Tüp Bebek Günlüğümüz !

amin egunalcimm,darısı başına inşallah kuzucumm,,en kısa zamandaa,

canım arkadaşlarım ben çıkıyorum biraz ayağımn altına yastık alıp yatıcam çok sancım var canımı acıtan arada bakıcam tekrar inşallh bol güzel hbrli bir gun olsun hepimiz için

canımmmm senın bebik de maşallah :)))

cınsıyet bellı oldumu ??? bana sankı erkek gıbı geldi :)))

tşk ederim canım,yok daha olmadı,benim doktorum 4 aylık olmadan söylemiyormuşşş,,,haftaya inş,,banada erkek gibi geliyor hayırlısı bakalım

ay adam dikildi tepeme sarılıyo öpüyo çekiştiriyo yazamadımki....

canım üzme kendini.. yanlıştır o test sıfır çıkmaz zaten.. stresten gerginlikten yiyip içttiklerinden daha bisürü şeyden farklılaşıyo sayılar....

Günaydın canım arkadaşlarımmm nasılsınız güzel bır gün dlıyorum ve 550. sayfamız kutlu olsun dıyorummmm

ben pc başında kutlayamadım:))))))
günaydınn canlaarrrrr topiğimizim güzelleriiii
sanada günaydın güzel annecik...

desene pc nin azizliğine uğradı dün gece gelsede azcık gırgır geçsek hergunde kutlama yapıyorsunuz yawwww maşallah 1 gunde 50 sayfa çok konuşuyoruz arkadaşşş biz
utanmıyosun dimi hamile kadınla dalga geçmeye.... ama pcnin değil kocamın gazabına uğradım yazamadım o yüzden ne kadar dalga geçsen azdır

Hepinize günaydın Akasya cm gece yatmak bilmiyorsun Sabah'ta kalkmak Nerdesinz kimsesizler gibi topuk Nerdesinz
ay karasu annem gibi konuştun klasik cümlesidir... ama napıyım ben doğuştan böyleyim ben bi gecekuşuyum:))))))

rabbim sana sabırlar versin... inşallah tez zamanda kavuşursun meleğine...
çok güzel rüyalar gördüm çok mutlu uyandımmm...
devamıda güzel olacak inşallah...
inşallah canım arkadaşım.....

buralardayım ayıp olmasın diye arkadşlara cevap verdim yazılanalrı okrum ama yazacak hiç halim yok miğrenim tuttu kafam çatlıyo

canım inşallah öyledir dua edin ne olur

bilmiyorum canım herşey öyle kursagımda kalıyoki yutkunamıyorum

alllah sabır versin canım çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım inşallah dua edin ne olur eşim yıkılmış bir şekilde

Son düzenleme:
ben geldimmm.... neyse fazla yazmamışsınız on sayfa okuyup geliyorum....

iyi ettin de geldin...

tünaydın kızlar nasılsınızzz kan testimi verdim geldim çok dua edin olurmu :)))

inşallah pozitif haber gelir canım...heycanla bekliyorum..

ilk tüp bebek denemem olacak adetim 1.günü bugün puregon başlıyorum

hayırlı ve bebekli olsun inşallah...

amin egunalcimm,darısı başına inşallah kuzucumm,,en kısa zamandaa,

AMİİİNNN kuzum tüm evlat hasreti çekenlere nasip etsin rabbim..

tatlım ben giremedim leptop bozuldu normal pc dede oturmak zor oluyor bugün eşim kendisinin leptobunu bıraktı ama aklım sizdeydi özledim tatlım benim
paaapaattttttyaaaaa.... kız nerdesin sen? merak ettik seni.. dedik kesin küstü bize...

sağlılklı olsunda varsın bir tane olsun... kalp atışınıda duymuşsun çok sevindim canım arkadaşım....

ne oldu sana güzel arkadaşım?
canın niye sıkkın kim üzdüyse seni gelip hemen döveyim onu....
maşallah rabbim nazarlardan saklasın.. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

oldumu acaba ekledim ama

ay olmazmı maşallah oğluşuna .. resimleri gördükçe şükürler olsun rabbime diyorum... ve herkeze tattır bu duyguyu die dua ediyorum....

aaaaaaaa yıkılmakk yokkk hepimiz yaşıyoruz bunları pozitif düşünce mutlu son....güzel şeyler düşünün allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…