ne oldu sana güzel arkadaşım?
canın niye sıkkın kim üzdüyse seni gelip hemen döveyim onu....
aaaaaaaa yıkılmakk yokkk hepimiz yaşıyoruz bunları pozitif düşünce mutlu son....güzel şeyler düşünün allah sabır versin.
günaydın arkadaşlar nasılınız ben çok kötüyüm biliyosunuz ben tedaviye başladım dün eşim bize yakın bir özel hastanede sperm testi verdi doktorumuz istemişdi ama inanamıyorum hepsi 0000000000000000000000000 yani hiç sperm yok ne yapacaz bilmiyorum doktorla konuştum gelin cumartesi burda yaptıralım tekrar diye ne olur yalvarıyorum bana çok ama çok dua edin kafayı yemek üzereyim bizim ameliyattan önce değerimiz 8.000 de idi amleiyat olduk 48.000 kadar çıktı anlamadım bu yaptırdığımız hastanede ilk defa yaptırdık inşallah hastanenin labarotuarında sorun vardır
Topiğimize bereketli,çift çizgili,pozitif birgün diliyorum
Bugün hareketli birgün olacak...
DEMİR_AKİNCİ ve AİSE2412 kızlar bugün büyük gün inşallah güzel haberlerle gelirsiniz heyecanla bekliyoruz.Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
ELVANELVAN kuzum bebeklerine kavuşuyorsun bugün.Dün son durumu haber vermedin sanırım bugün transferin var.Biz geri sayıma başladık bile:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
kaybettik, kalbi durdu,gelişememişti.çok üzgünüz.hayırlısı böyleymiş demek bile acı veriyor artık.diğer 2012 eylil ekim anne olacaklar topiğinden de silerseniz,aynı şeyleri yazacak gücüm dahi yok
çok güzel rüyalar gördüm çok mutlu uyandımmm...
devamıda güzel olacak inşallah...
hepinize ayrı ayrı teşekküretmeden geçemiycem. pes etmedik, 2 yada 3 ay sonra yeniden deniycez,rahimin kendini toparlaması bizim kafamızı toparlamamız,çok çabuk atlatıp yeniden deniycez ,olana kadar denizycez hatta.çok şükür olmıycak değil ,allah sabredenleri görür ne diim...
evet ya.. önce güzel güzel hadi yatalım diyodu baktı ben kalkmıyorum tacize başladı:))))) diyom pc düşcek kucağımdan düşsün düyo böylece kk dan kurtulurum diyo.....sabah çok mutlu uyandım güzel rüyalar görmüştüm...bir saattirde içim sıkılıyooo...inşallah test yaptıracak hatunlardan güzel haber gelir de multu oluruz...sen napıyon bakiimmm...demek gece eşinin tacizine maruz kaldın ve 550.sayfayı kaçırdın
canım benim niye hemen ümitsizliğe kapılıyosun... eşinde yıkılmasın.. tam tedaviye başlamışken.. dr.lar yıllarca sıfır sperm çıkmışlardan bile sperm buluyolar.... kaldıki sizin sıfır değildir. kaçgünlük perhizle verdi testi?
canım çok yoruldum sürekli aksılık sürekli engel tamam dedim raporum çıktı biz 1 adım gittikçe o bizden 2 adım kaçıyo.............
tüp bebeğe başlamadan hevesim hayallaerim hepsi yıkıldı........................
evet ya.. önce güzel güzel hadi yatalım diyodu baktı ben kalkmıyorum tacize başladı:))))) diyom pc düşcek kucağımdan düşsün düyo böylece kk dan kurtulurum diyo.....
kızlar öncelikle 550 ye kadar okudum, yemeğe gitmem gerek gelince kaldığım yerden devam edeceğim, bilginize..
(ay kendimi rapor hazırlıyomuşum gibi hissettim he) :)
canım hiç belli olmaz.. benim eşim sürekli sperm verdiği için çoğu zaman sonuç çıkmadan bu iyi çıkcak bu çok kötü çıkcak der... kendi ruh halinden.. o haftaki uykularından... yediklerinden sayının farkettiğini söyler. öncelikle moralinizin yüksek olması lazım ve acilen eşine bi beslenme programı uygula. 35izmir sana o konuda yardımcı olucaktır.canım 3 günlük pehriz olması gereken yanı ama yokkkkkkkkkkkk
nilla arkadaşımızdan haber var mı?
ben kaçırdım mı?
sen sayfaları okuyacam diye sohbeti kaçırıyorsun sürekli geriden geliyorsun...boşver kuzum direk muhabbetin içine gir...
çılgınşey seni gülen yüzün hiç solmasın inşaallah70:
arkadaşlar ben bugün topiği takip edecem yalnız sık sık yazamayabilirim...niye katılmıyo bize diye merak etmeyin..bugün elim ayağım durdu bi tuhafım...öğleden sonra kutlamalarla aktif olarak aranızda olacam...
evet cnm haklısın da ben de buyuttum işte teyzesi 3.35cm olmuş birazdaha buyurse yurucekte içerideay rabbım size de nasip etsin deniyorum resim gösterim size teyzeleri ama annesi beceriksiz mınığımn kusura bakmayım yapamıyrmEki Görüntüle 348247
beni alkışlayın yaptımmmmmmm yuppi t ederim egunalim ve ecrin öğrendim sonundaalın size bizim küçük juniorı ailemizin 3.35cm kendileri alın teyzeleri sevin onu sevin rabbım hepinize nasip etsin ama bugun benm çok sancılarım car ince ince dua edin bize
tünaydın kızlar nasılsınızzz kan testimi verdim geldim çok dua edin olurmu :)))
ay adam dikildi tepeme sarılıyo öpüyo çekiştiriyo yazamadımki....
ben pc başında kutlayamadım:)))))
utanmıyosun dimi hamile kadınla dalga geçmeye.... ama pcnin değil kocamın gazabına uğradım yazamadım o yüzden ne kadar dalga geçsen azdır
ay karasu annem gibi konuştun klasik cümlesidir... ama napıyım ben doğuştan böyleyim ben bi gecekuşuyum:)))))) .....
ilk tüp bebek denemem olacak adetim 1.günü bugün puregon başlıyorum
buralardayım ayıp olmasın diye arkadşlara cevap verdim yazılanalrı okrum ama yazacak hiç halim yok miğrenim tuttu kafam çatlıyo
canım inşallah öyledir dua edin ne olur
bilmiyorum canım herşey öyle kursagımda kalıyoki yutkunamıyorum
alllah sabır versin canım çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım inşallah dua edin ne olur eşim yıkılmış bir şekilde
millstone ne zaman gelicek sen biliyosundur?
arkadaşlar bildiğiniz üzere millstone dün idrar testi aldığını ve sabah yapacağını söylemişti...sonuç negatif bilginize...
amın bebimmm hepımızın ıns.
neyın var kuzum testlerın sonucu gelemdı dıyemı boyelsın yaaaa ....
kan yapsın ya ıdrar yanıltıyorrr...
ay haklısın cnm ama merak ediyom kim ne yapmış diye
iyiyim canım..
hem idrarda hem kanda baktırdı zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?