Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne oldu sana güzel arkadaşım?
canın niye sıkkın kim üzdüyse seni gelip hemen döveyim onu....

sabah çok mutlu uyandım güzel rüyalar görmüştüm...bir saattirde içim sıkılıyooo...inşallah test yaptıracak hatunlardan güzel haber gelir de multu oluruz...sen napıyon bakiimmm...demek gece eşinin tacizine maruz kaldın ve 550.sayfayı kaçırdın

canım benim niye hemen ümitsizliğe kapılıyosun... eşinde yıkılmasın.. tam tedaviye başlamışken.. dr.lar yıllarca sıfır sperm çıkmışlardan bile sperm buluyolar.... kaldıki sizin sıfır değildir. kaçgünlük perhizle verdi testi?

aaaaaaaa yıkılmakk yokkk hepimiz yaşıyoruz bunları pozitif düşünce mutlu son....güzel şeyler düşünün allah sabır versin.

canım çok yoruldum sürekli aksılık sürekli engel tamam dedim raporum çıktı biz 1 adım gittikçe o bizden 2 adım kaçıyo.............
tüp bebeğe başlamadan hevesim hayallaerim hepsi yıkıldı........................

kızlar öncelikle 550 ye kadar okudum, yemeğe gitmem gerek gelince kaldığım yerden devam edeceğim, bilginize..
(ay kendimi rapor hazırlıyomuşum gibi hissettim he) :)

cnm bence kafana takma bile, bazen yanlışlık olabiliyor, başka bir yerde tekrar yaptırın. bu kadar ümitsiz olma beybi :)

bugün büyük gün ozaman, hadi hayırlısı inşşşşşş....

cnm... böyle durumlarda hep zorlanırım birşey demek için... illa da birşeyler demeliyim diye uğraşmam, ama burda hepimiz bebişlerimiz için uğraşıp, onlara kavuşmak için yol kat etmeye çabalıyoruz, bu yüzden emin ol burdaki herkes bende dahil, bebek haberleriyle ne kadar gönülden seviniyorsak, böyle üzücü durumlarda da gerçekten üzülüyoruz.. kendi adıma bunu söylemek istedim, yanlız değilsin.
ama asla pes etme sakın, allah okadar büyük ki , hepimizin meleklerini bize yollayacağı gün gelecektir, yeterki yılmayalım...

çok güzel rüyalar gördüm çok mutlu uyandımmm...
devamıda güzel olacak inşallah...

allah hayırlara çıkarsın güzelim..

hehh aynen canım işte bu, bu :)

evet ya.. önce güzel güzel hadi yatalım diyodu baktı ben kalkmıyorum tacize başladı:))))) diyom pc düşcek kucağımdan düşsün düyo böylece kk dan kurtulurum diyo.....

canım 3 günlük pehriz olması gereken yanı ama yokkkkkkkkkkkk

ah be güzelim benim 3 negatifim var şu açıdan bak mesela biz her tedaviden önce bütün işler yolunda gitti ve her seferinde çok mutluy um hepsi yolunda gitti diye sevidnim ama hep yıkıldım.... siz böle başlayın sonu güzel biter belki kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş allah çok büyük vakti zamanı gelince herkesin olacak ayrıca tıp okadar ilerideki artık tese ile alıyolar spermleri buılunmucak diye bişi yok sakin olun kendinizi hemen toplayın spermde çıkar yumurtada çıkar bunlar birleşir embriyoda olur senin göbişine konup çocukta olur ...allah ol desin yeterki...............güçlü olun ...........

evet ya.. önce güzel güzel hadi yatalım diyodu baktı ben kalkmıyorum tacize başladı:))))) diyom pc düşcek kucağımdan düşsün düyo böylece kk dan kurtulurum diyo.....

aaaa olmadı buuuu...
demek kurtulacakmış kk dan hadi ordannnnn
ben hemen bi koşu yeni bilgisayar getiririm iletişimi koparmam...
bizimle başedemez...
hatununa el koyduk çatlasın kıskançlıktan

Son düzenleme:
arkadaşlar bildiğiniz üzere millstone dün idrar testi aldığını ve sabah yapacağını söylemişti...sonuç negatif bilginize...

Son düzenleme:
kızlar öncelikle 550 ye kadar okudum, yemeğe gitmem gerek gelince kaldığım yerden devam edeceğim, bilginize..
(ay kendimi rapor hazırlıyomuşum gibi hissettim he) :)

sen sayfaları okuyacam diye sohbeti kaçırıyorsun sürekli geriden geliyorsun...boşver kuzum direk muhabbetin içine gir...

canım 3 günlük pehriz olması gereken yanı ama yokkkkkkkkkkkk
canım hiç belli olmaz.. benim eşim sürekli sperm verdiği için çoğu zaman sonuç çıkmadan bu iyi çıkcak bu çok kötü çıkcak der... kendi ruh halinden.. o haftaki uykularından... yediklerinden sayının farkettiğini söyler. öncelikle moralinizin yüksek olması lazım ve acilen eşine bi beslenme programı uygula. 35izmir sana o konuda yardımcı olucaktır.

nilla arkadaşımızdan haber var mı?
ben kaçırdım mı?

en son yaklaşık 1 hafta önce yazmıştı...ikiz gebeliği vardı keselerden biri diğerine göre küçüktü ve o kese kanamayla gitmişti...diğer bebeği çok şükür sağlıklıydı haberi verdi sonra bi daha yazmadı..

Son düzenleme:
çılgınşey seni gülen yüzün hiç solmasın inşaallah 70:

amın bebimmm hepımızın ıns.

neyın var kuzum testlerın sonucu gelemdı dıyemı boyelsın yaaaa ....

allahım sen ne guzelsın yaaaa kurban olurum senı verene allahım sana bagıslasın cnm benımm nazarlardan korusun

dıkkat et cnm benım bende senı alkıslıyorummm becerdınnn

tünaydın kızlar nasılsınızzz kan testimi verdim geldim çok dua edin olurmu :)))

rabbım pozıtıfff gostersın hayatım sana...

vayyyy senı topıkten uzaklastırmak ıcın kur yaptı desene öpmeler koklamalar vayyy arkadas vayyyy
hayır utanmıyorum cok acık sozluyum dımı ben sabahına kutladım sen pc basında kutlayamadın kuzum yaaaa sevıyorum senı bebsımmmm

ilk tüp bebek denemem olacak adetim 1.günü bugün puregon başlıyorum

hayırlısı olsun cnm bebıslı olsun ıns.

canım benımde basıma geldı yaaa duzelır 5. gun pehrızle bırdaha versın...

millstone ne zaman gelicek sen biliyosundur?
arkadaşlar bildiğiniz üzere millstone dün idrar testi aldığını ve sabah yapacağını söylemişti...sonuç negatif bilginize...

kan yapsın ya ıdrar yanıltıyorrr...

Son düzenleme:
slm kızlar sonunda opu günüm belli oldu .bgn kontrolde herşeyin yolunda olduğnu söledi dr um. 15 olgun yumurtam varmış, bu gece çatlatma iğnelerimi de vurunup ctesi sabah hayırlısıyla opu için hazır olucam , çok heycanlıyım

iyiyim canım..
hem idrarda hem kanda baktırdı zaten...

ben sadece ıdrar analdım kuzum özür. dıger kızların pozıtıf cıkacak ozaman hepımız mutlu olucaz...
sımdı onlarla bırlıkte bızde beklıyoruz onlar kadar olmasada o heyacanı yasıyoruz oyuzden durgunluk var usutumuzde...
guzel haberlerle gelsınler ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…