evet canım ikili test zamanı benımde gonlum prensesten yana ama saglıklı olsunda ben daha cok alısverıs ıcın bılmek ısıtoyurm
ikili test ten önce muayene ediyor ya doktor,dikkat edin ense kalınlığı normal diyorsa bir problem çıkmıyor,endişe etmeyin yani
Aman allahım coooooook tatlı bebisin bebisin hep seninle olsun tatlım benim maşallah maşallah
sağol kuzum valla bugün yazasım gelmiyor durdum öylece kaldım...inşallah kendime gelecem yakındır...
oldu oldu MAŞALLAHHHH ay bebeklerimize bak yaaa...
rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..
dünyanın en güzel duygusu bu...
tşk ederim canım,,o resmi orda görmek beni nasıl heyecanlandırdı bir bilsen,,hiç kıyılmıyor yaa,,
ikili test ten önce muayene ediyor ya doktor,dikkat edin ense kalınlığı normal diyorsa bir problem çıkmıyor,endişe etmeyin yani
ay maşallah size oturuyr gibi bebeğin inşallh bızede nasip olsun o gunleri görmk sen 1,5 ay öndesin benden sağlıklı olsunda nasıl yani cinsiyet belli değilmi daha senın bebeğin inşallh sorun çıkmaz ense kalınlığı iyi geliroturuyor gibi ama doktor dikeyden çekiyor ,benimkide aynı babasına benziyor tip olarak,saçlar surat aynı resmen:))diyorumki eşime kızda olsa erkekte olsa aynı sana benziyor:))
evet canım ikili test zamanı benımde gonlum prensesten yana ama saglıklı olsunda ben daha cok alısverıs ıcın bılmek ısıtoyurm
hadi bakalım guzel hbrlerle gel inşallh hayrlı olsun rabbm sağlıkla tamamına erdirsin inşllh cnm gönlüne göre olsun
saol cnm darısı size inşallhhh rabbım hepimizin bebeklerini korusunkucağımıza alalım sağlıkla
oldumu acaba ekledim ama
canımmmm senın bebik de maşallah :)))
cınsıyet bellı oldumu ??? bana sankı erkek gıbı geldi :)))
tünaydın kızlar nasılsınızzz kan testimi verdim geldim çok dua edin olurmu :)))
ay adam dikildi tepeme sarılıyo öpüyo çekiştiriyo yazamadımki....sizede iyi geceler kızlarr...akasya 500 değil canım 550.sayfayı kutlayamdın...dün gece olacaktı son anda 500 e yetişmiştin ama bu akşam 550 de kutlama yapamadın tebrik ediyorum zamanlaman harika...nasıl dek getiremezsin ya hu...
canım üzme kendini.. yanlıştır o test sıfır çıkmaz zaten.. stresten gerginlikten yiyip içttiklerinden daha bisürü şeyden farklılaşıyo sayılar....günaydın arkadaşlar nasılınız ben çok kötüyüm biliyosunuz ben tedaviye başladım dün eşim bize yakın bir özel hastanede sperm testi verdi doktorumuz istemişdi ama inanamıyorum hepsi 0000000000000000000000000 yani hiç sperm yok ne yapacaz bilmiyorum doktorla konuştum gelin cumartesi burda yaptıralım tekrar diye ne olur yalvarıyorum bana çok ama çok dua edin kafayı yemek üzereyim bizim ameliyattan önce değerimiz 8.000 de idi amleiyat olduk 48.000 kadar çıktı anlamadım bu yaptırdığımız hastanede ilk defa yaptırdık inşallah hastanenin labarotuarında sorun vardır
Günaydın canım arkadaşlarımmm nasılsınız güzel bır gün dlıyorum ve 550. sayfamız kutlu olsun dıyorummmm
sanada günaydın güzel annecik...günaydınn canlaarrrrr topiğimizim güzelleriiii
utanmıyosun dimi hamile kadınla dalga geçmeye.... ama pcnin değil kocamın gazabına uğradım yazamadım o yüzden ne kadar dalga geçsen azdırdesene pc nin azizliğine uğradı dün gece gelsede azcık gırgır geçsek hergunde kutlama yapıyorsunuz yawwww maşallah 1 gunde 50 sayfa çok konuşuyoruz arkadaşşş biz
ay karasu annem gibi konuştun klasik cümlesidir... ama napıyım ben doğuştan böyleyim ben bi gecekuşuyum:))))))Hepinize günaydın Akasya cm gece yatmak bilmiyorsun Sabah'ta kalkmakNerdesinz kimsesizler gibi topuk Nerdesinz
kaybettik, kalbi durdu,gelişememişti.çok üzgünüz.hayırlısı böyleymiş demek bile acı veriyor artık.diğer 2012 eylil ekim anne olacaklar topiğinden de silerseniz,aynı şeyleri yazacak gücüm dahi yok
inşallah canım arkadaşım.....çok güzel rüyalar gördüm çok mutlu uyandımmm...
