Tüp Bebek Günlüğümüz !

opu.. operasyonun kısaltılmışı mı yani ??

şimdii ben 3 tane negatif microm var ya eee embriyolarım da güzel hep öle diyolar 1 kalite 8 hücre-10 hücre aşağı olmadı hiç hep transfede gebelik oluşturcak kalitede dediler ama olmadı yani ben hiç hamile kalmadım ne kimyasal ne yasal ne sözel ne bitkisel :)) hiç olmadı ee testlerde yapıldı tuhaf olan bişi yok sizce bende bir sorun olabilirmi ben neden hamile kalamıyorum ki acaba ????? rahimdede bişi yoktu ayy deli olcam artık valla kendimle dalga geçiyorum sabahta patronum diyoki elif senin bi kızın olsun da sevelim ayy dedimm keşkeeeeeee olcakk olcakk üzülme diyolar ....müdürüm dalga geçiyo benimle elif diyo pencereni kediler tıklatçak yakında 3 haftalık gebeyiz dicekler sana :))))

canım OPU yumurta toplama işlemi :) alınma hemen yaw.ben ilgilendim bak :)

yumurta toplama ıslemı cnm

Cnm yumurta toplama işlemi iste uyuyorsn 20dk lük Dr lar iğne yardimiyla yumurtanı topluyor senin

opu yumurta toplama işlemi canım..

çok sağolun arkadaşlarr, ben daha o aşamaya gelmediğim için bilmediğim bir sürü şey var, kızmayın lütfen.. ben daha çok yeniyimm

ya bu opu ne oluyo kızlar, daha öncede sormuştum , kimse benle ilgilenmiyor ((

Ortak
Payda
Uygulaması
Ortak paydanızda BEBEK
Tabii bu tıbbi açılımı değil gülden açınca böyle oldu
Sen kızlara bakma benim dediğim doğruuu

Son düzenleme:

rabbim ol dememiş daha bunun tek açıklaması bu...bende çok sorguluyorum 7 yıldır anne olamayışımı ama henüz bir cevap bulamadım...

Üzüntümü paylaşan herkese teşekkür ederim kendimi toplayana kadar foruma takilamam haberiniz olsun.

sen nasıl istersen canım...bu ilk gün zor geçiyor...biz burdayız ve hep yanındayız unutma...

kızların bahsettiği bi bağışıklık testi var onu yaptırdınmı? diğer forumlarda da okumuştum bağışıklığı zayıflatmak için iki üç ay tedavi görenler olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…