aman ne bileyim hepsi düşman kk ya... benimki çok kızıyo atık
tamam takıl ama bu kadar da olmazki diye söylenip duruyo....

inş cnm çok saol, opu zormu oluyo?

yok canım maksimum 30 dk sürer...bende 19 yumoşta 20 dk sürmüştü...önce seni hazırlayacaklar...sonra damar açaklar...anestezi verip uyutacaklar sen uynadığında herşey bitmiş olacak...beni tam uyutmadılar ben herşeyi duyuyordum gözlerimi açınca hafif başım dönüyordu uyuşukluk hali vardı ama güzeldi...kendimdeydim ama bişi hissetmedim..sonrasında da tamamen kendime gelmem çabuk oldu o yüzden..opu dan sonrasında serum verdikleri için o zaman alıyo...bitene kadar beklemek durumundasın...

aman ne bileyim hepsi düşman kk ya... benimki çok kızıyo atık
tamam takıl ama bu kadar da olmazki diye söylenip duruyo....

ben bısey soruyorum bana gıt kk ya sor bana nıye soruyon dıyo bazen ben deolur haytaım dıyıp buraya sıze soruyorum sonra ne dedıelr dıyo yaa kıyamam ılgıyı buraya verıyoruz ya ondan bence kıskanıyorlar hayatım ne yapsınalarrr...

Merhaba arkadaslar
Test sonucum negatif çıktı :2:

cok uzuldum canım yaaaa rabbım sabır versın

cnm çok saolun yha sayenizde rahatlıyorum sizden bişeyler öğrendikçe,

ıstedıgını sorabılırsın cnm bıldıkce cvp verırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…