devamıda güzel olacak inşallah...
canım gunaydınnnn
hiç korkma cünku özelde olsa cok detaylı ıncelemıyorlar benım esımdede oyle cıktı baktık 0000 dedım ne olcak hemen baska bır hastanede daha dedaylı labarotuvarı olan yerde yaptık cok sukur tup bebege yetecek kadar cıktı hatta yumurta toplama gunu sprem verırken bulamadık tekrar ver dedıler ama detaylı bakınca bulmuslar o yuzden hastaneden hastaneye fark var sıkıntı yapma lutfen makınaları ıyı degıldır ıncelememıslerdır duzgun cnmmm
Cnm tebrik ederim maşallah bebeğine Rabbim tamamına erdirsin inslhh bizm de 2li test 27subat inslhh hiçbirşey olmicak Rabbimn izniyle
cnmmm sen raht bence yanlış birşey var 0 çıkması imkansız ameliyat sonrasını yazmışsın bence yüksek çıkacak dua et panik yapma Gonal f te kullanıyorsun hormonlar tavan yapar çok etkilenme lütfen doktoruna güven sen süleyman hocadasin dımı raht ol
kaybettik, kalbi durdu,gelişememişti.çok üzgünüz.hayırlısı böyleymiş demek bile acı veriyor artık.diğer 2012 eylil ekim anne olacaklar topiğinden de silerseniz,aynı şeyleri yazacak gücüm dahi yok
canım benimm merak etme streste yapmıştır eşin gergin olmayın lütfen bu süreç çok önemli lütfen benim yazdıklarımı yapın içsin eşin çok önemli ben sana akşam doğru düzgün liste yapayım özelden atarım sen hiç merak etme düzelir o iniş çıkış olması çok normal...allah yardımcınız olsun birde sperm testlerini en doğru sonucu tüp bebk merklezleri verir dedi kaan hoca dualarım sizinle.....
ben geldimmm.... neyse fazla yazmamışsınız on sayfa okuyup geliyorum....
ilk tüp bebek denemem olacak adetim 1.günü bugün puregon başlıyorum
amin egunalcimm,darısı başına inşallah kuzucumm,,en kısa zamandaa,
paaapaattttttyaaaaa.... kız nerdesin sen? merak ettik seni.. dedik kesin küstü bize...tatlım ben giremedim leptop bozuldu normal pc dede oturmak zor oluyor bugün eşim kendisinin leptobunu bıraktı ama aklım sizdeydi özledim tatlım benim
sağlılklı olsunda varsın bir tane olsun... kalp atışınıda duymuşsun çok sevindim canım arkadaşım....tabiside bira az sevdiniz beniii şöyle geçmişede baktım pek merak eden olmamılş yokluğum eksikliğim belli olmamış neyse canınız sağolsun bakimm sizlerde iyisiniz inşaallah bende bugün dr gittim bebek tek kese 2değilmişhayırlısı 1tane kuzum benimle çok sağlıklıymış 6hatta 5günlük kalbinin atışınıda duydum allahım herkeze nasip etsin hamile arkadaşlarımız kucağına almayı nasip etsin rabbim hamile kalmak isteyen arkadaşlarımda tez zamanda versin inşaallah göbüşümüzde kucağımızda dolsun sağlıcakla inşaallah
ne oldu sana güzel arkadaşım?arkadaşlar ben bugün topiği takip edecem yalnız sık sık yazamayabilirim...niye katılmıyo bize diye merak etmeyin..bugün elim ayağım durdu bi tuhafım...öğleden sonra kutlamalarla aktif olarak aranızda olacam...
maşallahevet cnm haklısın da ben de buyuttum işte teyzesi 3.35cm olmuş birazdaha buyurse yurucekte içerideay rabbım size de nasip etsin deniyorum resim gösterim size teyzeleri ama annesi beceriksiz mınığımn kusura bakmayım yapamıyrmEki Görüntüle 348247
oldumu acaba ekledim ama
buralardayım ayıp olmasın diye arkadşlara cevap verdim yazılanalrı okrum ama yazacak hiç halim yok miğrenim tuttu kafam çatlıyo
canım inşallah öyledir dua edin ne olur
bilmiyorum canım herşey öyle kursagımda kalıyoki yutkunamıyorum
alllah sabır versin canım çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım inşallah dua edin ne olur eşim yıkılmış bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?